Astazi m-am intors din Thassos, dupa o calatorie obositoare cu autocarul, calatoria in care am avut pt. prima data de cand calatoresc cu autocarul NEPLACUTA SURPRIZA sa fim mutati de pe locurile pe care le ocupasem initial la venire, doar noi, eu si sotul pt. a putea fi luati nepotii soferului si care nu puteau ocupa locurile libere din spatele autocarului, ci au trebuit sa steape locurile din spatele soferului (pe viitor de evitat agentia de 2 bani ******), dar acum sa va impartasesc impresiile despre Aeolis Hotel:
Incep prin a va va spune sa nu cumva sa faceti ca mine si dupa ce cititi ce scrie pe forum, totusi sa va duceti. Eu nu am avut incredere in ce am citit si mi-am ratat concediu. Hotelul este situat pe o colina departe de de orice - plaje, market, taverne, magazine, intr-un cuvant departe de lume. Ca sa te deplasezi trebuie sa mergi cu taxiul, caci transportul public nu are un orar precis de mers si nici statii, trebuie asteptat pe marginea drumului si cand il vezi semnalizezi "ia-ma nene".
Plaja hotelului nu poate fi folosita pentru ca este bolovanoasa si plina de arici de mare, au un bus de 8 locuri cu care te transporta la o plaja situata cam la 4 km dupa un orar stabilit de ei si la dus si la intors astfel ca esti obligat sa te incadrezi, pt ca altfel ramai pana seara la ora 18 pe plaje.
Dar cea mai mare pacaleala este sistemul de masa, asa zisul Al, care desi am inteles si acceptat ca in Grecia este mai putin variat, nu pot accepta ca cele cateva feluri de mancare sunt pregatite gen cantina muncitoreasca cu multe, multe sosuri, prajeli, peste congelat din stocul de razboi, cam aceleasi in fiecare zi, barul deschis seara doar pana la ora 22, cafea numai intre orele 8-10 si 12 - 17, asa ca vrei nu vrei la ora 22 trebuie sa mergi la culcare, nici un fel de muzica, plasmele din holul hotelului sunt mai mult inchise, si in pustietate in care este situat hotelul nici nu ai unde sa te duci sau ce sa faci.
Pana si accesul la piscina hotelului are un orar bine stabilit 8 - 20 nici un minut mai mult. Ca sa nu va mai spus ca luni pe 16.09.2013, iscandu-se o mica furtuna, apa de la ploaie, a intrat in camera, ajungand pana la usa baii si ca sa fie stearsa a trebuit sa insist serios la receptie sa trimita pe cineva. Dar cele mai dezamagitoare sunt pustietatea in care se afla hotelul si mancarea care nici de 2 stele nu poate fi cotata, unde mai pui ca hotelul are 4 stele, sejurul pt 2 persoane m-a costat 844 euro, sejur care atat din punct de vedere al locatiei, a mancarii, cat si a conditiilor de calatorie oferite de agentia mai sus citata nu ar merita nici jumatate din suma.
Daca si dupa ce veti citi ce am scris, mai aveti curajul sa mergeti la AEOLIS HOTEL, INSEAMNA CA SUNTETI FOARTE CURAJOSI SI CA NU AVETI PE CE CHELTUI BANII!!!
Trimis de breza in 20.09.13 22:41:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: SALONIC, ATENA, RODOS
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (breza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.58135900 N, 24.66519100 E - CONFIRMATE
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat).
@breza: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Am si eu o intrebare/curiozitate de ce ati mers in Grecia / respectiv Thassos?
Care a fost clickul care v-a impins aici?
Ati auzit de resorturi nemaipomenite in zona? V-a laudat cineva sistemul allinclusive de aici sau serviciile nemaipomenite au fost cauza?
Mutat la rubrica "Aeolis Thassos Palace Hotel [Astris, Potos]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
tipic pt bucuresti... tocmai asta e farmecul hotelului sa ai parte de liniste, relaxare, sa iti incarci bateriile. Dar de, voi daca nu va inbulziti putin nu sunteti sanatosi.
Va recomand cu placere Eforie Nord, are parte de tot ce va doriti... Ma mir ca la varsta d-voastra nu aveti putin parte de deschidere si experienta. Dar niciodata nu e tarziu...
@oaidabgd: sa stii ca ce a scris userul despre acest hotel este purul adevar si asta o stiu din sursa sigura. mancarea este infecta acolo si intr-adevar e situate f prost. In poze arata fff bine dar la fata locului ai parte de un tratament care costa mult prea mult. Asa ca nu mai cataloga oamenii dupa orasul in care stau. Una e sa iti placa linistea si relaxarea alta e sa stai cuc intr-un hotel care nu-ti ofera nimic. la 4 stele ar trebui sa ai macar minim de enterteiment.
Sunt mai multe resorturi in thassos de 4 sau chiar 5 stele care iti ofera mult comfort la preturi mult mai mici si mancare diversa si proaspata. Nu vb din auzite ci din 5 ani de thassos...
@Delphinash: Salutare,
Poti sa enumeri hotelurile bune din Thasos, n-am fost niciodata in Grecia si asi fi tentat s-o fac anul asta, desi stau in cumpana ce sa aleg intre Turcia si Grecia!!! (in turcia am mai fost si stiu mcu ce se mananca...)
Multumesc anticipat!
@serban: N-as putea sa te ajut decat cu cateva din Potos dar sunt mult mai multe (cine a fost in alte statiuni te poate ajuta).
Ce stiu eu in Potos: Vila Elsa (fara mancare), Studio Irini (a fost sora mea si a fost incantata, au si demi pensiune dar nu te astepta la turcia... iti dadeau un fel de mncare pregatit inainte, dar gazde f ok), hotel Astir Notos (recomand, am fost, demipensiune cu buffet, arata f bine, elegant), Atrium (imi doresc sa stau macar o data acolo: D), Alexandra beach (e pe plaja, e f ok, demipensiune, entertainment), etc...
Cel mai bine alegi o statiune si apoi incepi cautarile in functie de ce doresti de la vacanta. Oricum nu te astepta la varietatea turceasca in ceea ce priveste mancarea in hotel dar nu o sa simti nicio lipsa la tavern iar peisajele cred ca nu se compara. turcia inseana resort si stat acolo tot sejurul, Thassos inseamna sa iei toate plajele, satele la rand si sa te bucuri de frumusetea lor.
bafta!
@oaidabgd: Am o singura intrebare pt tine. Daca ai fost 5 ani prin Thassos ai fost la acest hotel? Eu am fost si am fost mai mult decat multumit. Si crede-ma, standardele mele sunt destul de ridicate. Am facut la viata mea vacante si in alte locuri mai pretentioase. Poate Barcelona sau Cannes iti spune ceva.
Tot din experienta iti spun ca am cunoscut si "bucuresteni" foarte in regula (cam 10% din ei) si aici vorbesc de cei originali de acolo . Pe scurt, nu am absolut nici un interes sa laud acest hotel .
@oaidabgd:
”Am facut la viata mea vacante si in alte locuri mai pretentioase. Poate Barcelona sau Cannes iti spune ceva.
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
@oaidabgd: Salut,
Poti sa dai mai multe detalii despre hotel, mancare, plaja (care am inteles ca e la distanta cam mare si are pietre si arici de mare) ???
Pe unde ai ajuns in Grecia, ce traseu auto ai ales si cum a fost?
Merci!!!
@serban: hotelul, din punctul meu de vedere, are o pozitionare extraordinara. Se afla la o inaltime de ca. 30 m de nivelul marii, privelistea face toti banii. Este aproape nou (construit in 2011), Wlan, aer conditionat, loc de joaca pt copii. Sa iti faci o impresie, eu am fost cu 2 copii dintre care fetita cea mica de 8 luni si am fost foarte multumit. Plaja hotelului' intr-adevar nu e prea ok pt copii fiind numai cu pietre dar daca mergi in thassos iti trebuie obligatoriu masina. Noi am fot in fiecare zi la alta plaja si tot nu am ajuns sa le vedem pe toate. De neratat sunt Paradise Beach, Golden beach, Marmle beach. Camera in care am fost cazat a avut un pat matrimonial plus o canapea, inclusi patut pt copii. Despre masa, de asemenea nu am nimic sa reprosez, gaseam ceva de mancare inclusiv pt cea mica. Iar meniul era diversificat, nu se repeta de la o zi la alta.
Cat despre drum, eu am ales ruta cea mai lunga dar cea mai sigura fiind cu copii: Brasov-Ruse-Sofia-Serres-Keramoti-Thassos. Timp 14 ore cu tot cu opriri si feribot.
- Sep.2018 Daca vrei odihna vino la Aeolis — scris în 17.09.18 de Manukris din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Excelent — scris în 03.09.18 de alive2sin din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Recomand, raport calitate-pret peste asteptari — scris în 10.10.16 de DeliaT din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Am fost acolo — scris în 22.06.16 de ari1960 din BUFTEA - nu recomandă
- Aug.2015 O experienta neplacuta — scris în 14.08.15 de ioanamihaiu* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Dezamagire si mizerie — scris în 13.08.15 de marymax din ZALAU - nu recomandă
- Jul.2015 Dezamagire — scris în 30.07.15 de Sdumi din BUCUREşTI - nu recomandă