Concediu aproape acceptabil. NU o sa mai luam nici o data ALL INCUSIVE
Pro = statiune, hotel, plaja, camera corp 1.
Contra= all inclusive, personal.
- CAZARE in corp 1. la sosire am gasit plasa de tantari cu inchidere defecta. Un maner prea sus, al doilea maner prea jos. In consecinta toata lumea trage de bara despartitoare de la mijloc. Normal. Nu a mai reparat-o nimeni...
- BAIE la dusul cu suport defect, suport hartie ruginit rupt, ok am sesizat si au fost promt schimbate ,,cutiile cu casca de protectie pentru par, Goale... nu a fost complectat cu Nici un sapun sau plic cu sampon Tot sejurul.
- PERSONAL prea rigid, Foarte, Foarte suspicios la tot ce misca, Stresati, afara de domnul mai in etate de la barul de la receptie, care nu e AII. Este singurul angajat linistit, normal. Asa cum ar trebui sa fie toti angajatii, nu stresati ca de bombe.
- MANCAREA este CEA MAI MARE NEMULTUMIRE. probabil printre CELE MAI IEFTINE ALIMENTE DE PE PIATA. Singurul fel de mancare bun a fost felul 1.
- Ori ce fel de ciorbita a fost foarte buna. In consecinta cineva facea si o treaba buna dar cu marfa de proasta calitate nu prea poti sa faci mare lucru.
- All INCLUSIVE doar anumite produse Pff. Semi All inclusive.
- PERSONAL piscina la fel STRESAT. Neprimitori, neatenti, nu aduna pahare goale, nu te intreaba Deloc de sanatate. Daca e posibil stau la povesti.
Trimis de bubi in 15.07.16 09:44:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: Am mai fost tot in Neptun anii precedenti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bubi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Ne-a plăcut! — scris în 14.07.22 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2021 2D = de 2 ori dezastru — scris în 20.07.21 de ux121069 din FOCşANI - nu recomandă
- Aug.2019 2D impresiile mele — scris în 01.09.19 de Alina Ni din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2019 De toate! — scris în 29.08.19 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Oribil!! — scris în 10.08.19 de Alina Elena89 din CURTEA DE ARGES
- Jun.2019 Vom reveni cu drag si anul urmator — scris în 06.07.19 de Miky_28 din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Un hotel super — scris în 16.08.18 de lauraBz din BUZAU - RECOMANDĂ