Solicitare CMR / BULGARIA - #LITORAL NORD

Recomandare pentru familie copil 3 ani

Trimisă în 08.01.17 22:06
autor WildhoneyGD [Galaţi]
» VIZUALIZĂRI: 6461

Buna! As dori o recomandare pentru un hotel de pe litoralul bulgaresc care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- pe plaja

- all inclusive cu mancare nu atat diversificata cat proaspata si cu ingrediente de calitate

- intrare in apa lina

- statiune linistita, fara cluburi sau alte surse de zgomot langa hotel

In ultimii 2 ani am fost la HVD Viva Club in Nisipuri dar distanta pana la plaja ne-a facut sa cautam altceva pentru anul acesta

Multumesc


  • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 4
  • BUGET: 700 [euro, probabil]
  • ADULŢI: 3 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 3

Răspunsuri — pag 3 / 3

charisteasGD3r[14.01.17 19:30]

@ninaa: Albena mancare 7-8? Am mancat in 5 locatii diferite pranzul si peste tot mancarea a fost foarte buna, poate nu ai minerit bine sau ai avut ghinion eu unul am fost foarte multumit


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / BULGARIA26r[14.01.17 19:37]

@ninaa:

Duni - un vis dar eu am indoieli deoarece am citit pe undeva ca isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. La modul ca dupa ce ti-ai platit concediul cu cateva zile inainte de a pleca te anunta ca nu mai au locuri si te trimit in alta parte. Eu nu am vrut sa risc pana acum desi sotul meu isi doreste Duni

Afirmaţiile despre resortul de la Duni mi se par exagerate. A existat un overbooking masiv, dar în urmă cu şapte ani, în 2010, situaţie care nu s-a mai repetat de atunci. Am fost de cinci ori acolo şi înainte şi după acel incident neplăcut şi nu au fost probleme.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / BULGARIA26r[14.01.17 19:40]

Am citit că a tot fost recomandat resortul de la Duni, însă acesta nu este o recomandare potrivită pentru autorul solicitării, indiferent de hotelul ales, din mai multe motive:

- nu se încadrează în bugetul specificat;

- resortul nu permite sejururi mai scurte de şapte nopţi în perioada dorită;

- cazarea a trei adulţi + un copil este destul de problematică; singura variantă pe care o văd ar fi o cameră dublă şi una în regim single, ceea ce creşte şi mai mult costul sejurului.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / BULGARIA26r[14.01.17 19:59]

@ninaa:

Pe scurt- Albena - hoteluri comuniste, unele pe plaja, mancare nota 7-8.

Nisipuri - hoteluri bune, mancare slaba, aglomeratie maxima mai ceva ca in Mamaia.

Constantin si Elena - uita - mancare oribila.

Generalizările de mai sus, pe lângă faptul că sunt nefondate, mai sunt şi periculoase prin faptul că pot induce în eroare cititorii mai puţin avizaţi, dar aflaţi în căutarea unei destinaţii de vacanţă.

În fiecare staţiune există hoteluri mai bune, hoteluri medii şi hoteluri proaste.

Dacă ai făcut o alegere neinspirată cu un hotel care te-a nemulţumit, nu poţi generaliza o experienţă singulară la nivelul unei întregi staţiuni cu zeci de hoteluri.

În Albena am mâncat de nota 10+ la Kaliakra, la fel în Nisipuri am mâncat foarte bine, iar în Constantin şi Elena aş acorda o notă de 8,50-9 pentru mâncare, dar doar pentru hotelul la care am fost cazată. Sunt convinsă că există şi hoteluri cu mâncare proastă, poate chiar oribilă, la acest capitol existând însă mult subiectivism, dar nu aş generaliza niciodată, decât în situaţia în care toate hotelurile dintr-o staţiune beneficiază de serviciile aceluiaşi bucătar nepriceput, ceea ce este, evident, imposibil.

P. S. Plaja aferentă hotelurilor Sol din Nessebar, extrem de îngustă şi cu servicii contra cost, pare o glumă proastă în comparaţie cu plaja superbă, cu şezlonguri gratuite la discreţie şi cu intrare enervant de lină în mare, de care beneficiază cei cazaţi la Duni

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

virgil razvanSV3r[14.01.17 21:48]

@ninaa:Buna seara eu cred ca cel ce a lansat rugamintea catre noi ar fi bine sa ne spuna ce a inteles el pana acum, eu nu inteleg de ce tace, s au scris pana acum vrute si nevrute pe diverse tonuri si tonalitati eu cred ca trebuie sa sintetizeze ceva. Poate cetateanul si a cumparat deja bilete si zambeste la o bere in fata televizorului de ambitiile fiecaruia dintre noi care se straduie prin personalitatea lui sa l influienteze.

Eu cred clar doua lucruri absolut morale, El trebuie sa multumeasca tuturor celor ce i au dat sugestii si si au incercat sa l ajute, si sa ne comunice ce a ales si de ce???

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

WildhoneyGDAUTOR SOL3r[15.01.17 14:07]

Nu stau cu berea in fata, calm, acum ma apuc de citit sugestiile. nu am avut acces la internet, am citit doar 2 pagini de raspunsuri. revin


WildhoneyGDAUTOR SOL3r[15.01.17 14:30]

Situatia sta in felul urmator: am citit toate recomandarile dumneavoastra, pentru care va multumesc!

Le-am luat la rand cautand pe booking si pentru cele care nu sunt pe booking, pe site-urile agentiilor. Le-am eliminat din start pe cele care sareau peste buget (ne-am hotarat intr-un final la 4 nopti la sfarsitul lui iunie, fiind conditonati de venirea in tara a bunicii, care are biletul de avion in iunie) si pe cele care impun un numar minim de nopti (gen 5 sau 7). Apoi am citit parerile de pe AFA legat de cele ramase si am pus sub, semnul intrebarii pe cele cu impresii diametral opuse (cum poate cineva sa fi avut un sejur super de 10 pe linie si altcineva sa declare ca a fost cel mai prost sejur din toate timpurile? In fine...). Intre timp am fost si la o agentie de turism (nu stiu daca am voie sa dau numele), unde am facut o cerere de cazare ptr Riu Helios Bay, unde am fost in 2013. Am cerut 2 camere, una dubla si una single si desi am achitat sejurul, m-au sunat dupa 2 zile spunandu-mi ca nu mai au camere single disponibile si ca pot lua un family room care costa cu 100 de euro in plus. Le-am zis ca imi iau banii inapoi si ma duc la alta agentie si s-au razgandit, cerandu-mi un razag sa mai "vorbeasca la hotel". Problema e ca am mai sunat si la alte agentii si cam peste tot e politica aceasta, platesti avans 100 de euro si in 48 de ore primesti confirmarea daca au sau nu camere. In fine, sper sa nu ajung pe la OPC

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster45[15.01.17 17:09]

@costeldobre & virgil razvan:

Autorul a solicitat ajutor în găsirea unui hotel. Orice alte subiecte sunt off topic, motiv pentru care răspunsurile respective au fost șterse. Puteți utiliza mesageria privată.


virgil razvanSV3r[15.01.17 17:41]

Eu astept sa fiu solicitat de acet domn si de oricine are nevoie de un sfat prin mesageria privata si nu numai, am fost in bulgaria in cel putin 15 locatii diferite si anul acesta voi merge in alte 5 locuri diferite

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster45[15.01.17 18:35]

@virgil razvan:

am fost in bulgaria in cel putin 15 locatii diferite

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

===

te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.

În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici

Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.


virgil razvanSV3r[15.01.17 19:09]

Cu siguranta voi incepe sa fiu mai activ in aceasta comunitate dupa cum am vazut ca este cu adevarat nevoie, voi incepe cu prima mea destinatie Hotel Festa Via Pontica din Pomorie in perioda 28 apr 2mai 2017, dar poate intre timp am sa va povestesc despre unul din cele mai interesante orase ale lumii numit Florenta de la care m am intors de putin timp, oras pe care il recomandat nu numai eruditilor ci tuturor oamenilor iubitori de de arta de frumos

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

aurora56PA6r[16.01.17 13:31]

Recomand Sol Nessebar bay din Nessebar, are locuri de joaca copii, club copii, animatie copii si topogane, mancare buna diversificata si sepoate face plaja si baie in zona de nord a plajei hotelului (nu mai tin minte numele hotelui unde e plaja desi e comuna plaja cu cea de la hotelul Nessebar bay). Recomand si Albena -hotel Laguna Beach, Laguna Mare au plaja lata proprie cu sezlonguri gratis si intrare lina in apa. Grand Hotel Varna din Constantin si Elena, e hotelul cu cea mai buna animatie pentru copii si adulti (cel putin asa a fost de 1 mai 2015), loc de joaca ingradit si camera de joaca si un parc imens pentru joaca, alergari, zumba, jocuri cu mingea etc. Mancarea a fost buna din punctul meu de vedere poate nu si al altora care doreau mai multi cartofi prajiti si cateodata nu erau suficienti. Depinde care sunt prioritatile. Acestea au fost niste hoteluri acceptabile la pret desigur ca sunt altele mai bune dar si preturile sunt mai mari. In Albena ar mai fi si Boriana pe plaja, cu mancare buna dar fara loc de joaca si animatie. Am pus hotelurile in ordinea satisfactiei mele. Desigur am fost si in Nisipurile de aur dar acea statiune e potrivita pentru tineret si familii cu copii mai mari iar intrarea in mare nu este asa lina ca in Albena, sezlongurile sunt contra cost, e multa agitatie seara si noaptea.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [61-74] — din total 74 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.1078188419342 sec
    ecranul dvs: 1 x 1