96123 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Drumul spre nordul litoralului bulgar

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.08.2019
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2019

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

Drumul cu mașina de la București la Albena [via Negru Vodă] – august 2019


Alegerea traseului

Nu eram nici pe departe la prima vacanţă în Bulgaria şi nici la prima petrecută în Albena. Dacă prima dată, în urmă cu mulţi ani, am ajuns în Albena urmând traseul cel mai scurt şi mai rapid, cel cu traversarea Dunării cu bacul pe la Ostrov şi apoi am intrat în Bulgaria pe la Silistra, continuându-ne drumul prin Dobrich, în anii care au urmat am preferat mereu varianta prin Giurgiu – Ruse – Ţar Kaloyan – Razgrad – Shumen – Varna – Constantin şi Elena – Nisipurile de Aur – Kranevo – Albena, profitând de drumul rapid până la Shumen şi apoi de autostrada până la Varna - vezi impresii.

De această dată, având în vedere aglomeraţia previzibilă prilejuită de minivacanţa de Sfânta Maria suprapusă pe o perioadă de concedii, am încercat o variantă nouă, un traseu mai lung ca număr de kilometri, dar cu mulţi kilometri de autostradă şi cu avantajul de a ieşi cu mare uşurinţă în Autostrada Soarelui, cel cu ieşire din ţară prin vama de la Negru Vodă, o premieră pentru noi.

Odată decis traseul de urmat, ne-am pregătit cu o zi înainte plătind toate taxele datorate pentru a scăpa de grija acestora şi de timpul pierdut. Am reînnoit rovigneta pentru maşină care expirase cât timp eram în vacanţă în Tunisia, 132,44 lei – plătită online, am achiziţionat o vignetă bulgărească electronică pentru şapte zile – 15 leva (37,44 lei) – plătită online pe site-ul bgtoll.bg şi am plătit online două treceri peste podul de la Cernavodă – 13 lei / sens.

Traseul ales a fost următorul: Bucureşti – Cernavodă – A2 până la kilometrul 192 – Ciocârlia de Sus – Lanurile – Mereni – Topraisar – Amzacea – Comana – Negru Vodă – Kardam – General Toşevo – Prisad – Petleşcovo – Dropia – Kremena – Ţaricino – Obrocişte – Albena.

Am plecat la drum joi dimineaţă la ora 5.45, am alimentat la ultimul Mol înainte de ieşirea din Bucureşti şi apoi am intrat pe autostradă. Se pare că nu am fost singurii care ne-am gândit să plecăm cât mai de dimineaţă, traficul pe autostradă fiind extrem de aglomerat. S-a circulat foate prost, aproape bară la bară, cu dese blocaje şi opriri. Puţin înanite de ora 8 trecusem de podul peste braţul Borcea şi deja ne bucuram că făcusem jumătate de drum, când ghinion! , a urmat un nou ambuteiaj, o nouă oprire şi cel din spatele nostru a frânat prea târziu oprindu-se în „fundul” nostru. Culmea stupidităţii: să fii lovit stând pe loc, blocat în trafic, pe banda a doua a unei autostrăzi, cum doar în România se poate întâmpla :(. Dacă nu am fi avut de ieşit din ţară, completam doar o constatare amiabilă cu vinovatul şi în maxim un sfert de oră ne-am fi continuat drumul, dar aşa am preferat să merg la poliţie pentru formalităţile de rigoare, iar toată „distracţia” ne-a costat mai bine de o oră şi jumătate, aproape două ore, însă am intrat în posesia dovezii – autorizaţia de reparaţie, cerută de poliţiştii de frontieră.

Am trecut apoi și peste Dunăre, iar la kilometrul 192 am părăsit Autostrada Soarelui la ieşirea spre Medgidia, Murfatlar, Ostrov. Ne-am continuat drumul prin Ciocârlia de Sus, apoi Lanurile, pe un drum bun, dar foarte virajat, plin de curbe, toate la 90 grade, din fericire puţin circulat. Mi-a plăcut tronsonul de drum până la Negru Vodă, impecabil, recent asfaltat. Bucuria noastră a fost de scurtă durată când am văzut coada de maşini formată cu 1,2-1,5 kilometri înainte de vamă. Ştiam că este o vamă mult mai mică decât cea de la Giurgiu, dar totuşi cu două benzi pe sens. Însă a fost deschisă o singură poartă, târziu deschizând şi o a doua poartă, moment din care am început să ne mişcăm ceva mai bine. Am pierdut în total o oră şi douăzeci de minute cu trecerea frontierei în Bulgaria. Controlul documentelor a fost doar vizual, fără scanări, fără controlul maşinii.

Pe partea bulgărească a urmat un tronson de drum foarte prost, cel mai prost de pe acest traseu, cu o lungime de aproximativ zece kilometri, până am trecut de General Toşevo, circulând cu o viteză de maxim 80 km/oră. Prin restul satelor s-a circulat foarte bine, traficul fiind foarte redus. Abia după Ţaricino când am intrat în E 87 pe lângă aeroportul din Balcik, traficul s-a mai animat puţin întâlnindu-ne cu cei care veniseră prin Vama Veche.

Am intrat în Albena la ora 13.00, conform tichetului luat de la prima barieră, după şapte ore şi un sfert de la plecarea de acasă :(. Chiar scăzând cele aproape două ore pierdute cu declaraţiile la poliţie şi tot a durat enorm de mult parcurgerea unui drum de doar 318 kilometri, din care aproape 200 parcurşi pe autostradă . Mereu zic că nu mai plec la drum în zile libere sau de sărbătoare din cauza aglomeraţiei maxime de pe drumurile patriei, dar tot nu mă învăţ minte şi tot îmi doresc încă o minivacanţă şi încă una şi tot aşa. :)

Parcarea în Albena

Am intrat în zona verde pe la bariera de lângă hotelul Flamingo Grand, doar scanând tichetul pentru ridicarea barierei şi în scurt timp am ajuns la hotelul nostru situat tot în zona verde.

Nici urmă de locuri de parcare libere în zonă, întreaga staţiune fiind plină de maşini parcate peste tot: în parcări, pe lângă parcări, pe spaţiul verde. Bulgarii nu păreau deranjaţi de acest aspect, cât timp încasau bani frumoşi în contul parcării. Dacă îmi aduc bine aminte, nu cred să fi văzut vreodată în Albena maşini ridicate sau cu roţile blocate. Deci, avantaje, dar şi dezavantaje.

Ajunsă la hotelul situat în zona verde, am debarcat soţul şi bagajele şi am plecat să caut un loc de parcare. După câteva ture prin zona verde, m-am lămurit că nu am nicio şansă, astfel că am ieşit din zona verde şi mi-am încercat norocul în zona albastră, fără succes în zone mai apropiate, unde nu mai erau locuri nici măcar pe spaţiul verde. După două ture cu speranţa că poate poate pleacă vreunul chiar atunci m-am enervat să pierd aiurea timpul şi să pierd şi masa de prânz, astfel că am lăsat maşina în parcarea mare publică din centrul staţiunii şi am pornit pe jos spre hotel. Maşina a rămas parcată acolo pe toată durata minivacanţei şi a fost foarte bine.

În ziua plecării, din motive personale, am decis să plecăm cât mai de dimineaţă, practic imediat după micul dejun. Am terminat repede de făcut bagajele, am coborât cu ele la recepţie şi am făcut check out-ul.

La ora 9 plăteam la recepţie contravaloarea parcării pentru trei zile, 30 leva, deoarece parcasem în zona albastră (10 leva/zi), cu card bancar în lei, şi plecam pe jos să aduc maşina lângă intrarea în hotel pentru a încărca bagajele.

Cincisprezece minute mai târziu mi-am recuperat maşina, am reintrat cu acelaşi tichet în zona verde şi am oprit în faţa hotelului. Ştiam că am la dispoziţie 30 minute în care puteam staţiona gratuit în zona verde, la depăşirea aestei durate plătindu-se taxa de 20 leva. Noi am ieşit mult mai repede din această zonă, scanând tichetul la bariera de lângă Flamingo. La ultima barieră înaite de ieşirea din staţiune tichetul ne-a fost „înghiţit” de aparat, bariera s-a ridicat şi noi am putut pleca spre casă, părăsind Albena la ora 9.35.

Drumul spre casă

Am urmat acelaşi traseu ca la venire. Drumul a fost foarte liber în Bulgaria şi acceptabil de liber în România.

În patruzeci de minute de la ieşirea din Albena am ajuns la vamă. Ceva coadă, dar se circula bine, chiar dacă nu era deschisă decât o singură poartă pe fiecare sens. Am trecut în 9 minute – un timp ok - şi ne-am continuat drumul spre intrarea în Autostrada Soarelui.

Pe A2 s-a circulat ok, fiind chiar mai liber decât ne aşteptam să fie, am oprit o singură dată în parcarea unei benzinării şi la ora 13.00 eram acasă. Se putea şi mai repede, dar nu am vrut eu să forţez. Am parcurs cei 317 kilometri în mai puţin de trei ore şi jumătate.

Recomand traseul prezentat mai sus celor care intenţionează să-şi petreacă vacanţa într-una din staţiunile bulgăreşti aflate la nord de Varna. În condiţii normale de trafic se poate scoate un timp frumuşel.

Drumuri bune tuturor şi vacanţe frumoase!

---
Impresii încărcate de nicole33 in 26.08.2019 06:56:00

Validat / Publicat: 26.08.19 07:30:03


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 866


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63200 PMA (din 68 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de nicole33? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- micutzu
[26.08.19 07:55:30]
» mesaj pers

   Start vot. Citit si votat cu placere. Un review plin de informatii utile. vacante frumoase va doresc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[26.08.19 08:48:22]
» mesaj pers

   Foarte util. Este un rewiev-lecție pentru turiști.

    Vă mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[26.08.19 09:07:55]
» mesaj pers

   @nicole33: De unde reiese ca drumul la dus e mai lung decat cel la-ntors, desi e acelasi traseu!

   Cam ca Sarpele Fantastic: 3 m de la cap la coada si 2 m de la coada la cap! =))

   Asta e cu zilele libere: toti gandesc la fel si pleaca toti odata " ca s nu prind aglomeratia! "

   Astept continuarea povestii bulgaresti! Deja o prevad! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- cosminap
[26.08.19 10:06:10]
» mesaj pers

   Parcă ți-e ciudă că apare câte o peripeție auto (vezi ăla care s-a oprit în fundul vostru😁) la un drum de o aruncătură de băț! Asta e pentru că excursiile alea de mii de km se fac pe șosele adevărate, nu pe ulițele noastre🙄!

   Cadou e superbonusul! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[26.08.19 10:24:58]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[26.08.19 16:05:39]
» mesaj pers

   @nicole33: Îmi pare rău pentru incidentul din trafic. E nasol să începi mini vacanța cu stângul, parcă îți strică tot sufletul.

   Treaba cu coada la vamă și cu parcarea, alte întâmplări care mă fac să mă bucur în cele din urmă că am plecat la cabana noastră, deși am insistat mult să profităm de zilele libere și să plecăm mai departe. Noroc cu soțul meu, șoferul, care nu a cedat presiunii, spunându-mi că va fi nebunie în trafic în această perioadă.

   Felicitări pentru articol!

   Călătorii plăcute si sigure!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 21:48:28]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulţumesc! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 21:54:28]
» mesaj pers

   @micutzu:

   Mulţumesc mult pentru vizită, aprecieri şi ecou! :*

   Septembrie se apropie, aşa că îţi urez o vacanţă plăcută!

   Bănuiesc că va fi Turcia :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 21:58:34]
» mesaj pers

   @Mihai18:

   Eu sunt cea care îţi mulţumesc mult pentru vizită, aprecieri şi ecou! :*

   Ai văzut că am pus şi câteva poze? :)

   Nu am avut mai multe, deoarece am condus eu a doua jumătate din drumul de dus şi integral la întoarcere şi nu puteam face două lucruri în acelaşi timp :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 22:06:53]
» mesaj pers

   @cosminap:

Parcă ți-e ciudă că apare câte o peripeție auto (vezi ăla care s-a oprit în fundul vostru😁) la un drum de o aruncătură de băț!

   Cum să nu te enervezi pentru o chestie atât de stupidă?

Asta e pentru că excursiile alea de mii de km se fac pe șosele adevărate, nu pe ulițele noastre🙄!

   Merg de ani buni în Turcia minim 2500-3000 kilometri la fiecare drum şi nu am făcut nici măcar o banală pană de cauciuc.

   Drumurile lor expres sunt mai bune decât oricare autostradă de la noi, dar nu mai comentez, pentru că încep să mă enervez şi să îmi amintesc de cei care se zgârcesc la câţiva euro cât costă HGS-ul deşi profită de superautostrăzile impecabile oferite de turci, mai multe an de an.

   Mulţumesc mult pentru vizită, ecou şi SB! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 22:19:01]
» mesaj pers

   @Dana2008:

   Îţi dai seama că şi noi ne-am supărat pentru maşina lovită, mai mult soţul meu căruia i-a crescut mult tensiunea şi nu şi-a revenit tot sejurul, astfel că la întoarcere am condus doar eu şi nu-mi doream decât să ajung mai repede acasă.

   Bulgarii mă rugau să iau şi masa de prânz la ei, iar eu am plecat imediat după micul dejun cu cafeaua băută pe fugă.

Noroc cu soțul meu, șoferul, care nu a cedat presiunii, spunându-mi că va fi nebunie în trafic în această perioadă.

   Soţul tău a avut mare dreptate. La sărbători şi minivacanţe de acest gen este o nebunie în trafic, indiferent în ce direcţie ai pleca.

   Dacă mergeam spre Giurgiu mă suprapuneam cu cei care mergeau în Bulgaria, Grecia sau Turcia, am mers pe Autostrada Soarelui împreună cu cei care mergeau la "marea noastră", dacă plecam spre munte ar fi fost acelaşi veşnic coşmar pe Valea Prahovei.

   Soluţia este să stai acasă când toţi pleacă în vacanţă sau să mergi undeva foarte aproape.

   Mulţumesc mult pentru vizită, urări şi ecou! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 22:29:15]
» mesaj pers

   @Zoazore:

De unde reiese ca drumul la dus e mai lung decat cel la-ntors, desi e acelasi traseu!

    Cam ca Sarpele Fantastic: 3 m de la cap la coada si 2 m de la coada la cap!

   Bună gluma cu şarpele =))

   Aici nu am calculat bine ora de plecare, trebuia să plecăm mai devreme şi să profităm de avantajul de a ieşi rapid în autostradă. La fel, la vamă altul ar fi fost timpul de aşteptare dacă ajungeam cu două ore mai devreme, dar aşa a fost să fie:(. Acum am de alergat să-mi repar maşina. Măcar în Albena am stat foarte liniştită chiar dacă am parcat departe de hotel, fiind sigură că nu ar fi tentat pe nimeni la felul în care arăta =))

Astept continuarea povestii bulgaresti! Deja o prevad!

   S-ar putea să ai o surpriză :). Am făcut haz de necaz şi, cel puţin eu, chiar m-am distrat.

   Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- cosminap
[26.08.19 23:16:28]
» mesaj pers

   @nicole33: Ieri am mers pe faimoasa europeană, de la București la Focsani, pe o ploaie torențială... de fapt pe 2 ploi ca a plouat intermitent🤣. A fost horror: spre Bucuresti se circula bară la bară, spre Focșani am testat fenomenul de acvaplanare😁. Banda dinspre câmp e asa de vălurată că e mai periculos sa mergi pe aia decât să depășești pe linie continuă😂

   Parcă mi-e dor de-o sosea turcească🤔

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nrs
[26.08.19 23:30:51]
» mesaj pers

   eu nu pricep cum sa te duci de buna voie pe Valea Prahovei!!! mi-am stricat prima zi din minunatul concediu pentru ca am fost fortat sa merg sambata la pranz pe acolo si astfel am dat peste cap tot programul alcatuit minutios :))

   de anul acesta sa stii ca am HGS (pana acum nu am luat nu de zgarcit ci pentru ca nu se merita eu mergand la Kusadasi pe langa autostrada, dar oricum sunt nedumerit: am o mica penalitate de anul trecut care nu mi s-a luat, in schimb mi s-a luat Osman Gazi)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 23:32:47]
» mesaj pers

   @cosminap:

A fost horror: spre Bucuresti se circula bară la bară, spre Focșani am testat fenomenul de acvaplanare

   Pare a fi un paradox: suntem săraci, dar avem prea multe maşini şi prea puţine drumuri şi alea vai de mama lor.

   Am aflat şi eu cum este cu acvaplanarea în urmă cu peste zece ani pe o ploaie torenţială în Sofia la întoarcerea din Grecia, am scăpat cu bine, dar cel din faţa noastră s-a speriat tare rău de noi :).

Parcă mi-e dor de-o sosea turcească

   Imaginează-ţi ce dor îmi este mie şi nu doar de drumurile lor perfecte, ci de tot ce înseamnă Turcia pentru mine.

   Dar parcă după fiecare drum cu maşina în Turcia, ziceai că este ultima dată :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[26.08.19 23:41:48]
» mesaj pers

   @nrs:

de anul acesta sa stii ca am HGS (pana acum nu am luat nu de zgarcit ci pentru ca nu se merita eu mergand la Kusadasi pe langa autostrada, dar oricum sunt nedumerit: am o mica penalitate de anul trecut care nu mi s-a luat, in schimb mi s-a luat Osman Gazi)

   Te felicit pentru că ai devenit, în sfârşit! , posesorul unui HGS nou nouţ =))

   Nu la tine mă refeream cu zgârcenia, ci la cei care se laudă cum au fentat ei sistemul fără a păţi nimic şi cum au economisit ei nişte bănuţi, o sumă infimă în comparaţie cu preţul unui sejur în Turcia...

   Fă-ţi cont la ei pe site şi afli exact pe ce tronson de autostradă ai circulat fără să plăteşti, deşi trebuia chiar în zilele de Bayram.

   O veste bună asta cu HGS-ul pe OsmaGazî. Se mai fluidizează traficul pe acolo. Nu înţeleg de ce le-au trebuit trei ani până a devenit funcţional sistemul.

   Vacanţă plăcută şi să ne povesteşti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nrs
[26.08.19 23:52:26]
» mesaj pers

   1 stiu ce nu am platit anul trecut, nu e vorba de autostrada ca aia a fost moka, era sarbatoare, e vorba de tunel ca nu am stiut ca ala nu e moka, stiu cat am de plata, am pus anul asta banii dar vad ca nu mi i-a luat in schimb mi-a luat Osman Gazi deci inca nu sunt bani de amenda pe card

   2 daca poti sa imi dai linkul unde ai scris cum se face contul sa vad ce bani mai am, ca anul asta am facut multe prostii (asa e cand ceva incepe cu Valea plangerii :)) ) si sa stiu cat sa mai pun. pe site apare doar amenda de anul trecut, dar nu stiu cat am cheltuit din ce am pus anul acesta

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[27.08.19 06:31:04]
» mesaj pers

   @nrs:

   webihlaltakip.kgm.gov.tr/ ... falar/Sorgulama

   hgsmusteri.ptt.gov.tr/hgs.jsf

   Poţi încerca să descarci aplicaţia HGS pentru telefoane, care se pare că merge mai bine decât site-ul.

   Succes!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[27.08.19 08:54:07]
» mesaj pers

   multumesc, am rezolvat. nu stiu ce nu ii placea dar dupa vre-o juma de ora am facut contul si acum stiu cati bani mai am pe HGS, pot confirma sigur ca Osman Gazi s-a luat de pe sticker fix 103,05 TL

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[12] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - traficul pe A2 înainte de răsăritul soarelui -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100612">Şterge vot</a></div><span id="v91100612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - traficul pe A2 înainte de răsăritul soarelui
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - începem să ne mişcăm -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100613">Şterge vot</a></div><span id="v91100613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - începem să ne mişcăm
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - ne mişcăm! -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100614">Şterge vot</a></div><span id="v91100614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - ne mişcăm!
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100615">Şterge vot</a></div><span id="v91100615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - prindem şi răsăritul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100616">Şterge vot</a></div><span id="v91100616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - prindem şi răsăritul
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - podul peste braţul Borcea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100617">Şterge vot</a></div><span id="v91100617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - podul peste braţul Borcea
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - podul peste Borcea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100618">Şterge vot</a></div><span id="v91100618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - podul peste Borcea
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - pe pod -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100619">Şterge vot</a></div><span id="v91100619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - pe pod
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - stop joc! coada la vamă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100620">Şterge vot</a></div><span id="v91100620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - stop joc! coada la vamă
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - vama Negru Vodă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100621">Şterge vot</a></div><span id="v91100621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - vama Negru Vodă
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - intrăm, în sfârşit în Bulgaria -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100622">Şterge vot</a></div><span id="v91100622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - intrăm, în sfârşit în Bulgaria
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - coada mult mai scurtă din vamă la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100623">Şterge vot</a></div><span id="v91100623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2019] Drumul cu mașina de la București la Albena – august 2019 - coada mult mai scurtă din vamă la întoarcere
foto nicole33 [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[12] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123981952667 sec