26444 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Kaliakra Superior Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.12.2011
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2008
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
700 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 0 -- varsta: --

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
ARTICOL ARHIVAT

Un hotel superb, o vacanță extraordinară


Știu că acest review vine cam târziu, sunt foarte conștientă că între timp este posibil ca multe lucruri să se fi schimbat, în bine sau în rău, dar mi s-a părut cel puțin ciudat să văd că pe AFA hotelul Kaliakra Superior este mai slab cotat decât Kaliakra Standard, în condițiile în care singurele diferențe între cele două constau în dimensiunea camerei: dotări, grad de confort, vedere la mare, cu un plus absolut evident pentru K. Sup., respectiv preț, în opinia mea, justificat, restul serviciilor fiind aceleași.

Cu ocazia minivacanței de Paște+1 mai din anul 2008 petrecute la Hotelul Aqua Azur din Constantin și Elena, când vremea nu a prea ținut cu noi, fiind destul de răcoare pentru plajă, am profitat de zilele respective pentru a ne plimba prin celelalte stațiuni bulgărești aflate la nord de Varna și a ne documenta direct la fața locului în scopul alegerii hotelului în care să ne petrecem concediul din vară, fiind știut faptul că pozele de pe site-urile oficiale ale hotelurilor (unele datând de la inaugurarea acestora) nu reflectă, de cele mai multe ori, realitatea.

Așa am ajuns și în Albena. Prima impresie pozitivă despre aceasta a fost chiar de la intrare, plăcându-mi sistemul de intrare/ieșire din stațiune, cu carduri și bariere, care mi-a dat o oarecare senzație de siguranță pentru mașină. Am parcat și am pornit la pas pe faleză, admirând plaja lată și frumoasă a Albenei și fotografiind hotelurile din prima linie.

Astfel am ajuns la Kaliakra, penultimul hotel, spre capătul stațiunii, hotel aflat pe lista scurtă și care îmi atrăsese atenția mai mult datorită sistemului de masă ultra all inclusive și poziționării excelente a acestuia. Hotelul era deschis în perioada respectivă și am putut vedea holul elegant, lifturile, recepționerele politicoase, dar vigilente, aleile îngrijite, multă verdeață, piscinele, turiștii care se relaxau într-o atmosferă intimă. Acesta a fost alesul și nu am regretat.

Perioada sejurului a fost 14-21.06.2008. Biletele au fost luate cu 3 săptămâni înainte. M-a deranjat faptul că erau serii fixe de 7 nopți, cu intrare sâmbăta, nefiind permise sejururi cu durată varibilă, în orice altă combinație dorită de turist.

Drumul

Traseul urmat, pe care îl recomand celor care pleacă din București spre oricare din stațiunile bulgărești aflate la nord de Varna, a fost: București-Călărași-trecere cu bacul la Ostrov- Silistra- Dobrich-Albena. Am pierdut ceva timp la trecerea cu bacul din cauza celor care nu înțelegeau să respecte rândul și pe cei ajunși acolo înaintea lor. Am trecut imediat de vama bulgară prin simpla prezentare a cărților de identitate, fără controlarea bagajelor sau a mașinii.

Drumurile prin Bulgaria sunt mai proaste ca la noi, însă incomparabil mai libere, prost semnalizate, dar ne-am descurcat fără probleme. Era a treia oară când mergeam pe acest traseu, deja binecunoscut pentru noi, însă cei care merg pentru prima dată pot folosi cu succes minihărți listate de pe internet sau să-și seteze pe GPS ca puncte intermediare câteva din localitățile mai importante prin care se trece. Este recomandabilă respectarea restricțiilor de viteză, oricât de absurde vi se vor părea unele din ele, noi nu le-am prea respectat, iar radarele pot fi evitate cu puțin noroc și cu ajutorul partenerilor de trafic care semnalizează din timp prezența acestora.

Cazarea

Am ajuns la hotel puțin înainte de ora 11, am parcat cum am apucat și ne-am prezentat la recepție. Am completat formularul și am primit pe loc brățările și camera. Înainte de a căra bagajele și a căuta un loc de parcare corespunzător pentru mașină, am vrut să văd camera repartizată. Deși plătisem pentru o cameră dublă superior, deci în corpul cel nou al hotelului, cel paralel cu marea, am avut neplăcuta surpriză să constat că primisem o cameră la capătul corpului standard, la primul etaj, pe colț, chiar deasupra Lounge barului.

Camera era spațioasă (ceva mai mare decât dublele standard), frumoasă, cu o vedere superbă la mare, însă nu semăna cu ceea ce văzusem în pozele de pe net. Revin la recepție și solicit, nemulțumită, schimbarea camerei. Recepționera încearcă să mă convingă, într-o engleză mai bună decât m-aș fi așteptat, că asta am plătit, deci asta am primit. Îi explic că eu nu vreau decât ceea ce scrie pe voucher și că știu exact cum trebuie să arate camera pentru care am plătit. Îmi mai arată două camere la parter, una în corpul vechi (mai mică decât prima repartizată) și una în corpul nou (mare, dar cu 3 paturi simple), dar nici una nu era ceea ce căutam. După insistențe repetate și amenințări cu telefoane la agenția din țară și la partener, văzând că nu reușește nicicum să mă păcălească și să mă facă să renunț, îmi arată o cameră la etajul 6, exact ca în pozele de pe site, dar care nu era disponibilă decât după ora 13. Nicio problemă, sunt în concediu, chiar nu mă grăbesc deloc, iar check-in-ul se face oricum după ora 14.00.

Accept imediat, dar nu rezist și o întreb de ce nu ne-a dat de prima dată camera respectivă, de ce a fost nevoie de nervi și timp pierdut aiurea. M-a blocat răspunsul recepționerei cum că acele camere sunt destinate celor care vin cu 2 copii, în condițiile în care, la momentul respectiv, hotelul caza gratuit 2 copii în vârstă de până la 12 ani în cameră cu 2 adulți plătitori. Atât timp cât noi am plătit exact același preț ca și cei cu copii, absența sau prezența copiilor mi s-a părut total irelevantă.

Parcarea

Am plătit pentru parcarea mașinii o taxă mai mult simbolică de 5 leva/sejur și am primit un permis cam cât o carte poștală pe care era trecut numele nostru, numărul mașinii, numărul meu de mobil, numărul camerei de hotel și perioada sejurului, pe care trebuia să-l arătăm la barieră la fiecare intrare/ieșire din stațiune și ni s-a recomandat să returnăm în cel mai scurt timp cardul primit la sosirea în Albena.

Nu știu dacă hotelul are o parcare proprie sau nu, noi nu am descoperit-o, însă am folosit la fel ca toți ceilalți spațiul din fața intrării în hotel, unde toți parcau de-a valma, blocându-se unii pe alții, fără vreo indicație din partea celor de la hotel. Din acest punct de vedere am stat foarte liniștită, îmi vedeam mașina de pe holul hotelului, iar eventualii hoți ar fi trebuit să utilizeze o macara pentru a o extrage.

Camera

Am luat în primire camera după ce am mâncat de prânz. Un bell boy ne-a dus bagajele în cameră. Camera era imensă, cu un pat dublu foarte mare, nu cred că am văzut vreodată unul atât de mare, o canapea extensibilă cam de 3 locuri, o măsuță, un fotoliu, un scaun, un birou.

Televizorul LCD era nou, cu diagonală mare (mai mare decât cel din camerele standard), minibarul, cu sucuri și bere, a fost gratuit doar la sosire, dar nici nu l-a mai umplut cineva după aceea.

Aerul condiționat, în sistem centralizat, funcționa ireproșabil. Balconul, foarte spațios, cu o măsuță și două scaune+uscător de prosoape, oferea o vedere perfectă la mare. Pe hol, în dreptul băii, am găsit o cană-fierbător, căni, pahare, pliculețe de ness, ceai și zahăr, completate zilnic.

Baia era separată de cameră printr-o ușă glisantă. Dacă n-am fi găsit-o închisă, probabil că n-am fi ghicit că există, deoarece la deschidere culisa discret în spatele dulapului din hol. Dușul și toaleta erau în cabine separate cu geamuri de restul băii. Un alt geam aflat deasupra chiuvetelor ne permitea să vedem în cameră și vedeam chiar și marea în timp ce ne spălam.

Baia era dotată cu toate consumabilele necesare, pe lângă uzualele săpunuri, șampoane și geluri de duș am avut surpriza să găsim chiar și set pentru bărbierit și periuțe și pastă de dinți, de un real folos pentru cei uituci.

În dulapul din baie ne așteptau papuci de unică folosință și halate de baie albe și pufoase, noi. Uscătorul de păr se afla într-un sertar de sub chiuvete. Deși mi se părea ciudat să lipsească, l-am descoperit după vreo două zile, dar după ce îmi cumpărasem unul din Metro Varna.

Curățenie în cameră s-a zilnic, aceasta constând în aranjatul patului, aruncatul gunoiului, schimbatul tuturor prosoapelor, indiferent dacă au fost folosite sau nu, spălat și dezinfectat prin baie. A mai dat și cu aspiratorul, dar nu cred că în fiecare zi. Lenjeria ne-a fost schimbată la 3 zile.

Cu camerista ne-am întâlnit o singură dată, în cea de a doua zi a sejurului, prilej cu care i-am semnalat o problemă referitoare la scurgerea de la duș care inunda toată baia.

M-a surprins soluția de compromis găsită și anume după ce ștergea cu mopul, intindea pe jos prosoapele mari folosite în ziua precedentă care urmau să absoarbă apa de la dușurile următoare și tot așa în fiecare zi.

Restaurantul

Restaurantul se află la primul etaj deasupra lobby barului. Există și un lift folosit din plin de cei cu copii mici cu cărucioare. Deși foarte mare, cu o terasă spațioasă și o zonă extinsă de prezentare a mâncării, nu lăsa impresia de cantină.

Despre mâncare nu pot spune decât că a fost excepțională. O foarte mare varietate de feluri de mâncare pentru satisfacerea tuturor gusturilor, chiar și ale celor foarte pretențiosi. Nu am nimic de reproșat în ceea ce privește calitatea sau prospețimea acesteia, totul a fost la superlativ.

Băuturile ni le aduceam singuri de la barul din restaurant. Debarasarea și curățarea meselor se făcea cu mare promptitudine. Făcând o singură comparație cu Marina Royal Palace 5*din Duni, pot spune că la Kaliakra am mâncat un pic mai bine.

Pentru cei care totuși nu se săturau la masa de prânz, deși greu de crezut să se întâmple, între prânz și cină exista și varianta snack barului unde făceau o pizza excelentă, cartofi prăjiți și alte produse fast food și unde găseam o înghețată bună cu mai multe arome.

Baruri

Erau trei baruri:

1) Lobby barul era deschis non stop, cu barmani foarte tineri și simpatici, mereu cu zâmbetul pe buze, oferind o gamă largă de cocktailuri, bere, vin, sucuri. Am găsit destule băuturi de import incluse în UAI, precum Campari, 2-3 mărci de whisky, cremă de whisky, gin și rom. Dintre sucuri, recomand sucul de mere, foarte bun. Nicăieri nu am băut mojito la fel de bun ca aici.

2) Lounge barul, cu fotolii și canapele comode, deservea și plaja, traversam doar faleza și intram pe nisip, iar seara mai vedeam un meci, la un pahar de băutură până la miezul nopții. Servea aceleași băuturi ca și la lobby bar. Singura diferență o făceau paharele de sticlă care erau interzise pe plajă, preferându-se plasticul sau cartonul, astfel că nu riscam să ne tăiem în cioburi prin nisip.

3) Barul de la piscină, avea program până la ora 18 sau 19. L-am folosit mai rar, fiind mereu aglomerat din cauza celor care aveau o deosebită plăcere de a sta călare pe el cât era ziua de lungă. Nu i-am înțeles niciodată pe cei care preferă să zacă pe scaunele de la bar, făcând conversație cu barmanii, în loc să-și ia băutura comandată pe care să o savureze la masă sau la șezlong și să revină la bar oridecâteori doresc, ceilalți trebuind să se strecoare cu greu printre ei în încercarea de a comanda și ei ceva, dar gusturile nu se discută.

Cafeaua espresso era excelentă la toate barurile.

Piscina

Hotelul are o piscină mare, cu apă curată, destinată adulților și o piscină pentru copii cu un soi de tobogan interesant o atracție deosebită pentru cei mici. În cadrul conceptului, beneficiam gratuit de șezlonguri, saltele și umbreluțe atât la piscină, cât și la plajă. Nu am dorit să stau niciodată la piscină, dar cred că numărul de șezlonguri este prea mic raportat la capacitatea hotelului.

Plaja și marea

Hotelul fiind poziționat foarte aproape de plajă, doar traversam faleza și intram pe nisip. Plaja este foarte lată, cu nisip fin, curată, cu multe șezlonguri aliniate frumos pe 9-10 rânduri, astfel că riscul de a nu găsi loc, indiferent la ce oră ai ajunge pe plajă, este practic inexistent. Se practica și aici rezervarea șezlongurilor cu prosoape, dar nu de la ore prea matinale. În 6 zile din 7 am reușit să găsim locuri în primul rând, ocupându-le înainte de micul dejun. Acestea sunt grupate câte două la o umbrelă, care are și o măsuță și scrumieră. Mi-a plăcut poziționarea umbrelelor la o distanță de câțiva metri una de altă, creând senzația de spațiu, de aerisit, o anumită intimitate față de vecinii din stânga și din dreapta, ceea ce nu am întâlnit în alte părți unde mă simțeam sufocată și obligată să ascult discuții care nu mă interesau. La intrarea pe plajă era un băiat care, când ne vedea, venea după noi și ne aducea salteluțe și ne deschidea umbrela. Tot de la el luam prosoape de plajă pe care le returnam seara, dar nu am găsit în fiecare zi.

Marea a fost perfectă, nu foarte caldă, dar plăcută, extrem de curată, cu intrare lină în apă, poate prea lină pentru gustul meu, însă ideală pentru cei cu copii. Valuri am prins într-o singură zi, dar nu a fost nimic spectaculos. Mici pești înotau printre picioarele mele. Nu am văzut vreo algă sau vreo meduză toată săptămâna. Am apreciat liniștea de pe plajă și absența vânzătorilor ambulanți de orice, care mă aduceau la disperare pe litoralul românesc.

Distracție și relaxare

Echipa de animatori a hotelului încerca pe tot parcursul zilei să ne atragă în diverse jocuri și concursuri, fără a fi insistenți în caz de refuz.

Seara se organizau diverse spectacole, nu știu cât de reușite pentru că n-am participat la niciunul, preferând plimbările prin stațiune, de care nu m-am plictisit.

Mi-a plăcut mai mult Albena decât Nisipurile de aur, pentru că este mult mai liniștită, mai puțin agitată, dar mai vie decât Constantin și Elena. Tinerii dornici de distracție toată noaptea ar fi cu siguranță dezamăgiți.

În perioada în care am fost eu, peste 80% din turiști erau români, marea lor majoritate cu copii și, din fericire, s-au comportat normal.

Prin comparație cu hotelurile din Bulgaria la care am fost înainte și mai ales după acesta, Kaliakra superior se numără printre cele mai bune, aș putea spune chiar pe locul I la egalitate cu Marina Royal Palace din Duni, într-un clasament personal ad hoc, neputându-mă hotărî care mi-a plăcut mai mult.

Chiar dacă prețurile au crescut incredibil de mult din 2008 încoace, aș reveni oricând cu plăcere la Kaliakra.

---
Impresii încărcate de nicole33 in 30.12.2011 21:10:50

Validat / Publicat: 31.12.11 08:51:42


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA. A mai fost în/la: 2xAquaazur-Constantin și Elena, 2xMarina Royal Palace - Duni, 2xRoyal Bay - Elenite, 2xRoyal Park - Elenite, Miramar- Obzor, Viva - Nisipuri, Grand Hotel Primorsko - Primorsko
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia, Grecia, Spania
VIZUALIZĂRI: 2234
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20000 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- danamandache
[28.06.13 21:23:06]
» mesaj pers

   Nicole as vrea luna viitoare sa plec pt 3zile in Bulgaria, pt a aniversa cei 19 ani de cand sant impreuna cu sotul meu, ce hotel imi recomanzi? Mi -au placut impresiile referitoatre la Club Evrika si Sol Luna Bay, ce parere ai?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2008] Kaliakra Superior - intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285429">Şterge vot</a></div><span id="v9285429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2008] Kaliakra Superior - intrarea în hotel
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2008] Kaliakra Superior - așa arată patul din camera dublă. -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285430">Şterge vot</a></div><span id="v9285430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2008] Kaliakra Superior - așa arată patul din camera dublă.
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2008] Kaliakra Superior - din cameră. se observă canapeaua extensibilă suficientă pentru a dormi 2-3 copii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285431">Şterge vot</a></div><span id="v9285431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2008] Kaliakra Superior - din cameră. se observă canapeaua extensibilă suficientă pentru a dormi 2-3 copii
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2008] Kaliakra Superior - pe terasă la Lounge Bar -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285432">Şterge vot</a></div><span id="v9285432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2008] Kaliakra Superior - pe terasă la Lounge Bar
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2008] Kaliakra Superior - piscina și piscina pentru copii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285433">Şterge vot</a></div><span id="v9285433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2008] Kaliakra Superior - piscina și piscina pentru copii
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2008] Kaliakra Superior - din camera. televizorul și minibarul aflat sub acesta -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285434">Şterge vot</a></div><span id="v9285434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2008] Kaliakra Superior - din camera. televizorul și minibarul aflat sub acesta
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2008] Kaliakra Superior - imagine din camera foarte spațioasă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285435">Şterge vot</a></div><span id="v9285435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2008] Kaliakra Superior - imagine din camera foarte spațioasă
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2008] Kaliakra Superior - cana-fierbator pentru cafea și ceai -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285436">Şterge vot</a></div><span id="v9285436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2008] Kaliakra Superior - cana-fierbator pentru cafea și ceai
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2008] Kaliakra Superior - baia dotată cu de toate -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285437">Şterge vot</a></div><span id="v9285437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2008] Kaliakra Superior - baia dotată cu de toate
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2008] Kaliakra Superior - admiram plaja si marea stând la umbră pe terasă la Lounge bar -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285438">Şterge vot</a></div><span id="v9285438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2008] Kaliakra Superior - admiram plaja si marea stând la umbră pe terasă la Lounge bar
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2008] Kaliakra Superior - parte din grădină și piscinele văzute de pe terasa restaurantului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285439">Şterge vot</a></div><span id="v9285439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2008] Kaliakra Superior - parte din grădină și piscinele văzute de pe terasa restaurantului
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2008] Kaliakra Superior - plaja și marea admirate din balconul camerei de la etajul 6 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285440">Şterge vot</a></div><span id="v9285440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2008] Kaliakra Superior - plaja și marea admirate din balconul camerei de la etajul 6
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2008] Kaliakra Superior - vederea superbă la mare ne-a încântat vacanța -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285441">Şterge vot</a></div><span id="v9285441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2008] Kaliakra Superior - vederea superbă la mare ne-a încântat vacanța
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2008] Kaliakra Superior - corpul vechi al hotelului și restaurantul aflat la primul etaj -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285442">Şterge vot</a></div><span id="v9285442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2008] Kaliakra Superior - corpul vechi al hotelului și restaurantul aflat la primul etaj
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2008] Kaliakra Superior - în baia foarte mare, în stânga cabina de duș, în dreapta, cu geam mat, toaleta -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285443">Şterge vot</a></div><span id="v9285443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2008] Kaliakra Superior - în baia foarte mare, în stânga cabina de duș, în dreapta, cu geam mat, toaleta
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2008] Kaliakra Superior - în dulapul din baie ne așteptau prosoapele, halatele și papucii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285444">Şterge vot</a></div><span id="v9285444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2008] Kaliakra Superior - în dulapul din baie ne așteptau prosoapele, halatele și papucii
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut noaptea de pe plajă. -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285445">Şterge vot</a></div><span id="v9285445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut noaptea de pe plajă.
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2008] Kaliakra Superior - seara la o țigară pe balconul imens, lung, dar și foarte lat -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285446">Şterge vot</a></div><span id="v9285446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2008] Kaliakra Superior - seara la o țigară pe balconul imens, lung, dar și foarte lat
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2008] Kaliakra Superior - ”parcarea” improvizată în fața intrării în hotel. odată ce intrai era destul de greu să mai ieși. -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285447">Şterge vot</a></div><span id="v9285447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2008] Kaliakra Superior - ”parcarea” improvizată în fața intrării în hotel. odată ce intrai era destul de greu să mai ieși.
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2008] Kaliakra Superior - barul de la piscină înainte de ora deschiderii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285448">Şterge vot</a></div><span id="v9285448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2008] Kaliakra Superior - barul de la piscină înainte de ora deschiderii
foto nicole33 [30.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2008] Kaliakra Superior - plaja și marea văzute de pe terasa de la lounge bar într-o noapte cu lună plină -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285449">Şterge vot</a></div><span id="v9285449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2008] Kaliakra Superior - plaja și marea văzute de pe terasa de la lounge bar într-o noapte cu lună plină
foto nicole33 [30.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2008] Kaliakra Superior - pe terasa de la Lobby bar admiram grădina și piscina -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285450">Şterge vot</a></div><span id="v9285450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2008] Kaliakra Superior - pe terasa de la Lobby bar admiram grădina și piscina
foto nicole33 [30.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut de pe plajă pe înserat -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285451">Şterge vot</a></div><span id="v9285451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut de pe plajă pe înserat
foto nicole33 [30.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut de pe un dig aflat în capătul stațiunii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285452">Şterge vot</a></div><span id="v9285452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut de pe un dig aflat în capătul stațiunii
foto nicole33 [30.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut de pe faleză -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285453">Şterge vot</a></div><span id="v9285453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2008] Kaliakra Superior - hotelul văzut de pe faleză
foto nicole33 [30.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2008] Kaliakra Superior - în Lounge Bar urmărind un meci din campionatul european -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 30.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av285454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv285454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=285454">Şterge vot</a></div><span id="v9285454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(285454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f285454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e285454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2008] Kaliakra Superior - în Lounge Bar urmărind un meci din campionatul european
foto nicole33 [30.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112292051315 sec