Întrebare [în rubrica] Descoperă Sunny Beach

Informatii Complex The Hill Club - Sunny Beach

Trimisă în 17.04.15 11:10
autor brenciua*GD [Bucuresti]
» VIZUALIZĂRI: 15608

Buna ziua, exista cineva care detine informatii legate de complexul The Hill Club din Sunny Beach? , am rezervare incepand cu 26 iulie si nu prea am gasit informatii despre conditiile de cazare si masa.

Multumesc anticipat


  • PERIOADA: iulie -- NOPŢI CAZARE: 6
  • BUGET: 500 euro -- TRANSPORT: autocar
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 5

Răspunsuri — pag 3 / 7

webmasterX[01.07.15 18:31]

@machetar - Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


LexyGD[02.07.15 11:11]

Au spus cei de la agentie cand exact trimit iar un agent sa verifice hotelul? Eventual poate fac si ei niste poze sa ni le dea. Eu am cerut pe la finalul lui Mai niste poze si mi-au spus ca mi le trimit dar se incarca mai greu din cauza numarului mare. presupun ca de o luna incoace inca mai incarca la ele pentru ca inca nu le-am primit.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Suiram SCH[02.07.15 11:15]

@Lexy: ej sunt la via Pontica așa cum am fost redistribuit este mai mult decât bine. Vorbeam cu ceilalți prieteni cu care suntem aica și ne-am propus ca în cazul unei zile cu vremea rea să dam o fugă la hill club să vedem... Dacă am detalii va anunț.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

LexyGD[02.07.15 11:17]

@Suiram S: Super. Si eu m-am gandit la aceasta varianta. Sa trec pe la hill. Deci hotelul este ok? Si statiunea?


MerryCH[02.07.15 12:01]

În fine, s-a deschis hotelul?


LexyGD[02.07.15 16:45]

@Merry - Nu se stie! Eu am trimis un mail la agentie dar... niciun raspuns pana acum!


SibiuGD[02.07.15 17:08]

Nu cred. Site-ul lor nu merge, poze si filmulete din 2013, ar fi trebuit sa apara ceva recent... Macar agentiile din bulgaria tot postau ceva.


LexyGD[02.07.15 17:15]

@Sibiu: Serios? Imi poti da nesaj privat cu pagina pe care ai gasit informatii de la bulgari?


LexyGD[03.07.15 16:23]

In mod oficial ofertele vandute de agentii la acest hotel sunt o mare teapa!!! Hotelul nu se va deschide nici pe 5 Iulie. Si din ce am inteles de la una din angajate sunt oameni care pleaca maine si nu stiu inca unde. Agentia este complet lipsita de profesionalism. Efectiv nu au capacitatea necesara de a se ocupa de o situatie critica. Eu urmeaza sa plec pe 9 si inca nu imi pot da variante de relocare! Astazi la 12.00 am vorbit la agentie si mi-au promis ca voi primi imediat un mail cu variantele sigure de relocare. Acum se pare ca se deschide de pe 10. O gluma buna facuta pe banii turistilor si pe nervii turistilor.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

MerryCH[03.07.15 16:48]

adica asteptam cu totii vacanta sa plecam o data in an si de data aceasta sa ne strice odihna...


LexyGD[03.07.15 16:58]

@Merry: Exact!!! Acum mi s-au dat Vigo hotel si Vigo Panorama din Nesebar ca variante. Au foarte putine impresii si alea proaste. Va sfatuiesc pe toti sa va recuperati banii platiti si sa incercati sa gasiti altceva. Concediul nostru este compromis din cauza incapacitatii agentiei de a se descurca cu o astfel de situatie. Ei ar fi trebuit sa ceara banii inapoi si sa faca orice posibil pentru a ne reloca in variante bune. Si agentului de turism deghizat in user AFA care era asa plin de optimism ca se deschide hotelul la 1 iulie si ca agentiei de turism ii pasa de problenele noastre, ca avem copii, ca nu ne-am luat bilete la autocar sau etc, ii transmit ca forumul este pentru turisti nu pentru agenti de turism.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SibiuGD[03.07.15 17:07]

La fiecare i se spune ca se mai amana cu cateva zie ca sa aibe motiv ptr. faptul ca nu au anuntat din timp relocarea. Macar daca ar oferi ceva bun caci similar hotel nou nout nu cred ca au de unde.


SibiuGD[03.07.15 17:11]

@Lexy - poti sa-mi spui pe mesaj personal numele agentiei? Banii nu-i poti recupera? caci oferte bune sunt destule acum.


LexyGD[03.07.15 17:12]

@Sibiu: Asa am zis si noi. Amanari peste amanari. Tot felul de scuze imbecile si de motivari idioate. Nimanui nu ii pasa de problemele agentiei sau ale partenerului. Ce ar trebui facut este o plangere colectiva la anpc. Nu pot fi lasati sa scape asa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

machetarCH[03.07.15 17:35]

Haideti sa o lamurim. Am fost foarte increzator si mi s-au dezumflat corabiile.

Hotelul The Hill Club e de fapt o mare TEAPA. E da fapt o metoda de a va lua banii si a va reloca undeva unde mai sunt locuri neocupate.

E un Business pus la cale de agentiile romanesti si agentii bulgari.

Avest hotel NU SE VA DESCHIDE NICIODATA, de fapt e un complex rezidential. E O TEAPA. Am vb la DIGI 24 sa faca un reportaj despre aceasta teapa. Sunt viate agentiile la car enu pot sa fac referire si care sper sa-si ia partea binemeritata. Voi face reclamatie si la ANPC pentru aceasta mare teapa.

Am vorbit la cei de la agentia din Bucuresti si mi-au spus: ce vina avem noi ca hotelul nu se dechide?

- Pai dvs vindeti serviciile hotelului respectiv, daca vindeati salam stricat nu era acelasi lucru. Dumneavoastra nici macar salam stricat nu vindeti ci vindeti poze cu salamul la pret de salam. (scuze pentru salam dar era cea mai buna comparatie).

In concluzie: luati-va banii inapoi ACUM, e o mare TEAPA.

Imi pare rau ca am fost increzator in niste imbecili.

HOTELUL NU SE VA DESCHIDE! E O TEAPA PENTRU RELOCARI!

RENUNTATI CAT MAI E TIMP! E TEAPA! Acum spun ca se deschide pe 10 iulie. CINE MAI CREDE? T E A P A!

Sie eu am luat-o, nu mi-e rusine sa o spun. SPer sa mai am timp sa mai gasesc ceva decent si sa-mi recuperez banii.

HOTI! [...]

Fugiti de ei!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster69[03.07.15 17:43]

@machetar - Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


machetarCH[03.07.15 18:11]

Hotelul The Hill CLUB e teapa. TEAPA. TEAPA. TEAPA. TEAPA. TEAPA. NU REZERVATI LA THE HILL CLUB. NU MAI REZERVATI NICIODATA LA THE HILL CLUB. Acest hotel NU EXISTA. E FAKE. NU EXISTA PE NET, NU AU TEL, NU AU SITE, NU EXISTA. T E A P A.

Iar cei mai mari hoti sunt agentiile car evand pachete la acest hotel. TEAPA.

ASA CA HAIDETI SA FINALIZAM ACEST THREAD, CONCLUZIA: TEAPA!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SibiuGD[03.07.15 18:40]

si totusi exista filmulete de la deschiderea oficiala din 2013. Ar fi varianta ca el exista dar apartamentele se vand nu se inchiriaza si nu se deschide turistic. Am gasit pe 2 site-uri apartamente de vanzare la preturi incepand de la 36000 euro in sus. Totusi si pe agentiile Bulgare exista posibilitatea de rezervare turistica.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SimiUC[03.07.15 18:53]

@machetar: niste tepari!!! Si-au batut joc de atata lume!!! Bine ca am renuntat din timp.


LexyGD[04.07.15 11:52]

Va sfatuiesc pe toti cei care ati apucat sa cumparati o vacanta la acest hotel si chiar si pe cei care asteptati sa luati vacanta la Hill Club, sa depuneti o plangere la anpc impotriva agentiei care a vandut fie cu buna stinta si inconstient, din pura prostie si lipsa de experienta si profesionalism, bilete de cazare la acest hotel care in mod garantat nu se va deschiderii anul acesta. Pana la urma este foarte posibil sa fie o schema prin care partenerul din Bulgaria sa isi ocupe locurile la celelalte hoteluri din lantul sau hotelier care din cauza impresiilor foarte proaste, nu au fost ocupate. Pana acum am reusiti sa aflu de la agentia care a vandut tuturor de aici biletele la Hill ca partenerul din Bulgaria a oferit relocate doar la hotelurile din propriul lant hotelier, care au cateva aspecte oribile in comun, adica restaurant foarte prost, servicii proaste si impresii generale proaste. Din ce a lasat ieri cineva de la agentie sa ii scape de nervi, sunt peste 50 de camere ocupate la Hill saptamana viitoare, camere ce trebuiesc relocate. Pentru toate acest cel putin 50 de camere ei au oferit Hotel Vigo si hotel Vigo panorama, care asa cum sustine agentia sunt superioare ofertei achizitionate de noi. Dar intrebarea logica este ... daca aceste hoteluri sunt atat de grozave ... cum se face ca au mai mult de 50 de camere libere in plin sezon?

Ce trebuie sa facem acum este sa ne mobilizam pe paginile de socializare pe care avem conturi si sa facem cunoscuta aceasta schema, numele agentiilor si site-urile pe care vand aceste scheme frauduloase. Trebuie sa luam atitudine si sa ne asiguram ca pe viitor nu vor mai fi si altii pacaliti ca noi si nu vor mai face banii din distrugerea concediilor asteptate de noi un an intreg. Eu atunci cand am mers prima oara cu ei nu am gasit prea multe informatii despre agentii. Prin urmare este foarte necesar sa oferim noi aceste informatii despre schemele pe care le practica.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

LexyGD[04.07.15 12:21]

@machetar - Agentia din Bucuresti care vinde aceste oferte la hil au oameni atat de inteligenti incat au incercat sa vanda bilete la Hill unor tutisti pe nume Antonescu Ion si Pauker Ana. Noi am simulat o cerere de oferta la acest hotel pe vremea cand inca mai asteptam sa vedem daca se deschide iar agentia din Bucuresti vindea oferta incepand cu 29 iunie, desi cealalta agentie de la care cumparasem noi biletele, anuntase deja ca ultima amanare este pentru 1 iulie. Si daca maresalul Antonescu nu le-a dat de gandit am crezut ca macar asocierea lui cu Ana Pauker o sa le faca sa sune un clopotel de alarma in capsorul lor sec. Dar nu, sunt atat de imbecili incat au trimis o proforma pentru Ana Pauker! Acestea sunt agentiile in care ne punem increderea! Si sunt pline de idioti fara cultura generala ahtiati dupa castig.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SimiUC[04.07.15 12:29]

@Lexy: foarte tare, ce pot sa zic!!! ????????????


LexyGD[04.07.15 12:32]

@Simi: Exact!!! ????


Suiram SCH[04.07.15 12:41]

Salut! După cum am spus eu sunt relocat la via Pontica, Pomorie. Este OK aici. Legat de hill club am discutat cu cineva care a fost relocat aici. A fost, a văzut hill club și nu crede ca se deschide. Complexul arăta super bine dar nu au restaurantul funcțional și nici se prea muncea. După părerea mea căutați variante sau cereți banii. O zi buna. !

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

LexyGD[04.07.15 12:42]

@Suiram S: Noi am cerut banii dar momentan niciun raspuns. Si variantele date de ei noua nu sunt deloc ok


brenciua*GDAUTOR SOL[04.07.15 12:52]

@Lexy: si noi am cerut banii înapoi si ne-au pus sa scriem un email si ca in 48 de ore ne virează banii in cont


SimiUC[04.07.15 19:03]

@machetar: vroiam sa va spun de pretenii mei, care au ajuns acum la sunny beach, care trebuiau sa fie cazati initial la club hill. Au fost relocati la hotel Sunset, sunny beach, relocarea facandu-se fara nicio dovada. Binenteles ca au ajuns la hotel Sunset si din diverse motive sunt mutati la hotel Oasis. Deci nesimtirea celor de la agentie continuua. Sfatul meu, pt toti care au platit aceasta vacanta la club hill este sa insistati sa va luati banii inapoi. Va tin la curent cum am informatii noi

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

BalintbalexCH[04.07.15 19:48]

@Simi - Salut, te rog avem nevoie de ajutor, avem bilete la hotelul fantoma incepând cu 06.07.2015 şi doar in cursul acestei zile, pe la ora 4,00, am primit ofertă de relocare la Oasis. Noi ar trebui să plecăm şi nu ştim ce să facem. Dacă poţi se ne ajuţi cu noi informaţii despre acest hotel, dacă putem să luăm legătura cu cineva care deja se află acolo. Mersi

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SimiUC[04.07.15 19:53]

@Balintbalex: din cate am citit pe net, parerile sunt cam nasoale. Pritenii mei sunt deja cazati la hotel oasis. Mi-au spus ca hotelul este cat de cat ok, asteptau sa ajunga si la masa sa vada cum este. O sa-mi trimita poze cu camerele si o sa-ti trimit sa vezi. Cum o sa am mai multe informatii, o sa te anunt.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

BalintbalexCH[04.07.15 20:08]

@Simi - Mersi frumos, acum suntem in discuţii cu agenţia de turism, de cîteva minute ne-au oferit un alt hotel Pomorie tot din Sanny Beach, nu ştim ce să facem. Dacă ai vreo informaţie te rog să ne anunţi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [61-90] — din total 188 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.094567060470581 sec
    ecranul dvs: 1 x 1