ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.06.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
FEB-2020
DURATA: 1 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
60.00%
Către satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
86.67%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
 • TIMP CITIRE: 8 MIN

  Fortuit şi totuşi convenabil: Hotel Porto Salvo Sant’Agnello

  Ilustrație video-muzicală
  TIPĂREȘTE URM de aici

  Pentru cea din urmă noapte a minivacanţei amalfitane, după îndelungi cumpăniri, am ajuns la concluzia că tot în Sorrento e mai bine s-o petrecem, după ce o vreme credeam că cea mai bună soluţie ar fi fost să rămânem la Napoli unde chiar rezervasem ceva în apropierea gării. Asta din raţiunea că a doua zi după-amiază aveam zborul spre casă şi ar fi fost mai bine de stat cât mai aproape de aeroport. Apoi, văzând din cele citite din diverse surse că transportul este destul de facil şi pus la punct între Sorrento şi Napoli, cum aveam de gând să ne oprim la Pompei, aflat undeva cam la jumătatea distanţei, am înclinat balanţa spre Sorrento, anulând-o pe cea la Napoli.

  De cum ne-am decis, am consultat booking-ul să vedem ce ne poate oferi şi după câteva perieri, am ajuns la concluzia că un hotel mic precum Le Quattro Piazze ar fi fost numai bun pentru noi. Avea note mari şi comentarii pe măsură, era aproape de gară şi centru, deci părea o variantă bună. Luaserăm în calcul să ne întoarcem şi la B&B Caruso amfostacolo.ro/hotel9.php ... amalfi&id=26273, dar nu era liberă nicio cameră. Aşa că am rezervat o noapte la Le Quattro Piazze, cu mic dejun şi anulare gratuită contra sumei de 44 euro, pe care urma să-i achităm la check-in, estimând intervalul de sosire la proprietate între 17,00-18,00.

  Autobuzul care ne-a adus de la Amalfi la Sorrento n-a avut prea mare întârziere, aşa încât am sosit cu bine în Sorrento, şi destul de uşor la Le Quattro Piazze. Pe străzile oraşului era forfotă, am aflat mai târziu că se sărbătorea ziua oraşului. Abia am apucat să fac o poză cu panoul de pe clădire, că mă trezesc abordată de o tânără chipeşă şi înţepată ce părea să ne aştepte în stradă lângă propria maşină. Începe şi îmi povesteşte cu un debit verbal grăbit că încercase să mă sune în acea zi, dar am avut telefonul indisponibil, să-mi spună că trebuie să ne mute la altă cazare întrucât în Le Quattro Piazze se defectase sistemul de încălzire şi nu se putea sta acolo. Cu ochii mari, o întreb cine este şi ce vrea. Vizibil deranjată că-i pun la îndoială spusele, îmi zice că este gazda noastră şi ne aşteaptă acolo în stradă de mai bine de o jumătate de oră. Ce-i drept, telefonul îmi murise după ce îl solicitasem cam mult, dar povestea ei, nu numai că părea neverosimilă, dar mă luase cu totul prin surprindere. Ea îi dă înainte, că cealaltă cazare se află la doar cinci minute de locul în care ne aflam, ba chiar ne invită în maşină să ne ducă frumos acolo.

  Deja mă iritasem după ce simţisem că vrea să-mi forţeze mâna şi mă pregăteam să ripostez, că soţul mă calmează şi-mi spune că n-are rost să ne enervăm şi să acceptăm să vedem unde ne duce, că pentru o seară şi o noapte nu are rost să ne stricăm dispoziţia. Tare aş fi vrut să anunţ booking-ul, să văd ce părere ar fi avut, dar instinctul de conservare a fost mai puternic şi am lăsat lucrurile aşa. Ne-am urcat în maşină, iar după ce s-a îndreptat către ieşirea spre Sant’Agnello, o întreb dacă ne duce într-acolo. Nu se aştepta să ştiu că Sant’Agnello este o suburbie a oraşului Sorrento, însă am vrut să vadă că nu sunt ca picată din lună, că ştiu despre ce este vorba, dar ne-am învoit doar din dorinţa de a nu ne complica existenţa cu nervi şi supărare pentru următoarele 12 ore.

  Bănuiam că făcuse un fel de overbooking în ziua de 14 februarie, că dăduse camera noastră având cerere mare de ziua oraşului, iar motivul defectării instalaţiei de căldură fusese numai un pretext ieftin. Dar, odată ce ne învoiserăm să ne mute, ne-am decis să ne detaşăm de toate acestea pentru a nu ne strica cheful, doar eram încă în vacanţă!

  Am ajuns imediat la noua cazare despre care nu ştiam chiar nimic, deşi Sant’Agnello stătuse la un moment dat şi în atenţia mea ca locaţie, dar faptul că până în centrul Sorrento am fi făcut cam jumătate de oră per pedes, nu îmi dăduse prea mult ghes. Iată că am avut parte fără voie pentru o seară de acest cartier periferic, dar cochet şi stilat, al oraşului Sorrento.

  Porto Salvo, un hotel clădit pe lângă biserica Chiesa di San Francesco dei Frati Cappuccini

  Adresă: Via Nuovo Rione Cappuccini, 80065 Sant'Agnello, Italia

  Hotelul Porto Salvo nu este deloc mic, are 22 camere de confort diferit, multe cu vedere la mare, cu o curte şi o grădină generoase. Edificiul nu este chiar nou, părând destul de modest ca aspect, cu decenţa de rigoare imprimată de bazilica vecină, dar curăţenia fiind la ea acasă peste tot şi pentru noi acest lucru are importanţa cea mai mare.

  Am intrat în recepţie, duduia ne arată sala de mese unde se serveşte micul-dejun începând cu orele 07,30, apoi ne conduce la camera rezervată nouă, situată la nivelul principal al clădirii. Am primit camera nr. 17, o dublă economy din ce mi-am dat seama, apoi ne-am întors la recepţie să achităm şi să ne facă check-in-ul. Ne-a făcut chiar şi reducere, aşa încât preţul final a fost de 40 euro pe care i-am plătit cu cardul. Am primit parola wi-fi şi acolo s-a încheiat întrevederea noastră, după ce i-am comunicat că a doua zi de dimineaţă urma să plecăm înainte de micul-dejun întrucât ne propuseserăm să ajungem la Pompei când se deschidea situl, la 08,30.

  Imediat am purces la inspecţia camerei, că eram curioşi din cale afară să vedem ce ne repartizase, fiindcă, dacă în toate cazurile aleg cazările după o atenţie sporită şi vizualizări în amănunt pe diverse saituri pe internet, acum făceam cunoştinţă în premieră cu ce primiserăm.

  Prima impresie a fost de spaţiu intim, cald şi generos, deoarece se intra la început într-un fel de hol destul de mare din care se pornea prin uşi separate spre dormitor şi spre baie. Holul era mobilat cu un dulap de haine, măsuţă de bagaje, iar pe perete o oglindă îşi dovedea utilitatea din plin.

  Camera în sine era micuţă, caldă la propriu, căci radiatoarele îşi făceau datoria din plin, şi mobilată minimalist, dar fără a ne lipsi nimic din ce am fi vrut. Aveam pat matrimonial, foarte confortabil, încadrat de noptiere la capete pe fiecare fiind aşezată câte o veioză. Prosoapele şi lenjeria de pe pat, imaculate, pernele şi pilota, excelente. Pe peretele din faţa patului se aflau în linie, un fel de birou sub care se găsea minifrigiderul şi un scaun, pe perete era suspendat un televizor LCD cu diagonală mai mult decât suficientă şi canale pe măsură. Nu aveam balcon, iar vederea de la fereastră dădea către grădina interioară cu lămâi şi portocali plini ochi de fructe. O vedere cu adevărat frumoasă aveam de pe fereastra din holul nostru, de la care priveliştea către mare şi grădină ne-a încântat imediat, atât la apus, cât şi la răsărit.

  Pardoseala era din mozaic mărunţel, dar nu părea rece, aerul cald din cameră nelăsând să se simtă niciun fel de răcoare provenită de la un astfel de tip de pardoseală.

  Baia mi-a plăcut tare mult deoarece era generoasă ca spaţiu şi dotată cu tot ce trebuie, extrem de curată şi cu obiecte sanitare destul de moderne. Am avut consumabile de tot felul, cabina de duş era perfect etanşă, instalaţiile funcţionau foarte bine.

  Wi-fi a „mers”ceas, poate nu era trafic foarte intens, parola o primiserăm de la check-in. De parcare nu ne-am interesat că nu era cazul, m-am uitat pe booking ulterior şi am văzut că ar fi posibilă contra unei sume de 10 euro/zi la parcarea privată a proprietăţii şi nu e posibilă rezervarea prealabilă. De asemenea, nici despre micul-dejun nu pot spune nimic fiindcă am plecat dis de dimineaţă, înainte de ora începerii acestuia. La fel, pozele de pe booking relevă un mic dejun ok, nu doar din cel cu espresso şi croissant.

  Concluzie

  Deşi n-aş fi crezut, iată că uneori şi neprevăzutul are latură lui bună. Am nimerit bine, însă dacă nu ne-ar fi convenit, atunci aş fi sunat la booking că doar căpătasem exprienţă şi aş fi apelat la ajutor specializat să ne găsească ceva similar cu rezervarea mea iniţială. Desigur, îmi făcusem acest plan în minte în timp ce duduia ne transporta cu maşina la noua locaţie şi am amânat punerea lui în aplicare până la vederea cazării hărăzite, din considerentul să nu agit spiritele. Din fericire, am avut noroc şi n-a fost cazul, fiindcă am fost extrem de mulţumiţi, în ciuda faptului că nu m-am împăcat deloc cu motivele invocate de aşa-zisa noastră gazdă. Însă totul e bine, când se termină cu bine.

  Recomand hotelul dacă sunteţi în trecere prin zonă, chiar dacă distanţa faţă de centrul Sorrento nu este chiar de neglijat, m-am convins că Sant’Agnello este un cartier dichisit, cu vile arătoase, foarte liniştit, care merită atenţie.

  Vă rog, ataşaţi următorul videoclip: youtube

  ## end review sc
  Citește și CONTINUAREA aici

  [fb]
  ---
  Trimis de irinad in 13.06.20 13:51:26
  Validat / Publicat: 13.06.20 15:04:34
  INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA

  VIZUALIZĂRI: 1703 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
  SESIZEAZĂ
  conținut, limbaj

  15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

  NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
  Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
  Poze atașate (se deschid în pg nouă)
  P01 Hotel Porto Salvo, Sant'Agnello: apus de soare văzut de la fereastra holului camerei noastre
  EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
  Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 56600 PMA (din 42 voturi)
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  ECOURI la acest review

  15 ecouri scrise, până acum

  webmasterX
  [13.06.20 15:04:13]
  »

  Mutat în rubrica "Porto Salvo Hotel [Sant'Agnello, Sorrento], SORRENTO / AMALFI" (nou-creată pe sait)

  -

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ​​

  irinadAUTOR REVIEW
  [13.06.20 15:14:58]
  »

  @webmasterX:  Poziţia este întocmai! Mulţumesc pentru ataşarea videoclipului!

  Dan&EmaPHONE
  [13.06.20 15:49:26]
  »

   cealaltă cazare se află la doar cinci minute de locul în care ne aflam,

  Constat ca kknria asta e un obicei in Italia. Am patit-o si noi la Roma si am mai auzit si la altii. Abordarea asta italieneasca bazata pe pacaleala​​ este ceea ce pe mine ma tine cat se poate de departe de italieni. O fi Italia frumoasa, dar pacat ca e populata.  

  Stiu ca suna altfel, dar se potriveste. ​​

  ​​Altfel un grande bravo pentru povestile superbe din Italia. ​​

  ​​

  Numai bine! ????????????

  webmaster
  [13.06.20 15:55:44]
  »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  irinadAUTOR REVIEW
  [13.06.20 16:15:18]
  »

  @Dan&Ema: Ce să zic, în cazul nostru această cazare s-a dovedit a fi ok până la urmă şi eu am dat întâmplarea pe seama faptului că, vezi Doamne, a fost ziua oraşului, cererea a fost mai mare şi gazda o fi vrut să "rezolve"pe cineva anume. Altfel, când deja e o practică, aşa cum spui tu, lucrurile nu sunt bune deloc. În altă ordine de idei, da, Italia este o ţară superbă şi merită a fi vizitată pentru istoria, cultura şi valorile sale inestimabile.

  Mulţumesc pentru aprecieri, vizită, ecou! Toate cele bune!

  irinadAUTOR REVIEW
  [13.06.20 17:10:52]
  »

  @webmaster:  Mulţumesc frumos!

  mishu
  [13.06.20 20:40:44]
  »

  @irinad: Nu e prima data cand aud asta si proabil nu o sa fie nici ultima. este frustrant ca poate in momentul acela poate nici macar 2 pasi nu vrei sa mai faci, si sa ti spuna cineva ca trebuie sa mergi in alta parte e greu.

  Norocul vostru a fost ca ati avut parte de o cazare ok, insa daca nu era incepea balciul, pana ​explicai la Booking, pana se rezolva problema, nervii erau la maximum.

  Sa va fie de bine, felicitari, votat cu mare drag. ​

  krisstinnaPHONE
  [13.06.20 21:56:28]
  »

  @irinad: Dacă nu mă înșel, in vacanța asta a voastră parcă ai mai sunat la Booking o dată, poate greșesc eu ​​

  ​​Nu trebuie să generalizăm in ceea ce îi privește pe italieni, au și ei uscăturile lor, ca toate "pădurile"​​

  ​​Mă bucur că ați nimerit bine, un minus ar fi locul mai îndepărtat unde era cazarea, oamenii aleg cazările și in funcție de distanța față de anumite obiective de interes personal. ​​

  Nici eu nu îi iubesc pe italieni, mi se par cam nesi, dar Italia merită toată atenția noastră, are ce oferi. ​​

  Felicitări pentru înțelepciunea de a accepta schimbarea și pentru că ați trecut cu bine prin aceasta experiență! ​​

  Desigur, nu pot să nu zâmbesc un pic , mintea mi-a fugit la soțul meu care nu ar fi mers cu aia in mașina, s-ar fi gândit că este o escroacă sau o criminală care vrea să ne facă rău ​​

  Vă imbratisez cu drag

  irinadAUTOR REVIEW
  [13.06.20 22:15:09]
  »

  @mishu: Da, nu mi-ai picat bine deloc să văd o tipă tinerică, frumuşică şi foarte înţepată care nu avea interesul să ne lase să ne apropiem de hotelul din centrul Sorrento. E drept că am avut noroc şi am nimerit bine, însă eu eram iritată de-a binelea şi-mi dădeam silinţa să nu par aşa, fiindcă-i promisesem soţului să nu mă enervez. Era seara de 14 februarie şi făcuserăm dinainte un plan să mergem la un restaurant pe care-l ştiam deja, deci nu aveam nevoie de nervi. Duduia a avut decenţa să ne ducă într-un loc ok, dar mai departe de centrul oraşului. Nici nu vreau să mă gândesc la varianta unei cazări naşpa!

  Mulţumesc frumos de vizită, ecou! ​

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  irinadAUTOR REVIEW
  [13.06.20 22:41:09]
  »

  @krisstinna: Aşa e, nu te înşeli, am sunat şi din Amalfi. Ştii, de fapt, în atâţia ani de călătorit şi de rezervat cu booking, a fost prima oară când am făcut-o. Acesta a fost un motiv în plus pentru a mă fi abţinut să nu sun din nou, după doar două zile, pentru a nu părea nu ştiu cum. Într-adevăr, distanţa mare faţă de centrul Sorrento mă dăduse şi pe mine înapoi de la a rezerva în Sant’Agnello, altminteri zona este frumuşică, stilată, cartier cu vile cochete.

  Nu trebuie să generalizăm in ceea ce îi privește pe italieni, au și ei uscăturile lor, ca toate "pădurile"

  Nu, nicidecum n-aş generaliza, am mai fost în Italia şi nu mi s-a mai întâmplat chestia asta şi sper să nu mi se mai întâmple nici pe viitor oriunde aş merge.

  ... mintea mi-a fugit la soțul meu care nu ar fi mers cu aia in mașina, s-ar

  fi gândit că este o escroacă sau o criminală care vrea să ne facă rău

  La început, când a venit spre mine şi mi s-a adresat, nici nu am băgat-o în seamă, apoi, observând că nu o iau în serios, a început să se agite, să vorbească mult şi repede. Oricum, duduia era "cineva"în comunitate, fiindcă în timp ce încerca să ne convingă pe noi că e bine să o urmăm, a oprit o maşină de poliţie lângă noi (era plin oraşul, fiind aglomerat şi forfotă de ziua oraşului) şi cei doi poliţişti din maşină s-au îmbrăţişat cu patos cu duduia, au schimbat saluturi şi cuvinte frumoase între ei.

  Însă, cel mai curios pentru mine a fost ce a urmat legat de booking. La puţin timp după check-out, am primit mesaj să evaluez proprietatea Le Quattro Piazze, nu Porto Salvo. Deci, bookingul nu ştia ce s-a întâmplat. Am povestit adevărul, spunând că practic nu am stat acolo, evaluând cu note minime. După vreo două zile, am mai primit încă un mesaj de la booking să reiau povestirea, ceea ce am şi făcut. După aceea, s-a aşternut tăcerea, niciodată cuvintele mele n-au fost publicate, deci...

  Mulţumesc de comentariu, ecou, vizită, aprecieri! Şi noi te îmbrăţişăm cu drag!

  marykaPHONE
  [14.06.20 09:39:24]
  »

  Perfect ai spus, totul e bine când se termină cu bine!

  Adică, aţi avut noroc, locul mi-a plăcut foarte mult, vederea de la geamul holului probabil că v-a atenuat supărarea. Sigur ceva mai departe de centru, dar frumos.

  ​​Mă gândesc că au "obiceiul"să schimbe cazările poate în funcție de nr de nopţi, or fi zis, ei, o noapte merge oriunde...

  Cu înțelepciune aţi trecut și peste asta, nelăsând vacanța umbrită de micile probleme.

  Abia aștept să citesc impresiile tale despre Pompei.

  Duminică plăcută, te pup cu drag! ????​​​

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadAUTOR REVIEW
  [14.06.20 10:00:53]
  »

  ...o noapte merge oriunde...

  exact aşa mi-a trecut şi mie prin cap că a gândit gazda când ne-a sortit alt loc. Sincer, dacă nu era vorba de doar o noapte, cred că nu lăsam lucrurile chiar aşa. Dar, exceptând distanţa deloc de neglijat până în inima Sorrento, despre această cazare numai de bine! E drept, de la hotelul ales iniţial, n-am fi avut nicidecum vedere la mare, aşa că, ai dreptate, ne-am mai ostoit supărarea când am deschis fereastra din hol!

  Mulţumesc de vizită, ecou, cuvinte frumoase! Te pup, o duminică frumoasă îţi doresc!

  doinafil
  [14.06.20 18:30:54]
  »

  Un caz cu un fortuit mai puțin deranjant, dacă ne gândim, doar, la distanța ceva mai mare față de ce ați ales prima dată! Te întreb: ce-ai fi făcut dacă ai fi fost singură, fără soțul care să tempereze primul tău impuls, (am auzit și de femei-turiste singure, de diferite vârste) ai fi avut curajul să o urmezi pe acea persoană la noua locație?!

  Dacă stau și mă gândesc, se pare că toată relaționarea noastră cu ce ​nu putem controla, este fortuită!

  Felicitări pentru articol și poze! Ai un om de ispravă lângă tine, și cred că a procedat bine temperându-te! ​

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadAUTOR REVIEW
  [14.06.20 18:58:08]
  »

  @doinafil: Situaţia aceasta neprevăzută m-a luat cu totul prin surprindere, nu mi-a trecut nicicând prin cap că ar putea să ni se întâmple ceva de genul acesta. Deci, ni s-a ivit un caz cu adevărat fortuit căruia a trebuit să-i facem faţă. E drept, eu sunt un pic mai impulsivă, însă destul de raţională şi prudentă, chiar dacă mă enervez repede, îmi trece uşor.  Soţul meu este mai temperat şi mai echilibrat (balanţă!).

  Te întreb: ce-ai fi făcut dacă ai fi fost singură

  M-aţi pus puţin în încurcătură, fiindcă nu m-am gândit nicio clipă la această variantă, necălătorind niciodată solo, exceptând taberele în care mergeam pe când eram elevă sau studentă, dar nici alea nu se pun, căci făceam parte dintr-un grup destul de mare, de regulă, coordonat. Însă, răspunsul strict la întrebare este nu, probabil aş fi fost nevoită să găsesc o altă soluţie.

  ​Mulţumesc pentru ecou, vizită, comentariu!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  doinafil
  [14.06.20 20:27:02]
  »

  @doinafil:  Și eu sunt tot balanță!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Dan&Ema, doinafil, irinad, maryka, mishu

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.069551944732666 sec
  ecranul dvs: 1 x 1