ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.04.2020
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 29.12.11
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
FEB-2020
DURATA: 1 zile
familie cu copii
3 ADULȚI
PREȚ 270 usd ?
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

'Opționale' din zona Puerto Plata / Amber Cove

NB: Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
[fb]
NOU TIMP CITIRE: 8 MIN

Cea mai frumoasă zi

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Cea mai frumoasă zi pe care am petrecut-o în această croazieră a fost culmea, în singura țară pe care o mai vizitasem anterior și anume în Republica Dominicană. Cum așa? Ei bine, aveți răbdare că asta vreau eu să vă povestesc acuma.

După frumoasa zi petrecută în paradisul natural din Bahamas, a urmat o zi de navigație pe mare. Dar ce a însemnat asta pentru noi? Multă lâncezeală la soare. Plus papa bun și băutură pe săturate. Omul e o ființă căreia îi trebuie activitate, altfel face multe excese. Părerea mea.

Următoarea noastră oprire a fost în Amber Cove, Republica Dominicană. Mai fusesem prin zonă acum doi ani și rămăsesem cu un mare regret, așa cum i-am declarat și colegei Cris și anume înotul cu delfinii. La precedenta vizită în Dominicană această dorință era pusă sus în capul listei, doar că am fost mai mulți și majoritatea decide.

De data asta am fost singuri și am ales dintre toate excursiile, cea care ne încânta cel mai mult, o scurtă interacțiune cu aceste ființe marine, atât de frumoase și de inteligente și anume delfinii.

De altfel asta a fost una dintre cele mai scumpe excursii alese de pe vas, dar chiar nu a contat. În prețul excursiei de 90 USD/persoană era inclusă o vizită la Ocean World din Puerto Plata un parc tematic, unde puteam admira delfini, rechini, lei de mare, dar și păsări exotice. Iar punctul principal de atracție era înotul cu delfinii sau doar o interacțiune cu ei. Am ales ultima variantă, strict din cauza prețului, dar nu am regretat nicio clipă. A fost absolut minunat.

Dar să începem povestea. Cum ne-am sculat dimineața, am observat că vasul ajunsese deja în portul din Amber Cove. Am ieșit repede la micul dejun, iar la ora 8,30 fix eram deja în sala de spectacole, unde se făcea în fiecare dimineață, repartizarea pe excursii.

Am primit numărul de cod aferent excursiei achiziționate, apoi am coborât de pe vas. Aici am dat de o zonă foarte frumos amenajată, unde deasemenea erau o mulțime de magazine. Da cine avea timp de ele? Ne-am căutat ghidul și am dat de un tip foarte volubil și foarte simpatic. Care pe deasupra mai era și poliglot. Vorbea foarte bine spaniola doar e limba nativă, dar și engleza, italiana, franceza ori germana. Cu toate că la alegerea excursiei aveai de ales cam între engleză, italiană și câteodată germană și noi întotdeauna am ales engleza, nu am prea avut parte de așa ceva, semn că nu prea erau vorbitori de această limbă. Erau australieni, americani sau canadieni, dar foarte puțini. Așa că tipul cel simpatic și-a exersat cu noi exclusiv cunoștințele de italiană, franceză ori germană. Norocul nostru că și noi suntem un fel de poligloți. Nu, nu vorbim aceste limbi, dar mai înțelegem câte ceva.

Cam jumătate de oră a durat drumul până la parcul de distracții marine , mult așteptat. Am coborât din autocar și am fost întâmpinați de un ansamblu de dansatori, costumați în costume tradiționale. Foarte drăguț sau drăguțe că nici nu mai știu, din partea lor! ; -)

În acest parc, la diverse ore fixe erau spectacole. Primul spectacol era cu păsări exotice, apoi cu lei de mare, cu rechini, iar la sfârșit vedetele zilei delfinii! Dar noi aveam altceva rezervat și anume o interacțiune absolut deosebită cu delfinii.

Ne-am dus direct la locul alocat acestei activități. Eram împărțiți în două grupuri, cei care doar interacționează cu delfinii și cei care și înoată un pic. Din ce am văzut nu era o mare diferență. Noi eram la apă mică, ei la apă mare. Diferența era de 45 de usd și de un înot pe o placă de surf dus de delfini. Cred că era tare, dar asta e! Nu le poți face pe toate. Ne-am mulțumit cu varianta mai light.

Primul pas a fost instructajul. Noi nu ne-am pus veste, deoarece nu era nevoie. Știam de acasă că nu trebuie să avem asupra noastră niciun fel de inele, brățări sau alte obiecte ce ar putea răni delfinii, pe pielea lor foarte sensibilă! Verighetele le-am lăsat în siguranță pe vas în seif.

În cursul instructajului primit, antrenorul (nu știu cum să-i zic altfel) ne-a spus să nu-i punem mâna pe cap, pe orificiul pe care respiră și deasemenea să nu-l atingem pe burtă în zona genitală. Ok, băgat la cap! Chiar nu aveam în gând să facem sex cu delfinul!!! ;)

Noi eram un grup de vreo 15 persoane, iar în apă au intrat inițial doar primele 10. Ca un făcut, eu am fost primul și am început în forță exact cu cireașa de pe tort, cu un pupic de senzație. Bine cu mai multe el pe mine, eu pe el. Instructorul: nu-l mai pupa pe gură, eu: păi dacă el vrea!!! Apoi cu o îmbrățișare de neuitat. Off dacă s-ar putea descrie în cuvinte senzațiile trăite!!!

A trecut apoi pe la toți din bazin și a urmat același ritual. Deja eram un pic gelos pe el, chiar îi pupă pe toți??? Bine nu pe toți pe gură, pe unii doar pe obraz. Are și el afinitățile lui. Doar ce credeați?

A urmat o trecere rapidă cu burta în sus pentru o mângâiere, apoi cu burta-n jos pentru același lucru. A făcut și câteva giumbușlucuri în care ne-a stropit cu apă. Dar cine se putea supăra pe așa ceva? Cam jumătate de oră, a durat toată distracția și a trecut așa ca o boare de vânt. Toți eram veseli, toți ne bucuram ca niște copii. La un moment dat ne-a lăsat să-l și hrănim. Cu mine a fost un pic mai greu, că l-am pus un pic la treabă să muncească pentru peștișor. Dar nu s-a lăsat, a reușit din a treia încercare.

Minunat. Fabulos. Nici cuvintele, nici pozele pe care o să le pun, nu pot arăta ce a fost în sufletul nostru! Ne-am simțit iar copii și ce-i mai frumos ca sufletul unui copil? În lumea asta a noastră atât de agitată, câte lucruri ne pot aduce în această stare? E o experiență deosebită, care o să-mi rămână toată viața întipărită așa, într-un colț al sufletului. Gata cu dulcegăriile astea, hai să trecem și la lucruri mai serioase.

Evident după toată experiența din bazin, am fost să prindem primul spectacol cu păsările exotice. Dar era deja finalul. Păsări am mai văzut și o să mai vedem. Ne-am oprit în parc să facem o baie în bazin, unde erau amenajate foarte tare niște grote. Ne-am bălăcit noi un pic, apoi am plecat în grabă pentru că începea spectacolul leilor de mare pe care chiar nu vroiam sa-l ratăm. .

N-aș fi crezut să spun asta, dar ăsta a fost cel mai tare show văzut aici. Leii de mare aceste mamifere greoaie pe uscat și atât de vioaie în apă sunt niște animale marine foarte simpatice. Iar ce au reușit dresorii să facă cu ele... absolut fabulos. Am râs cu lacrimi.

A urmat o mini sesiune de fotografii contra cost, cu leii de mare, la care a participat doar fii-mea. La sfârșit ne-am ales cu câteva poze cu leii de mare, mai multe cu delfinul alocat plus cu un filmuleț. Toate făcute profi, pentru care am mai achitat 70 usd. Pare mult, dar câteodată e bine să mai faci și câte o aroganță de-asta. Am spart banii la delfini, dar am economisit la alte excursii. Da gata cu contabilitatea, că nu despre asta e vorba aici.

A urmat așa zisul mult așteptat, spectacol cu rechini. Aici erau două tribune, care erau arhipline și nu ni s-a mai permis accesul. Da ce credeți că nu ne-am descurcat? Am mers pe un loc mai lăturalnic și am sărit pârleazul! Credeți că a meritat efortul? Nuuuu! Deloc. De fapt nu era vorba de niciun spectacol. Erau patru sau cinci îngrijitori în apă fiecare cu un rechin aferent. La un moment dat au chemat câte un copil din public și au mângâiat rechinul. Evident era apa mică. Deci tot spectacolul era că nu i-a mâncat rechinul. Fără cuvinte.

Ultima atracție a fost show-ul cu delfini! Aici erau o mulțime de delfini, nu ca la noi la delfinariu doar doi. Și bazinul în care se deșfășura show-ul era imens, așa că aveau loc de întors. Evident că a fost un show pe cinste. Noi am avut locuri destul de proaste, dar oricum ne-am bucurat de la distanță de reprezentația reușită.

După acest solicitant program ne-am retras la o plajă micuță cu nisip și câteva șezlonguri și umbrele și am făcut o baie în mare cu delfinii. Noi eram de-o parte a plasei, ei de cealaltă parte.

Acum stau în casă în izolare. Ei stau în izolare în piscină. E lumea dreaptă? Evident că nu! Putem schimba noi mersul lumii? Evident că da! Fiecare puțin, câte puțin. Poate după această criză mondială reușim cumva fiecare dintre noi, să ne revizuim comportamentul. Pentru că această criză nu a aparut din senin. E doar o reacție a naturii de autoprotejare! Nu sunt savant, asta e doar o părere neavizată.

Pentru noi a fost o zi minunată! Cea mai frumoasă zi! Dar pentru ei cum o fi fost? Delfinii ce părere or avea despre această zi? E o întrebare retorică!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de robert in 07.04.20 10:31:18
Validat / Publicat: 07.04.20 13:04:13
VIZUALIZĂRI: 2032INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în CARAIBE.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
33 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P15 râde de noi sau mi se pare?
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 54600 PMA (din 41 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest articol

  33 ecouri scrise, până acum

  robert [07.04.20 11:16:46] »

  rog: https://www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk

  mersi frumos!

  webmasterX [07.04.20 13:01:31] »

  Mutat în rubrica "'Opționale' din zona Puerto Plata / Amber Cove, PUERTO PLATA" (nou-creată pe sait)

  --

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  webmasterscris / TELEFON [07.04.20 13:20:10] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  robert [07.04.20 13:24:10] »

  @webmaster: mersi frumos!

  Mika [07.04.20 13:30:45] »

  @robert: Ce drăguți delfinii! Și leii de mare! Ce mi-ar fi plăcut să mă pup și ei cu ei. Am văzut delfini in Mediterană, când am mers cu ferry in Corsica. Au zburdat mult timp pe lângă vas. Măcar pentru asta și tot a meritat croaziera!

  robertscris / TELEFON [07.04.20 13:49:04] »

  @Mika: să știi că ai dreptate! Mersi frumos!

  mprofeanu [07.04.20 13:52:07] »

  Ce locuri minunate, ce experiențe trăite, ce poze deosebite, de colecție!!

  Te specializezi din ce în ce mai mult și merită orice bănuț!

  Felicitări!

  robertscris / TELEFON [07.04.20 14:03:23] »

  @mprofeanu: mersi frumos! O apreciere venită de la dvs valorează dublu, dat fiind vasta experiență turistică pe care o aveți!

  diana2015scris / TELEFON [07.04.20 14:30:22] »

  @robert: pfuuaaaiii cât de frumos. Pot să-ți zic că sunt un pic invidioasă pe tine, pe voi, că v-ați pupat cu delfinii? Îmi plac atât de mult și încă n-am avut parte de interacțiunea cu ei. În Turcia i-am văzut în apă dar din depărtare, hăăăt, ne-au escortat vasul de la distanță

  Frumos, frumos, frumos. Cred că nu-i cazul să scriu că aș fi votat cu două mâini dacă ar fi fost posibil

  Yolanda [07.04.20 14:52:55] »

  @robert: o zi extraordinara, de vis, interactiunea cu delfinii e delicata, mi-ar place si mie.

  Sa ne bucuram de viata, de libertate, de o floare.

  doinafil [07.04.20 15:24:17] »

  O zi de neuitat, într-adevăr! Ce frumoși și jucăuși sunt delfinii, și câtă nevoie au, și ei, ca și noi, oamenii, de îmbrățișări și dezmierdări!

  Dacă pe delfini și pe leii de mare i-am zărit în pozele tale, pe rechini nu i-am văzut. Spui că doar cei mici puteau mângâia rechinul, dar, care rechin?!

  Să fii sănătos și tu, dar fetele tale frumoase, ca să mai mergi prin locuri așa de îndepărtate, ca să ne povestești!

  Am votat cu drag, ca de obicei!

  nrs † [07.04.20 16:08:47] »

  citat din anul ' 89

  " dovada, vreau dovada! "

  robert [07.04.20 16:35:33] »

  @diana2015: poți, poți să spui ce vrei! O să ai și tu ocazia dacă-ți dorești atât de tare! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

  robert [07.04.20 16:47:37] »

  @Yolanda: ai mare dreptate Yolanda! E timpul să ne bucurăm de lucrurile simple! Mersi frumos!

  Michi [07.04.20 17:20:32] »

  @robert: Tonic şi frumos, o pastilă de serotonină

  robert [07.04.20 17:21:38] »

  @doinafil: Cu mare drag îți răspund și io! Mulțumesc frumos de aprecieri si de vizită!

  Rechinii erau prezenți în pozele 29,30,31. ÎNtr-adevăr eram cam departe, dar și ei erau sub apă, așa că-s mai greu de vizualizat! Nu ai văzut filmul Povestea unui rechin cu Will Smith! Rechinii ăstia-s mai căpoși și nu se lasă lesne dresați și cu atât mai greu pozați!

  La final îți doresc multă sănătate, că-i mai bună decât toate!

  robert [07.04.20 17:26:27] »

  @Michi: mersi frumos! Multă sănătate vă doresc!

  crismisscris / TELEFON [07.04.20 17:34:22] »

  @robert: Minunat! Într-adevăr, o experiență de care ai parte, probabil, o dată în viață și care merită orice preț!

  Și da, și eu cred că apariția acestui virus e un mecanism de autoconservare a Pământului. Pur și simplu Mama Terra ne-a închis în case pentru că pe-afară făceam numai tâmpenii! Măcar de ne-am fi învățat lecția...

  sebigeanina [07.04.20 17:54:45] »

  Salut, am citit și votat cu mare plăcere. Ați avut parte de o vacanță frumoasă și cu puțin noroc sunteți acasă. Foarte frumoase pozele, cred că a fost o aventură pe cinste alături de fetele tale.

  gettyyscris / TELEFON [07.04.20 17:54:58] »

  Foarte emotionant articolul tău. Se vede cât ai fost de fericit să relationezi cu delfinii! Se simte în tot articolul tău bucuria imensă pe care ai trăit-o atunci si de care acum ti-ai reamintit. O experiență senzationlă pe care ai asternut-o pe hârtie atât de frumos... Cred că relationarea cu un delfin este una cu totul si cu totul specială!!!

  Mă bucur pentru tine, mă bucur că ti-ai îndeplinit un vis, iată, m-ai devreme decât ai fi crezut.

  Sunteti o familie fericită si mă bucur pentru voi. P. 15 spune totul!!!

  Felicitări pentru articol si... astept cu nerăbdare continuarea!

  krisstinnascris / TELEFON [07.04.20 19:22:46] »

  @robert: Spre deosebire de colegii mei drăguți, eu chiar te cred

  Emoția transmisă prin review, bucuria fețelor voastre, animăluțele superbe și jucăușe, toate formează un buchet vesel cu parfum estival.

  O sa râzi dar mi-am țuguiat buzele când priveam pozele, parcă așteptam și eu un pupic fie el și pitic

  “Aroganțe” zici? Eu cred altceva: plăcerile unice pe care ni le oferim in vacanțe sunt neprețuite, cu asta rămânem in viață, nu luam cu noi averile și toate lucrurile inutile pe care cheltuim o groaza de bani, stelele și luxul pălesc in fața aventurilor din vacanțe.

  Azi priveam poze din vacanțele mele, mă mănâncă “deștele” să scriu ceva. Idei sunt multe, timpul e puțin, noi lucram și pe vreme virusată

  Mi-ai făcut poftă de mirosul sarat al mării, de excursii, de zbenguială și de animăluțe marine

  Ca sa nu mai pomenesc de Andries...

  Bravo, felicitări!

  nrs † [07.04.20 20:31:45] »

  Acum stau în casă în izolare. Ei stau în izolare în piscină

  totusi este o mare diferenta: tu vei iesi din izolare, ei niciodata!

  mishu [07.04.20 22:47:45] »

  @robert:

  La sfârșit ne-am ales cu câteva poze cu leii de mare, mai multe cu delfinul alocat plus cu un filmuleț. Toate făcute profi, pentru care am mai achitat 70 usd. Pare mult, dar câteodată e bine să mai faci și câte o aroganță de-asta. Am spart banii la delfini, dar am economisit la alte excursii.

  Nu consider o aroganta fericirea familiei, noi am economisit cativa euro la transport in croaziera, in schimb am dat niste, niste, niste bani pe poze, dar sunt amintirile mele cele mai de pret. O amintire cu mama este de neratat, avem putine poze doar noi doua.

  Zambetul vostru care este mare cat toata poza, acele momente unice, sunt darul cel mai de pret pe care ni-l ofera viata.

  Nu vreau sa para un cliseu, dar votat cu mare, mare drag.

  robert [08.04.20 08:00:45] »

  @crismis: așa e crismis e ceva cu care nu te întâlnești în fiecare zi și de aceea am savurat fiecare clipă petrecută acolo.

  Nu cred că ne învățăm minte niciodată! Asta-i natura omului probabil. Eu personal o să mă dedic mai mult ecologiei, protecției mediului în general.

  În fine! Multă sănătate și călătorii frumoase după covid, îți doresc. Și asta cât mai curând posibil!

  Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru comentariu!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  robert [08.04.20 08:07:56] »

  @sebigeanina: într-adevăr am ajuns în locuri absolut deosebite! Și am ajuns cu greu acasă, dar bine că am ajuns cu bine, asta-i tot ce contează. Gândește-te că organizarea excursiei am început să o fac anul trecut prin martie. Cine se gândea la ce nenorocire o să se abată peste lumea întreagă! De data asta am scăpat la limită, data viitoare trebuie musai să fiu mai precaut.

  Mulțumesc frumos pentru vizită și comentariu!

  P. S. Pozele-s frumoase pentru că au fost făcute de profesioniști, dar au avut și modele!!! ; -)

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  robert [08.04.20 08:14:29] »

  @gettyy: dacă prin articolul scris de mine ai simțit emoția pe care am trăit-o noi acolo, înseamnă că am reușit și tare mă bucur pentru asta!

  Da suntem o familie normală, care încercăm să ne bucurăm cât putem de viață, pentru că anii trec și viața-i tare scurtă. Și nu vreau regrete la bătrânețe!

  Interacțiunea cu aceste ființe minunate este ceva sublim. Mai ales că sunt animale marine și nu prea este la îndemână pentru noi, o asemenea interacțiune. Ne-am bucurat mult.

  Mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! Multă sănătate că-i mai bună decât toate!

  robert [08.04.20 08:23:23] »

  "O sa râzi dar mi-am țuguiat buzele când priveam pozele, parcă așteptam și eu un pupic fie el și pitic"

  - chiar am râs cu lacrimi când am citit asta. Exact așa cum îi spuneam și lui gettyy, mă bucur tare mult dacă prin articolul meu ați simțit emoția trăită de noi acolo. Pentru mine asta-i de-ajuns să ma simt împlinit.

  Am spus aroganță pentru că eu chiar sunt destul de chibzuit, nu arunc bani pe toate prostiile, dar acum nu m-am mai uitat la nimic. Vorba aia o dată-n viață o faci!

  Referitor la stele si la lux știi foarte bine părerea mea. Prefer desculț pe nisip decât încălțat și îmbrăcat de firmă, pe nu știu ce marmură neagră!

  Mulțumesc frumos pentru vizită și comentariu si te aștept cu noi articole. Apropo și noi lucrăm, mai la cota de avarie, dar lucrăm! Spor la treabă!

  robert [08.04.20 08:27:24] »

  @nrs: tocmai de-asta spuneam că ar trebui să ne punem ceva întrebări în perioada asta de carantină, iar după să găsim și ceva răspunsuri! Apropo ai văzut rechinii?

  robert [08.04.20 08:40:33] »

  @mishu: la unii am ajuns la sufletul lor prin cuvintele așternute cu multă trudă, la alții prin pozele făcute de profesioniști. Se știe că o poză face cât o mie de cuvinte. Acum nici nu mai contează modalitatea prin care mesajul a ajuns unde trebuie, ci doar rezultatul, drept pentru care îți mulțumesc.

  Am văzut că ați făcut o mulțime de poze pe vas, o să rămână pentru posteritate sigur agățate pe vreun perete al casei.

  În rest să ne auzim cu bine si multă sănătate! Mersi frumos pentru tot!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  nrs † [08.04.20 10:28:28] »

  @robert:

  sincer nu! i-am cautat si stiind ca trebuie sa fie pe acolo parca am vazut ceva in poza 30, dar daca nu stiam ca trebuie sa ii caut...

  sebigeanina [08.04.20 17:03:48] »

  @robert:   Salut, poți spune că ați avut noroc cum se zice cu carul. Despre modele ce să mai vorbim fetele tale alături de tine dați foarte bine în poze mai ales că ați avut și decorurile adecvate.

  Aurici [11.04.20 09:17:11] »

  Citesc mereu în urmă, fir-ar să fie și am senzația că se spun toate până ajung eu. Dar acum nu mă pot abține și chiar dacă repet ca o moară hodorogită ce au zis ceilalți, trebuie să-ți spun și eu că întâlnirea cu delfinii mi se pare o super experiență, deosebită și emoționantă. Ceea ce sper să mi se întâmple și mie în viața asta.

  Și ca să nu uit că am zis cu repetatul... Foarte frumos​! Și persoanele și personajele!

  robertscris / TELEFON [11.04.20 16:01:06] »

  @Aurici:  cei din urmă vor fi cei dintâi e o vorbă din popor! Sau alta: mai bine mai târziu, decât niciodată!   Multumesc frumos pentru vizită si pentru cuvintele frumoase!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Aurici, crismis, diana2015, doinafil, gettyy, Michi, Mika, mishu, mprofeanu, nrs, robert, sebigeanina

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0943620204926 sec
  ecranul dvs: 1 x 1