ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.11.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Iasi
ÎNSCRIS: 13.01.15
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 4 zile
cuplu fara copii
PREŢ: 800 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Descoperă Lido di Jesolo

AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Aventura mea 'veneţiană' în Lido di Jesolo

  Ilustrație video-muzicală
  TIPĂREȘTE URM de aici

  Ideea unui city break în Veneţia nu a fost una premeditată. Pur şi simplu am dat peste oferta asta întâmplător şi, fiind în cunoştinţă de cauză despre o dorinţă mai veche a soţului, am zis, de ce nu?

  Nu am fost atrasă niciodată de a petrece o vacanţă în Italia şi ştiţi de ce? Din cauza unei idei preconcepute! Auzisem eu de la nişte „prieteni” că Italia este o ţară murdară şi deloc primitoare şi... cum tot ce este negativ „prinde” imediat, aşa s-a întâmplat şi cu mine. Lucru care s-a dovedit ulterior a fi total fals! Şi mai este ceva: depinde şi cum pleci încărcat de acasă. Dacă vrei cu orice preţ să vezi partea urâtă a lucrurilor, chiar o vezi! O cauţi până o vezi! =)) – ceea ce nu este cazul la mine! :))

  Dar să începem cu începutul. Oferta cuprindea o excursie de 4 zile, cu 3 nopţi cazare în Lido di Jesolo la un hotel de 3 stele, cu demipensiune şi două excursii opţionale, una în Verona şi Padova şi una în Veneţia, Burano şi Murano.

  Am plecat din Iaşi în jurul prânzului cu un avion al companiei Wizz Air şi, după un zbor liniştit şi fără probleme, am aterizat pe aeroportul din Treviso, unde am fost aşteptaţi de un autocar, cu care am plecat imediat spre Lido di Jesolo. Fiind doar cu câte un bagaj de mână, totul a decurs foarte repede, nemaifiind nevoiţi să întârziem cu aşteptatul bagajelor mari. Aveam de mers cam o oră până în Lido di Jesolo, iar ghidul care ne însoţea a profitat de timp şi a făcut înscrierile pentru excursiile opţionale.

  Toată lumea am hotărât să mergem în cele două excursii, astfel:

  - excursie la Verona şi Padova – transport autocar + ghid local – 35 euro/persoană

  - vaporeto Punta Sabioni – Piazza San Marco din Veneţia – 10 euro/persoană

  - croazieră Murano – Burano – 28 euro/persoană

  Pentru excursia la Veneţia, aflată la doar 21 km distanţă, am mers cu transportul public local până la Punta Sabioni, de fapt un autobuz gol-goluţ care a venit special pentru noi (un aranjament al ghidului nostru), iar de acolo am călătorit cu vaporeto până la Piaţa San Marco.

  Când am plecat din Iaşi, vremea nu era aşa prietenoasă cu noi, iar pe perioada sejurului, studiind mereu prognoza, am văzut că nu se anunţa prea încurajatoare.

  Da', de unde! Italia ne-a aşteptat cu braţele deschise şi cu un soare extraordinar! Toţi eram cu zâmbetul pe buze şi plini de optimism! Odată ajunşi la hotel (urmează un review), repartizarea în camere s-a făcut imediat, totul era vorbit, totul era aranjat şi pus pe hârtie dinainte, aşa că doar ne-am primit cheile şi am urcat în camere.

  Bineînţeles nu am stat să ne desfacem bagajele, am lăsat doar hainele grosuţe cu care eram îmbrăcaţi, ne-am luat ceva uşor pe noi (că, deh, eram la mare, nu?) şi am alergat să vedem Marea Adriatică! Soarele ne zâmbea larg …. Am alergat desculţi pe nisipul fierbinte şi atât de fin şi am îmbrăţişat marea cea frumoasă, caldă şi atât de limpede …. !!! Intrarea în apă era lină, puteam cu uşurinţă să mergem câţiva zeci de metri …. Ce frumos era totul! Nu mai eram deloc obosiţi şi am fi stat acolo pe plajă …. mult şi bine …., dar vroiam să vedem şi staţiunea …. Timpul era scurt ….

  Lido di Jesolo a fost pentru mine o surpriză extraordinar de frumoasă, poate şi pentru că nu prea am avut aşteptări …. !? Mi-am promis că mă voi întoarce şi cu siguranţă o voi face măcar pentru 7-8 zile.

  Fiind una dintre cele mai renumite staţiuni din partea de nord a Mării Adriatice, situată în regiunea Veneto, la doar 21 km de Veneţia, Lido di Jesolo este o staţiune cosmopolită, alături de Caorle, Bibione şi Lignano şi este un loc unde îţi poţi petrece o vacanţă cum nu se poate mai reuşită.

  Am citit undeva că Lido di Jesolo a început să se dezvolte turistic îndeosebi după al II-lea Război Mondial, când vecinii, veneţienii şi lombarzii, au început să-şi dea seama de calitatea şi potenţialul său turistic. Investitorii au fost atraşi aici în special de plaja lungă de 15 km dar şi de prezenţa unei păduri de pin de aproximativ 3 km care o mărgineşte. Din punct de vedere istoric, Jesolo a precedat Veneţia şi a avut o importantă contribuţie la formarea oraşului lagună. După căderea imperiului roman, pe când Veneţia abia se năştea, Jesolo a devenit unul din cele mai înfloritoare porturi.

  Cochetul oraş italian este un loc activ şi de bun gust, vizitat în special de turiştii cu pretenţii şi se remarcă, după cum am mai spus, printr-o plajă unică cu o lungime de 15 km, mărginită de o pădure de pini şi marcată cu steagul albastru – Blue Flag. Dar nu neaparat asta m-a cucerit pe mine, ci pentru faptul că nu este o plajă oarecare…... oh, nu! Este o plajă deosebită …... mult prea frumoasă şi are un nisip fin şi auriu, cum nu am mai văzut nicăieri! Cred că ceea ce m-a frapat în primul rând a fost curăţenia şi ordinea care predomina peste tot. Nici cel mai mic gunoi nu am văzut nicăieri, nici o hârtiuţă, nici un muc de ţigară iar coşurile de gunoi, precum şi nişte dispozitive speciale pentru stins ţigara, predominau peste tot.

  Este o plajă foarte lată, având în partea dinspre faleză, şezlonguri cu umbrele aşezate într-o ordine exemplară iar în partea dinspre mare, este goală, fiecare putând să-şi aştearnă acolo un prosop, un cearşaf sau un şezlong propriu, fiind astfel mai aproape de apă. Zic eu că este o plajă ideală pentru familiile cu copii, datorită în primul rând intrării line în apă dar şi acestei porţiuni de nisip, numai bună de zbenguială şi joacă. Fiecare hotel are plaja proprie, iar fiecare cameră din hotel are repartizată gratuit o măsuţă cu umbrelă şi două şezlonguri. Asta intră în preţul sejurului la fiecare hotel în parte. Înainte de intrarea pe plajă sunt amplasate plăcuţe cu numele hotelului ca să ştii unde te aşezi, plus că umbreluţele au culori diferite pentru fiecare hotel în parte.

  Sunt multe alei pavate care duc până aproape de mare, nefiind astfel obligat să mergi prin nisip. M-a impresionat multitudinea duşurilor (cu apă rece şi caldă), care aveau în preajmă garderobe unde te puteai schimba, toalete – de o curăţenie exemplară. Am aflat ulterior că duşurile, cabinele şi toaletele sunt curăţate din oră în oră.

  Apa mării este curată şi limpede mai tot timpul, fără alge, meduze sau pietre, iar intrarea în mare este atât de lină …...

  Faleza este superbă! Decorată cu mulţi palmieri, oleandri, magnolii şi multe alte flori şi plante care iubesc clima mediteraneană. Din loc în loc găseam câte o bancă pe care ne puteam odihni. A fost locul nostru preferat de plimbare în serile târzii când ne întorceam din excursii. Foarte multe terase cochete, erau pline de dimineaţă până noaptea târziu. Ne plăcea să stăm aici cu câte un aperol în faţă (o băutură locală, uşor alcolizată, cu gust dulce-amărui) şi să ascultăm marea … … Am descoperit în ultima seară un beach bar cu muzică live şi unde se putea dansa, în faţa hotelului Cambridge. Super distracţie! Oooof, asta aşa ca să ne pară rău că a doua zi plecăm …!!! :(

  De asta îmi plăcea atât de mult să ne plimbăm pe faleza asta minunată: pe de o parte era plaja şi marea, iar de cealalată parte erau hotelurile …. woow! sute de hoteluri!!! …. înşiruite unul lângă altul, care de care mai frumoase şi cu arhitectură cât mai deosebită. Hotelurile se întind pe toată plaja şi sunt în general de 2 sau 3 stele, rar vezi câte un hotel de 4 stele. Toate sunt cu piscină şi terase frumoase unde abundă o vegetaţie superbă. La capetele staţiunii se află câteva resorturi de lux, dar din păcate nu am reuşit să ajungem până acolo.

  Strada principală în Lido di Jesolo, Via Bafile, devine pietonală după ora 20.00 şi am auzit că în plin sezon este super aglomerată, când devine pietonală după ora 18.00, circulaţia autovehiculelor fiind interzisă între aceste ore şi 6.00 dimineaţa. Noi fiind acolo la sfârşit de septembrie, a fost numai bine.

  Şi seara dar şi în cursul zilei, această stradă este extraordinar de frumoasă! Abundă magazinele de tot felul, care mai de care mai elegante şi mai rafinate, multe restaurante şi terase, evident, cu specific italienesc, cafenele, pizzerii, baruri cu karaoke, patiserii, restaurante cu muzică live … … Noi nu am încercat nimic pentru că aveam masa asigurată la hotel dar …. la îngheţată nu ne-am putut abţine! Gelateriile erau atât de multe şi atractive …. încât nu mai ştiam ce să alegem! Am mâncat aici cele mai bune îngheţate din lume, cu o multitudine de arome de lămâie, fistic, pepene roşu, sacher, Malaga …. !!! Yamiiiii!!!

  Ne-am mirat că berea nu este la mare căutare ca la noi, ci vinul. Într-una din seri ne-am delectat şi noi cu un vin roşu din regiunea Veneto! La terase, toată lumea este veselă, ospătarii circulă continuu, de colo colo, muzica este plăcută, vinul curge … … Italienii sunt oameni foarte veseli, vorbesc mult, dar nederanjant! Toate preţurile de la terase sunt afişate chiar la intrare.

  Atenţie pentru cei care vreţi să vizitaţi zona, în cursul zilei, în intervalul 13.00 – 17.00, toate restaurantele, benzinăriile şi magazinele (mai puţin marketurile) sunt închise, italienii făcându-şi siesta în acest interval.

  Se pot face multe în Lido di Jesolo, dar una din distracţiile care mie mi-a plăcut cel mai mult a fost mersul pe bicicletă. După o zi istovitoare, de hoinărit în excursii, am ales seara să ne plimbăm şi să descoperim oraşul, cu bicicletele. Erau biciclete din alea multiple, de 4 persoane şi vreau să vă spun că ne-am distrat copios!!!

  Bine, noi doamnele din grup, nu puteam rata o sesiune de shopping! A fost o surpriză extraordinară să găsim în Lido di Jesolo o varietate atât de mare de magazine de calitate. Magazine pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Am prins şi perioada reducerilor dar din păcate nu am putut cumpăra decât lucruri mici, care să ne încapă în bagajul de mână.

  Erau foarte multe magazine cu suveniruri, produse din piele dar marea majoritate a suvenirurilor sunt confecţionate din sticla de Murano (bineînţeles, nu originală!)

  Am avut noroc de un grup de oameni extraordinari, toţi din Iaşi şi cu care ne-am simţit minunat tot sejurul.

  Alte atracţii

  Deşi nu este un oraş foarte mare şi nici nu deţine obiective turistice istorice, Lido di Jesolo este plin de locuri de distracţie. În fond, e vacanţă, nu?

  Pe străduţele elegante, deseori se organizează diferite evenimente, concerte cu muzică live, prezentări de modă, petreceri cu artificii, parade catwalk.

  Un loc de mare atracţie este Aqualandia – un parc acvatic ce se întinde pe o suprafaţă de 80.000 mp, cu 8 zone tematice, cu 26 puncte de atracţii şi cu 11 spectacole zilnice. Aici se află cel mai înalt topogan cu apă din lume şi cea mai înaltă platformă de bungee jumps şi care imită atmosfera din Caraibe. Este amplasat în apropiere de Piazza Marina şi biletul costă în jur de 30 euro. Se pot petrece aici câteva ore de neuitat: multă bună dispoziţie, distracţie, sporturi extreme şi jocuri acvatice. O adevărată oază de relaxare şi amuzament!

  Găsim astfel aici o zonă de distracţie – pentru cei mici şi care pot fi lăsaţi în grija animatorilor, gratuit; o zonă de adrenalină – pentru cei mai curajoşi, bineînţeles! ; zona cu plajă şi muzică; zona de sport – cu terenuri de volei pe plajă şi nisip, un teren cu spumă pentru fotbal şi o zonă de gimnastică; zona de animaţie – cu showuri fascinante şi spectacol de papagali; o zonă de relaxare – lângă piscină; zonă de restaurante – în caz că vi se face foame şi zona de golf – un teren de minigolf, în mijlocul unei grădini tropicale cu cascade şi lacuri.

  În Lido di Jesolo se mai poate merge la Tropicarium Park, un parc tematic imens, interesant pentru copii, dar şi pentru adulţi, cu trei zone distincte: Tropicarium, Predators şi Aquarium – cu peste 400 specii de animale, cu rechini, broaşte ţestoase, şerpi anaconda si multe altele. Copiii au accesul gratuit.

  Interesante şi distractive sunt şi croazierele tematice cu Jolly Roger – care te introduce prin diferite activări în lumea piraţilor de altă dată. Vasul te poartă pe coasta mării Adriatice, de-a lungul plajelor Lido di Jesolo și Cavallino.

  Pentru iubitorii de golf, şi care nu sunt puţini în zonă, se recomandă Adventure Golf – un parc tematic de mini golf din centrul staţiunii.

  Roata Veneţiei – este un alt loc foarte animat, cu o înălţime de 60 metri şi 42 cabine, situată în apropiere de Piazza Brescia II, o mare atracţie pentru copii dar nu numai.

  Se pot vizita de asemenea, câteva sate de pescari din apropiere, cu colibe tradiţionale şi unde se pot degusta diverse specialităţi de peşte. La Caorle, de exemplu, se poate ajunge cu bărcile care pleacă din port, călătoria costând undeva la 10 euro-persoană. Se mai poate vizita Trieste, un important port Italian, de o frumuseţe deosebită.

  În multe locuri am auzit cu plăcere vorbindu-se româneşte.

  Sunt şi multe puncte de informare turistică, aşa că dacă veniţi aici, cu siguranţă vă veţi descurca. Eu personal am întâlnit numai italieni drăguţi şi cumsecade. Oriunde am cerut o informaţie, am fost îndrumată cu zâmbetul pe buze. Deplasarea în oraş se poate face cu autobuzul, taxiul sau, cel mai bine, pe jos! Chiar să vrei şi aici nu ai cum să te rătăceşti.

  Am văzut şi carabinieri, dar sunt deosebit de discreţi.

  M-a impresionat curăţenia şi frumuseţea aceastei cochete staţiuni. În ultima zi, am ieşit la plimbare dis-de-dimineaţă. Magazinele nu erau deschise încă, dar tot personalul era prezent şi muncea la curăţenie. Se ştergeau geamurile, se aspira, se ştergea praful, se făcea curăţenie în faţa magazinului …. era o forfotă de nedescris! Ca nişte albinuţe roiau de colo – colo. Pe stradă erau foarte multe utilaje care aspirau gunoaiele şi mulţi muncitori în uniforme care ajutau la curăţenie.

  Am fost şi pe plajă şi am remarcat că cei care întreţin plaja, fac aici o treabă excelentă. Dimineaţa întreagă plaja este greblată de tractor, iar personalul de îngrijire colectează gunoiul periodic.

  Oraşul strălucea de curăţenie iar multidudinea şi diversitatea florilor îi dădeau un aer aparte!

  Mi-a plăcut mult Lido di Jesolo – care este un adevărat paradis turistic! Voi reveni cu siguranţă!

  Prin clima blândă, natura bogată şi facilităţile turistice oferite, eu cred că Lido di Jesolo este locul ideal pentru a combina odihna şi relaxarea cu plăcerea unei vacanţe active, în care se pot practica diverse sporturi dar şi plimbări sau vizite la Veneţia (21 km), Verona (160 km), Padova (80 km), Lacul Garda (180 km). Urmează să vă scriu aici impresii despre toate excursiile pe care le-am făcut în zonă.

  M-a cucerit Lido di Jesolo, m-a cucerit definitiv Italia! Unde credeţi că mi-am planificat vacanţa de anul viitor?

  În Italia, desigur!!! :))

   

  Să aveţi vacanţe frumoase mereu şi alegeri cât mai inspirate!

   

  Webmaster, rog inserare youtu.be/yUaacR9C4oA

  Citește și CONTINUAREA aici
  selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

  ---
  Trimis de gettyy in 06.11.19 16:03:44
  Validat / Publicat: 06.11.19 18:50:22
  VIZUALIZĂRI: 1393INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
  16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

  NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gettyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Poze atașate (se deschid în pg nouă)
  EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 48800 PMA (din 52 voturi)
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest articol

  16 ecouri scrise, până acum

  webmaster [07.11.19 04:25:34] »

  Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  mihaelavoicu [07.11.19 09:10:45] »

  m-a cucerit definitiv Italia!

  Ai grijă, este un microb de care nu vei mai scăpa, poate niciodată!

  Îți doresc să o străbați din Lido și până-n vârful ”cismei”, la Trapani în Sicilia. Numai bine!

  krisstinna [07.11.19 09:23:24] »

  @gettyy: Să înțeleg ca nimeni nu mănâncă la prânz in aceasta stațiune? Mă interesează acest aspect, prânzul e mai important decât cina, mai ales pentru un diabetic.

  Se putea fuma pe șezlong, la plajă?

  Existau baruri pe plajă (pentru răcoritoare, nu alcool) sau turiștii vin cu apa și sucurile in traista?

  Înțeleg ca nici pe plaja nu poți mânca la prânz?

  gettyy [07.11.19 09:29:44] »

  @mihaelavoicu:

  Multumesc frumos, Mihaela Voicu!

  Îmi doresc tare mult asta! Sunt atâtea de văzut... încât nu ştiu... parcă am intrat în criză de timp!

  Până la urmă, asta e tot ce ne rămâne...

  Un geamantan plin de amintiri. Amintiri frumoase, urâte, triste, vesele, îndrăgostite, trădate, neînţelese, transparente, mii şi mii de amintiri.

  Toate bune vă doresc!

  gettyy [07.11.19 09:41:22] »

  @krisstinna:

  Pe plajă există foarte multe terase şi baruri unde se poate mânca, se poate bea o cafea, un suc sau altceva...

  Poți foarte bine să iei prânzul pe plajă, sunt multe variante.

  Restaurantele sunt închise doar în statiune... dar si aici mai sunt excepții!

  Sigur că se poate fuma la plajă. Fiecare sezlong are câte o umbrelă si o măsută cu scrumieră... ehei... nici chiar aşa!!!

  Multumesc mult pentru lectură si vot!

  Toate bune!

  balasa violeta [07.11.19 09:57:23] »

  @gettyy: felicitari pentru o vacanta superba si ca ne-ai povestit atat de frumos si noua!

  Mi-ai schimbat niste idei... poate preconcepute de cand am fost in Napoli mi-am zis ca n-am ce cauta in sudul Italiei! In Napoli m-am asezat pe bordura si ma intrebam ce caut eu aici... nimerisem si greva gunoierilor! Apoi, niste amici din Constanta se plimbau prin Napoli si deodata au auzit focuri de arma... n-au nimerit sa se arunce pe burta...

  Pozele sunt minunate!

  krisstinna [07.11.19 10:15:44] »

  @gettyy: Oricum nu anulam rezervarea făcută dar măcar sa plec informată la drum.

  Îți mulțumesc pentru răspuns, foarte util pentru mine, ca și articolul postat.

  Micile detalii sunt mult mai importante, au prioritate înaintea tuturor obiectivelor turistice, nu contează locul și țara. Noi nu mâncam in camera, de-aia te-am întrebat, m-ai liniștit. Nu putem vizita nimic cu burta goală, nu ne putem relaxa la niciun obiectiv dacă mâncam din traista.

  Vacanță frumoasa îți doresc!

  gettyy [07.11.19 10:37:12] »

  @balasa violeta: Adevărul este că si eu am auzit de rău de Napoli. Ce să spun? Poate ai avut tu ghinion atunci... La anul, pe la sfârşit de mai, merg într-o excursie pe Coasta Amalfi, Capri, Ischia, Napoli... şi atunci o să văd cu ochii mei si o să vă povestesc.

  Lido di Jesolo este un oras foarte diferit in sensul bun, față de celelalte oraşe italienesti. Este mai mult o zonă modernă încărcat cu magazine si restaurante luxoase, hoteluri cu propriile lor plaje private si sezlonguri colorate, dar mai presus de toate, în aer se simte o atmosferă a viitorului.

  Multumesc mult pentru lectură!

  Toate bune!

  gettyy [07.11.19 10:48:13] »

  @krisstinna:

  Wooow, ți-ai făcut rezervare acolo? Păi nu pot decât să te felicit!

  O să vezi cu ochii tăi cât de frumos este şi că s-a meritat din plin alegerea făcută.

  În Lido di Jesolo gaseşti nenumărate pizerii şi taverne în care este meniul  zilei; Pe lângă paste şi pizza, care dezamăgesc prin simplitate, există o varietate de peşte şi fructe de mare. Preparatele din peste si fructe de mare sunt la ele acasă în restaurantele din Jesolo, iar în unele locuri cu tradiţie, gătitul acestora atinge desăvârşirea. Găseşti aici, de la peştii mici, sepii, ştiucă ori păstrăv până la felurite crustacee.

  Abia astept să ne povestesti cum a fost!

  Toate bune!

  Mika [07.11.19 16:09:32] »

  @gettyy: Felicitări pentru această descriere a unui loc frumos din Italia. Am fost cred că de trei ori prin Lido di Jesolo, obișnuim să facem o oprire de o noapte sau două când ne intoarcem din vestul Europei sau când ni se face dor de Veneția. Este un loc unde merită să petreci câteva zile. Votat cu plăcere.

  gettyy [07.11.19 16:16:12] »

  @Mika: Multumesc tare mult! Mă bucur că împărtăşeştu aceeaşi părere cu mine.

  Toate bune!

  maryka [07.11.19 23:36:36] »

  Mi-a plăcut mult aventura voastră, despre care am citit cu mare plăcere! Este un loc tare frumos, Italia este minunată, știu din vacanța mea din iunie! Sigur că și eu îmi doresc să revin, de ce nu și în alte părți ale țării, care trebuie descoperite. Minunate pozele, reflectă perfect cele spuse!

  Felicitări, o noapte liniștită!

  gettyy [08.11.19 07:18:06] »

  @maryka:

  Multumesc mult pentru acest frumos ecou si pentru aprecieri.

  Da, Italia este minunată şi eu abia încep s-o descopār. Sunt atâtea de văzut... desigur peste tot, nu doar în Italia. Timp să avem şi disponibilitate!

  E atât de frumos să călătoreşti!!! Cālătoriile ne fac mai fericiți și mai împliniți, nu? Ne ajută să descoperim lucruri noi atât în lumea din exterior, cât și în noi înșine. De fapt, călătoria este singurul lucru care se poate cumpăra și care ne face mai bogați!

  Toate bune îți doresc!

  robert [16.11.19 12:38:15] »

  Italia, cu bune, dar și cu rele este din punctul meu sublimă. De fiecare dată când ajung acolo, te uimește cu câte ceva! E cea mai vizitată țară de către mine și tot simt că parcă n-am văzut nimic, mai sunt atâtea locuri superbe de descoperit!

  Felicitări pentru alegerea destinației. Mă bucur tare mult că va plăcut și sper că voi ajunge și io într-o zi pe-acolo!

  Pozele sunt foarte frumoase și ilustrează foarte exact ceea ce ne-ai descris în articol!

  Lido di Jesolo te-am pus la favorite! Gettyy felicitări încă o dată!

  gettyy [16.11.19 15:23:58] »

  @robert:

  Multumesc mult pentru vizită şi ecou. Eşti tare drăguț!!!

  Italia este într-adevăr un spectacol al frumusetii, o frumusete ostentativă care te amețeşte, un adevărat mozaic, cu un popor vesel si colorat. Abia astept vacanta de anul viitor, să-i descopăr si alte frumuseți !

  Da, e minunat să călătorești și să vezi lumea.

  Călătoria te lasă fără cuvinte, iar apoi te transformă într-un povestitor.

  Tu cred că stii asta mai bine decât mine!

  Toate bune!

  mishu [22.03.20 19:11:24] »

  @gettyy: M-ai convins, vreau si eu acolo, nu stiu cand dar vreau.

  Felicitari, votat cu mare drag.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  balasa violeta, gettyy, maryka, mihaelavoicu, Mika, mishu, robert
  Alte impresii din această RUBRICĂ:


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.141270875931 sec
  ecranul dvs: 1 x 1