ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.10.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 10 nopți
cuplu fara copii
2 AD. + - COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 16 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 12 MIN

Un albastru infinit sau cum e să stai zilnic cu ochii pe insula Chios: Kerman Hotel, Çeşme

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

De regulă, ne alegem cazările în oraș, ca să fim cât mai aproape de „mijlocul acțiunii” și de plajă ca să ne începem ziua cu o baie de înviorare și ca să ne răcorim seara cu alta, după perindări prin arealul ales. Nu e musai să fim în buricul târgului, dar nici prea departe ca să nu ne rupem picioarele până în centrul orașului și dacă avem și micul-dejun asigurat, e perfect! Bine, și hotelul să nu fie vreo căzătură, desigur. Acestea sunt criteriile generale după care ne ghidăm atunci când căutăm cazare în vacanțele mai lungi, acelea de relaxare combinate cu activitate.

După ce am stabilit destinaţia de vacanţă în capitala Çeşme, ne trebuia şi cazare în zona plajei Tekke, practic singura din oraş, aşa că am purces să caut ceva ce ni se potrivea nouă în preajmă.

Am găsit fără prea mare efort două hoteluri „înrudite”, ambele de câte două stele: Pasifik şi Kerman, dar, după ce le-am analizat cât de cât pe fiecare, am ales Kerman Hotel pentru simplul fapt că dispune de două suite cu terasă cu vedere la mare, iar eu ochisem una dintre acestea pentru privelişte şi spaţiu generos. Chiar dacă preţul nu era mic deloc. Notele sale pe booking.com erau şi ele încurajatoare, deşi hotelul nu este unul nou, însă turiştii apreciază şi alte aspecte atunci când le acordă.

Amplasare

Adresă: Str. 16 Eylul Mah. 3264 Sok, . No:16,35930 Çeşme, Turcia

Website: https://www.kermanotel.com/ro-ro

Despre Kerman Hotel

Cu o poziţie privilegiată pe faleza din Çeşme şi lângă plaja Tekke, Kerman Hotel este unul dintre hotelurile cele mai căutate din oraş, chiar dacă are o vârstă, bucurându-se de renovări şi modernizări periodice în decursul anilor. Are trei etaje, nu este prea înalt, ca de altfel aproape toate hotelurile din oraş, şi oferă 33 camere dispuse pe etaje, în timp ce la parter se află recepţia, camera de bagaje, lobby, restaurantul, barul cu terasă.

Apropos de restaurant, hotelul frate şi vecin, Pasifik (au acelaşi proprietar), pune la dispoziţie un restaurant modern, cu meniuri alese, la preţuri ok, într-un cadru select. L-am probat şi am fost mulţumiţi.

Accesul către camere se poate face pe scări sau cu liftul care a funcţionat perfect tot sejurul. Recepţia este deschisă nonstop, recepţionerii vorbesc binişor engleză şi la nevoie se oferă posibilitatea schimbului valutar. Camerele sunt mici, de aprox. 12 mp, cu vedere la mare sau la grădină, însă la etajul al treilea există două suite, fiecare cu terasă, cu vedere la mare, beneficiind de spaţiu mult mai generos: 25 mp camera şi 12 mp balconul.

Experienţa proprie

Am rezervat, după cum vă spuneam, una dintre cele două suite cu terasă, încă din iarnă, şi nu prin booking.com aşa cum am intenţionat, ci prin ryanairrooms, fiindcă îmi oferea un credit de zbor de 10%, iar la cei 423 euro, cât a costat cazarea, am considerat că merită să încerc, mai ales că partenerul era hotels.com, un mai vechi colaborator de-al meu, serios, de încredere şi prietenos. Rezervarea a fost făcută cu plata la check-in, cu posibilitate de anulare gratuită până într-o săptămână de începerea sejurului.

Am sosit în Çeşme în ziua în care ne începea sejurul cam pe la orele 15,00, iar la check-in mă încercau ceva emoţii, gândindu-mă că, prin reducere la absurd, nu mi se va da camera antamată, dar recepţionerul mi-a risipit orice urmă de îndoială, confirmându-mi de îndată rezervarea, după bineţele şi amabilităţile de rigoare. Am achitat în numerar cei 423 €, mi s-a eliberat factură pe loc, deși n-am cerut, timp în care un angajat de-acolo ne-a luat bagajele și le-a dus în cameră, spre care am luat și noi liftul, fiind situată cel mai sus, la etajul al treilea. Pe parcursul sejurului, am mai urcat și pe scări, nu era rău deloc, mai făceam un pic de mișcare.

La vedera suitei, n-am putut decât să spunem wow! , nouă ni s-a părut fabuloasă, de departe cea mai frumoasă cazare pe care am avut-o vreodată. Iar priveliștea era magnifică, ne întrecuse așteptările.

Suita a constat în camera propriu-zisă și o incintă la intrare, ca un hol. Din acest hol, pe stânga se intra în baie, iar pe partea dreapta aveam dulapul de haine, foarte generos, în trei uși, cu spații pentru umerașe, pentru rafturi, dar și sertare pentru încălțăminte.

O arcadă amplă despărțea holul de camera în sine, iar peretele care dădea afară era aproape în întregime realizat din ferestre dincolo de care marea ne zâmbea de la vreo douăzeci de metri, peste faleza cu palmieri. Camera se bucura de o luminozitate generoasă, doar că pe timpul zilei, trăgeam draperiile pentru a nu se face prea cald.

Camera propriu-zisă era mobilată cu bun gust, pe tonuri de maro deschis, și chiar dacă mobilierul nu era nou, era bine întreținut și funcțional, iar totul sclipea de curățenie. De altfel, acest serviciu ni s-a efectuat zilnic, după cum în fiecare zi ne-au fost schimbate prosoapele, iar la trei zile lenjeria. În cameră aveai senzația de libertate și aerisire, simțeai larghețea și relaxarea.

De cum intram, pe peretele din dreapta aveam toaleta cu vreo patru-cinci sertare în jos, foarte încăpătoare și utile, oglinda destul de mare, scaun cu spătar, răcitorul în care am găsit bere, sucuri, apă și dulciuri fel de fel, a căror listă de prețuri (normale, nu mari) am găsit-o pusă pe el împreună cu telefonul fix pe care nu l-am folosit deloc. Tot ce consumam era completat imediat a doua zi, iar plata am făcut-o la final la recepție.

Deasupra era agățat pe perete televizorul LCD cu ecran suficient de mare și cu o sumedenie de programe, toate numai în turcă. Am găsit programe de muzică și pe alea le-am tot fâțâit tot sejurul. Pe același perete, mai sus era fixat aparatul de aer condiționat, foarte necesar în acele zile călduroase, pe care uneori îl mai lăsam pornit și noaptea câteva ore să răcorească bine încăperea.

Zona de relaxare era reprezentată de canapeaua foarte comodă așezată pe peretele cu ferestre aproape dintr-un capăt în altul. Piesa forte a camerei a fost patul matrimonial, mare, înalt, dar foarte confortabil, încadrat în părți de noptiere cu sertare. În partea stângă a patului era ușa spre terasă. Aveam și un calorifer în cameră, semn că hotelul este pregătit să primească oaspeți și pe vreme mai rece. Pardoseala din suită era în integralitate din parchet, doar la ieșirea pe terasă aveam și o mică traversă peste parchet.

Piesa de rezistență a cazării a fost terasa extrem de generoasă, care ne asigura o priveliște minunată. Deși camera a fost foarte frumoasă, în afara orelor de somn, aproape tot timpul l-am petrecut în balcon sau cu ochii pe fereastră. Dimineața, buimaci, cu ochii cârpiți de somn, ne înființam la ferestre sau pe balcon să luăm pulsul vremii și căutam cu privirea insula vecină Chios spre care aveam vederea lateral și pe care soarele o mângâia și o punea în lumină în zori. Capitala insulei, urbea cu acelaşi nume, „vecina noastră”, se afla la numai şapte km de ţărmul turcesc, iar noi o zăream fără pic de efort ca o aglomerare de case albe la poale munților. Apoi, stăteam la cafea tot în balcon, cu ochii pierduți în depărtare, într-o relaxare totală pe care mi-o doream de ceva vreme.

Terasa, din cale-afară de spațioasă, era mobilată cu masă și trei scaune cu spetează, în prima zi am văzut și o umbrelă mare care a dispărut în zilele următoare.

Din balcon, aveam vedere în stânga către portul mare din Çeşme, iar noi treceam în revistă toate vasele care treceau spre/dinspre port, învățaserăm orarul tuturor companiilor de ferry către insula greacă Chios, urmăream vasele mari cum descarcă și încarcă tiruri și camioane mari de marfă. Nici vasele de excursii sau cele de pescuit nu ne scăpau, indiferent cât erau de mici, uneori cele cu gabarit redus făceau cel mai mare zgomot.

În acele zile, pe parcursul a trei-patru dintre ele, a poposit în Çeşme un vas italian, enorm, de croazieră. Din burta lui au coborât mii de persoane timp de câteva ore bune. La final, când a repornit condus de o mică ambarcațiune a Gardei de Coastă, în rută spre Italia, sirena a fost trasă de mai multe ori, parcă revedeam scene din Titanic.

Ne obișnuiserăm și cu protocolul de însoțire a vaselor de către Garda de Coastă spre port și dinspre acesta, am descoperit multe lucruri interesante legate de navigație în acele zile, pentru noi, care nu ne tragem dintr-un oraș-port, totul era nou, ne deștepta curiozitatea și am reușit să învățăm diverse chestii. Ne transformaserăm într-un soi de monitori de trafic naval, deja știam pe dinafară și recunoșteam orice fel de vas care ne trecea pe sub ochi, fie că era catamaran, sau ferry de mașini și persoane, sau alt gen, învățaserăm orele la care treceau fiecare. Pe scurt, am fost spectatorii cuminți și fideli ai „reprezentației” oferite de port și activitățile sale cotidiene.

În ton cu mărimea camerei și a terasei, baia avea dimensiuni generoase, iar realitatea s-a dovedit mai tare față de poze, căci era mai modernă și mai arătoasă decât în fotografii. Obiectele sanitare deși nu noi, erau curate și bine întreținute, instalațiile funcționale, finisajele frumoase, separarea parțială a spațiului de duș față de restul băii printr-un geam gros, fără o ușă propriu-zisă, mi s-au părut a fi aspecte moderne, probabil de la cea mai recentă renovare a hotelului.

Uscătorul de păr era așezat pe perete, lângă chiuvetă, acolo unde am găsit și priza, iar pe etajeră erau consumabile basice, de genul săpunuri mici, flaconașe cu gel de duș, șampon, hârtie igienică, ce erau înlocuite pe măsură ce se epuizau.

Wi-fi funcționat perfect, avea semnal foarte bun și era parolat, ca mai peste tot în Turcia. Un avanataj a fost că aveam semnal inclusiv când stăteam pe șezlong, la plajă. Suita era prevăzută cu suficiente prize, ceea ce era un beneficiu pentru că aveam de încărcat telefoanele, bateriile externe, acumulatorii pentru camera foto.

Micul-dejun ne era servit în intervalul 08,00-10,30 zilnic, jos, la terasa-bar a hotelului în stil bufet și era basic, dar destul de îndestulător. Aveam de ales între câteva feluri de brânzeturi, unt de casă, ouă fierte, crenwurști, câteva sortimente de măsline, roșii, castraveți, cutiuțe cu gem, unt, brânză topită, cereale, iaurturi, miere, peltea, dulceață vrac. Și peste toate, multă verdeață: mentă, mărar şi pătrunjel din care turcii chiar mâncau pe săturate. Noi ne uitam și nu prea ne venea să credem. De băut, aveam lapte, ceai, cafea chiar foarte bună. Ceaiul era turcesc, negru, dar și la pliculețe fel de fel. Pâinea în câteva feluri, chifle proaspete, covrigii cu susan binecunoscuți ca simit, produse de patiserie, pepene roșu din plin, cam acestea erau produsele de la micul-dejun, nu într-o diversitate largă, dar gustoase și suficiente ca să te saturi și să începi ziua cu stomacul plin.

La coborârea din hotel, plaja Tekke se află la nici zece metri lateral, și fusese raţiunea de bază când alesesem această cazare. Este o plajă de nisip fin auriu, cu intrare lină în apă, dar destul de micuță, amplasată într-un golf. Știam că este plaja publică a orașului, ce nu știam era că în spatele plajei, există amenajat un complex cu restaurant, terasă, dușuri, cabine de schimb și spațiu verde, generos în care sunt amplasate șezlonguri cu umbrele. Era un loc elegant și deloc scump unde am ales să mâncăm şi noi de câteva ori la prânz, care se numeşte Tekke Plaj Kafe, cum altfel?!

Dar, pentru noi surpriza a venit când recepționerul de serviciu, încă de la check-in, ne-a spus că hotelul asigură gratuit şezlonguri și umbrele pe faleză, lângă plajă. Bucuria noastră, deși eram pregătiți de-acasă cu rogojină și umbreluță pentru orice eventualitate. Puteai să cobori în apă direct de pe pietrele din fața șezlongului, dar eu nu am încercat, am ocolit nițel măcar pentru plăcerea de a călca pe nisipul moale.

Restaurantul Pasifik deservea și hotelul Kerman, proprietarul lor comun luând decizia ca micul-dejun să fie servit pentru ambele hoteluri la terasa-bar a hotelului Kerman, iar restaurantul de la Pasifik Hotel să folosească pentru prânz și cină. Este un restaurant a-la-carte, iar mesele sunt amenajate chiar şi pe întreg spațiul verde din fața ambelor hoteluri. Am mâncat în vreo două seri și „acasă”, mâncarea bună, servirea pe măsură, atmosferă selectă, plăcută.

Parcare proprie nu există, dar există posibilitatea parcării lângă plaja Tekke, pe locurile destinate clienților complexului. Noi am lăsat mașina pe stradă, preferând un loc un pic mai sus de hotel, lângă niște vile. Era în siguranță tot timpul, doar distanța nu era chiar de neglijat, dar nici de speriat.

Câteva cuvinte s-ar cuveni și pentru personalul locaţiei, dar doar din cele de laudă, toți angajații cu care am interacţionat, în frunte cu patronul, fiind extrem de amabili, prietenoși, săritori, politicoşi şi respectuoşi. Ne-am împrietenit destul de repede cu ei, nici n-a fost prea greu, turcii fiind extrem de calzi și sociabili din fire.

Concluzie

La Kerman Hotel am avut, fără îndoială, o cazare excelentă, de care ne vom aminti întotdeauna la superlativ. O amplasare lângă plajă, pe faleză, cu marea la nas, cu o privelişte de milioane, la doar câteva sute de metri de centrul oraşului, acestea au fost atuurile imbatabile, în opinia mea. Pe de altă parte, toţi lucrătorii au avut o atitudine ospitalieră, nu am avut nici măcar vreo undă de nemulţumire sau vreun aspect care să ne ştirbească buna impresie făcută încă de la început. Ne-am simţit minunat, eu recomand hotelul Kerman pentru o vacanţă în Çeşme, bine ar fi într-una dintre suitele cu vedere la mare!

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:youtube

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de irinad in 17.10.19 06:58:56
Validat / Publicat: 17.10.19 08:49:18
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.

VIZUALIZĂRI: 1342 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Apus de soare văzut de pe balcon
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 61800 PMA (din 46 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 16.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  10 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [17.10.19 08:48:12] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  --

  Excelentă recomandarea

  Mutat în rubrica "Kerman Hotel, CEȘME" (nou-creată pe sait)

  --

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [17.10.19 09:13:48] »

  @webmasterX: Poziţia hotelului este întocmai! Mulţumesc pentru ataşarea videoclipului!

  webmaster [17.10.19 09:18:49] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  crismis [17.10.19 09:24:19] »

  @irinad: Wow! Parcă aș fi ales eu cazarea asta! Cu alte cuvinte, cine se iubește, se potrivește... la gusturi.

  Absolut minunat! Parcă am simțit, citind și privind fotografiile, pacea locului, relaxarea, atmosfera de vacanță!... Plaja aia micuță e tot ce trebuie ca să-ți sfârșești ziua turistică așa cum se cuvine.

  A propos de untul turcesc... Mi-am amintit ce grozav era, cum se întindea de ușor, chiar proaspăt scos din frigider. Și ce gust!...

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [17.10.19 09:40:01] »

  @webmaster: Mulţumesc foarte mult!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [17.10.19 09:53:11] »

  @crismis: Mă bucur că ţi-a plăcut, ştiu că tu alegi cazări foarte şic, de aceea aprecierea ta atârnă mult! A fost un loc bun de cazare, în care retinele au fost cele mai privilegiate şi încântate. Am avut de urmărit un întreg spectacol oferit de mare şi intrarea spre port. Plaja era intimă şi, fiind în proxima vecinătate a hotelului, era locul preferat dimineaţa la prima oră şi după ce ne întorceam acasă după-amiază.

  Mâncarea n-a fost prea diversificată, nici sofisticată, practic destul de simplă, dar era gustoasă şi, exact cum ai spus, untul de casă era delicios (ca şi alte produse, de altfel).

  Mluţumesc mult pentru ecou, vizită, cuvinte frumoase!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  maryka [17.10.19 13:17:24] »

  Fără îndoială că ai ales din nou super bine!

  Felicitări din toată inima, ai un fler înnăscut pentru a ochi ceva bun! Nu degeaba, anii de experiență își spun cuvântul, nu?

  O priveliște superbă din balcon, marea la picioare, Chios-ul în zare, ca să nu mai spun de apusuri minunate!

  Iar camera perfectă, mic dejun, ce poți să-ți dorești mai mult?

  O zi frumoasă, te pup!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [17.10.19 14:19:11] »

  @maryka: Mulțumesc frumos, amplasarea hotelului a meritat toti banii, într-adevăr. Suita a fost frumoasă, dar priveliștea ne-a depășit așteptările. Ești tu prea drăguță cu mine, a fost fler, dar și noroc în același timp. Cert este că totul a iesit bine, pot trece cazarea asta la foarte reușite. Iar despre gazde, numai la superlativ pot să vorbesc. Am fost încântați de-a dreptul, per total.

  Mă bucur dacă ți-a plăcut și ție, părerea ta fiind importantă pentru mine.

  O după-amiază minunată îți doresc!

  Yolanda [22.10.19 08:03:48] »

  @irinad: Reusita cazare, te trezesti dimineata si admiri un rasarit de soare direct de pe terasa, privesti albastrul marii si zâmbesti vietii pentru o asa bucurie.

  Vasele de croaziera de obicei saluta orasul la plecare drept multumire pentru gazduire, am trait un moment deosebit când doua vase de croaziera MSC au trecut una pe lânga alta, noi ieseam din port ei intrau în port, sunau sirenele de la ambele vase si majoritatea pasagerilor erau pe punti si se salutau reciproc, nu ne cunoasteam dar era vorba de bucuria de a calatori în acest mod.

  Sa ne bucuram de frumusetea vietii.

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [22.10.19 08:18:57] »

  @Yolanda: Mulţumesc pentru vizită, cazarea asta a avut un farmec aparte fiindcă ne-a oferit spectacolul oferit de port şi de tot ceea ce ţine de acitivitatea portuară, în plus şi o privelişte de vis către insula greacă Chios, " vecina" noastră. Şi noi le făceam cu mâna turiştilor de pe micile vase de excursii care treceau prin faţa terasei (hotelului) atât spre port cât şi la plecare din port, era bucurie de ambele părţi. Vasele mari de croazieră le putem observa de la o distanţă ceva mai mare, dar suficientă pentru a ne da seama ce se întâmplă pe-acolo.

  Sa ne bucuram de frumusetea vietii.

  Ce cuvinte frumoase, trebuie să luăm aminte de acestea în fiece secundă care ne produce un zâmbet oricât ar fi mic!

  O zi minunată îţi doresc!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, irinad, maryka, Yolanda
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.056426048278809 sec
  ecranul dvs: 1 x 1