ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.03.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
TIMP CITIRE: 6 MIN

Amintiri interbelice

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Îmi plac provocările, îmi place să mă distrez.

Pentru întâlnirea AFA 2019 am avut o temă grea: interbelicul Herculane.

Pregătirea

Printre cabinete medicale, analize, medicamente și alte prostii de genul ăsta, m-am agitat să îmi încropesc o ținuta interbelică, am citit articole, am studiat stilul retro, mi-am pus imaginația la încercare.

Am mers pe jos 3 km pentru un port-țigaret retro, am făcut curse cu tramvaiul până la Bucur Obor pentru franjuri, fulgi și pene, am căutat ciorapi plasă, ruj roșu și mi-am scos de la naftalină rochița și pantofii interbelici :)

Valiza mea interbelică: uriașă, a domnului: nesemnificativă=))

Drumul

Bucuresti-Alexandria-Craiova-Băile Herculane, 6 ore cu două opriri, nimic interbelic, pâlcuri de ceață ne cam blocau drumul, eram singuri pe șosea, mă oftic maxim ca Alexandria, Roșiorii de Vede și Caracal au șosele de centură și juma’ de capitală nu, înjur oamenii care sunt responsabili de lipsa drumurilor civilizate din România și sper într-o teleportare, ceva de genul: intru în ceață, trec prin tunel și sunt la Hercule :) Greșit, teleportarea e doar un basm.

Sara’s Sons

Am căutat ușa de intrare, am nimerit-o într-un final, trec de cardiologie prin aromă de mofete si ajung în receptia draguță unde o tipă completează datele noastre pe formularele tip, ne zâmbește frumos și ne înmânează cheia camerei 222.

Super cameră: mare, curată, albă, mobilier nou, saltea confortabilă, baie uriașă, balcon lung și frumos. Mulțumesc, admin! :*

Normal că am botezat-o pe Sara “interbelica săracă”, a fost juma’ din prețul frumoasei Minerva - “interbelica bogată” :D

Vineri, la 15:15 am fost cuminte și nu prea, timp de 15 minute am înjurat responsabilii cu autostrăzile inexistente din țara mea frumoasă.

Vinerea gastronomică, în Postul Pastelui=))

Am primit ecusoanele de la Vulpița și Roth, am predat cadoul pentru tombola, cadou dezmembrat de Vulpea cea șireată :p cu explicația: e prea bogat, îl împart în trei, să aibă parte trei useri de surpriză, oamenii nu s-au înscris la tombolă sau au uitat cadoul acasă.

Poate nu scriam articolul dar am câteva sublinieri de făcut, printre care și această tombolă:

Banii obținuți din biletele vândute ajung la copiii cu probleme, cu nevoi. Bucuria lor este imensa, mai mare decât bucuria userilor AFA.

Sunt colegi care nu au primit nimic la tombolă și au fost necăjiți. Cât v-ar putea costa un dar: 20 lei o cană, 20 lei o sticluță cu ulei de măsline, 10 lei un magnet, 20 lei un pachet cu cafea, 10 lei o cutie cu bomboane, 20 lei un Hercule despuiat :) Și exemplele pot continua...

AFA nu înseamnă doar distracție, AFA înseamnă și povești de viață, acțiuni umanitare pentru cei cu nevoi speciale, donații de sânge sau de păr, de hrană, așa a fost mereu. Chiar și eu am primit și i-am înmânat Mariei 500 lei la Bagdasar, din banii voștri, de la Roth. Nici nu știți cât bine i-ați făcut, vă mulțumesc frumos!

Mi-a plăcut eleganța Minervei, a fost o gazdă bună, “interbelica bogată”

Seara gastronomică a fost un succes, am fost aglomerați și la propriu și la figurat, totul a ieșit bine, cu mici obiectii ale unora, pe alocuri... ”Voturile” noastre sunt tot acțiuni caritabile, bucatele au fost un deliciu, fecitări tuturor participanților.

Cântăreața? Roșie ca focul, a plusat cu hore și sârbe și a înnobilat seara de vineri. Mi-au lipsit tare mult prietenii din Brașov, din Pitești și cei absenți din București.

Sâmbăta interbelică

MD normal la Sara’s, o cafea scumpă la Minerva, fiecare om și-a făcut programul după bunul plac, vântul șuiera ca un nebun, parcă era gelos pe distracția noastră.

Am plecat la Cazanele Dunării să-l salutam pe Decebal, am admirat bătrânul fluviu ce-aluneca agale, m-am minunat de stâcile golașe ce se gudurau pe lângă Dunăre, am trecut granița pentru o pleșcavița sârbească, alături de noi au fost @Iulian68 și @Marinuș2010 împreună cu perechile lor.

La întoarcere l-am vizitat pe Hercule și am admirat mizeria și pet-urile rămase de anul trecut prin stațiune, ne-am luat rămas-bun de la clădirile interbelice ce stau să cadă:(

Premiile AFA

Pentru a doilea an consecutiv am primit premiu pentru articolele despre restaurante, mulțumesc soțului meu pentru aceste “obiective turistice”, mulțumesc Admin pentru apreciere, știu cât sunt de importante aceste articole pentru noi toți :)

Mulțumesc @tata123, un adevărat gentlemen interbelic, ne-a lăsat pe noi sa luăm premiile înaintea lui, el clasându-se pe primul loc în anul 2018, felicitări colegului Titan:*!

Toți userii au fost apreciați și aplaudați, Adriana ne-a introdus în misterele Africii despuiate, a fost emoționant și distractiv, suntem și noi vedete, la fel ca cei de la Oscar :)

Tombola și licitația au adus contribuții serioase, felicitări organizatorilor și participanților!

Cutia cu surprize, adică cea cu poze, a fost de senzație, mulțumim Mișu și Ady, ați fost minunați:*, m-am distrat grozav iar copiii au fost foarte fericiți.

Costume, rochițe, doamne și domni, defilare de fulgi, pene, papioane și chiar șepci interbelice, toate au fost pe placul meu.

Normal că au fost și mofturi: domnul C dorea ceafă, cartofi pai și șnițel la cina interbelică (sunt bune la diabet :p), lui nu-i place nici bufetul suedez, iar eu am fost fericită să-mi umplu farfuria cu frunze de baby spanac, e salata mea preferată alături de rucola :), sunt cam erbivoră :D, astfel încât am botezat și cina... „festivă interbelică erbivoră”, care a fost un deliciu pentru mine.

Apoi am comentat în gând: muzica de sâmbătă m-a cam adormit. Eu sunt iubitoare de muzică populară (mi-a lipsit enorm) și doamna o dăduse în manele:(, au fost și melodii lente iar celebra melodie "Non, je ne regrette rien" (rog atașarea melodiei) a fost superb cântată, mi s-a făcut pielea de găină.

Cam acestea au fost (pe scurt) întâmplările mele interbelice, emoțiile nu au lipsit, am încercat să punctez și pozitivele și negativele MINORE ale acestei MARI Întâlniri AFA.

Bucuria revederii și cunoașterii de noi colegi fac petrecerile unice, de neegalat, efortul depus de organizator și de ajutoarele sale este uriaș, nimic nu poate umbri entuziasmul nostru, al celor care simt adevarata esență AFA.

Mulțumim celor implicați în organizare, mulțumesc tuturor participanților, ecusonul meu e pus în dulapul cu perle și diamante, alături de diplomele și cupele AFA, alături de toate bijuteriile mele. Mi-aș dori ca la întâlnirile AFA toți participanții să poarte ecusoanele, au un rol foarte important, nu le primim pentru a le ține în valiză. Eu nu știu userii noi, nu i-am cunoscut, din lipsă de ecuson.

Urmează 20 20, nu contează unde, mi-ar plăcea să mă simt ca la 20 de ani, fără griji și fără bani, să fiu rebelă ca Madonna, Like A Virgin :p

Vacanțe reușite vă doresc!


[fb]
---
Trimis de krisstinna in 22.03.19 10:29:49
Validat / Publicat: 22.03.19 11:01:49

VIZUALIZĂRI: 900 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

36 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Decebal ne privea... interbelic
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
[1 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 69 PMA (din 69 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

36 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 36
webmasterX [22.03.19 10:35:51] »

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

Mika [22.03.19 11:08:53] »

Am deschis lista voturilor. Eu am fost pentru prima dată, imi pare rău că nu ne-am cunoscut mai bine. Râmane pe data viitoare sau la miniintâlniri, unde sper să particip la cât mai multe.

diana2015 [22.03.19 11:39:49] »

@krisstinna: frumos anul acesta n-am ajuns la întâlnire dar prin ceea ce relatați voi parcă AM FOST ACOLO trăiesc fiecare articol citit cu interes si intens mulțumesc pe aceasta cale pupici și sper sa ne revedem

nrs † [22.03.19 11:46:02] »

si eu sunt tot ierbivor, dar second hand. vaca mananca iarba si eu mananc vaca

Mi-aș dori ca la întâlnirile AFA toți participanții să poarte ecusoanele

ai mare dreptate!

Carmen Ion [22.03.19 12:05:07] »

@krisstinna: Un review vesel, efervescent de-a dreptul, așa ca tine.

Ți-am admirat ținuta interbelică, așa cum le-am admirat și pe cele ale tuturor colegilor care s-au ostenit să dea curs ideii, foarte generoase dar destul de dificil de pus în practică. Nu de alta, dar în urmă cu treizeci și ceva de ani, când am fost nașă, m-am îmbrăcat la nuntă într-o rochie charleston care ție acum ți-ar fi numai un pic largă... Să nu jinduiești la ea, am ”donat-o” unei nepoate, așa cum fac cu toate lucrurile care mi-au rămas ”un pic” mici...

Sara s Sons a fost și pentru noi o surpriză plăcută prin prisma confortului în cameră și a prețului foarte bun. Bravo, Cornel, mulțumim!

Eu am vrut să mergem pe traseul sudic, dar Adrian s-a opus pentru că nu știa cum e drumul. Aflu că există șosele de centură la Alexandria, Roșiori și Caracal... Ca să vezi! Iar noi am străbătut la dus Balșul în trei sferturi de oră, de m-au apucat toți dracii...

În rest, ai dreptate întru totul în descrierea celor două petreceri. Cu o singură excepție: nu cred că s-a supărat careva că n-a câștigat la tombolă! Ce Dumnezeu?!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
krisstinna [22.03.19 12:49:32] »

@webmasterX: Mulțumesc

krisstinna [22.03.19 12:51:28] »

@Mika: Mulțumesc, ești super și superbă, ești de gașcă și sper să ne mai întâlnim prin capitală

krisstinna [22.03.19 12:53:10] »

@diana2015: Pisicuță, sa faci bine să vii la întâlniri altfel de trag de moț

krisstinna [22.03.19 12:58:42] »

@nrs: Sincer, îmi place sa mănânc dar cu moderație, prefer salatele sau toate “prostioarele” de la seara gastronomică

Puteați veni și voi măcar de sâmbăta, vă cazați la o pensiune și participati la seara festivă, ați avut un motiv întemeiat sa lipsiți dar îți făcea bine să te mai deconectezi un pic de la “rele”

Vacanțe frumoase vă doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
krisstinna [22.03.19 13:04:49] »

@Carmen Ion: Of, și eu mă pregăteam să îți cer ceva vestimentar... interbelic

Mulțumesc frumos, te pup!

PS: au fost niște glumite pe seama tombolei, altfel nu consideram important sa mentionez in articol, mi-ar plăcea ca pe viitor sa se implice mai mulți (sau toți) colegii, cheltuim mii de euro pe vacanțe și consider putem sa “ne lipsim” de 5 euro, cât ar costa un dar micuț. Zic și eu...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
ioana74 [22.03.19 14:00:19] »

@krisstinna: Vrand nevrand am mancat si eu cu moderatie, a fost bucuria revederii, agitatia cu coltul Banat + Ardeal + Oltenia, am apucat si eu sa gust 2 sarmalute cu ciperci de la moldoveni si foile cu miere ale Banatului. Noaptea visam la bunatatile vazute dar negustate

Ai fost o "interbelica" adevarata, eu cand am revenit acasa, aratandu-i prietenei mele pozele si plagandu-ma ca nu am avut port-tigaret de juma' de metru, m-a tras de urechi ca asa e daca nu deschid gura, ca avea ea si mi-l imprumuta

Oare la anul, in 20-20 ce costumatii ne asteapta? Ca deja am devenit dependenta!

Te pup cu drag fata faina

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
ANILU [22.03.19 15:46:28] »

@krisstinna: Ai fost o "interbelică " autentică, superbă... că "băbuță" simpatică ești tot timpul! ????

Tare mult mi-a plăcut cum ai descris întâlnirea interbelică dar și cum ai punctat anumite aspecte...

Da, ecusonul este obligatoriu de purtat la gât... așa am cunoscut-o pe Mika!

Da, bună ideea cu biletele de tombolă... cu mențiunea să participe cu cadouri toți afaisti...

Cât privește mâncarea... de la seara interbelică, că de la cea gastronomică nu am reproșuri... mai știu eu pe unii care vroiam un grătar... sau mai multe prajituri ????

Dar a fost frumos... dar scurt...

Te îmbrățișez cu drag. ????????????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
Dragoș_MD [22.03.19 16:15:32] »

@Carmen Ion:

nu cred că s-a supărat careva că n-a câștigat la tombolă!

Nu e vorba despre supărare, dar tradiția era de a împărtăși cu alți „colegi de pasiune” mici suveniruri din diverse călătorii, din locuri pe unde (poate) unii nu vor ajunge vreodată.

Versiunea nouă a fost ca un „loz în plic” (dai 10 lei și iei... nimic!). Nasol.

Se vrea ȘI tombolă? foarte bine. Să se aducă atunci obiecte de tombolă: bricege, căni, lanterne - nu ecusoane cu Maria55, magneți cu poze din vacanțe, artizanat local sau ce mai împărțeam noi de obicei la „vechea tombolă”, inclusiv o povestire ce descria obiectul oferit și un gând bun celui ce-l primea. Asta s-a pierdut...

Eu unul NU voi mai participa la chestia asta. Dar voi dona în continuare pentru licitații.

Cele de mai sus sunt doar o opinie personală, nu aș vrea să fie interpretate drept o critică adresată cuiva anume - dimpotrivă. Lucrurile evoluează și nu e nevoie să ne cramponăm musai de o ideee, tradiție sau mai știu eu ce doar de dragul de a o face. Să lăsăm timpul să decidă cum e mai bine.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][7 voturi]
adrianbogdan [22.03.19 16:31:37] »

Buna ziua!

Mai Cristina, io am fost mai darnica, sticla de la tombola am deschis-o tot "noi", din sticla a baut mai cu economie mai mult de 5 persoane, deci ne-am scos, am omenit o caruta de afaisti dintr-o sticla.

Despre spiritul AFA ce sa zic mai mult... aaaa, in afara de modesta noastra strangea de fonduri cu scopuri caritabile mai pot aminti aici ca unii din noi se agita peste masura de mult, rup intodeauna din putinul lor timp liber si il daruiesc altora, merg prin spitale, fac cumparaturi pentru cei aflati in dificultate, se agita sa procure sistematic sa aduca din afara fluturasi (consumabile) pentru doua fetite bolnave de diabet si pot continua cu exemplele.

Cristina esti un om minunat cu un suflet exagerat de mare si unde mai pui ca ai si talent de scriitoricesc.

Felicitari pentru tinuta, a meritat efortul.

Si eu am avut o problema in a identifica persoanele cu care am stat de vorba, pe viitor ar fi bine sa tinem ecusoanele mai mult agatate la gat.

Pe 6 aprilie la ora 18, @Vulpe Mihaela deschide sezonul la bericeala deja traditionala din Bucuresti asa ca un PM la Vulpe ar fi ok.

pup!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
krisstinna [22.03.19 17:23:37] »

@ioana74: Eu am spus tuturor că mă pregătesc de interbelic, soțul meu a fost “terorizat”, mă amuzam zilnic de cate o achiziție de-a mea.

Când am fost după port-țigaret, am mers pe jos 3 km, pe cheiul Dâmboviței, am refuzat curierul pentru ca produsul costa 10 lei și curierul 20 , am preferat sa îmi cumpăr un șal din fulgi cu banii aia . E drept ca am întârziat la birou in ziua aia dar șeful meu știe de AFA și mă înțelege. Și la birou m-au ajutat fetele, am descurcat împreună franjurile, pe care le-am cusut (acasă) pe rochie

Pentru la anul mi-ar plăcea sa ne îmbrăcam ca la 20 de ani, fiecare cu ce modă a prins la vârsta aia.

Te pup și eu, îți mulțumesc

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
krisstinna [22.03.19 17:28:57] »

@ANILU: Aveam de adus mulțumiri câtorva oameni, nu aveam altfel cum (public zic) și m-am apucat sa scriu câteva vorbe.

Știi, eu “aud” diverse și prefer sa “strig” ceea ce consider ca ar fi important de știut.

Așa cum am spus, in afara de cântăreața manelista, totul a fost pe placul meu.

Te imbratisez cu drag și eu, un an bun cu sănătate îți doresc

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
krisstinna [22.03.19 17:36:53] »

@adrianbogdan: Eu am băut un coniac de la Minerva, C. și-a adus doar pentru el o piticanie de sticla de vin.

Nu am fost aproape de voi și v-ați “destrăbălat” pe scaunele interbelice, nu ați fost cuminți

Dacă voi fi acasă și dacă mă voi simți bine dpdv al sănătății, voi veni la un suc, nu îmi trebuie rezervare, știu unde sa va găsesc, la fel ca la Peru

Știi doar ca eu mă culc devreme, uneori de la 20:30

Mulțumesc de vizita

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
nrs † [22.03.19 18:13:11] »

@krisstinna:

din pacate problemele au fost si sunt in continuare mult prea complicate ca sa imi permita o iesire, in schimb am fost la un concurs de mini sah asa ca printesa a avut activitate

Denisa13 [22.03.19 21:34:38] »

Felicitari Cristina. Mi-a placut foarte mult cu ai povestit. O delectare pentru cititor. O poveste joviala, asemeni tie.

Ai dreptate in ceea ce priveste tombola. N-am prea stiut cum sta treaba ca puteam participa cu mai multe obiecte. Pregatisem cadoul pentru tombola obisnuita din timp si l-am adus la intalnire. Am cumparat si bilete pentru tombolo. Ne-am si suparat ca n-am castigat. Nu noi cei mari, doar junioarea. Dupa tombola i-am explicat cum sta treaba si am compensat cu un cadou la intoarcerea acasa.

Nu cred ca cei mari au avut motiv de suparare. Se stiau de la inceput regulile jocului.

Ma bucur ca v-am revazut. Ne-am simtit foarte bine si de aceasta data. Asteptam revederea.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
mihaelavoicu [22.03.19 22:45:09] »

Felicitări Krisstinna pentru modul cum te-ai prezentat!

Ținuta a fost corespunzătoare perioadei interbelice, chiar cea mai completă din toate, din cap și până în picioare. Ești fotogenică, ai șarm, lipsită de prejudecăți și ești simpatică.

Și mai admir ceva la tine. Ești deschisă, directă, spui ce ai de spus. Și asta e o mare calitate!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
krisstinna [23.03.19 08:15:39] »

@Denisa13: Regulile noi ale tombolei nu le-am știut, au fost o surpriza pentru mine.

Cel mai mult mă întristează ca nu știu la cine au ajuns obiectele mele, doua din trei, că unul a ajuns la Roth

Înainte era cu pupici, explicații și mulțumiri, acum au lipsit toate acestea. Dacă știam, puneam câte un bilețel la fiecare dar, să știe omul pe cine să pupe și aduceam mai multe cadouri, îmi place să aduc zâmbete pe chipul omului.

Și eu mă bucur de revedere, vă imbratisez cu drag

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
krisstinna [23.03.19 08:17:19] »

@mihaelavoicu: Mulțumesc, Mihaela

Uneori e un mare dezavantaj in a spune lucrurilor pe nume, e un risc asumat. De-aia nu suport sa fac parte din vreun sindicat sau vreun partid anume, nu îmi pot ține gura și deranjez prin cuvintele mele, n-aș suporta sa mint oamenii cu “marile realizări”... de pe hârtie.

In ceea ce privește ținuta, chiar am citit multe articole despre acele vremuri, am studiat pozele și mi-am notat fiecare detaliu, îmi place să intru in peisaj dacă am o temă dată. E drept ca sunt zgârcită de fel, nu îmi place sa arunc bani aiurea, improvizez mereu pentru a reduce costurile.

Cum bine spunea @dianamea: “am ales hotelul mai ieftin și cu diferența de bani mi-am cumpărat o rochiță”

Eu am redus cheltuielile și mai mult, am muncit și am “decorat” o rochiță veche, am cumpărat doar câteva accesorii.

Minerva s-a potrivit mănușă cu tema interbelică, eleganța hotelului a făcut parte “din interbelic”

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Zoazore [23.03.19 12:35:36] »

@krisstinna: Măi ”băbăță interbelică”, ai fost, ești și vei fi scâteietoare, ca un diamant!

Nici nu mă așteptam să scrii altfel decât ai scris! Și mi-a plăcut!

Cât despre tombolă, am știut noile reguli, am cumpărat doar două bilete, n-am câștigat material, dar spiritual am fost foarte câștigată! Mi-ar fi plăcut să știu la cine a ajuns rama foto si albinuța de ceară de la mine. Poate voi afla!

Iar tie, interbelicul ți se potrivește de minune! Ai fost ”din filmul ăla”! Bravo ție!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
krisstinna [23.03.19 18:59:56] »

@Zoazore: E foarte adevărat ce spui, noile reguli ale tombolei au fost anunțate dar neînțelese de mine, nu mă așteptam la așa putine cadouri și la atât de multe bilete. Dar, de fapt acestea sunt “regulile” unei tombole reale, AFA “inventase” o altfel de tombolă, una cu daruri din vacanțele noastre, una cu vorbe și povesti.

Data viitoare aduc mult mai multe daruri, știu ce am de făcut

Tema întâlnirii a fost pe gustul meu, grea dar nu imposibilă, nu costisitoare.

Nici eu nu știu la cine au ajuns pachetelele mele, nici nu mai contează. Nu am putut urmări tombola, eram mult prea departe de scenă, iar scena era înconjurată de colegi, eu sunt pitică și nu văd peste oameni

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
tata123 🔱 [25.03.19 13:18:20] »

@krisstinna: Mulțumesc, mulțumesc. Am primit trofeele și diploma după primii 10 premianți și chiar m-am bucurat că nu am fost eu primul care deschide ceremonia Nici nu prea aveam cum, abia ajunsesem dintr-o „călătorie lungă” la capătul Dunării, veneam din locul unde fluviul „sărută” pământul românesc.

La această Întâlnire AFA am cunoscut câțiva membrii noi și am reînnodat legături. Mi-a plăcut! Numai bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
krisstinna [25.03.19 15:00:01] »

@tata123: Mulțumesc, am luat cupele și diploma înaintea ta, ai fost tare drăguț

Chiar am strigat in sală: “Cornel, dă-ne nouă repede, înaintea lui, dacă tot a ieșit @tata pe primul loc să fim noi aplaudați primii”

Admin tot insista, te striga, a fost foarte amabil, răbdător, ca un ardelean

Ai fost prea cuminte, iar!!! Trebuie sa te zbengui și tu un pic, măcar data viitoare

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
teona [25.03.19 16:47:07] »

Draga interbelica, m-ai facut sa zam

besc larg la monitor, unde de obicei nu citesc decat chestii"serioase" fiind la job acum. Pot sa spun ca ai reusit sa prezinti cu atata umor, chiar si minusurile intalnirii, ca esenta acestei intalniri sa nu fie compromisa in vre-un fel.

Motivatia principala pentru care toata lumea "alearga" din toata tara este relationarea participantilor. Participarea userilor la cauzele umanitare, prin strangerile de fonduri este absolut necesara in vremurile noastre si implica mult devotament din partea organizatorilor.

Nu pot sa spun decat ca regret ca anul acesta nu am putut participa la intalnire si ca o sa ma straduiesc ca in anul 20 20 sa ne simtim impreuna ca la 20 de ani, fara griji si fara bani, dar cu mult entuziasm.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
krisstinna [25.03.19 18:13:59] »

@teona: Să fim serioși, minusuri sunt in toate vacanțele noastre, cele pentru care ne stoarcem creierii, cele pentru doar doua persoane. Că unii recunosc iar alții nu, asta e o alta poveste

Eu recunosc, mereu găsesc mici “chestii”, le vad dar le ignor, mă setez pentru distracție și relaxare și de restul “problemuțelor” nu îmi pasă deloc, asta m-a învățat Maria.

Nu aș putea niciodată sa aduc oameni din toate colțurile țării și de peste hotare, să le ofer un asemenea eveniment, mi se pare ceva extrem de greu, nepriceperea mea este uriașă in ceea ce privește acest aspect.

A fost o intalnire reușită, cu nimic mai prejos decât celelalte la care am participat.

Să faci bine sa te organizezi la anul, la jumătatea lunii martie (cred) are loc următoarea intalnire AFA, una frumoasa, indiferent de temă

Ba da, avem temă mereu, dată de admin, e aceeași: distracție, socializare, excursii, relaxare...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
maryka [26.03.19 09:28:38] »

Frumoasă "valiza" interbelică, dar mai ales frumoasă "băbuța interbelică"!!!

Îţi venea "mănușă"! Am admirat cu mare plăcere frumoasele ţinute, adecvate temei alese. Am încercat și eu, o bentiță cu fulgi de lebădă neagră, dar pur și simplu nu îmi venea bine, așa că am renunțat.

Cât privește tombola, eu știam regulile noi, nu m-a deranjat că nu am primit nimic, în schimb am pregătit cu tot dragul cadoul meu de tombolă, adică l-am făcut cu mânuţele mele. Sper că îi place d-nei care l-a primit.

Eu am purtat ecusonul, doar la cină festivă am uitat să-l pun, dar să știi că sunt persoane de pe lista de participanți, pe care nu i-am vizualizat. E păcat că nu am apucat să ne cunoaștem măcar cei prezenți acolo.

O zi frumoasă îți doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
krisstinna [26.03.19 10:24:33] »

@maryka: Mulțumesc frumos

Data viitoare poate îi vom cunoaște și pe cei noi, de-asta am menționat de ecusoane, au rostul lor.

Ce repede trece timpul, parcă ieri eram prin Herculane...

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianbogdan, ANILU, Denisa13, diana2015, extracrisina, ioana74, maryka, mihaelavoicu, Mika, tata123 🔱, teona, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ2019 - Întâlnirea AFA la Herculane:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.086551904678345 sec
  ecranul dvs: 1 x 1