ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.03.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: PRETOR

2019 - Întâlnirea AFA la Herculane

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 5 MIN

A cincea din zece = 85

TIPĂREȘTE URM de aici

Pare bizar titlul? V-am incitat? Gata, decriptez mesajul! Din cele 10 Întâlniti AFA, eu abia la a cincea am ajuns! Predeal 2015. Și e al 85 lea articol scris de mine aici, pentru voi

Dacă aș fi reușit să scriu înaintea lui @Carmen Ion, vezi impresii, ar fi fost FIX la fel, doar cu modificarea personajului principal, mama în cazul ei!

Întâlnirea de anul acesta și la mine a fost sub semnul întrebării foarte multă vreme, deși eram înscrisă.

Motivul îl cunoașteți: plecarea lui Ștefan la o altă Întâlnire, cea cu @Maria55, pe care o iubea din suflet!

Dar primind amenințări teroriste la modul că ”dacă nu vii, te luăm noi pe sus! ” și ”bine c-ai venit, c-am fi venit noi după tine! ”, m-am înfricoșat și mi-am spus, înțeleaptă cum sunt, că nu pot sta singură acasă, chiar dacă nu voi dansa, nu voi cânta, voi fi cu voi, minunații mei prieteni.

Ca și pentru @Mika, și pentru mine a fost cel puțin stranie această Întânire, dar că va fi frumoasă nu m-am îndoit nici o clipă!

Cu ajutorul neprețuiților mei prieteni @mishu și @ADY57, care m-au purtat cu caleașca lor fermecată, mult mai mare pe dinăuntru decât părea pe dinafară, am plecat la 6:30 din Uverturii, București. Caii-putere ne-au purtat prin ceață când deasă, când rară, apoi, după o scurtă escală în Bănie, la Craiova și-ncă una la Kauflandul din Drobeta, la 14:30 coboram ca o floricică în fața Grand Hotel Minerva. vezi impresii

Emoții? Și ce dacă sunt la a cincea? Tot am! Ca la prima!

Primirea de către @roth și @Vulpe Mihaela m-a emoționat! Cadourile pentru tombolă, că eu am avut și cadoul lui @mihaelavoicu, și cel de la licitație, cazarea la 802 în Minerva, o scurtă ajustare, pupăcire la greu cu @ioana74 care mi-a făcut o vizită de două țigări și fuga jos, să ajut la aranjarea Colțului Muntenia!

Oboseală? NU! Nu încă! Adrenalina a lucrat la greu!

Îmbrăișări, pupături, priviri blânde, pupături, îmbrățișări. Lume veche și dragă, lume nouă, stingheră la început, apoi exuberantă, bucate alese la toate standurile, strigăte de bucurie, de chemare la voturi, de gustat… orice! Și ORICE-am gustat a fost sublim (mă oftic tare c-am ratat jumerele ardelenești!). Prieteni dragi cu care m-am revăzut, surpriza serii:@adri-nico! A câștigat, pe hârtie, MOLDOVA. În realitate, copilașii care vor beneficia de ”voturile” noastre!

Pe la 23 am picat, totuși! Fericirea, oboseala… Și a fost vineri seara!

Despre sâmbătă ziua voi scrie separat, dar seara a venit cu festivitatea de premiere. M-a frapat, m-a răscolit! Nu mă așteptam să ies pe locul 26, o poziție așa fruntașă, având în vedere lipsa mea destul de mare de pe sait. Motivată, dar tot lipsă!

Diploma i-am dedicat-o dragului meu Ștefan, fără de care n-aș fi putut vedea locurile despre care am scris în cei 10 ani ai mei pe AFA! Era și el fascinat de voi, mereu comentam împreună articole, le scriam împreună, îi citem articole, întreba de useri, cu unii vorbea personal, venea la Întâlniri, mergea în excursii cu noi. N-a vrut să-și facă și el cont, ”că tu ești destulă pentru oamenii ăia! ”

M-au întristat marii absenți, obișnuiți ai Întâlnirilor Anuale! Mi-ați lipsit mult-mult, să știți! M-au bucurat noii-veniți care, cred eu, s-au integrat perfect în decor. Dacă s-au simțit într-adevăr bine, doar ei știu! Despre @KSV și @Mika știu sigur că s-au simțit bine! Iar dacă au și prins spiritul AFA, e un mare câștig! Și pentru ei, dar și pentru Marea Familie AFA.

Apoi a început distracția! Cum se distrează AFA-iștii? LA GREU! La cote maxime! Iar eu, chiar dacă n-am fost în parametrii cu care v-am obișnuit, m-am bucurat de bucuria voastră! Mâncarea? Nici n-a contat! Muzica, dansul, hidratarea cu tot felul de licori a fost la putere! Și a avut @Andox o muratatăăă! (La mine, vișinata de la @Andox și poza de grup fac parte din programul Întâlnirilor).

Duminică dimineață, însă, feeria a luat sfârșit și ne-am întors către casă mai bogați, mai fericiți și cu nelipsita întrebare: UNDE VA FI ANUL VIITOR?

Pentru bucuria din sufletul meu, MULȚUMESC @Cornel, MULȚUMESC AFA! Mulțumesc tuturor celor implicați și care-au făcut posibilă bucuria noastră!

Să ne vedem sănătoși la următoarea bucurie a sufletelor noastre! Oriunde va fi să fie! Ca deja mi-e dor de voi! DE TOȚI!

Și ATENȚIE nou-veniți : AFA dă dependență! Și Întâlnirile anuale sunt la fel de ”periculoase”!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Zoazore in 19.03.19 21:14:50
Validat / Publicat: 19.03.19 21:59:16
VIZUALIZĂRI: 836
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
31 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P16 Dedic premiile de anul ăsta @Mariei55 și lui Ștefan al meu!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 66 PMA (din 66 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

31 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 31
nelu73👍 [19.03.19 22:23:06] »

Buna, ai pomenit pe KSV si pe mine nu, ops am uitat dar eu sunt la a doua întâlnire deci sunt veteran. Oricum parca sunt de-o veșnicie in AFA. Mulțumesc la toți mai ales la cei implicati in organizarea evenimentului, acum urmează nerabdarea revederi. Sa auzim numai de bine!

Zoazore [19.03.19 22:29:47] »

@nelu73: Păi la cum stăteau ei timizi... Te-am certat în gând! Dar și-au revenit! Anul viitor nu va mai fi nici @KSV începător!

Tu, gata, te-ai rodat!

Dana2008 [19.03.19 22:37:08] »

@Zoazore: Condoleante!

Zâna bună, mă bucur că te-am întâlnit în sfârșit, cu toate că erai cu sufletul încărcat de supărare.

Mi-ai spus ceea ce ai si scris:

"AFA dă dependență! Și Întâlnirile anuale sunt la fel de ”periculoase”! "

Și ai dreptate, vrem să venim și anul viitor, toată familia, a fost o atmosferă foarte plăcută, caldă, plină de iubire.

Mulțumesc AFA!

Toate cele bune, Zâna bună!

Felicitări pentru articol si fotografiile minunate!

Cu drag ," scoicuta"

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
nelu73👍 [19.03.19 22:54:35] »

@Zoazore: Asa este dar am reusit sa-i contaminez cu spiritul AFA. 😘

Carmen Ion [19.03.19 23:08:45] »

@Zoazore: Amândouă am venit la această întâlnire după pierderea unui om drag și important în viața noastră. Ce dovadă mai bună că AFA ne-a fost aproape în momente grele și că nu ne putem lipsi de prietenii pe care ni i-am făcut de-a lungul anilor pe acest site?

nrs [20.03.19 06:35:44] »

Caii-putere ne-au purtat prin ceață când deasă, când rară, apoi, după o scurtă escală în Bănie, la Craiova

asta nu pot sa o cred, v-ati oprit in Craiova si nu ati spus nimic, poate era timp de o cafea sau macar de o mica intalnire, daca tot nu am ajuns puteam sa revad un pic de AFA. se pare ca am ghinion, nu am putut sa ma vad nici cu Cornel la Hajdu desi am stat in hoteluri vecine

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [20.03.19 08:46:34] »

@nelu73: Da, si-ai facut treaba buna! Mai ai de lucru la timiditate!

@Carmen Ion: Si ca e un balsam pentru sufletele ranite!

Da, langa oamenii astia nu pot fi trista! Nu stiu cum fac, dar insenineaza frunti si ochi ca prin miracol!

Zoazore [20.03.19 08:54:22] »

@Dana2008: Nu suparare, ci tristete mare, Scoicuta! Si eu ma bucur mult ca ti-ai facut curaj sa vii! Si ma mai bucur ca te-ai molipsit de "microbul" AFA.

Esti toata doar veselie si optimism si abia astept sa te mai revad!

Zoazore [20.03.19 09:02:15] »

@nrs: N-a fost sa fie! Si mie-mi pare rau si ca n-ai fost, dar si ca nu ne-am vazut!

Dana2008 [20.03.19 09:08:58] »

@Zoazore: 🤗😘😘😘😘

ungureanica [20.03.19 11:26:29] »

Nu are rost să mai precizez că ne-am bucurat să te revedem. La noi „chimia” a fost evidentă încă de anul trecut și sunt sigur că așa va fi mult timp de acum încolo. Te pupăm cu drag, din nou!

Zoazore [20.03.19 11:45:02] »

@ungureanica: Doamne, cata dreptate ai! Eu stiu ca va fi, asa simt!

Sa ne vedem sanatosi, ca deja mi-e dor de voi!

ioana74 [20.03.19 14:24:36] »

@Zoazore: Esti minunata, abia astept sa ne revedem la Bucuresti! Te admir, imi esti tare draga Zana Zbanghie

Zoazore [20.03.19 14:50:58] »

@ioana74: Mda, trece cam greu timpul! Si eu abia astept! De admirat sunteti voi, ca ati reusit sa-mi mai ridicati moralul!

alinafulg [20.03.19 15:23:38] »

@Zoazore: Este adevărat, AFA dă dependență! Desi scriu si mai ales citesc aproape tot ce se posteaza pe AFA din anul 2010, eu am reușit să ajung pentru prima data la o intâlnire de abia Alba Iulia, dar nu concepeam să nu fiu prezentă la cea de la Herculane. Te sărut cu drag.

mihaelavoicu [20.03.19 15:31:16] »

Fain articol ai făcut Zâno! Și arăți așa bine!! Merci pentru serviciul de mesagerie și te îmbrățișez cu drag!

Zoazore [20.03.19 15:32:10] »

@alinafulg: Si promiti ca, in limita posibilitatilor, sa nu mai lipsesti! Asa sa faci!

Zoazore [20.03.19 15:35:31] »

@mihaelavoicu: SI eu! Mi-a facut placere sa te ajut, mai ales ca i-am putut admira mai in voie pe Gheorghita si Smarandita! poate vei reusi la viitoarea sa vii!

doinafil [20.03.19 21:12:48] »

@Zoazore:

Zozo, draga mea! Știi că te iubim și pe tine și ce (și cum) scrii! , n-are rost să-ți mai scriu că m-a emoționat review-ul tău!

Ai reușit în câteva rânduri să descrii cam tot ce am simțim fiecare din noi, cei care-am mai fost, despre spiritul AFA-ist. El s-a născut din (și cu) aceste întâlniri anuale.

Mă bucur să citesc în ecouri că noii veniți s-au molipsit și ei și că vor veni și la alte întâlniri!

Aștept să ne revedem la o minibericeală și cu alți colegi bucureșteni, pentru că noi, în mod sigur, ne vom revedea mai des!

Până atunci te pupăcim amândoi!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
diana2015 [21.03.19 14:21:52] »

@Zoazore: Doamne Zânico cum știi tu să așterni cuvintele și să zgândări la sentiment. Totuși la câți prieteni ai plus câți ți-ai mai făcut nu ai simțit deloc lipsa noastră și parcă sânt nițeluș invidioasă Mă bucur pentru voi și pentru întâlnirea care nu putea să fie altfel decât reușită

Poate anul viitor reușim să venim și să ne veselim împreună

Pupici cu sclipici

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Zoazore [21.03.19 15:12:49] »

@diana2015: Nu conteaza cati prieteni am si cati mi-am mai facut! Din cei pe care-i aveam deja, au lipsit destul de multi si chiar mi-ati lipsit! Poate daca ma ascultai...

Chiar va rog sa faceti tot posibilul sa nu mai lipsiti!

diana2015 [21.03.19 15:32:30] »

@Zoazore: parcă m-am mai liniștit dacă zici că ți-am lipsit

Au fost mai mulți factori care ne-au împiedicat să participăm la întâlnire nu doar acela pe care-l știi, ehhhh... n-a fost să fie anul acesta...Anul viitor cu siguranță nu mai ratăm. Sincer chiar sunt curioasă unde v-a fi. Tare mi-aș dori să fie undeva... la Dunăre mai la sud-est ... să mâncăm pește

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
krisstinna [21.03.19 18:21:45] »

@Zoazore: M-ai prins cu gura mare, parcă țipam la Admin. Sau e aparatul de vină?

Adevărul e că m-am distrat maxim la Festivitatea Oscar-AFA, cred că mă apuc să scriu câteva vorbe, am de mulțumit câtorva oameni și de punctat anumite lucruri și nu prea am unde să o fac

A fost excelent. Totul!

Vezi? AFA te face să plutești uneori, uiți de griji și de nevoi, de boli și de supărări. Dar tu știi cel mai bine acest aspect

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [21.03.19 21:55:45] »

@krisstinna: Ba eu cred că rămăseseși cu gura căscată la imensitatea de cupă! Atât te-ai minunat, c-ai rămas așa! Mie nu mi se pare că țipai!

Și da, AFA m-a ajutat și mă ajută în continuare! Și nu doar pe mine, ci pe toți cei care avem nevoie!

Scrie, că a fost, vorba lui @AZE, prea ca la AFA!

urjanclaudiu [22.03.19 09:38:05] »

M-au întristat marii absenți, obișnuiți ai Întâlnirilor Anuale!

Pentru că mă simt (pe lângă mulţi alţii) vizat, apropo de tristeţe, eu ce să mai zic!!!Măcar voi aţi fost acolo, dar noi... !!!

Marii absenţi??? "Mare" nu am fost şi nu sunt dar absent cu siguranţă am fost. Şi asta m-a întristat mult. Şi acum, când citesc şi văd ceea ce s-a întâmplat acolo, mă întristez şi mai tare. Dar... aşa a fost să fie! Poate data viitoare revenim la vechile obiceiuri şi nu o să mai lipsim de pe listă, căci tare greu e să stai acasă când ştii că ceilalţi sunt împreună şi se distrează.

Să ne revedem cu bine

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [22.03.19 09:51:12] »

@urjanclaudiu: Ba esti mare la suflet si cum primul cadou al meu la tombola l-am primit de la tine, ai un loc special in inima mea!

Sper sa ne revedem, macar anul viitor, daca nu mai repede...

Mitica49 [31.03.19 18:00:54] »

@Zoazore: Mă bucur că și anul acesta ne-am reîntâlnit la o petrecere marca AFA. A fost tare fain, ne-a marcat emoția din vorbele tale când ai dedicat premiul câștigat lui Ștefan. Ne vom aminti cu drag de el.

Zoazore [31.03.19 20:05:45] »

@Mitica49: Mulțumesc mult, @Mitica49, pentru vorbele frumoase! Premiile le-am dedicat Mariei și lui Ștefan! Fără ei, n-aș fi fost cea care sunt azi!

Și eu m-am bucurat să fiu acolo, cu voi! Și m-am bucurat cu voi și pentru voi! Poate anul viitor va fi mai bine și pentru mine!

addcont [08.04.19 23:44:12] »

Am inceput sa citesc, dar mi-a trecut repede...

M-am bucurat tare mult de pozele atasate.

Nu va cunosc personal, scriu pe aici destul de rar, dar simt ca va cunosc si va apreciez foarte tare pentru ca reusiti sa va faceti timp sa impartasiti cu ceilalti propriile experiente; fiecare cu stilul sau unic si personal.

Am like la mai toate pozele, majoritatea fiind persoane pe care le urmaresc. De multe ori, fiind pe cine stie unde cu cine stie ce companie, am spus cu convingere ca garantez eu un anume loc unde voiam sa mergem, doar am citit eu pe AFA la un/o anume cineva. Da, am niste afinitati, si da, in anii in care poate doar am citit, unii din cei din pozele atasate sunt pe lista mea de incredere Merg pe mana lor, stiu eu de ce.

Asa ca azi, vazand aceste poze, m-am bucurat nespus sa va cunosc cumva.

Virtual, va pup!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Zoazore [09.04.19 08:41:48] »

@addcont:

Am inceput sa citesc, dar mi-a trecut repede...

adica n-ai terminat de citit articolul?

Si de ce vrei tu ca toate cunostintele tale de pe AFA sa fie doar fotografii? Fa-ti curaj si vino la o Mini-intalnire macar, apoi la una anuala... Vei deveni dependenta, ca noi! si vei avea avantajul sa afli informatiile direct de la surse, prin viu grai!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
10 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
addcont, alinafulg, diana2015, doinafil, ioana74, mihaelavoicu, Mitica49, nelu73👍, ungureanica, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.112588167191 sec
ecranul dvs: 1 x 1