ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.09.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 15.04.10
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
SEP-2018

Din viața comunității AmFostAcolo

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)
Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

Al 500-lea review

TIPĂREȘTE

Al 500-lea review nu se referă la o destinaţie, călătorie, cazare sau restaurant ci se vrea continuarea celui pe care l-am scris acum doi ani, în octombrie 2016 v. aici.

Nu am de gând să repet ce am scris, mai ales că recitindu-l am rămas la aceleaşi păreri pe care le-am expus atunci. Poate ar fi de folos ca bobocii, cei noi intraţi pe Afa, să-şi arunce ochii pe el ca să afle unele răspunsuri la întrebările pe care şi le pun.

Ce vreau să completez faţă de primul review aniversar este că în aceşti doi ani şi în special în ultimele luni, am găsit în AFA un prieten care mi-a dat o mână de ajutor. A fost o perioadă de 4-5 luni când n-am putut scrie un cuvânt sau citi un rând. Eram complet dezorientată şi nu mai ştiam ce să fac cu viaţa mea, atâta cât mi-a mai rămas. Pe măsură ce trecea timpul mi se întărea sentimentul de inutilitate. Declicul s-a produs prin iulie în faţa unui anunţ din vitrina unei agenţii de turism care prezenta un circuit de grup cu autocarul în Maramureş. N-am stat să gândesc, m-am înscris.

Am plecat pentru prima oară singură într-o excursie, am trecut prin sentimente de nesiguranţă chiar şi frică din cauză că vârsta şi starea fizică îmi puteau provoca surprize neplăcute dar toate astea au dispărut la sfârşitul excursiei când am realizat că am reuşit.

Revenită acasă am avut de ales dacă să ţin pozele şi amintirile numai pentru mine sau să le împărtăşesc şi vechilor mei prieteni. Recunosc că am avut ceva emoţii dacă după atâta absenţă mai pot lega coerent câteva cuvinte. Am început să postez impresii din locurile pe care le-am văzut, mi-am rememorat în scris excursia şi astfel am reuşit să dau un sens zilelor dar mai ales serilor pustii. Am reînceput să citesc ce au scris alţii, am descoperit nume noi care prevăd că vor face carieră pe sait şi i-am reîntâlnit cu bucurie pe cei pe care-i cunoşteam de ani de zile.

A urmat o altă excursie în Vestul ţării, bonus AFA pentru titlul Augustus obţinut în 2016. Am început să scriu despre ea şi zilele asta o retrăiesc din nou.

Ar fi trebuit să urmeze un Nessebar dar o viroză de vară m-a ţinut acasă cu bani şi excursie pierdută dar c´est la vie!

Stai, asta nu e tot! Dacă mă ajută Dzeu în octombrie voi merge cu o prietenă în Sardinia pe care doream s-o vizitez cu soţul.

De ce v-am scris aceste rânduri atât de personale şi care de regulă fac parte din intimitatea unui om şi n-ar trebui expuse public? Ca să vă spun că AFA nu este numai un mijloc de informare, o necesitate de comunicare, locul în care-ţi faci a doua familie, în care te întâlneşti şi cunoşti useri, ci şi un prieten care-ţi dă o mână de ajutor atunci când simţi nevoia să ai un punct de sprijin. Aprecierile voastre m-au stimulat şi vă mulţumesc pentru ele. Fără voi nu aş fi putut aduna aproape 14.5 mil PMA şi obţine locul 5 în clasamentul all-time în opt ani jumătate.

Mulţumesc AFA că exişti, mulţumesc lui Cornel care a dat viaţă acestui proiect, lui Dragoş care m-a adus printre voi şi fiecărui membru cu care am interacţionat.


---
Trimis de Michi in 27.09.18 20:10:33
Validat / Publicat: 27.09.18 20:44:41
VIZUALIZĂRI: 700
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 59 PMA (din 59 voturi)

ECOURI la acest articol

18 ecouri scrise, până acum

adrianbogdan [27.09.18 20:52:07] »

Sa ne traiesti mama Michi, sa fi sanatoasa si sa ne scrii dupa fiecare calatorie!

mprofeanu [27.09.18 21:05:51] »

@Michi: Multe călătorii și multe reviewuri vă doresc la acest review aniversar!

Carmen Ion [27.09.18 21:23:55] »

@Michi: Noi suntem cei care îți datorăm mulțumiri, Michi, pentru că reprezinți pentru noi un exemplu, cel mai frumos exemplu din întreaga colectivitate AFA!

500 de reviewuri? Remarcabil! La cât mai multe!

doinafil [27.09.18 21:26:00] »

Mama Michi, al 500-lea articol mă face să-ți urez: să ne trăiești mulți ani, cu sănătate și bucurii!

Prietenul „AFA” este unul de suflet pentru mulți dintre noi, o știm bine! Fără el viața ne-ar fi mai săracă, multora din noi, mai tineri sau mai „copți”.

Să-i urăm și lui, PRIETENULUI „AFA”, să ne trăiască și să ne fie alături și de-acum încolo!

Felicitări și... la mai multe excursii urmate de review-uri!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
mishu [27.09.18 21:31:28] »

@Michi: Mama Michi sanatate la maxim si cat mai multe bucurii impartasite noua. Sunt de acord cu aceasta mare familie, unde la fel ca si intr-o familie traditionala exista prietenii sau nu (asta e, rudele nu ti le alegi) exista persoane cu care poti interactiona, cu altele nu, dar stiu ca atunci cand esti singur se vad prietenii, iar eu vad asta zi de zi.

Am colege (tot din Ro) care spun ca se plictisesc, ca orasul este mic si nu au ce face cand vin de la munca si imi vine sa rad, daca pentru mine ziua ar avea dublu numarul de ore si tot nu mi-ar ajunge.

Chiar daca nu mai pot fi la fel de activa ca inainte, sa citesc tot si sa scriu cat mai multe ecouri, de abia astept sa ajung acasa si sa ma bucur macar din umbra de ceea ce se intampla aici si cred ca daca destinatia descrisa trece prin filtrul fiecaruia, pentru mine conteaza ca am putut fi alaturi de prieteni in calatoriile lor si de asemenea sa ii iau si eu cu mine in calatorie.

Fiecare calatorie ma face sa ma gandesc ce mult i-ar placea asta lui X sau Y, ce si-ar dori si Z sa fie aici, si asta face ca acest loc sa sune ACASA orice am povesti.

Felicitari mama Michi, va imbratisez cu mare drag.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][10 voturi]
Dana2008 [28.09.18 06:56:43] »

@Michi: wow 500! Aștept să citesc cu interes articolele dumneavoastră de fiecare dată. Vă admir!

Vă doresc multă sănătate să puteți scrie impresii despre călătoriile pe care le faceți.

Și eu simt că fac parte din marea familie AFA, că am prieteni cu care schimb ecouri, că toți îmi fac viața mai frumoasă.

Călătorii plăcute și spor la scris și citit!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][7 voturi]
ANILU [28.09.18 07:17:20] »

@Michi: Sănătate multă vă doresc și felicitări pentru toată activitatea dvs pe AFA.

Și pentru mine AFA înseamnă familie și sunt fericită că mă pot plimba prin toată lumea, chiar dacă numai virtual, citînd și uitandu-mă la poze.

Și eu am avut o vară grea dar a fost frumoasă pentru că am avut AFA și citind am călătorit, uitând de alte probleme.

Vă doresc să scrieți cât mai multe articole cu impresiile dvs. din călătorii.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
krisstinna [28.09.18 07:20:46] »

Mama Michi, m-ați emoționat

Mai știți vorba mea? Zâmbiți, nu arătați lumii tristețea sufletului, vă dă o stare de bine zâmbetul, e ca o resetare.

Ce se ascunde in spatele unei fețe luminoase, zâmbitoare, știm doar noi, fiecare in parte, și Dumnezeu. Greutăți, necazuri, durere, probleme... există și vor exista mereu, trebuie sa fim optimiști.

Vă imbratisez cu drag, vă mulțumesc

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
iulian68 [28.09.18 08:05:16] »

Felicitari mamă Michi, și toată admirația pentru atitudinea pe care ai avut-o intotdeauna. Și eu trebuie să-ți mulțumesc pentru că m-ai incurajat sa scriu din nou si mi-ai redat placerea de a o face! Sărut mâna!

Dan&Ema [28.09.18 15:02:51] »

@Michi:

Forever Mama Michi! Urmeaza 500+.

Trofeul 500+! 🥇

Felicitari si unde-i suta merge si mia!

Sanatate si numai de bine! 😁

Michi [28.09.18 15:32:45] »

@Dan&Ema: Tare eşti modest Dane. De la 1000 în sus se socoteşte. Cert că va fi şi +500 dar cât, numai Dzeu ştie. Mulţumesc pentru aprecierea pe care mi-ai arătat-o dealungul drumului. Apropo! Ce aş mai fi mers şi eu la 7 Scări să fi avut măcar cu 20 de ani mai puţin şi să le fi putut compara cu cele pe care le-am urcat prin ´50-´60 . Felicitări pentru tata, e încă tinerel..

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Aurici [28.09.18 16:07:49] »

@Michi: Am citit odată ceva care mi s-a părut cât se poate de adevărat. Rebreanu, cred, spunea că tragediile, dar și bucuriile cele mai mari, omul le trăiește ÎNTOTDEAUNA SINGUR. Apoi am dezvoltat o filozofie proprie și mi-am dat seama că deși avem persoane în jur, și vorbesc de persoane apropiate nu de cunoștințe, în interiorul nostru rămânem singuri, chiar când persoanele sunt lângă noi fizic. Când pui seara capul pe pernă, ești tu cu gândurile tale, chiar dacă la câțiva cm este jumătatea ta, cu care ai sporovăit vrute și nevrute, până în urmă cu câteva minute. Mi se pare foarte important să ajungi la un echilibru cu tine însuți, care te va ajuta să gestionezi toate situațiile plăcute sau mai puțin plăcute.

Nu vreau s-o dăm în alte alea acum. Vreau doar să-ți spun și eu, mama Michi, că îți admir curajul și echilibrul la care ai ajuns și să-ți spun că te dau de exemplu la toate cunoștințele mele și la prietenii din grup care încep să se vaite, indiferent de cauză (de obicei că nu mai pot în excursii, când îi alerg prea rău).

Sănătate și cât mai multe excursii în continuare, despre care să ne povestești până la articolul 1000.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
Dan&Ema [28.09.18 16:59:56] »

@Michi: sarut mana! 👏

mihaelavoicu [28.09.18 17:24:38] »

Felicitări pentru întreaga activitate pe sait! Una prodigioasă și încărcată cu lauri. 500 reviewuri nu e de colea! Este munca depusă de dumneavoastră și corecta apreciere a colegilor.

Ați văzut multe, aveți spiritul încărcat de frumuseți, sertarul cu amintiri e doldora, aproape că nu se mai închide, așa că e normal să-i ziceți, încă mult peste 500. Eu una, aștept cu interes, chiar dacă am mai dat lipsă când și când.

Sănătate, multă sănătate!!

Vă îmbrățișez, pentru mine sunteți Lady AFA!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
ilinca59* [29.09.18 09:33:18] »

Aproape prietenie, cand se impartasesc impresii din calatorie. Imbratisari si va citesc cu placere!

Zoazore [29.09.18 16:18:38] »

@Michi: 500! woow! m-am uitat in "dosarelul" meu: 78! Nici sa vreau n-am de unde sa scriu mai multe!

500 de articole AFA nu-i de colea! Aici e munca, rabdare timp. Doar selectatul pozelor cat dureaza!

Si totusi, Mama Michi a facut toate astea pentru noi, pentru incantarea si ajutorul nostru.

Si cand a spus ca nu mai poate, MamaMichi a putut!! A putut sa-si gaseasca echilibrul interior si sa mearga mai departe, sa cheltuie timp, rabdare, energie, ca sa ne bucure pe noi!

Multumesc mult, Mama Michi! Ma-nclin! Sarut mana!

Nu va urez la mai multe! STIU ca vor veni! La asteptam!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
mogly [30.09.18 13:22:43] »

@Michi: Multa sanatate mama Michi si multe calatorii de suflet! Va pup cu mare drag!

roth [01.10.18 22:38:31] »

@Michi

Inca cel putin pe atatea, deci viata frumoasa si multe plimbari

multumim pentru exemplul dat

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianbogdan, ANILU, Aurici, Dan&Ema, doinafil, ilinca59*, iulian68, Michi, mihaelavoicu, mishu, mogly, mprofeanu, roth, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0797901153564 sec
ecranul dvs: 1 x 1