Am fost cazati in Vila 8 la Club Vila Bran
Buna ziua,
Am petrecut 4 zile superbe la Club Vila Bran cu cei doi copii de 15 si 10 ani.
A fost frumos, Sambata seara am fost la un foc de tabara, cu muzica folk, vin fiert, Etc.
Duminica au fost diferite activitati, plus piscina, sauna, tir cu arcul, jocuri in sala si bineanteles la sanius.
Va recomandam atat familiilor cu copii cat si cuplurilor tinere, dar si cuplurilor mai in varsta.
Constantin D. din Bucuresti
Exista si un minus... Pretul camerei duble superioare in ziua de Sambata a fost de 340 lei, iar in rest doar 280.
Trimis de CDR in 16.02.17 17:35:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CDR); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52195100 N, 25.37366700 E - CONFIRMATE
@CDR: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Locul ideal pentru familii cu copii
Un spațiu primitor, personal prietenos și săritor, echipa de animație extraordinară (lucru rar în România).
Nota 10* pentru o experiență minunată ce merită a fi repetată cât mai des!
Recomand sejur de minim cinci nopți deoarece dacă stați mai puțin copiii nu vor avea ocazia sa experimenteze toate activitățile propuse.
Sala de teatru este foarte bine dotata iar spectacolele și concertele sunt de foarte buna calitate.
Ambientul de poveste este unic și toți turiștii, indiferent de vârstă, se vor simți din nou copii.
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Aug.2024 Club Vila Bran de la superlativ în 2021 la execrabil în 2024 — scris în 05.08.24 de doru78 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Omul sfințeste locul — scris în 21.07.24 de sonobel_ms3 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Experienta culinara deosebita la Restaurant Club Vila Bran — scris în 26.02.24 de Sabac din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Un loc ce nu mai merita văzut — scris în 26.02.23 de ux128552 din RâMNICU VâLCEA
- Aug.2022 Dezamagitor la capitol servicii-mancare-cazare — scris în 20.08.22 de ux126835 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jul.2022 Dezamagire — scris în 30.07.22 de ux126322 din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2022 Un loc fantastic pentru intreaga familie — scris în 25.04.22 de Bogdan-Mihai din PLOIEşTI - RECOMANDĂ