ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.12.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Mărăşeşti [VN]
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2016
DURATA: 4 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1600 lei ?
incl. cost transp. (cu auto propriu)
REGIM MASĂ MD

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 54 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

[fb]
TIMP CITIRE: 10 MIN

Pensiunea La Bella Vista

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Două blonde urcă pe munte. Prima o întreabă pe cea de-a doua:
- Care crezi, tu ,că e mai departe: Luna sau Londra?
- Fatăăă, da’ proastă mai ești ! Vezi tu Londra de aici?

Dacă aveam vreun dubiu, gata, s-a dus și ăla, chiar suntem în preajma sărbătorilor de iarnă: afară e frig, pe ici pe colo a și nins, TVR a transmis, pentru a nu știu câta oară seria ”Home Alone” iar Ștefan Bănică Jr. și-a început seria de concerte de Crăciun, serie ce va ține până prin luna martie.

Vă spuneam, câteva review-uri mai jos, decembrie e luna depresiilor, chestie ce se manifestă și pe AFA. Mulți sunt nervoși cu nervii, pe motive de mod de acordare a PMA-urilor, iar alții au fost surghiuniți și excluși din comunitate, iar la următoarea abatere vor fi arși pe rug!

Acuma, în discuția asta mă bag și io, ca chiloții-n fund, doar așa, de-amorul artei și nu c-aș fi vreun formator de opinie. Iacă ce cred io:

Accesăm, toți membrii acestei comunități, un site care a fost organizat de cineva. Acel ”cineva” a impus niște reguli, că, deh, e mingea lui! Nimeni nu a fost forțat să scrie pe acest site, ni s-a spus de la început ce conduită trebuie să adoptăm și, în caz că nu vrem, putem păți o grămadă de chestii nasoale. Eu marșez pe această idee, ești invitat la om în casă, faci bine și respecți regulile casei, nu impui regulile tale, altfel, ăluia de te-a invitat s-ar putea să-i pară rău. Știți cum se spune : primești omu-n baie și-ți fură săpunul! Aaa, că e normal să te interesezi înainte, ba, e chiar OK, dar, dacă ai acceptat aceste reguli, asumă-ți-le necondiționat! Mai ales că-s reguli de bun simț: să folosim un ton civilizat, să ne contrazicem pe argumente, pe subiecte și nu cu omul, fără patimă! Ce e greu în a respecta aceste reguli? Aaa, că, la un moment dat fiecare se erijează în vreun lider, e foarte bine, să-și facă propriul site și să conducă acolo! Iar urma scapă turma!

De 1 decembrie am citit un ecou al unuia dintre membrii AFA, din care rezulta că ce bine e de el că nu mai locuiește în România, că acolo el este superking iar noi, ăia de-am rămas aici, suntem niște vai, mama noastră! E părerea lui, nu sunt deloc de acord cu ea, fiecare și-a construit viața cum a vrut și cum a putut. Dar, am citit că, în opinia lui, școala din România nu trebuie să sădească în rândul copiilor patriotismul și naționalismul!

Părerea mea este că greșește și încă amarnic: ăsta este rostul școlii, indiferent din ce țară, să ne facă patrioți și naționaliști, în sensul corect. Sunt materii special axate pentru această idee: istoria, geografia, limba maternă... Cred că patriotismul este o obligație a cetățenilor unei țări, nu o rușine! Învățând și respectând tocmai istoria, geografia și limba maternă a cetățenilor din acea țară, cea în care te-ai născut și a cărei pâine o mănânci! De aceea, dacă e să judec după ce greșeli gramaticale face în ecourile sale, da, se pare că omul nostru nu e deloc patriot, poate sta liniștit! Știe, în schimb, proverbe în limba țării de adopție, ceea ce bine, devine erudit.

Da, webmaster, mă opresc, spun doar că nu intru și nu voi intra în polemică cu nimeni pe acest subiect, am zis!

Cât despre modul de acordare al P. M. A., toate concursurile, din toată lumea, vor naște controverse privind modul în care se acordă premiile, dar, oameni buni, care era ideea acestui site? Aud? A, aceea de a ne spune, unii altora, despre locurile frumoase pe unde-am fost și ce-am văzut acolo, da? ”Am Fost Acolo” nu s-a pretins vreun cenaclu literar, nu e vina admin-ului că eu, în loc să scriu scurt și la obiect o lălăi cu bancurile mele răsuflate până mă câcâi să spun două vorbe. Apoi, mai ține și ce obiective prezentăm: eu merg în Munții Vrancei, trasee mai dure, multe nemarcate, dorm la cort. Adică, publicul țintă e mai redus numeric. Cei care scriu despre locații din Grecia, Bulgaria sau Malta, ori, ce mai știu eu, sunt avantajați, fără ca asta să-nsemne altceva decât faptul că cei doritori să afle despre aste locații sunt mai mulți. E normal: concediu = relaxare, locuri inedite, lux. La cort nu va fi lux, chiar sunt de acord cu asta, decât dacă vorbim de cortul vreunui șeic arab, cu cont astronomic în valutele lumii.

Gata, v-am înverșunat? Eh, asta e, ca să vă răzbunați pe mine votați-mi și mie review-ul ăla cu Grand Hotel Balvanyos să fac și io 50 de voturi, să văd ce-oi păți. Și, stați liniștiți, nu fur niciun premiu, sunt retras din concurs și așa voi fi, ever!

M-am enervat scriind ce-am scris și știți: eu, când mă enervez, sunt foarte calm!

Dacă nu reușiți să vă calmați la fel de repede ca și mine, iacă, vă prezint o pensiune unde puteți obține acest rezultat: Pensiunea La Bella Vista din Dorna Cândrenilor, jud. Suceava.

Este inutil să fac eu prezentarea Bucovinei, cei care ați fost acolo v-ați convins, cred, de frumusețea regiunii, de ospitalitatea locuitorilor ei, de civilizația reală existentă. Cam în orice zonă a Bucovinei veți merge, veți găsi același lucru. Eh, mai des, eu am fost în zona Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc, dar, am avut prilejul ocaziei (îmi place vorba asta) să ajung și prin Vatra Dornei sau Rădăuți.

Pensiunea La Bella Vista este construită în Dorna Cândrenilor, la vreo 12 km de Vatra Dornei, în apropierea izvoarelor de apă minerală Poiana Negrii. După ce treceți de Vatra Dornei, se merge, mai departe pe DE 58, pe lângă albia râului Dorna. Spre capătul Dornei Cândrenilor se face un drum la stânga, 174 D după cum spune harta, dar, mai ușor de ținut minte, spre Secția de Îmbuteliere a Apelor Minerale și, după această secție, încă vreo doi km. Drumul e pe lângă albia Negrișoarei, n-aveți cum să vă rătăciți!

Clădirea pensiunii este impozantă și chiar frumoasă, cazarea decurge rapid și simplu.

Rezervarea am făcut-o prin telefon, din acest punct de vedere n-a fost nicio problemă.

Am primit o cameră spațioasă, confortabilă:hol, baie, camera în sine, balcon pe care poți juca șotron, dacă ești cazat singur, dacă sunteți doi, cu un pic de îndemânare, tenis de câmp.

Toate bla-bla-urile necesare: prosoape, șampon, foehn, cabină de duș și chiuvetă cu apă de la ”clocotit” la ”rece, au, dentistul”, TV modern, canale suficiente... am fost cazați iarna, căldura era suficientă.

Cel mai mișto la pensiunea asta este faptul că are un centru SPA remarcabil : piscină de 25 de metri, adâncimea 1,40 m, bazine jacuzzi, saună umedă și uscată, sală de fitness, cui i-o trebui așa ceva, ptiu, ptiu, ptiu!

În curte era un iaz, foișor și alte acareturi, despre care nu vă spui ni'ca, nu le-am folosit, doar ce-am dat cu geana!

Bine, vreau să vă mărturisesc ceva, care citiți să nu mă spuneți: am mers doar pentru a lenevi, nu m-am gândit să mă obosesc în excursii, deși, doritorii trebuie să știe că pensiunea este amplasată la egală distanță de Vârful Oușorul și de Rezervația Parcul Național Călimani. Înțeleg că pensiunea oferă doritorilor biciclete cu care să ajungi în Rezervație și sfaturi ălora de vor să urce pe Vf. Oușorul, noi am preferat să ne plimbăm prin Vatra Dornei, într-o altă zi am mers până la Bistrița- Năsăud și, cel mai mult, am făcut valuri, la propriu, în piscina pensiunii și ne-au trecut apele în sauna fierbinte (mișto senzație).

Fiindcă atunci când faci mișcare consumi energie trebuie să alimentezi ca să redevii activ. Poți face asta, numai bine, la restaurantul pensiunii.

Oameni buni, în Moldova se mănâncă, în Bucovina, cu atât mai mult ! Am stat 5 zile, în fiecare zi am ales altfel de mâncare din dorința de a năuci bucătarul. Nnneah, n-ai să vezi, omul e sculă, știe de ele, nu e din ăla de-ar fi în stare să ardă și ceaiul !

Iar când spun mâncare, mă refer atât la papa bun cât, mai ales, la deserturi. De fapt, cam la orice, toate au fost bune-bune!

V-am spus că nu te poți plictisi, dar, dacă vrei să -ți iei câmpii, mă rog, dealurile, Vatra Dornei e numaidecât, lângă,sau, spre Ardeal, prin Pasul Prislop Tihuţa, run, Forrest, run!

Am ajuns la Bistrița Năsăud, care e cam la două ore-două ore și jumătate de mers... Dar, pe drum ne-am oprit și ne-am făcutără poze la celebrul, de-acum, Hotel Castel Dracula. Spun că pensiunea este tare bine amplasată, pentru a te lăsa să vezi partea respectivă de Bucovină și chiar mai departe.

Nu știu dacă am reușit să vă conving, nici nu e ăsta interesul, dar vreau să vă zic că, odată ajunși acoloșa, cazarea la această pensiune este o posibilitate demnă de luat în seamă.

Hai să vorbim și despre bani. Cazarea a fost undeva pe la 220 de lei pe noapte, pentru prânz și cină, eu și cu Adi am cheltuit cam 100 de lei, poate 120, dacă includem țuica și vinul de l-am leorbăit, dar, este menu a la carte, fiecare comandă ce vrea. Pentru 4 nopți, la care am avut reducere, pentru că am stat de duminică până joi, am plătit la cazare 880 de lei, bani în care aveam acces, la liber, la tot ceea ce-nseamnă complexul SPA și cu mâncarea iarăși, vreo 500 de lei, calculați și aflați singuri răspunsul! Noi am pus și motorină, un plin, 58 de litri dar din care am folosit puțin mai mult de jumate, cu tot cu drumul la Bistrița-Năsăud, dar calculul privind drumul ține de fiecare de la ce distanță vine, deci, asta e o variabilă extrem de variabilă :)

Nu pot posta multe din pozele făcute, sub nicio formă cele de la piscină, înțelegeți de ce ! Pensiunea La Bella Vista are o frumoasă și utilă pagină de net, puteți vedea acolo imagini care să vă deschidă pofta să o vizitați.

Știți că, printre altele, Bucovina este celebră și pentru mănăstirile ei, așa că nu pot încheia fără un banc de așa natură:

Un turist creștin merge pe munte și se întâlnește cu un urs.
- Neștiind ce să facă, începe să se roage:
- Doamne, dă-i ursului gânduri creștine!!!
La care ursul zice:
- Doamne, binecuvântează această masă!

Haidi, pa!

Web, dacă consideri că poți da OK-ul acestui review, te rog:youtube


[fb]
---
Trimis de Yersinia Pestis in 14.12.16 19:12:05
Validat / Publicat: 15.12.16 08:34:59
VIZUALIZĂRI: 3917
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
66 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia Pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Cam ăsta a fost peisajul a doua zi după sosire
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 79600 PMA (din 66 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 54.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review - pg. 1 / 3

  66 ecouri scrise, până acum

  se afișează ecourile [1 - 30] din total 66
  webmaster26 [14.12.16 21:54:26] »

  @Yersinia pestis: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ===

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  Yersinia Pestis [15.12.16 08:47:02] »

  @webmaster26: Yeap, ce coincidență, chiar acolo este!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  elviramvio [15.12.16 08:49:19] »

  @Yersinia pestis:

  Draga bacterie, nu mereu zic eu prima la vot sau altele, recunosc insa ca mai cad in pacatul asta, acum insa ma mandresc ca am fost prima. Pentru prima parte a articolului, vreau sa cer dispensa pentru inca un vot (stiu ca vrei si tu dar tocmai ai desfacut nodul asa ca ramai cu unul pentru tot).

  Ai cujetat adanc si ai pus bine pe raboj, ne certam, ne jignim cat cuprinde uitand esenta: este site de turism si m-am inscris benevol pentru ca vreau sa primesc si sa dau informatie! In rest, am citit regulamentul si atat (recunosc eu l-am citit cand deja eram gold cred), Gresesti grav, uneori cumperi indulgente, alteori ba.

  O zi frumoasa!

  Poza mi-a amintit de Pasul Prislop, iarna 1985-1986, trecut de cateva ori pe o zapada ca-n povesti.

  Yersinia Pestis [15.12.16 09:15:41] »

  @elviramvio: Cred că a nu recunoaște că problemele sunt la noi, la utilizatori și nu la administratorul site-ului, este o copilărie! De altfel, apartenența la acest site este liber consimțită și este absolut voluntară, nu-ți place, sau, nu te reprezintă, du-te Planet!

  Nu cred că votul de ”Nu-mi place” poate fi acordat altfel decât dacă dai informații incomplete sau, mai rău, mincinoase! Altcumva, ce? Că nu scriu cu suficient talent?

  Sau că cel de ”Foarte Util” e dat pentru bancul de la începutul review-ului și nu pentru informația în sine.

  Cum Doamne-iartă-mă poți descrie, cu talent, o cameră?! Sau Transfăgărășanul? Ori Prțile de Fier, barajul?

  De ce nu este o mănăstire sau o biserică veche obiectiv turistic?! Nu numai ecumenic ci obiectiv turistic? Eu, Yersinia pestis, vreau să văd mănăstirile din nordul Moldovei din pură curiozitate turistică, nu ecumenică. Poate că simt vreun fior când mă gândesc că, pe lespezile alea o fi călcat Ștefan cel Mare sau, la Chilia lui Daniil Sihastru, am atins aceleași obiecte pe care acesta le-o fi atins acum câteva sute de ani.

  Mă rog, putem scrie multe, variațiuni pe temă dată.

  Așa că revin la Pensiunea ”La Bella Vista”, care chiar este o pensiune bună, pe care o recomand!

  elviramvio [15.12.16 09:18:36] »

  @Yersinia pestis:

  De acord! Si cu "frumoasa priveliste', o trec pe o lista de posibila oprire anul viitor.

  crismis [15.12.16 09:28:32] »

  @Yersinia pestis: Faina pare pensiunea asta, pacat ca-i cam departe de mine... Dar merita retinuta, totusi. Iar zona... Doamne, am trecut in vara pe-acolo si m-am induiosat iar vazand cat de frumoasa e Romania mea iubita!

  Da, ai dreptate, scoala (si familia) trebuie sa educe copiii si din punct de vedere patriotic. Ca sa prinzi radacini, sa simti ca apartii unui loc si unui neam, trebuie sa-i cunosti istoria, aspiratiile... Ca dupa aia iti smulgi de buna voie (sau silit de imprejurari) radacinile din pamantul tau si-ti iei campii in lumea mare - asta e alta poveste. Dar macar ai un punct de referinta, stii de ce ti se inmoaie inima cand te coplesesc strainataturile... Ar fi multe de combatut pe tema asta, dar ma cheama datoria fata de tara si popor!

  "Haidi, pa! " (Ca sa citez un clasic in viata!)

  Yersinia Pestis [15.12.16 09:46:34] »

  @crismis: Hei, bine-ai revenit din Insula Afroditei! Sincer, chiar mi-a fost dor de tine și de review-urile tale! Știind că vii dintr-o locație frumoasă, aștept să ne povestești. Cu nerăbdare aștept, Și cu plăcere.

  Da, se poate vorbi tare mult despre toate pretinsele ”nedreptăți”care s-ar întâmpla pe acest site, dar, scopul review-ului este să vă descriu frumoasa pensiune cu un nume cu rezonanța muzicală, aș zice! !

  iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [15.12.16 10:05:01] »

  @Yersinia pestis:

  … ca să vă răzbunați pe mine votați-mi și mie review-ul ăla cu Grand Hotel Balvanyos să fac și io 50 de voturi, să văd ce-oi păți.

  Ei, iaca, eu m-am răzbunat! Da', te rog, spune-mi și mie ce-ai "pățit". Mai bine zis ce-ai simțit. Te simți cumva alt om, mai fericit, mai împlinit, mai important? Eu nu simt nimic din toate astea atunci când încasez vreun Zuperbonus. Dar, pentru că se încheie anul și ștacheta pentru Zuperbonus se va ridica, sunt cât se poate de bucuroasă să-ți ofer acum șansa unui sentiment nou (este primul tău Zuperbonus. Așa-i?) Și, sper să fi făcut o bună saftea. Îți doresc oricât de multe Zuperbonusuri și mai ales îți doresc să rămâi întotdeauna același om, cu același tonus ridicat, cu aceeași degajare în scrieri și… cu tot ceea ce mai vrei tu!

  Carmen Ion [15.12.16 13:03:07] »

  @Yersinia pestis: Dragă Căpcăunule, mersi frumos pentru recomandare, pe care o voi lua neapărat în seamă la următoarea incursiune în Bucovina: "vista" e într-adevăr "bella" iar piscina m-a convins definitiv.

  Referitor la prima parte a articolului (care n-are nicio legătură cu restul, recte cu pensiunea; chiar nu ştiu de ce le-ai amestecat...), îţi dau dreptate întru totul în privinţa panseurilor despre AFA. Dar stai că ai băgat şi o a doua, sau a treia? parte, care m-a năucit cu totul, cea despre rostul şcolii şi ecourile unui coleg stabilit în străinătate la un articol de Ziua Naţională a României. Mărturisesc că m-am abţinut cu greu să nu intervin la momentul respectiv, pentru că dacă aş fi făcut-o, probabil că m-ar fi trădat temperamentul meu vulcanic şi aş fi scris lucruri pe care ulterior le-aş fi regretat, mai ales că nu e pentru prima oară când "împricinatul" are asemenea intervenţii jignitoare la adresa poporului în care s-a născut dar şi a unor colegi de site.

  În concluzie, chiar şi numai pentru faptul că mi-ai amintit de un episod urât (în opinia mea) petrecut chiar de 1 Decembrie, ar fi trebuit să îţi acord un vot negativ... Recomandarea de cazare te-a "salvat" însă, dar nu se mai repete. Dacă ai ceva de zis, fă-o rogu-te la rubrica respectivă. Nu de alta, dar e păcat să strici frumuseţe de articol despre o pensiune din Bucovina cu replici dintr-o altă piesă. Părerea mea...

  Şi încă ceva: Pro TV şi nu TVR difuzează (a 11-a oară!!!) seria "Home alone" - asta aşa, ca să merg cu pedanteria până la capăt .

  Să ai un sfârşit de an aşa cum ţi-l doreşti

  Yersinia Pestis [15.12.16 13:29:19] »

  @iulianic: Sărut mâna, știi că n-am vanități, chestia cu ZB a fost așa, de glumă!

  Scriu pe AFA pentru plăcerea socializării și a comunicării cu oameni care au ceva de spus.

  Oricum, mulțumesc, mă duc să mă laud!

  iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [15.12.16 13:54:58] »

  @Yersinia pestis: Știu, știu. Și la mine a fost o glumă, dar tare mă temeam că nu va fi înțeleasă așa cum se cuvine. Știi cum e cu exprimarea verbală și în scris... Uneori lucrurile se pot înțelege denaturat dacă nu-i vezi omului chipul atunci când rostește vorba, dacă nu-i auzi glasul și nu-i percepi tonul...

  Vacanțe frumoase oriunde și oricând!

  krisstinna [15.12.16 14:03:01] »

  Cioc! Cioc!

  – Cine e?

  – Zana cea buna!!!

  – Si de ce ai un topor??

  – Nu sunt bine dispusa azi.

  , Yersi, sunt eu, sunt aici dar nu prea am avut timp. Am fost bolnavă o săptămână, lucrez pentru că sunt încă tinerică, imi pregătesc casa pentru Moș Crăciun, acum sunt pe stradă, merg la birou, diseară merg la concert... off, sunt prinsă rău. Spre dezamăgirea unora încă nu am dat colțul, sunt la fel de vie dar mult mai prudentă, nu voi mai zâmbi tuturor. Știi că imi place să vorbesc cu tine, nu te-am ignorat dar timpul nu mi-a permis să mai vorbesc, să scriu sau să socializez. Aveam si un banc bun cu Transfăgărășanul tău dar... ai inteles tu, esti băiat isteț, doar esti prietenul meu. Promit că nu te uit, că nu imi uit prietenii AFA, promit că mă voi revanșa cu ecouri. Mulțumesc Yersi, esti un om bun!

  ANILU [15.12.16 14:58:29] »

  @Yersinia pestis: Don Senator, ce e cu filozofeala asta de început? Ai rămas pe undeva dator şi trebuia acum să-i dai replica?

  M-am pierdut de tot cu vorbăria de început, am dat drumul la muzica ataşată şi am trecut la Bella Vista. Foarte frumos şi bine.

  Cu melodia ataşată m-ai surpris, plăcut de data asta.

  Aştept de la tine un articol de "filozofeală" despre viaţă, AFA, aşa de sfârşit de an şi să mai socializăm şi noi pe aici. dar ai grijă să fie aşa între sărbători, să terminăm şi noi cu treburile casei, ale porcului şi cînd ajungem la şpriţ să mai stăm şi noi de vorbă, aşa ca între AFA-işti.

  Toate cele bune.

  Floryn81 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [15.12.16 15:26:43] »

  @Yersinia pestis: Ai prezentat o locație interesantă, pe care o voi trece pe lista destinațiilor viitoare. Zona este foarte frumoasă (după cum se poate vedea și din fotografii), iar facilitățile pensiunii mă încântă de-a dreptul. Să ai iaz în curte (nu că aș fi mare pescar, dar îmi place din când în când să mă prefac) și piscină interioară + loc de joacă pentru cel mic și păpică de calitate, ce ar mai fi de cerut?!

  Mi-ar plăcea să ajung acolo primăvara sau vara, nu că iarna nu ar fi frumos, dar pe termen mediu avem alte planuri (care ne cam storc tot ”mălaiul” din portofel).

  Acum o să pun și eu ”o cărămidă” pentru un Zuperbonus la acest articol și îți doresc toate cele bune și un final de an excelent!

  teona [15.12.16 16:06:27] »

  Hai ca m-ai naucit. Mai intai cu titlul ispititor, dupa care dau iar de P. M. A. -uri care ma fac sa imi astup urechile cand pot de fapt sa inchid ochii, dar nu vreau sa se interpreteze... Si ceva razvratire, nu ca nu ai avea dreptate, despre unii care au uitat de unde au plecat si acum acolo unde sunt totul este roz si minunat, ca si cand noi nu mai avem rude sau prieteni in afara tarii. Dar ai ajuns, la dulcea si frumoasa zona a Bucovinei de care imi este tare, tare dor. Iar de mancarea aia savuroasa care iti farmeca papilele gustative, ce sa mai zic. Inghit in sec. Si noi, iarna am fi ales la fel ca voi, leneveala, iar cui nu ii place treaba lui. Hai, pa!

  mishu [15.12.16 17:02:13] »

  @Yersinia pestis: O sa ti-o iei , da' bine le spui si ai mare dreptate in multe dintre punctele mentionate, insa mare pacat ca ai amestecat toate cele cu o astfel de cazare. Dar la acelea voi reveni si eu undeva, candva.

  Iar cu articolul cu ZB-ul dorit nu cred totusi ca este cineva care sa nu se bucure de ZB (apropo ia sa verific si eu cum mai stam daca tot se schimba regulamentul

  Ce pot spune, parca ai mancat samanta de limba, tare guraliv mai esti, insa auzindu-te parca imi aud sotul caruia ii mai dau un ghiont cand deschide gura iarna si o mai inchide primavara.

  Norocul vostru insa este ca sunteti simpatici. Frumoasa este Bucovina, insa cam departe iar pentru anul viitor am pus in plan Ardealul- Maramuresul.

  Locatia asta insa va fi pe lista de " de viitor ca nu se stie".

  Felicitari pentru articolul tau, votat cu foarte mare drag pentru fiecare idee prezentata aici.

  Yersinia Pestis [15.12.16 17:08:16] »

  @iulianic: sărut mâna pentru urări!

  Cert, voi trimite același mesaj tuturor membrilor AFA, dar, până atunci, mai vreau să postez câteva articole până atunci. 😀

  Yersinia Pestis [15.12.16 17:16:36] »

  @Carmen Ion: cred că știi că-s balanță, ca zodie, de unde și limbarnița mea.

  Sincer, nu mă erijez în apărătorul adminului, nici n-are nevoie, dar chiar am găsit niște derapaje cărora nu le-am găsit justificare, derapaje ale userilor

  În același timp, nu am vrut un subiect din " filozofeli".

  Deci, te rog, mă iartă... n-am vrut să ofensez pe nimeni, cu atât mai puțin pe tine!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Yersinia Pestis [15.12.16 17:18:56] »

  @krisstinna: Nuntă în Moldova, la Vaslui.

  - Cine este mirele? întreabă un invitat.

  - Ăla cu treiningul nou, normal!

  'Aidi, bre, socializarea cu mine nu trebuie să fie vreo corvoadă, chiar mi-ar părea rău să fie așa!

  Când ai chef și timp eu sunt aici ! 😀

  Și,mai ales, mă bucur și mă onorează să mă consideri prietenul tău !

  Yersinia Pestis [15.12.16 17:28:14] »

  @teona: Hei, ce surpriză, plăcută, off course!

  Da, cam alambicat review-ul meu, dar, așa l-am gândit, mea culpa!

  Până la urmă, ai dreptate, am depășit, long time ago, ideea aia că, ajuns " afară" ești cineva. Banul se câștigă greu, atunci când o faci cinstit, oriunde în lume!

  Și, iarăși, da, ai perfectă dreptate: lenea e tare plăcută! 😀

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Yersinia Pestis [15.12.16 17:34:12] »

  @mishu: După cum spuneam, așa am simțit! Da, a ieșit un review ciudat dar, ăsta-s eu!

  Pensiunea merită vizitată, garantez, dacă din Bucovina se ajunge ușor în Ardeal și reciproca e valabilă, îți dai seama, deci, oricând e loc de-o vizită, indiferent din ce direcție vii!

  Da, niciun bărbat nu poate vorbi mai mult decât soția lui ! 😀😀😀

  Yersinia Pestis [15.12.16 17:38:20] »

  @elviramvio: 😀

  Yersinia Pestis [15.12.16 18:14:08] »

  @ANILU: scuze dacă ai fost dezamăgită, nu mai fac!

  Ha, cand n-am avut eu chef de vorbă?

  Yersinia Pestis [15.12.16 18:17:39] »

  @Crazy_Mouse: Hei, nu așa de repede cu urările, mai combatem pe-aicea sau pe la tine!

  Da, recomand pensiunea, mai ales vara sau toamna timpurie, cred că ai avea timp și condiții pentru ceea ce oferă locul.

  Carmen Ion [15.12.16 18:52:01] »

  @Yersinia pestis: Cum să mă ofensezi?!! Nici vorbă. Poate pe alţii...

  Radu Tudoran [15.12.16 20:49:09] »

  1. Te votam si daca lasai review-ul la jumatate. Macar pentru ca ai spus ce gandeam si eu. Chestii ca patriotism, lb.romana si asa mai departe nu trebuie uitate indiferent unde ne ducem traiul.

  2. Stefan Hrusca n-a inceput turneele? Ca vine Craciunul.

  3. Sper sa aduni odata alea 50 de voturi sa vad ce-o sa patesti. Dai si-o bere?

  4. Pensiunea chiar prezinta interes. Sa inteleg ca ai facut "upgrade" la cort?

  Zoazore [15.12.16 21:39:17] »

  @Yersinia pestis: Și io m-am răzbunat pe tine! De mai multe ori! Ba chiar ți-am votat și primul tău articol ever!

  Dar cu articolul ăsta m-ai dat pe spate! Citeam un paragraf, reveneam la titlu... Măi, oi fi io blondă, dar chiar așa rău?

  Bella Vista e de-a dreptul bellă, cel puțin așa cum ai prezentat-o tu aciișea! Dar am și io o întrebare existențială: ai jucat tenis ”de balcon”? Și-a doua întrebare, tot vitală pentru viața mea: bucătarul s-a deznăucit?

  mogly [15.12.16 22:49:31] »

  @Yersinia pestis: N-am putut sa votez decat o data, ce sa-i faci, tot regulile celui ce ne-a primit in casa AFA Hai ca nu mai e mult si vine si votul cu numarul 50, chiar daca n-ai vorbit de Grecia ci de munti, corturi si altele. Eu m-am indragostit de Grecia, acum dupa 40 de ani, ca inainte nu o cunosteam, insa sa stii ca mi-e dor rau de tot de cort, ce drumetii faceam in tinerete cu cortul, ce frumuseti montane vedeam si ce bine ne simteam. Trecut-au insa anii si vremurile alea si uite ca au venit astea, bune, rele cum or fi ne descurcam cu ele. Acum si cand ma trezesc dintr-un pat fie el grecesc sau romanesc trebuie sa imi indrept oasele (m-am domnit), dar daca m-as trezi intr-un cort?

  Calatorii de vis in continuare si sa fie exact asa cum iti plac tie!

  Yersinia Pestis [16.12.16 06:55:35] »

  @Radu Tudoran: Păi, răspunzând punctual:

  1. Am văzut că ai dus lupte cu individul dar omu', nu și nu! E ca-n reclamă:"N-ai cu cine! "

  2. Hrușcă vine și el, da' din Canada, unde e bine de trăit, da' e un nimeni! În Ro e greu cu viața da-și face banii...

  3. Iacă, le -adunai! Și, ce să vezi, îs tot ăla, la fel de bocciu! Ai dreptate, nici o sfârâială nu-i! și nu, nu dau nicio bere, tre' să mă chivernisesc pentru următoarea pensiune la care-oi ieși !

  4. Pensiunea-i leneveală, la cort e la fel, doar că trebuie să muncești: să-l cari, montezi și strângi. Ai avantajul că ai casă oriunde. Și că vezi ce simte melcul, ala de-și cară casa-n spate!

  Yersinia Pestis [16.12.16 07:03:18] »

  @Zoazore: Asta da ură din partea ta, primul meu review pe AFA era cu minus! Să-nțeleg că nu mai am note ca gerul, adică, cu minus?!

  Pensiunea e bengoasă, dar, am exagerat și eu la chestia cu balconul: n-am jucat tenis că nu m-au lăsat ăia de jucau baschet!

  Iar bucătarul a gătit așa de bine din reflex, dacă-mi vedea moaca, facea sindromul Down, pe loc!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  alinaro, ANILU, austriaca, crismis, elviramvio, iulianic, mishu, mogly, Radu Tudoran, teona, Yersinia Pestis, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂ:

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0993669033051 sec
  ecranul dvs: 1 x 1