ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.09.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 1 nopți
cuplu fara copii
PREȚ SEJUR 100 lei ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ Fără masă
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE REZULTATĂ
80.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Pensiunea El Passo3

”Cu tine sau fără tine? Prin furtună vom ajunge la mal”, obligatoriu împreună

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Era o zi de vineri. Plecasem luni de acasă cu dorința ca sâmbătă să ajung la Târgu Mureș, să-mi iau prietena din spital și să o duc acasă. Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, am profitat de zilele de vacanță rămase și am colindat prin țară prin locuri mai mult sau mai puțin vizitate de noi. Mă despărțeau doar câteva ore și câteva sute de km de Tg Mureș. Am plecat de la Patrocle și ne-am îndreptat către Ghețarul de la Scărișoara unde am coborât în ”centrul pământului” și am dârdâit ușor de frig, ne-am răsfățat cu fructe de pădure și gogoși. Drumul către următoarea peșteră a fost cu ”palete” și multe opriri dar cum sunt eu în criză de timp mereu, am profitat de Doreii de pe drum și mi-am tras o ușoară depilare în mașină. =)) Spectaculoasa Peșteră a Urșilor, favorita mea, este o minunăție a naturii care mi-a încântat din nou ochii. Am avut un ghid după sufletul meu, regret că nu m-am pozat cu el dar am făcut sute de poze cu stalactitele și stalagmitele super haioase, cu oasele urșilor și bineînțeles cu prietenii noștri, poze obligatorii, de grup :D.

Nu aveam noi grijă de cazări sau de mese copioase, drumuri lungi și obositoare, blocate sau rupte. Eram în vacanță, era ultima zi de distracție pe ”coclauri”.

Se apropia seara. Am ieșit din peșteră și ne-am oprit la Pensiunea Laura pentru a ne hrăni cu câte un păstrăv delicios. Încotro mergem? Noi spre Maria, ei spre casă cu o oprire intermediară.

Am pornit pe traseul: Chișcău-Beiuș-Huedin-Turda-Târgu Mureș. Anevoios. Spectaculos ce-i drept, ”am tăiat” muntele, am admirat nuanțele de verde și maro, șoseaua șerpuită m-a ținut în tensiune. O bună bucată din aceasta era ruptă.

”Din mers” am reușit să aleg o pensiune în oraș. Maria nu știa, când am intrat în Turda am anunțat-o. Se apucase ea să-mi caute cazare, ea care avea branulă la mână și ecranul telefonului spart.

La ora 23 am sunat la recepția pensiunii și am rugat tânărul să iasă din recepție pentru a ne deschide poarta.

Bulevardul 22 Decembrie nr. 81, la intrarea în Tg Ms dinspre Reghin, aproape de nuș ce ștrand dar și de Spitalul Județean. Ei da, eu acolo aveam treabă, era locul unde prietena mea era ”cazată”.

Din câte am observat, pensiunea are două clădiri, una cu camere de trei stele, cealaltă de patru stele, ambele cu ieșire la bulevard. Am solicitat o cameră mai ieftină, pentru 8 ore era suficient 100 lei cheltuiți.

Foarte politicos tânărul, ne-a condus către o clădire cu două etaje, împrejmuită cu un gard și porți mari, din fier. Ne-a deschis, am intrat în parcarea micuță, acoperită cu pietriș. Curtea era foarte îngustă. Ne-a prezentat o cameră la parter, cu ieșire direct în pietrișul gri. În fața ușii o măsuță și două scaune din aluminiu așteptau să fie șterse de praf.

Camera era o triplă mititică, cu un pat matrimonial (îndesat între doi pereți) și un single imediat lângă ușa de la intrare. O noptieră și un mini frigider, două prize, un șifonier imens ocupa juma de cameră, de oglindă nici nu mai era loc.

O bucată de mochetă plângea pe podeaua acoperită cu parchet, aștepta probabil Crăciunul pentru a se bucura de curățenia generală. Pereții erau albi, geamul era mititel și acoperit cu o pânză închisă la culoare. Lângă geam era un tv micuț, agățat pe perete. Pereții erau tapetați din loc în loc cu hârtie rece, de culoare gri.

Baia era micuță, cu cădiță și perdea, hârtie igienică și săpun lichid. Exista și un ventilator, prosoapele erau ok, patru la număr. Un covoraș foarte urât, murdar, era pe jos în baie. Pe el, se plimbau ca pe bulevard, zeci de furnici. Erau mici și drăguțe, veneau prin sifonul de pardoseală. Le-am urmărit și le-am vânat, le-am luat una câte una cu degețelul umed și le-am aruncat în vasul de toaletă, le-am înecat.

Totul e foarte înghesuit acolo. Parcă te sufocai. Eu nu am o problemă cu asta dar trebuie să menționez, poate e important pentru cineva, cândva.

Lenjeriile erau foarte subțiri, de proastă calitate, colorate în fel și chip, materialul era creponat. Acestea erau spălate într-o încăpere de lângă camera noastră, acolo intrau și ieșeau femeile de serviciu cu ele.

După câteva ore de somn, am fost trezită de vecinii noștri care fumau la masa noastră și-și povesteau peripețiile. Am ieșit în curte, la o țigară și pentru fotografii. M-am plimbat prin pietrișul care-mi intrase în papuci. După câțiva pași am ajuns în spatele clădirii unde erau mese și scaune îngrămădite, un grătar pe care nu aveai cum să-l folosești și multe sârme de rufe pline cu așternuturile creponate și colorate. Nu mi-a plăcut acest aspect.

Eu sunt tolerantă, mă bucur cu puțin, nu uit niciodată că sunt sănătoasă și mă pot bucura de viață.

Având în vedere ora târzie și ”marea”mea pretenție de a fi lângă spital, m-am declarat mulțumită.

Dimineața am ieșit din clădire și l-am căutat pe tânăr pentru a îi preda cheia de la cameră. L-am găsit la recepție, în cealaltă clădire. Recepția era micuță, curată la prima vedere, nu am stat să o studiez.

De internet nu am întrebat, am uitat, eram obosită și am fost ocupată cu furnicile.

Am avut unde pune capul, am avut apă caldă, a fost bine la prețul plătit.

Am mers la ”hotelul” Mariei. Eram emoționată. C nu a dorit să intre. ”Ai traversat munții pentru mine! /Ei na, am venit cu mare drag la tine, nu contează de unde. ”

Hai să vă descriu camera ei:

Era un loc liniștit și curat, aveau și sală de mese, toaletele erau pe hol, erau curate. Avea cinci colege de cameră cu aceeași suferință. Pe noptiera ei erau medicamente, ochelarii, șervețelele... Mă opresc aici, e suficient cu descrierea. Ați înțeles de ce sunt eu mereu mulțumită cu ce-mi dă Dumnezeu, cu ce am?

Am cerut învoire, am mers împreună la o cafea pe Terasa Tineretului, la o plimbarea prin centrul orașului, aveam ghidul cu noi;).

Târgu Mureș este un oraș frumos și curat. Clădiri construite în diverse stiluri, cetatea, bla, bla, bla... lucruri neimportante pentru mine. Astea le citesc pe wiki sau pe AFA. Oricum vizitasem orașul în tinerețe.

Acolo vin oameni cu speranță și cu o luptă cumplită în sufletul lor. Acolo sunt medici care-și fac treaba atât cât pot, cât le permite sistemul. Acolo oamenii au vise și credința că mâine va exista o nouă zi și pentru ei. Acolo se prețuiește viața, fiecare secundă din viață. Acolo paturile se rezervă cu mult timp înainte, așa cum facem noi când plecăm în vacanță.

Dacă recomand pensiunea? Sigur că da, doar pentru nepretențioși. În comparație cu Spitalul, pensiunea a fost un lux, lenjeria o minunăție, iar furnicile amuzante.

Din păcate pe Maria nu au externat-o atunci ci abia după câteva zile când a fost ajutată de un alt coleg de pe sait, un coleg drag sufletului meu:*. AFA e o mare familie, nu doar o dată a demonstrat asta.

Am așteptat-o la gară pe Mary:*, în capitală, după câteva zile. Normal că a fost o surpriză. Ce credeați că nu o voi răsfăța cu o cafea pe peronul Gării de Nord?

Am să atașez și foto.

Vă rog atașarea https://youtu. be/XmSdTa9kaiQ. Este o trupă pe care o ascult cu mare plăcere iar melodia este superbă, versurile sunt dulci.


---
Trimis de krisstinna in 05.09.16 08:06:06
Validat / Publicat: 05.09.16 10:13:06
VIZUALIZĂRI: 1904
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
37 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P18 La plimbare prin oraș. Aveam învoire câteva ore
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 47000 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review - pg. 1 / 2

37 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 37
webmasterX [05.09.16 08:28:11] »

Mutat în rubrica [Pensiunea El Passo] (nou-creată pe sait)

=

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

=

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

cosminap [05.09.16 11:02:33] »

Impresionant! Și nu mă refer la pensiune...

Zoazore [05.09.16 14:24:35] »

@krisstinna: Am citit! Dar stii ce? Am citit partea a doua! Pensiunea m-a interesat mai putin, celalalt "hotel" ma interesa! Si sufletul mare si bun care locuia acolo!

Furnici am avut si eu in gazda o noapte la bulgari, deci...

Mi-e dor tare de Maria!

maria55 [05.09.16 21:22:34] »

@krisstinna, draga prietena... m-ai surprins! Daca prima parte m-a amuzat, recunoscandu-ti stilul, in cea de a doua parte m-ai facut sa plang!!

Nu stiu daca ma voi revansa vreodata, nu stiu daca pot sa te rasplatesc cu aceeasi masura, nu stiu nici macar daca vom reusi sa mai petrecem vreo vacanta low budget, cea care-mi place mie... nu tie dar totusi ne-ai insotit, nu stiu cum sa-i multumesc domnului C. pt sutele de km parcursi doar pt a-mi face o surpriza... nu stiu multe! Sau nu stiam! Acum stiu ca El Passo nu-i grozav... si stiu ca-mi daruiti toata dragostea voastra, de care am atata nevoie!

Si-mi permit o deconspirare: dragul coleg care si-a sacrificat o noapte (si nu doar el, ci si sotia lui) doar pt a-mi usura mie drumul spre casa... nu e altul decat @Andox!

Si pt ca sunt la ora destainuirilor, da, trebuie sa spun ca eu una nu stiu daca m-as fi incumetat la un drum dus/intors Bucuresti-Tirgu Mures, recunosc! Pe cand @roth si copilot@Adrian Bogdan, @Papone si @Pufosenia si nu in ultimul rand, admin cu familia nu au stat pe ganduri... au dat "o fuga" la locatia unde eram cazata! O sueta de max. 2h... atat! Ore, care pt mine au fost sursa de energie, necesara unei batalii, dar pt ei, oboseala de a sofa de la Bucuresti si Timisoara!

Va multumesc, dragi colegi, va multumesc dragi prieteni!

Sa ne revedem cu bine la urmatoarea intalnire AFA!!

Sau... mai repede! La o cafea in Gara de Nord!!

P. S La El Passo, are si camere bune, in corpul principal, unde am stat si eu... ca deh, fac turism medical! Dar daca nu m-ai lasat sa ma ocup de cazare... asa-ti trebuie, stai cu furnici!!!

maria55 [05.09.16 21:29:58] »

@Zoazore: si mie-mi este dor! Mai avem putin pana la intalnirea AFA, iar la "primiri-urgente" dai din nou peste mine, la fel ca la Cincis! Promit!

ANILU [06.09.16 16:48:20] »

@krisstinna: Sunt ameţită şi bulversată. Am citit şi m-am rătăcit şi iar am luat-o de la capăt pentru că nu mai înţelegeam nimic . Am plecat de la urşii am ajuns la Patrocle, la Scărişoara şi în final ai ajuns la Maria.

Am înţeles, ai făcut un traseu prin ţară cu cazări la faţa locului, fără rezervare, ca la întoarcere drumul să treacă pe la Tg. Mureş.

Te rog să mă anunţi şi pe mine când mai vreţi să beţi o cafea pe peronul Gării de nord.

Ai un suflet mare, eşti fantastică.

Te pup

Toate cele bune.

(sunt în urmă cu cititul pe aici...)

ANILU [06.09.16 16:53:13] »

@maria55: Multă sănătate Mărie.

Toţi suntem nerăbdători să ne vedem la următoarea întâlnire AFA.

Dar până atunci poate vor mai fi şi mini înâlniri AFA, la o cafea sau la o bere dar nu dalea între două trenuri pe peronul gării.

Da AFA este o mare familie de prieteni.

Toate cele bune.

Zoazore [06.09.16 18:28:48] »

@maria55: Abia aștept să dau iar peste tine și să-ți tin companie, Măriuța mea dragă! Dac-aș fi putut, aș fi venit și eu să te văd! Așa, mă uit la poze și-ți gândesc de bine, ș te pup pe inima ta mare!

maria55 [06.09.16 18:48:57] »

@ANILU: scumpete! Sa nu mai fugi de la servici... ca te penalizez!!! Multumesc pt gandurile bune, sa ne revedem ssnatoase! Nu in Gara de Nord... ca e pe repede inainte si nu. mi place!!!

maria55 [06.09.16 18:50:58] »

@Zoazore: Zoaza mea... tine. mi companie ca este tot ce. mi doresc! Veselia ta este molipsitoare...

krisstinna [06.09.16 21:49:50] »

@webmasterX: Mulțumesc

krisstinna [06.09.16 21:56:43] »

@cosminap: Multumesc din suflet pentru vizită și apreciere.

Ai înțeles exact ceea ce am vrut să transmit. De altfel, în fiecare dintre articolele mele ascund sentimente, trăiri, emoții, le ascund cât pot eu de bine printre litere. Aici nu am vrut să ascund prea mult, cuvintele sunt dedicate prietenei mele @maria55.

krisstinna [06.09.16 22:05:11] »

@Zoazore: Mulțam frumos Zozo!

Să știi că nu prea îmi ardea de furnici dar a trebuit să fiu rea cu ele pentru că erau foarte multe și îmi era teamă că vin peste noi in pat

Mâine lucrezi? Dacă da, spor la muncă! Dacă nu, mă găsești pe peronul Gării. Știi ce cafea bună au acolo?

maria55 [06.09.16 22:10:39] »

@krisstinna: Maria stieeeee

Zoazore [06.09.16 22:16:34] »

@krisstinna: Ufff, da, maine muncesc. Joi și vineri sunt liberă! Data trecută aș fi putut, acum...

A, am citit tot! Cu un spray insecticid se rezolva!

krisstinna [06.09.16 22:16:48] »

@maria55: Scumpa mea, am ajuns acasă acum 20 de minute, sunt frântă, nu pot deschide nici laptopul, scriu de pe telefon.

Intenția mea nu a fost aceea de a te întrista, știi foarte bine. Mie îmi place să râd și clipele petrecute cu tine sunt atât de frumoase, sunt unice.

Știam că au fost și alți colegi la tine la "hotel", inclusiv adminul, dar te-am lăsat pe tine să le mulțumești. Așa se cuvine.

În legătură cu vacantele: acum vine Paștele și ne pregătim de o Bulgarie, știi că nu sunt pretențioasă. Chiar si la El Passo băiatul m-a întrebat dacă vreau o cameră mai "înstelată" dar am zis... pas .

Ne vedem mâine la o bunăciune de cafea?

Știi ce mă gândeam acum? O să zică cei de la Gară că fac peronul, ai văzut ultima dată ce se lipise domnul acela de noi?

Zoazore [06.09.16 22:19:00] »

@krisstinna: Apăi fă-l și tu... hâc... mai lat!

krisstinna [06.09.16 22:19:43] »

@webmasterX: Scuze, am uitat de coordonate, sunt ok

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
krisstinna [06.09.16 22:26:34] »

@ANILU: Nu ameți singurică Trebuie să o facem împreună, la o bere.

Măi, un circuit abramburit, 2000km la bord, mâncare și băutură puțină, distracție cât cuprinde, emoția revederii Mariei, vânătoare de pokemoni...

A fost o reușită această escapadă pe "coclauri", copiii fericiți și părinții relaxați. Am avut eu grijă de ei

Cât privește Gara de Nord, eu beau o cafea acolo mâine. Tu ce faci? Ai terminat cu zugravii?

Mulțumesc pentru tot

krisstinna [06.09.16 22:40:06] »

@Zoazore: La ora 23 ce spray să folosesc? Ai fost la cele două peșteri menționate de mine? După vizită si alți mulți km prin hârtoape nu-mi ardea să caut un magazin pentru a cumpăra obiectul ucigaș

Te pup dulce, poate ne vedem până plec în vacanță

ANILU [07.09.16 10:29:54] »

@krisstinna: Astăzi nu aveam cum să ajung la o cafea pe peron. Acum am ajuns la serviciu. De la ora 7 am stat la coada la poliţie sa ne schimbam permisele. Am rezolvat.

Zugravii şi-au terminat treaba. Acum eu am multă treabă cu aranjatul...

De săptămâna viitoare intrăm în programul normal, şoţul pe şantier şi eu singură acasă.

Te rog să mă ţii la curent când mai bei cafeaua pe peron.

Te pup.

Toate cele bune.

Zoazore [07.09.16 10:35:04] »

@krisstinna:

Te rog să mă ţii la curent când mai bei cafeaua pe peron.

Si pe mine!

Cand pleci in vacanta?

maria55 [07.09.16 10:37:04] »

@Zoazore: Cine?! Eu sau Krisstinna?! 😀Toata lumea in septembrie, se stie!!!

krisstinna [07.09.16 10:38:02] »

@Zoazore: Vă sun de pe peron. Acum sunt in metrou. În vacantă plec pe 15 Septembrie, 11 zile

krisstinna [07.09.16 10:43:50] »

@maria55: Mary, îți aduc un Pokemon?

Zoazore [07.09.16 10:44:40] »

@maria55: Oricare! Iote eu nu stiu, nu mi-a zis nimeni! Ce-i in septembrie? Cand? Unde?

maria55 [07.09.16 10:59:15] »

@krisstinna: daaaa... o pokemoana😀... neagra si cu un singur pliculet de zahar!!!

😀Zoazore... eu... Antalya... ca tare mult mi. a placut!!! Sper sa prind oferta buna si ieftina de aici de pe site Afa... buna, ieftina, cu servicii de 7*daca e posibil... 😂 ca tocmai m. am revoltat fiindca a scris cineva despre Regnum Carya Belek si era nemultumita! Snobism... la Regnum nu ai cum sa fii nemultumit! Da uite asa vreau si eu... ieftin si bun... ca. s fitzoasa😙

Zoazore [07.09.16 11:04:02] »

@maria55: Pupe mama pe ea de fitzoasa si pitzy!

Vei gasi asa, ca pentru sufletelul tau! Si, daca nu gasesti, zi-mi, ca fac eu ordine-n turcime!

adri-nico [07.09.16 18:55:09] »

Of, ce review! Cu zimbete si lacrimi de bucurie ca ai avut pe cine sa aduci acasa! Eu am vrut sa ii fac o surpriza Mariei insa cum mi-a dat adresa gresita, m-am invirtit o noapte prin Eforie si nu am dat de ea. In urmatoarea am plecat in Bulgaria iar la revenire mi se stricase telefonul si numarul ei era in memoria lui. Noroc cu al meu om, ca vorbise mai de mult cu Marinus si l-a memorat asa ca l-am sunat si mi-a dat el adresa exacta. Maria imi zisese sa trec pe trecerea de pietoni si sa o tin iainte pina la pensiune, Marinus, sa mai fac 100 metri inapoi si dua aia sa tin inaite. Pina la urma am ajuns si am gasit o Marie vesela, activa cu chef de viata si dornica de plimbare!

Te pupam, Marie!

maria55 [07.09.16 18:59:39] »

@adri-nico: hihi, gps defect! Si la mine si la Marinus2010! Noroc cu Laurentiu, dragul lui mamaie! Si eu va pup si. ti multumesc pt vizita😚.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, ANILU, Aurici, calatorul, cosminap, maria55, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.101287126541 sec
ecranul dvs: 1 x 1