ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.03.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 24.06.10
STATUS: APOLLO

2016 Întâlnire AFA - Complex Diamond, Cinciş HD

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)

La prima vedere în Comunitatea AFA – Cinciș 2016

TIPĂREȘTE

La prima vedere în Comunitatea AFA – Cinciș 2016

Mulțumesc întregii comunități AFA pentru aprecierile ce mi le-a acordat pe parcursul anului 2015, lucru ce a condus către înmânarea distincțiilor din P25. Sper ca articolele ce le postez pe AmFostAcolo să fie utile cât mai multor persoane și să aducă la lumină lucruri frumoase, mai ales din România. Vă mulțumesc!

Vineri pe înserat, în lumina unui apus sângeriu, ne apropiem de Lacul Cinciș – ținta finală a unui drum superb prin Defileul Jiului. Întunericul cuprinde serpentinele ce înconjoară lacul, din preajma Motelului Cinciș privim spre coada lacului: „Oare se vede vreun foc de tabără? Ar fi trebuit să ardă deja, e ora 19.00”. Nu se văd decât luminile Complexului Ovi-Diamond…. panglica de asfalt ne conduce către hotel; după o curbă dăm de parcarea unității de cazare și ne trezim în mijlocul unei mulțimi de oameni, siluete colorate în întuneric, adunate în preajma unui rug înalt. Găsim rapid un loc de parcare și ne apropiem de mulțime exact la timp. Are loc „ceremonia” de aprindere a focului… recunosc primele persoane (din fotografiile de pe sait): @Dragos (un om înalt cu o mustață țepoasă, ușor de remarcat – și, cred, cu o inimă mare) și @Cornel (inițiatorul, coordonatorul, omul care a făcut posibilă „exprimarea noastră turistică” pe cărările Internetului). Micile flăcări capătă vigoare, focul mușcă nemilos din lemnele uscate, o cascadă de scântei se înalță spre cerul înstelat. Lumea e veselă, blitzurile sparg noaptea – apare vinul fiert și pălinca: adunarea în jurul măsuței… toată lumea trebuie să deguste o licoare pentru a face față aerului rece și a se înveseli. Apar și câteva platouri cu gustări…

După un timp merg să fac cunoștință cu Cornel… m-am lăsat așteptat destul… am înțeles că mai multe persoane erau curioase să mă cunoască. Următorii membrii ai comunității care îmi ies în cale, paradoxal, sunt @Papone (o persoană veselă, sinceră și directă) și @Iulian68 (din nou un om vesel, vorbăreț și plin de viață) – sunt persoanele cu care m-am „intersectat” și „apreciat” prin ecouri drăguțe (- @Papone, vezi că mai urmează câteva mănăstiri; - @Iulian68, deocamdată am cam terminat parcurile și statuile! Deocamdată!). Oameni suntem și trebuie să glumim, altfel viața nu are „sare și piper”. Apare și @Zoazore – o femeie veselă și sociabilă: Tu ești Tata123? Da, eu sunt! . Acum mă trezesc și cu o caracterizare „beton”: un puști simpatic (citez). Ha, ha, ha…. toată lumea mă consideră un tinerel – cred că e de bine chestia asta, nu?

Reușim să ne ducem bagajele în cameră, după prăbușirea rugului, moment în care au loc în restaurant urările de „La mulți ani” pentru @Pepsi70ro, pe care le completez și eu acum cu felicitările mele de bine și realizare cu succes a proiectelor sale. Camera mare, căldură îndestulătoare, priveliște către lac (observată abia dimineață bineînțeles). Cobor în restaurant și caut masa cu nr. 8, loc repartizat de @Admin și bine ales, drept pentru care îi mulțumesc. Aveam să dau ochii cu @Michi, o doamnă care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentări în Comunitatea AFA (felicitări pentru spiritul tânăr și vacanțe viitoare cât mai frumoase; soțul lui @Michi este un om extraordinar, cu vorbe bine măsurate în orice situație). Găsesc la masa nr. 8 și pe @Msnd – un domn cu zâmbetul mereu pe buze căruia îi mulțumesc pentru aprecieri, și a dumnealui soție @Doinafil (o doamnă simpatică cu care am discutat prietenește și de la care am aflat multe lucruri interesante). Comeseni dragi i-am avut și pe @Dianamea cu soțul, o doamnă care are răspunsuri avizate în multe probleme turistice. Nu în ultimul rând, sosiți un pic mai târziu la masă, aveam să fac cunoștință cu persoana din fruntea clasamentului AmFostAcolo: @Iulianic, o doamnă de valoare a Comunității turistice AFA; soțul dumneaei este un om drăguț ce ne-a încântat prin vorbe și prezență. Am făcut repede cunoștință și am schimbat câteva vorbe, așa de acomodare. Vreau să cred că ne-am integrat destul de bine în acest cerc de membrii AFA aflați la masa nr. 8, deși mă aflu la prima participare la o astfel de Întâlnire anuală.

A urmat momentul în care @Maria 55 mi-a anunțat nickname-ul la microfon – eram chemat să îmi ridic legitimația. Bună stratagemă de a fi „aruncat” în fața ochilor tuturor – lucru bine ticluit dinainte de @Maria55 și alți curioși (după mărturisirile autoarei chiar). @Maria55 s-a implicat cu dragoste în treburile organizatorice ale Întâlnirii și a reușit să aducă zâmbetul pe buze multor persoane. Au urmat identificări din priviri, am încercat să recunosc membrii mai vechi ce au apărut prin fotografii postate pe sait, pe alții i-am „citit” de pe ecuson. Am făcut cunoștință cu @Elviramvio (o doamnă drăguță care scrie foarte bine – îmi pare rău că nu am stat mai mult de vorbă), @Crismis (altă doamnă ce scrie extraordinar și care dăruiește tuturor din experiențele sale turistice), @Carmen Ion (ce ne încântă cu articolele și cunoștințele sale), @Dan&Ema (oameni simpatici și vorbăreți), @Krisstinna (o persoană volubilă ce dorea să afle cine se ascunde sub numele de @tata123). Socializarea, muzica, dansul și degustările au continuat în restaurant până la ore târzii. Fumătorii au fost exilați pe terasă în mirosul amețitor de grătar ce a plutit prin aer dinspre una din vilele complexului – „vinovații” și-au recunoscut vina.

Sâmbătă. După micul dejun a urmat excursia în Țara Hațegului, organizată de AFA cu sprijinul SENS Hunedoara, incursiune descrisă deja de @adri-nico (vezi impresii). Pentru participanții la această excursie am considerat util un pliant care să conțină harta traseului și câteva cuvinte despre obiectivele incluse în program. La primele două obiective am mers și eu, și anume la Castelul Corvinilor și la biserica de piatră Sântămărie Orlea (vorba lui @Papone: Tu le-ai făcut programul și tocmai tu nu participi la el). La Castel m-am intersectat de nenumărate ori cu @urjanclaudiu – un fotograf pasionat (la un moment dat ajunsesem în alt grup și ascultam explicațiile străjerului cu barbă albă ce îi ghida). Am considerat interesant și un pliant despre zona unde a avut loc Întâlnirea anuală AFA: Lacul Cinciș; drept urmare, @Elviramvio s-a „trezit” cu articolul despre istoria Cincișului (publicat în februarie pe sait) tipărit într-un pliant și distribuit pe seară participanților – sper că a fost o surpriză plăcută. Excursia a bifat principalele obiective din listă, alți membrii AFA au efectuat miniexcursii pe cont propriu (la Deva, Sarmisegetuza Regia, Prislop etc. – așteptăm descrierile), unii au rămas la hotel.

Ceremoniile de decernare a premiilor au început în preajma orei 19.30, cu oareșce întârziere (na, planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg și excursioniștii au întârziat nițel – prilej de prelungire a odihnei pentru unii). Prezidiul a fost amenajat, lumea s-a adunat, paharele s-au umplut. Primele trei locuri din clasamentul anului 2015 au fost ocupate, în ordine, de: @TraianLeuca (un om ce scrie bine și care a călătorit mult; el a primit și un premiu special pentru cele mai votate serii de fotografii, precum și vacanța cuvenită ca urmare a trecerii la rangul de „consul”), @tata123 (subsemnatul a primit cu emoție diploma, cupa și jacheta personalizată și a încercat să spună câteva cuvinte – hi, hi, hi), @Dan&Ema (a ridicat trofeul fiind deja îmbrăcat cu un tricou AFA pentru a întări încă o dată ideea de a aparține unei comunități turistice). Au urmat alte și alte diplome pentru diverse categorii: @Michi, @Iulianic, @Dianamea (pentru numeroasele răspunsuri ce au ajutat pe membrii AFA), @nicole33 (mă bucur că am văzut persoana care scrie și cunoaște atât de bine Turcia), @CosminZichil (care a primit o diplomă pentru cea mai votată fotografie a anului 2015 precum și un tablou cu această imagine), @urjanclaudiu (pentru fotografiile de promovare ale munților României), @Papone (pentru vorbele cu duh ce le scrie pe sait), @Costi, @Crismis, @Elviramvio, @Zlatna (un om foarte simpatic), @Mogly (mă bucur că v-am cunoscut și mulțumesc frumos pentru harta turistică oferită), @Zoazore (aflată în Top 100/2015), @roth, @Maria55, @kelyboy (mulțumim pentru sticlele personalizate cu licori pe care Burebista vroia să le facă dispărute), @irinad (o persoană drăguță, vorbăreață, ale cărei articole le citesc cu interes) și mulți alții. Îmi cer scuze că nu v-am menționat pe toți – vă rog să mă înțelegeți: sunt la prima Întâlnire anuală AFA și e greu de reținut pe toată lumea…. mă străduiesc însă. Din această cauză poate nici nu am dansat: @Maria 55 și @Iulianic – voi recupera la următoarele Întâlniri. Voi posta și o serie de fotografii – vă rog să completați cu nume acolo unde nu reușesc să mai identific persoanele.

A urmat cina (C-uri și P-uri), apoi tombola AFA de care s-a ocupat cu responsabilitate @Roth. Desfășurată „în stil tradițional”, cu prezența fiecăruia în fața sălii și înmânarea personală a cadoului, tombola a constituit un moment palpitant pentru fiecare, curiozitatea fiind maximă în privința conținuturilor. @Floria sper că materialele despre București și ciocolata de tradiție bucureșteană ți-au adus o clipă de bucurie. De asemenea, mulțumesc lui @Adri-Nico pentru deliciile libaneze aduse de curând de la Beirut, de care ne-am bucurat toți cei de la masa nr. 8.

Toate mesele s-au bucurat de platouri cu dulciuri aduse de diverși membrii AFA (de fapt, de doamne – ca să fim corecți) – mulțumim pentru toate, au fost delicioase. Muzica a răsunat până târziu în noapte, s-a dansat, s-a discutat (cu greu/la greu), s-au degustat diverse categorii de licori (bună pălinca lui @Msnd și tiramisul lui @Doinafil – mulțumesc din nou). Unul din momentele culminante – un moment surpriză a fost dansul „fetelor” de la Căpâlna – un moment de veselie extrem care a descătușat râsul tuturor. Mai târziu a urmat altă surpriză, la fel de „grațioasă”: dansul „lebedelor de la Cinciș” – urmăriți filmulețele postate pe canalul oficial al AFA de pe Youtube – veți înțelege ce s-a întâmplat. Mulțumim protagoniștilor pentru momentele excepționale oferite. Nu a lipsit nici tortul etajat pentru a aniversa 8 ani de existență AFA și a 6-a Întâlnire anuală a membrilor.

Duminică. Ultima zi e întotdeauna mai tristă iar timpul se scurge cu și mai multă repeziciune. Micul dejun se desfășoară în liniște, lumea e puțin obosită după două zile de distracție și socializare. Unii mai întârzie la hotel, alții trec pe la @Cornel pentru a li se semna „Zertificatele” de participare; la ora 11 s-a făcut o fotografie de grup pe ponton, dar deja o parte din participanți au plecat spre casă.

Concluzii. Cam acestea sunt evenimentele ce au avut loc la Cinciș la sfârșitul săptămânii trecute. Eu m-am simțit bine, am cunoscut oameni drăguți, veseli, buni – oameni uniți de o pasiune (turismul) care conduce de multe ori și la prietenii îndelungate. Mă bucur că am putut să dau „chip” unor nume de pe sait și sper ca toți să continuăm să scriem și să fim utili prin articolele turistice ce le postăm pe AmFostAcolo!

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de tata123 in 21.03.16 17:59:57
Validat / Publicat: 21.03.16 18:39:56
VIZUALIZĂRI: 1816
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
43 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P17 @Krisstinna - o diplomă AFA binemeritată.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22065 PMA (din 65 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

43 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 43
traian.leuca [21.03.16 18:45:35] »

Mă bucur că te-am cunoscut şi mulţumesc pentru modul elogios în care m-ai prezentat în review.

mishu [21.03.16 18:53:01] »

Sa-ti fie foarte clar, cand o sa facem cunostinta o sa te pup cu cel mai mare drag asa mare placere mi-a facut articolul tau si mai ales prin poze, am vazut persoane pe care le stiu doar dupa nume, acum le-am si vazut, cred ca as fi in stare sa citesc cate 10 articole postate de fiecare participant, doar sa aflu si eu cat mai multe. Asa o bucurie am citind incat ma simt si mai aproape de tot ce s-a intamplat si-ti multumesc. Vezi ca mi-am luat angajament cu martori, asa ca trebuie sa ma tin de cuvant.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
balasa violeta [21.03.16 19:04:57] »

@tata123 - felicitari, frumoase impresii, frumoasa petrecere!

Zoazore [21.03.16 19:11:28] »

@tata123 - Puștiule, ai meritat premiul cu prisosință! Pe bune! Bravo!

Da, ai zis bine, în P14 e Claudiu71.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
krisstinna [21.03.16 19:41:31] »

@tata123 - Am fost convinsă că eşti un pensionar drăguţ . Asta până mi-a spus o colegă că eşti tânăr şi voios!

Nu am ştiut că n-ai dansat! Colegele mele sunt vinovate.

Dacă-mi spuneau, nu scăpai tu aşa uşor! Nu puteai refuza o doamnă trecută de prima tinereţe, mai ales că tu eşti plimbat pe la biserici şi mănăstiri, iar eu nu prea-s dusă pe la acestea .

La cei 50 de ani ai mei, tot te dănţuiam un pic, aşa, ca pe Dan

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
papone [21.03.16 19:58:46] »

@tata123 - Daca providenta m-a scos in calea ta inca de la inceput, probabil ca "de ce ti-e frica nu scapi" Dar poate asa a si fost mai usor in continuare, scapasei deja. Ma bucur ca ne-am cunoscut si a fost o placere... in plus, macar de acum stii pe cine injuri Multumesc pentru prezentarea frumoasa pe care mi-ai facut-o si asta e... sa vina articolele despre manastiri, ce pot sa zic?

Toate cele bune, man!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
iulian68 [21.03.16 20:21:27] »

@tata123: Și totuși ești un tip pe placul meu! De anul asta am sa încep sa te votez și eu! Și probabil ca ne vom mai intersecta, ca deh, cartierul e mic și noi umblareti! 😊

zlatna [21.03.16 20:39:00] »

Mi-ai lasat o impresie placuta la intalnirea AFA. Ma bucur ca ne-am cunoscut.

tata123 [21.03.16 20:56:11] »

@mishu - Mulțumesc, am să îmi notez undeva să nu uit nici eu și să mă sperii la anul când va alerga cineva spre mine.

@traian. leuca - Și mie îmi pare bine de cunoștință.

@balasa violeta - Mă bucur că am putut să aduc în fața celor care nu au putut participa evenimentele petrecute la Cinciș.

@Zoazore - „Puștiul” îți mulțumește.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
Rodel [21.03.16 21:06:56] »

Cu regretul că n-am putut să particip nici de data aceasta, îmi iau revanșa citind relatările celor care AU FOST ACOLO, iar pozele postate mă ajută să vă cunosc.

webmaster [21.03.16 21:07:36] »

@tata123 - Un "bug" (neobservat până acum) în noul form de adăugare / editare articol "tăia" posibilitatea acordării de note la articolele despre Întâlniri.

Te rog indică o notă pentru

- distracţie şi relaxare

- cadru natural

Eventual şi pentru celelalte rubrici, dacă vrei (deşi notarea acestor capitole = cazare, servicii, restaurant) ar fi mai potrivite, în opinia mea, la eventualele reviews-uri de cazare = despre hotel / vile).

tata123 [21.03.16 21:09:22] »

@krisstinna - Mulțumesc, mulțumesc... trebuie să țineți cont cu toții că e prima întâlnire la care particip și să fiți blânzi. Nici eu nu sunt „bisericos”, chiar dacă am scris câteva articole despre mănăstiri. Deci - nu e nimeni vinovat.

@papone - Chiar că ai apărut în calea mea imediat după ce am vorbit cu Cornel... și mă bucur că am stat de vorbă. Nu înjur pe nimeni, sunt un om tolerant în general... hi, hi, hi. Felicitări pentru spectacol...

@iulian68 - Mă bucur... veselia și verva ta sunt molipsitoare. Ai uitat să votezi acest articol... ha, ha.

@zlatna - Reciproca e valabilă.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
iulian68 [21.03.16 21:11:55] »

@tata123: Niet, nu am uitat! L-am apreciat! 😊😊😊

irinad [21.03.16 21:13:57] »

@tata123 - Nu mai e nevoie să spun că te apreciez foarte mult, ştii, deja. Mi-a părut bine că te-am cunoscut şi că am stat un piculeţ de vorbă (atât cât ai putut spune că sunt vorbăreaţă), glumesc, desigur! Cu tine chiar mi-a făcut plăcere să socializez şi am constatat că eşti un tip agreabil, dacă te-au plăcut şi @papone şi @iulian68, e ceva!

Să ne revedem cu bine şi la alte întâlniri AFA!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
tata123 [21.03.16 21:23:27] »

@iulian68 - Harașo... e bine și așa.

@irinad - Mulțumesc... ar trebui să dureze vreo 4-5 zile aceste întâlniri pentru a avea timp să discutăm pe săturate.

@rodel - Fotografiile ne ajută să îi cunoaștem pe membrii comunității AFA; cele din interior nu au ieșit strălucite. Așteptăm imagini de la cei cu aparate profesionale și experiență.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
adri-nico [21.03.16 21:35:29] »

Foarte frumos articol. Se simte sensibilitatea din tine.

mishu [21.03.16 21:38:31] »

@tata123: pai suntem din Bucuresti amandoi tu vrei sa ne vedem de abia anul viitor, prea se lauda bucurestenii astia cu state vechi ca mai pun de-o intalnire👍

Mihai18 [21.03.16 21:53:38] »

Știam că faci fotografii reușite și când am observat că vei participa la această întâlnire, m-am bucurat.

Îți mulțumesc pentru că în fotografiile tale am văzut useri dragi mie și cunoscuți numai virtual prin reviewuri ori ecouri.

În vara a anului trecut, într-un mare Mall din orașul meu natal am întâlnit o pereche identică cu aceea din fotografiile de pe acest sit (ploieșteni de-ai mei) Citisem multe reviewuri ale acelei doamne. I-am oprit, am cerut scuze și permisiunea să mă asculte numai un minut făcând precizarea că nu sunt rău-intenționat. I-am spus numele de user, l-am spus și pe al meu și în continuare dialogul a fost foarte plăcut.

Felicitări pentru review și mai ales pentru fotografii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Floria [21.03.16 22:05:56] »

Şi eu iubesc Bucureştiul aşa că mi-au făcut plăcere albumul cu fotografii şi cărţile poştale cu imagini de ieri şi de azi din capitala noastră. Albumul cuprinde multe locuri care fac parte din viaţa mea - Parcul Carol şi Parcul Tineretului pe aleile cărora am copilărit şi apoi mi-am plimbat la rândul meu băiatul, Catedrala Sf. Spiridon Nou atât de dragă mie şi soţului meu în care ne-am căsătorit, Biserica Domniţa Bălaşa unde la rândul nostru am fost naşi, Palatul Mogoşoaia locul nostru preferat de plimbare din apropierea Bucureştiului... Soţul meu a exclamat la prima vedere: "Imaginile astea sunt o parte din viaţa noastră, parcă au fost adunate anume pentru noi! "

Aşa că... a ajuns unde trebuia cadoul tău... Mulţumesc! Mă bucur sincer că te-am întâlnit.

Cu drag,

Floria

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
mogly [22.03.16 00:54:58] »

Si eu ma bucur mult ca ne-am cunoscut (sau cel putin ne-am vazut si am conversat 2 minute, tot e ceva pentru prima intalnire AFA la care am participat) Cu siguranta vor mai fi si altele, pana atunci astept sa citesc multe review-uri scrise in acelasi stil original. Multe felicitari pentru premiul meritat cu prisosinta!

iulian68 [22.03.16 01:11:21] »

@mogly: Asta înseamnă că am fost privilegiat, pentru ca și eu am putut schimba o replica! 😊

elviramvio [22.03.16 03:16:35] »

@tata123 -

Multumesc pentru cuvintele frumoase si da, surpriza cu articolul meu despre lacul Cincis pe pliant, recunosc, a fost mare, multumesc mult. Ca te apreciez mult stii, ca scrii bine si cu devotament despre tara si orasul tau, ai respectul meu si nu abandona. Sa te bucuri de munca ta si de prietenii castigati cinstit aici pe AFA.

O doamna draga mie, din afara comunitatii, a apreciat mult articolele și fotografiile tale despre Iasi si Palatul Culturii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
micutzu [22.03.16 07:53:02] »

Felicitari. Sant invidios ca nu am putut ajunge si eu la aceasta intilnire, poate la urmatoarele... Va apreciez toate reviewurile si sper sa ne cunoastem personal. Felicitari inca o data atat dvs cat si intregi comunitati AFA.

adri-nico [22.03.16 07:59:43] »

@micutzu - Micutule, poate pin' la anu' te faci mare si poti sa vii la intilnire.

mogly [22.03.16 08:49:00] »

@iulian68 - Cu mine sau cu tata 123? Eu ma bucur ca am reusit sa va vad pe majoritatea, iar la urmatoarele intalniri sper sa am loc sa stau cu voi (am stat la Motel Cincis, a fost frumos nimic de zis, dar nu langa voi) si atunci in mod sigur vom conversa mai mult.

tata123 [22.03.16 09:56:38] »

@Floria - Mă bucur că acel cadou a ajuns la cineva care apreciază orașul în care trăiește, iar imaginile v-au provocat amintiri plăcute. Seturile acelea de vederi chiar sunt interesante și nu se găsesc așa ușor. Și mie mi-a părut bine să vă cunosc.

@mihai18 - Mulțumesc pentru cuvintele adresate... fotografiile ar fi putut ieși și mai bine... dar astea sunt.

@micutzu - Mulțumesc mult pentru aprecieri și vă așteptăm la următoarea întâlnire.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
tata123 [22.03.16 09:59:45] »

@mogly - Data viitoare o să încercăm să facem rost de mai mult timp pentru discuții - mmmm..., o Întâlnire AFA de 4-5 zile ar trebui să fie suficientă pentru socializare. De aceea unii vin de joi - bună idee.

@elviramvio - Mulțumesc pentru cuvintele deosebite. În măsura timpului disponibil voi continua să scriu.

@iulian68 - Am schimbat câteva cuvinte, dar simpatice...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
iulian68 [22.03.16 10:02:24] »

@mogly: Cu tata123 am schimbat mai multe cuvinte... Cu tine însă, pentru ca nu ai stat cu noi ci la Motel a fost mai greu...

tata123 [22.03.16 10:05:56] »

@all - Am uitat să menționez trei membri AFA care au sosit sâmbătă seara special pentru decernarea premiilor AFA pe 2015, dar după 2 ore de socializare, datorită întârzierii excursioniștilor nu au mai putut rămâne. Este vorba de @bogumil (mă bucur că am schimbat câteva cuvinte), @ariciu (ne-am vizualizat probabil reciproc) și @crima.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
GabrielaG [22.03.16 10:50:00] »

Yuhhhuuu... un Zuperbonus din partea mea!

Desi urmaresc si pe facebook ce distractie pe cinste ati avut, sa si citesc mai multe ma face sa imi fi dorit sa fi ajuns si eu acolo. Poate data viitoare.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
20 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, balasa violeta, bogumil, elviramvio, Eugenia55*, Floria, GabrielaG, hlli, irinad, iulian68, kelyboy, Michi, micutzu, Mihai18, mishu, mogly, Rodel, tata123, zlatna, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0980880260468 sec
ecranul dvs: 1 x 1