ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.03.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 26.03.14
STATUS: TITAN
TIMP CITIRE: 10 MIN

Cinciş 2016 (n-am găsit altă rimă...)

TIPĂREȘTE

- O să scrii despre Cinciş? m-a întrebat maria55 la plecare.

- Nuuu, n-am timp, mă aşteaptă multă treabă acasă, i-am răspuns.

Şi uite că mă dezic. Ce-o fi cu mine? Adevărul e că, descărcând fotografiile de la Cinciş, mi-am dat seama că simpla lor postare n-ar fi fost suficientă, era musai să le însoţesc de un text. Iar de aici până la scrierea unui review la cald, ba chiar „la fierbinte” n-a mai fost decât un pas. Vă previn însă că n-am de gând să fac recenzia hotelului sau vilei în care am stat, şi nici să povestesc despre mâncare sau obiectivele vizitate în excursia de sâmbătă – îi las pe alţii să o facă şi mă voi mulţumi să comentez (sau să cârcotesc, după caz) de pe margine. Nu de alta, dar de mâine trebuie neapărat să mă ocup cu chestii aducătoare de venituri, ca să-mi pot finanţa călătoriile viitoare. :)

Aşadar, să-i dau drumul cu impresiile personale.

Mulţumiri

Ca persoană civilizată ce mă pretind a fi :) , voi începe prin a adresa mulţumiri tartorului principal – adminul Cornel – „vinovat” de crearea acestui site, care îmi permite să bat din când în când câmpii, cu graţie sau nu, pe teme turistice sau nu, ca şi de organizarea întâlnirilor anuale AFA, eu aflându-mă la a doua. Sunt conştientă de complexitatea logisticii implicate în aducerea laolaltă a unui puhoi de lume de cele mai diverse vârste, meserii, interese, având un singur element comun: pasiunea pentru călătorii. Şi tocmai de aceea aduc mulţumiri şi celor care l-au ajutat pe Cornel cu întâmpinarea, înscrierea şi „scuturatul de bani şi de cadouri de tombolă” a userilor, ghidajul şi fluieratul după cei întârziaţi în excursie, precum şi „fabricantelor” de dulciuri, graţioşilor lebădoi şi totodată „băieţi de la Căpâlna”, piromanilor! , creatorilor de pliante şi ecusoane, aducătorului de vin fiert etc. Dacă am uitat pe careva, îmi cer iertare, n-a fost cu intenţie.

Socializarea

Interacţiunea cu membrii AFA fiind (cel puţin pentru mine) scopul fundamental al întâlnirii, mă declar mulţumită la acest capitol: am reuşit să discut sau măcar să schimb câteva vorbe cu mai toţi participanţii.

Şi încep – cum altfel? – cu Mama Michi, o doamnă minunată, faţă de care am toată admiraţia şi cu care m-am întreţinut cu mare, foarte mare plăcere. Mai e nevoie să vă spun că Michi a fost cu noi în excursie şi a „bifat” cu brio toate obiectivele (care nu au fost puţine!), în timp ce pe mine, la un moment dat, m-a trădat genunchiul drept?!! A secondat-o cu mult umor domnul Ariton. Îmi doresc din inimă să îi revăd la fel de sănătoşi şi anul viitor, şi peste doi ani, şi tot aşa...

Continui cu o altă doamnă, augusta iulianic, „prima inter pares”, number 1 all time – tot respectul, Iulia, te citesc mereu cu mare interes.

Pe primul loc în topul pe 2015 al userilor AFA s-a situat traian. leuca, un veteran al site-ului care, nu ştiu cum, dar izbuteşte de fiecare dată să mă captiveze cu povestirile şi fotografiile lui şi să mă facă să simt că AmFostŞiEuAcolo, cu toate că n-avem aceleaşi preferinţe în materie de destinaţii turistice. Pe podium au urcat apoi doi tineri domni cu o ascensiune fulminantă în anul trecut: tata123, pe care l-am cunoscut la Cinciş şi, trăgându-l de limbă, am aflat ce meserie are (ceea ce explică... tot, dar sunt discretă şi îl las pe el să vă dezvăluie misterul, dacă va dori!), şi simpaticul cuplu Dan&Ema, pe care l-am revăzut cu plăcere după ce ne-am cunoscut în iarna asta la Pavilionul H.

Am fost superinspirată când am lansat invitaţia de a sta cu noi la masă unui număr de trei useriţe care scriu superb, se numără printre preferatele mele şi sunt, pe deasupra, şi „fete de gaşcă” – crismis, elviramvio şi irinad, ca şi lui xpac, care m-a lăsat cu gura căscată cu experienţele lui vaaaste în materie de Grecia. Şi eu şi Adrian ne-am simţit extraordinar de bine în compania lor: am râs cu lacrimi, am povestit câte în lună şi în stele, ne-am oferit reciproc ponturi turistice. Vă salut pe toţi cu mare drag!

Cu cine altcineva am mai socializat? Într-o ordine absolut aleatorie: cu zăpăcita (fost zăpăcitul) de Zoazore; cu energicele şi devotatele maria55, adri-nico, roth, ANILU şi nicole33; cu nebunii de papone, iulian68, clau70 şi kelyboy; cu pepsi70 (La Mulţi Ani din nou şi aştept pozele tale profi); cu BOGDAN DSN, care m-a „îmbolnăvit” de invidie cu ultimele postări din zonele Merano, Dolomiţi, Tirol; cu austriacul claudiu 71 (care m-a penalizat o dată cu un vot negativ; ca să vezi!); cu urjanclaudiu (toată stima pentru felul cum promovezi drumneţiile montane); cu bujie, msnd şi doinafil. Şi cu alţii şi altele, deşi nu cu toată lumea – îmi pare rău şi vă asigur că mi-aş fi dorit asta. Dar n-au intrat zilele în sac!

„Last but not least”, nu pot să nu amintesc aici de puştiul CosminZichil, care m-a impresionat de la primul review şi primele poze postate şi pe care îl îndemn să scrie în continuare, aşa cum îi îndemn, de altfel, pe toţi cei sosiţi recent pe site: dragilor, e mereu nevoie de forţe proaspete, de câte un suflu nou care să ne mai trezească din amorţire atunci când dăm semne de oboseală sau lehamite... Şi apropo de junele Cosmin, dacă nu ştiaţi, aflaţi că între el şi Michi (o tutuiesc pentru că mi-a dat voie, aşa cum vă dau şi eu voie, ba chiar insist să-mi spuneţi pe nume, indiferent cât de tineri/tinere sunteţi, cu toate că peste foarte puţin timp voi fi nevoită să-mi schimb încadrarea de vârstă, trecând la ultima rubrică, fir’ar să fie de treabă! :) ) diferenţa dintre cei doi este de... hai să vă văd dacă ghiciţi: 60 DE ANI! Ei da, asta zic eu că spune tot ce era de spus despre AFA!

Vă mulţumesc tuturor că aţi spus „prezent” la întâlnirea de la Cinciş şi că aţi creat o atmosferă foarte plăcută, prielnică discuţiilor de tot felul, schimburilor de impresii şi cunoaşterii mai bune între noi. Căci între prietenia virtuală şi cea „face to face”, eu una, fiind de modă veche, optez pentru a doua.

Au existat însă şi câţiva useri dragi mie a căror absenţă am resimţit-o: amero, Marian Preda, Robert, marocanu21, vega06, dabator, balasa violeta, larissa, zuftim (ce e cu tine, unde ai dispărut?) şi alţii, prea mulţi pentru a-i enumera pe toţi, dar pe care sper să îi revăd cât de curând. Un gând bun şi pentru spanioloaica alinaro, pe care am cunoscut-o (sau mai corect spus, ea m-a recunoscut după pozele postate pe AFA) anul trecut pe aeroportul Otopeni – mi-aş dori mult să putem sta cândva la taclale „pe viu”.

Excursia

Mă felicit că am insistat, alături de Michi, pentru închirierea unui microbuz pentru excursia de sâmbătă – până la urmă, s-a ajuns la două microbuze. În afara confortului asigurat, am avut parte şi de ghizi competenţi, atât la Castelul Huniazilor, cât şi mai departe, în Ţara Haţegului, unde am vizitat rezervaţia de zimbri, biserica Sf. Maria Orlea, situl arheologic şi legendariumul de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa (pentru muzeul arheologic nu a mai fost timp) şi biserica Densuş. Însoţitorul nostru, tânărul istoric Dacian Muntean, m-a impresionat profund nu numai cu vastele lui cunoştinţe, ci şi cu pasiunea pe care o pune în munca pe care o face. Iar Ţara Haţegului merită cu prisosinţă şi certitudine o cercetare amănunţită.

A fost un tur bine gândit şi organizat (deşi cam solicitant), din care ne-am ales cu o grămadă de informaţii pe care vă las pe voi, stimaţi colegi, să ni le împărtăşiţi în viitoarele voastre articole.

Mici cârcoteli (că fără ele nu se poate!

Marea problemă a acestei escapade de weekend a fost, din punctul meu de vedere, costul! Una peste alta, noi am cheltuit circa 1.100 de lei, cam mult pentru două zile şi aproape dublu faţă de suma alocată anul trecut pentru întâlnirea de la Belvedere Predeal. Rezultatul? Luna aceasta voi rămâne restanţieră la plata întreţinerii :( . Şi asta în condiţiile în care am optat pentru cazarea la vilă, mai ieftină cu 100 sau 150 lei decât o cameră la hotel...

Aş vrea să mă fac bine înţeleasă: pentru mine cel mai mult a contat posibilitatea întâlnirii sau reîntâlnirii cu colegii de pe AFA, şi pentru asta eram pregătită de ceva sacrificii. Totuşi, aş fi preferat ca pachetul să cuprindă, ca anul trecut, cazare cu mic dejun + cină şi să ştim de la bun început costurile. Aşa, abia după mult timp de la înscriere şi plata avansului am fost informaţi cu privire la cină şi, recunosc, pentru mine surpriza a fost una neplăcută: persist în părerea că 50 lei (pentru că nouă atâta ni s-a cerut pentru toate cele (numai) trei alternative de cină) a fost mult pentru ceea ce ni s-a oferit. În aceste condiţii, am fost nevoiţi să compensăm cu adăugiri deloc neglijabile la ambele capitole - „solide şi lichide”, ceea ce a însemnat alţi bani.

Dacă mi se va răspunde din nou că astea sunt preţurile practicate de un hotel de patru stele, voi răspunde (din nou) că nicio astfel de comparaţie nu stă în picioare, pentru simplul motiv că nu a fost vorba de 2 sau 4 persoane, ci de un grup de circa 100 de oameni, pentru care se putea negocia un pachet cu un preţ mai bun. Părerea mea! Iar dacă, pe de altă parte, mi se va spune că dacă nu-mi convenea puteam să mă retrag şi să primesc banii înapoi, voi răspunde cu o întrebare: păi ăsta a fost scopul?!!

Al doilea element care a ridicat considerabil costul acestui weekend a fost transportul. Eu înţeleg ideea că AFA este – cum să zic? – un site cu acoperire la nivel naţional, interesat de promovarea diverselor zone din ţară. Pe de altă parte însă, nu pot să nu remarc că majoritatea participanţilor au fost bucureşteni, că la Cinciş nu se poate ajunge – practic – decât cu maşina şi că distanţa de circa 425 km x 2 de la Bucureşti la Cinciş implică nişte cheltuieli serioase cu carburantul (plus oboseala drumului!). Aş fi preferat un loc situat la calea ferată, ca să mă pot deplasa mai comod şi mai ifetin (fiind pensionari, atât eu cât şi Adrian beneficiem de reducere de 50% la transportul pe calea ferată). Predealul a fost pentru noi o soluţie ideală şi poate că pe viitor se va găsi ceva asemănător, mai ales că nu toată lumea are maşină.

În rest, îi las pe ceilalţi paricipanţi să comenteze pe seama hotelului şi restaurantului, cu precizarea că noi am fost destul de mulţumiţi de condiţiile de la vilă (cu mici minusuri, dar nu vreau să cârcotesc în plus).

Închei prin a vă dori tuturor sănătate şi puterea de a călători şi a scrie în continuare pe AFA. Iar în acest „tuturor” îi includ pe: 1) aceia care mă citesc şi mă apreciază; vă mulţumesc din inimă pentru voturi şi ecouri, care – nu mă ascund – îmi fac mare plăcere; 2) aceia care se declară admiratori ai mei, susţin că mă citesc dar nu mă votează (aproape) niciodată; pe bune? ce altă metodă mai corectă şi mai bună de a-ţi arăta aprecierea decât votul? ; 3) aceia cărora le sunt indiferentă sau care nu au aflat de mine pentru că au alte destinaţii preferate şi alţi useri pe care îi urmăresc; având în vedere numărul mare de înscrişi pe AFA, nu e deloc de mirare că acest contingent este de departe cel mai numeros...; 4) aceia care, din varii motive, nu mă plac :( – e dreptul lor, e ceva firesc la urma urmei şi nu mă deranjează atâta timp îşi manifestă antipatia în mod regulamentar şi civilizat.

Ce ne-am face dacă am fi toţi la fel şi dacă ne-am iubi unii pe alţii necondiţionat? Ce plictiseală...;)

Vă îmbrăţişez cu drag pe TOŢI! Pozele le postez mâine, acum nu mai am timp.


[fb]
---
Trimis de Carmen Ion in 20.03.16 22:06:15
Validat / Publicat: 20.03.16 22:33:24

VIZUALIZĂRI: 2457 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

72 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului şi adminului Cornel onoarea primei poze, chiar şi deghizat în fată de la Căpâlna...
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22070 PMA (din 72 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 3

72 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 72
mogly
[20.03.16 22:39:43]
»

@Carmen Ion - Cred ca noi doua nu am reusit sa vorbim si chiar imi pare rau. Astept urmatoarea intalnire, spunea cineva ca o sa fie la cort, nu stiu daca a fost gluma sau real, dar eu sunt dispusa sa ma intalnesc cu voi absolut oriunde.

Dan&Ema
[20.03.16 22:55:10]
»

Ma bucur sa citesc primul articol dedicat Intalnirii de la Cincis, acum cateva ore inca in derulare. Am crezut ca voi fi primul cititor si comentator al tau dar am fost abia al 6-lea.

Multumesc pentru ca ne-ai amintit si ne-ai catalogat drept cuplu simpatic.

Ma provoci sa ma grabesc sa scriu si eu dar sunt rupt de oboseala si chiar daca de felul meu scriu si eu la cald, am niste tabieturi ale mele in pregatirea articolelor, iar acum am atatea idei in cap despre ce tenta sa dau impresiilor mele astfel ca plec de la dictonul " noaptea e un sfetnic bun". Ramane de vazut daca am nevoie de unul sau doi sfetnici (nopti).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
balasa violeta
[20.03.16 23:05:53]
»

Va felicit si trebuie sa recunosc ca imi pare nespus de rau ca nu am fost si eu alaturi de dumneavoastra, prietenii mei! Imi este dor si drept consolare, "seful" mi-a promis o a doua intalnire, el e de vina, intai mi-a dat biletul de avion, stia datele plecarii si venirii si gata, a pus intalnirea AFA cand eu eram inca plecata

Deci, nu ma intereseaza, vreau si eu intalnire!!!

Va salut, ma bucur ca v-ati distrat, o viata avem si merita s-o traim frumos!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
mishu
[20.03.16 23:10:10]
»

Iar eu si inca cineva am acordat in acelasi tim votul asa ca de la 13 s-a facut direct 15????. Mi-a placut ce am citit si sunt convinsa ca nu va ramane singurel, vor mai urma articole. Felicitari

crismis
[20.03.16 23:16:47]
»

@Carmen Ion: Eu chiar nu voi scrie despre Cincis, poate despre alte chestii "tangente" situatiei in sine! Acum 1/2 de ora am "aterizat" la domiciliu si primul lucru pe care l-am facut a fost sa introduc ceva calorii in interioru-mi, iar al doilea sa iau tableta... "sa vedem noi ce s-a mai scris pe afa"... (cum ar veni, mi-am intrat in normal...)

M-am bucurat sa-ti citesc impresiile fierbinti, multe din parerile tale coincid cu ale mele, desi recunosc ca (aproape) niciun efort nu e prea mare ca sa-mi intalnesc prietenii, macar odata pe an. Iar zona mi-a placut la nebunie, deja am cel putin 3-4 idei de vacante viitoare care s-o includa!

Dar cred ca ai dreptate in ceea ce priveste problema accesibilitatii. Cred ca unii care ar fi vrut sa vina au renuntat anul acesta tocmai din cauza distantei.

Probabil ca o locatie situata undeva in centrul tarii ar fi ideala. Aproape de o statie de cale ferata; mda, se pot gasi solutii... De exemplu, noi azi ne-am oprit in drum spre casa sa mancam de pranz la Complexul Albota (50 km de Sibiu si 100 de Brasov, cea mai apropiata statie cfr fiind Fagaras, la doar 10-15 km). Decorul e splendid, masa a fost buna, iar cand am vazut "rugul" pregatit pt foc de tabara, am exclamat: "Uite un loc bun pt intalnirea anuala afa! " (Propun si io, nu dau cu parul ...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
elviramvio
[20.03.16 23:21:05]
»

@Carmen Ion -

Carmen, asa cum ti-am spus in privat, invitatia de a sta la masa cu voi cei atat de buni si de admirati de mine, m-a onorat. Nu ascund ca urmaresc cu interes articolele tale, ale Irinad (discreta fata, nu ne-a spus ca ea a adus slaninuta) iar pe Crismis imi doream mult sa o cunosc. Ca ai fost superinspirata este adevarat pentru ca si "apartinatorii" cum a zis cineva, s-au placut. Nu uit ca m-a surprins deosebit si m-a incantat Xpac (sau xpacii), deosebiti oameni, cu atat mai mult cu cat am descoperit ca este inrudit cu dirigintele meu din liceu, poetul Anghel Gadea. Voi toti de la masa 1 ne-ati facut, pe mine si sotul meu, sa ne simtim "de-ai casei", va multumesc.

Voi scrie si eu un articol dar ceva mai tarziu maine-poimaine, acum deja ma uit cu ura la ceasul care v-a suna peste 6.30 ore.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
alinafulg
[20.03.16 23:32:32]
»

@Carmen Ion - Sunt bucuroasa ca am citit prima impresie despre intalnirea AFA din acest an, Îmi pare nespus de rau ca nu am fost acolo, mai ales ca locuiesc destul de aproape de Cinciș, dar am avut programata o iesire în Barcelona începand de mâine. Totuși am modificat data zborului acum două zile si voi pleca la mijlocul lunii aprilie însă era prea tarziu, deja vineri, pentru a mai incerca sa prind un loc la întalnire. Mă bucur ca v-ati distrat si sper din tot sufletul ca la viitorul apel sa raspund prezent.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
irinad
[21.03.16 07:20:33]
»

@Carmen Ion - Mă bucur tare mult că dvs. aţi avut inspiraţia de a strânge laolaltă userii de la masa nr. 1 (printre ei aflându-mă şi eu), m-am simţit foarte bine alături de comesenii noştri, în ciuda acelui moment mai puţin plăcut pentru mine.

În cele mai multe privinţe, vă împărtăşesc părerile referitoare la eveniment, mai ales la problema accesabilităţii care nu este una tocmai lesnicioasă pentru noi, cei din sudul ţării.

De asemenea, m-am bucurat că am cunoscut membri noi, unii fiind înscrişi mai recent, alţii mai vechi care au venit în premieră la un asemenea eveniment, aşa cum m-am bucurat că i-am revăzut şi pe userii pe care îi cunoscusem încă de anul trecut, de la Predeal. Fireşte şi eu am avut regretul că mulţi dintre cei de anul trecut de la Predeal nu au mai ajuns anul acesta la Cinciş, poate vor veni la întâlnirile următoare.

În rest, să auzim numai de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Mihai18
[21.03.16 09:02:26]
»

Sărut mâna.

Sunt printre cei care vă citesc, apreciază și votează.

Mi-a plăcut reviewul dv., care este complet și realist încât m-a făcut să mă simt și eu puțin acolo.

Doresc, dacă se poate și fotografii. Sunt useri dragi pe care îi citesc (se știu ei), dar nu-i cunosc.

Vă mulțumesc pentru review.

robert
[21.03.16 09:19:16]
»

@Carmen Ion - Eu nu vreau decât să te felicit pentru obiectivitate și deasemenea să-ți transmit că am rămas plăcut surprins că m-ai menționat printre persoanele dragi!

Michi
[21.03.16 09:24:45]
»

Cu totul de acord cu cele scrise de Carmen.

Din punctul nostru de vedere ar mai fi trebuit o zi pentru ca sambata am fost in excursie si n-am putut fi cu totii impreuna. Bine, nu ma oprea nimeni sa fi venit de joi, am fi fost mai odihniti si am fi putut sta seara mai mult. Era insa peste poate inca 240 lei cazarea plus 100 lei cinele si un pranz ceva, iar 100. In bugetul familiei a atarnat mult costul benzinei dar stiti ceva? banii vin si pleaca dar amintirile raman.

Nu ca raspuns la laudele lui Carmen care bineinteles ca mi-au facut placere dar sa v-o prezint, daca mai era nevoie. Adusesem pentru tombola o efigie de la Cordoba cu gravura Mezquitei. Mi-era teama ca trebuie s-o prezint. Pace sa mai stiu date si ani despre constructia moscheei si catedralei. Mi-am intrebat sotul care desi inginer e beton in istorie. Carmen care era langa noi ne-a spus pe nepregatite ani si evenimente. Va dati seama ce cultura are?

Cat despre mine am doua scuze: o meningita in adolescenta si neuronii distrusi de varsta.

Ce mai vreau? A, mai vreau o intalnire AFA tot in 2016.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 09:38:22]
»

@mogly - Şi mie îmi pare rău că n-am apucat să vorbim, mai ales că ţi-am citit cu plăcere articolele despre Corfu. Rămâne pe altă dată.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 09:42:16]
»

@Dan&Ema - Păi sunteţi un cuplu simpatic şi tot anul trecut m-ai delectat, Dane, cu o mulţime de articole bine documentate. M-a impresionat şi faptul că vă luaţi copiii în excursii prin ţară, aşa cum ţi-am mărturisit la H. E o treabă excelentă să-i încurajezi pe copii de mici şă-şi cunoască şi aprecieze ţara natală. Bravo! Şi aştept cu interes propriul tău articol - când o veni...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
iulianic
[21.03.16 09:43:05]
»

@Carmen Ion - Mulțumesc pentru mult prea elogioasele cuvinte la adresa mea! Pe AFA fiecare are cărărușa lui pe care urcă și tot urcă... Dacă scrie, urcă. Nu poate coborî. Mă bucur că vin din urmă forțe noi, impresii frumoase și oameni minunați. Primenirea necontenită este hrană pentru AFA.

Felicitări pentru primele impresii - la cald sau la fierbinte - despre întâlnirea de la Cinciș!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 09:48:02]
»

@balasa violeta - Ţi-am simţit lipsa dar mă consolez cu ideea că vei posta - cât de curând! - reviewuri despre Madrid, Valencia şi alte locuri pe unde ai umblat în Spania. Aşa că pune-te pe treabă, Violeta!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 09:51:02]
»

@mishu - Sper să ne cunoaştem personal la proxima mini-, maxi-, hyper-, superîntâlnire AFA, cu atât mai mult cu cât am urmat cursurile aceluiaşi liceu, ce-i drept la câţiva ani distanţă , eu fiind niţeluş mai bătrână.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 09:53:49]
»

@crismis - Cristina, mi-a făcut maaare plăcere să te cunosc mai bine. Şi în atenţia lui Cornel: uite o idee interesantă pentru la anu'!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 09:59:26]
»

@elviramvio - Aşa e, "aparţinătorii" s-au plăcut, deci distracţia a fost cu atât mai mare.

Cât despre xpac, pe bune, mi s-a făcut ruşine că am fost ridicată la rangul de "consilier AFA" pe Grecia - serios, Cornel, nu merit titlul ăsta, xpac m-a năucit cu câte ştie despre Grecia!

Revenind la tine, Elvira, aştept cu mare curiozitate propriile tale impresii despre întâlnirea de la Cinciş şi orice altceva vei mai dori să scrii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:02:00]
»

@alinafulg - Sper să ne cunoaştem la următoarea întâlnire AFA şi aştept reviewurile tale despre Barcelona. Să ai o vacanţă reuşită!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:05:36]
»

@irinad - Irina, mă supăr rău de tot că mi te adresezi la plural. Ce Dumnezeu, doar am fost anul trecut în Peloponez în aproximativ aceeaşi perioadă, deci ne leagă un trecut comun

Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:14:31]
»

@Mihai18 - Mulţumesc pentru aprecieri şi regret că nu ne-am cunoscut personal cu ocazia întâlnirii de la Cinciş. Poate altă dată...

Sper totodată să revii asupra deciziei de a nu mai posta articole pe AFA, mulţumindu-te cu ecouri. Chiar dacă ai fost deranjat de unele reacţii la un articol al tău, te îndemn să treci peste asta şi să continui să ne împărtăşeşti din experienţele tale. Mulţi dintre noi (inclusiv eu) am avut asemenea experienţe neplăcute, dar cel puţin în cazul meu a primat plăcerea de a scrie, pe care nu mi-o poate lua nimeni.

Da, o să mă mobilizez să aleg dintre fotografii pe cele cât de cât mai reprezentative.

Şi sper să nu te vei supăra că te tutuiesc (ceea ce te invit şi pe tine să o faci cu mine). Eu cred că pe AFA suntem cu toţii, mai tineri sau mai vârstnici, egali şi mai ales frumoşi în ceea ce avem comun: bucuria de a călători!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:18:00]
»

@robert - Cum adică ai rămas surprins?

Aurici
[21.03.16 10:19:01]
»

@crismis - Complexul de la Albota este așezat de vis dar va scoate bănuți din buzunar. Nu puțini. Am luat niște cursuri de dans la un moment dat și școala respectiva avea o întâlnire anuală asemănătoare cu a comunității noastre. Am fost într-un week-end 85 de persoane și chiar dacă la început faci niște calcule care par ok, când am tras linie nu a fost chiar așa. Deci, dacă trebuie ținut seamă de buzunare diferite, Albota este cel puțin comparabil cu Cinciș.

Felicitări pentru întânire, mă bucur să aud că v-ați simțit bine și la cât mai multe pe viitor.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
traian.leuca †
[21.03.16 10:28:41]
»

@Carmen Ion - Felicitări pentru performanţa de a fi prima care scrie un articol despre întâlnirea anuală AFA şi mulţumiri pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat!

cu toate că n-avem aceleaşi preferinţe în materie de destinaţii turistice.

Să înţeleg că nu-ţi plac zonele montane din Elveţia, Austria, Slovenia sau Italia?

O zi frumoasă şi să ne reîntâlnim sănătoşi la următoarea aniversare AFA (sau într-o altă ocazie) !

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:41:56]
»

@Michi - Te îmbrăţişez cu drag, Michi, şi pe tine şi pe domnul Ariton, şi-ţi mulţumesc pentru vorbele frumoase: s-a nimerit să-mi amintesc câte ceva despre Reconquista, în rest şi pe mine memoria mă trădează deseori.

Michi, eşti un exemplu pentru noi toţi: ai atâta forţă într-un trup aparent firav, atâta dorinţă şi bucurie de a vedea şi revedea alte şi alte locuri, de a sta de vorbă cu oamenii, a întreba şi a înţelege ce se află în jurul tău, încât mă copleşeşti! Nu sunt laude aruncate aiurea, ci vorbe spuse din inimă! Mă rog pentru sănătatea ta şi a soţului: să vă dea Dumnezeu puterea de a călători în continuare iar ţie, Michi, îţi doresc să ne încânţi cu cât mai multe articole!

Aşa cum am amintit în review, între tine şi cel mai tânăr participant la întâlnire, Cosmin Zichil, diferenţa de vârstă este de 60 DE ANI! Mi se pare un lucru extraordinar ca oameni despărţiţi de atâtea decenii, cu preocupări şi interese atât de diverse, să-şi găsească un loc comun, o pasiune care să îi unească, şi în asta, cred eu, ar trebui să căutăm esenţa AFA (aşa cum îmi închipui eu că a gândit-o iniţial Cornel), şi nu în orgolii mărunte, invidii şi frustrări. Din când în când probabil că mulţi dintre noi se simt lezaţi de comentarii răutăcioase sau dezamăgiţi că articolele lor nu au avut ecoul la care s-au aşteptat, mai ales atunci când au muncit mult la ele şi - eventual - şi-au lăsat acolo şi o părticică din sufletul lor (scuzaţi turnura patetică, dar aşa e!). Însă asta este, nu toţi "simţim la fel", cum zice un cântec, şi nu toţi ne "iubim necondiţionat", ca să mă autocitez (urât din partea mea).

Aşa încât ce ne rămâne de făcut? Răspunsul: să scriem, să scriem şi să tot scriem!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:48:58]
»

@iulianic - Iulia, oricare dintre noi, cei care postăm cât de cât în mod regulat pe AFA, ştie cât de greu se adună punctele din voturi iar a depăşi 10 milioane de puncte este o performanţă incredibilă, care arată cât de mult ai muncit în aceşti ani.

Ai tot respectul şi toată admiraţia mea!

Şi eu mă bucur de fiecare dată când "răsare" câte o nouă stea pe firmamentul AFA, şi în ultimul timp chiar am avut parte de câteva apariţii deosebite. Nu doresc să-i nominalizez pe aceşti nou veniţi, de teamă de a nu omite vreunul, însă sper că dacă vor citi aceste rânduri, vor înţelege îndemnul meu de a continua să ne încânte cu articolele lor.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:51:52]
»

@Aurici - Sper să ne onorezi cu prezenţa la următoarea întâlnire, oriunde va fi ea. Ar fi o plăcere să te cunosc.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[21.03.16 10:57:56]
»

@traian. leuca - Eu sunt, aşa cum cred că se poate observa din articolele postate pe AFA, o mediteranofilă înrăită. Cu alte cuvinte, cel mai mult îmi plac zonele scăldate în soare de pe ţărmurile Mediteranei şi mai puţin crestele ameţitoare ale Alpilor. E drept că soţul are şi o interdicţie medicală de urcat la înălţimi mari şi stat în frig şi umezeală, motiv pentru care în sezonul rece noi hibernăm

Dar mulţumită reviewurilor tale, e ca şi cum AmFostŞiNoiAcolo

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
mishu
[21.03.16 12:06:54]
»

@Carmen Ion - si eu astept acel moment in care sa ne cunoastem si citind toate aceste impresii spuse pe fuga sau mai putin pe fuga, la cald inca o data regret ca nu am fost acolo, insa si mie ziua de ieri mi-a adus satisfactii asa ca legea compensatiei exista. Cat despre varsta se spune doar ca esti cu ceva mai multa experienta decat mine, varsta este doar un numar.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
alinaro
[21.03.16 12:15:50]
»

@Carmen Ion - Un gând bun și de la mine. Într-o bună zi sper să potrivesc totul în așa fel încât să pot participa și eu la o întâlnire anuală AFA. Mă bucur că ați petrecut frumos. Numai bine!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
23 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinafulg, alinaro, Aurici, balasa violeta, Carmen Ion, crismis, Dan&Ema, diana2015, elviramvio, Eugenia55*, expertu, hlli, irinad, iulianic, kelyboy, maria55, Michi, Mihai18, mishu, Mitica49, mogly, robert, tata123 🔱
Alte articole din această RUBRICĂ2016 Întâlnire AFA - Complex Diamond, Cinciş HD:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.091466903686523 sec
  ecranul dvs: 1 x 1