Pensiunea Vidra - Baile Felix
Am promis celor interesati ca voi reveni cu impresii despre noua cazare dupa "tragedia" de la Verdi. Si o sa ma tin de cuvant in cele ce urmeaza.
Am gasit telefonic si in ultim moment "ultimele doua camere" la pensiunea Vidra aflata la iesirea din Baile Felix cum vii din Oradea, in Hidiselul de Jos. Nu ne-a convenit faptul ca trebuie sa depindem de masina pentru orice pas care-l facem, dar in situatia in care ne gaseam de a nu gasi cazare nicaieri in statiune am zis ca nu mai e cazul sa facem nazuri.
Un plus a fost faptul ca proprietara ne-a spus la telefon ca ne pune la dispozitie o saltea pentru un loc suplimentar (20 lei/ zi in plus la pretul camerei de 100 lei/noapte) si ca avem bucatarie dotata unde ne putem gati singuri.
Cand am ajuns, lucrurile stateau altfel: bucataria utilata era de fapt un aragaz cu butelie in curte, ars tot si murdar; vesela 1 oala si 2 cratite din care una murdara si cu resturi de cartofi in ea; un polonic, un ibric de ceai, 3 farfurii si cateva doguri. Chiuveta de spalat tot afara, cu apa rece, buretii de vase negri si detergent de vase lipsea (eram instiintati printr-un afis lipit pe dulapul de oale ca trebuie sa ne cumparam noi detergent de vase!?!!). Frigiderele pt clienti erau cate unul pe etaj, dar daca vroiai, se platea citez "doar" 5 lei pe zi pentru a-l inchiria.
Camerele erau la etaj, sapunul lichid ramas de la ceilalti era stalcit (sticla) si dupa ce s-a terminat si au vazut ca ne-am adus noi de acasa nu au mai pus la baie sapun. La fel cu hartia igienica, ne-am cumparat noi, satui sa tot cerem de toate. Asternuturile au fost schimbate in a 4 zi parca, dar culmea, cosul de gunoi din baie l-au lasat plin.
La bucataria pensiunii au spus ca nu avem acces deoarece nu le convine clientilor (serveau mic dejun unui grup de copii), dar dupa ce unii din ei, cat si noi toata familia si proprietarii am inteles am facut enterocolita, nu au mai servit nici mic dejun de teama. Frigiderul de pe terasa care era strict pt uzul proprietarilor a devenit dupa plecarea copiilor comun; noi insa am platit 5 lei/zi pentru cel de sus de pe etaj. Rog a nu se intelege ca pensiunea a avut vreo legatura directa cu enterocolita, noi nu am mancat acolo, banuim ca a fost ceva viral. Dar regulile proprietarilor, frica lor in urma incidentului si celelalte minusuri ne-au lasat un gust amar. Totul era gestionat pentru a face bani fara prea multa investitie.
As vrea sa mai mentionez ca in timpul in care am stat acolo, vreo 6-7 familii au refuzat sa se cazeze din cauza conditiilor. Iar pe cei care doreau o noapte sau doua ii refuzau ei pe motiv ca e putin si ei trebuie sa schimbe tot cand pleaca (ma gandesc ca se refereau la asternuturi). Este un loc in care nu as reveni.
Trimis de Broscute vesele in 18.08.14 21:31:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Broscute vesele); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.93390200 N, 22.04535700 E - neconfirmate încă
- Aug.2018 Dezamăgitor!!! — scris în 14.08.18 de Piti. din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2017 Jalnic — scris în 15.08.17 de Carlotta din LUGOJ [TM] - nu recomandă
- Aug.2017 Dezamagit — scris în 13.08.17 de luncacos din IAşI - nu recomandă