Un loc deosebit
Am fost la Oceania Club, in Nea Moudania, la sfarsitul lui iunie, in acest an (2009), trei familii fiecare cu 2 adulti si un copil.
Dupa un drum de 10 ore cu masina, am ajuns in Nea Moudania, o localitate mica, la aproximativ 60 de Km de Salonic si la 10-20 de Km de Kalitheea.
Oceania Club este un hotel de 5 stele si unul din cele mai placute locuri in care am fost. Personalul este extraordinar de amabil, iar mancarea este foarte buna, si lucru esential pentru cei care au mai vizitat Grecia, este DIVERSIFICATA. Noi am optat pentru un "deluxe suite", ceea ce ne-a permis accesul la o piscina privata unde eram serviti la sezlong cu bautura, cafea, inghetata, fructe. De asemenea am avut surpriza ca pe plaja sa fim serviti, tot la sezlong, cu suc, bere, sau cafea... etc.
Hotelul este plin de olandezi, englezi, francezi si bineinteles rusi dar nu ca in Turcia. Este un loc in care as reveni oricand...
Trimis de andi13 in 03.12.09 22:03:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: RHodos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andi13); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Daca vrei sa mergi in Thasos cred ca singurul hotel care poate fi asemuit cu Oceania este urmatorul :
Poate e mai nou si mai bun dar sigur e si mai scump , l-am vazut din exterior si nu se compara cu makryamos care e construit inainte de a ma naste eu.Ti-am scris aici pt ca nu ai activat posibilitatea sa primesti mesaje.
Multzumesc, @ionescunic, pentru sfat. Am sa caut pe site despre acest hotel. Daca mai poti sa-mi dai un sfat referitor la Grecia, privitor la un hotel bun cu adevarat, sunt foarte interesat...Problema este ca trebuie sa merg cu masina pentru ca vreau sa-mi iau si copiii, deci nu pot merge la undru de 2 zile (inclusiv feribotul, ex: Rhodos, unde am fost, fara copii, etc)
Cu placere Andi, insa nu eu sunt in masura sa fac asta pt ca noi mergem la hoteluri mai ieftine si in ultimul timp cautam studiourile sau maisonettele care ne ofera libertate mai mare la un cost mai redus. Despre Alexandra Golden am aflat anul trecut inainte sa mergem spre Thassos si chiar l-am si gasit insa nu ne putem permita sa stam aici, poate dupa ce isi revine economia. Hoteluri multe si bune gasesti in Creta insa e departe cu masina si avionul implica si alte cheltuieli chiar si pentru copii, insa acolo nu am fost.
@ ionescunic
Da, din pacate spre deosebire de cei de afara, care ies din criza, la noi se pare ca mai dureaza... Oricum, daca te intereseaza, prin 2006, am fost intr-o statiune undeva in nordul Italiei, la 60-70 de Km de Venezia, la Bibione, la sfarsitul lui august- inceputul lui septembrie si am platit pe 2 saptamani de cazare cam 300 de euro, cazare in ceva gen studio... Conditiile de cazare nu erau grozave, dar decente si noi eram cu 4 ani mai tineri decat acum... asa ca ne-am simtit OK
In mod cert, un hotel care trebuie tinut minte. Ai de la mine un vot.
@biancuta
Multumesc, nu prea ma pricep la descrieri, dar acest hotel chiar merita tinut minte. Mare atentie ca nu prea apare in ofertele agentiilor din Romania, eu am cerut special oferta pentru el, si cea mai buna propunere a venit de la o agentie care are partener pe Der Tour - Germania. Anul acesta incerc sa merg tot prin Der Tour, undeva in Gerakini.
- Aug.2010 Teapa de la Oceania — scris în 29.08.10 de dudusorin din DRAGASANI - nu recomandă