Inainte de a pleca am citit revieweuri despre acest hotel, nu mai fusesem aici din '97. Mincare foarte buna, suficienta, servirea ok.
Legat de masa recomand celor cu 1 copil (al nostru de ex. 9 ani) sa nu ia decit pentru 2 persoane, altfel va va parea rau ca ati platit unul in plus degeaba (multa mincare). Personalul amabil si la masa si la receptie, bar. S-a deschis si o terasa unde puteti servi masa seara, preturi mai mult decit acceptabile.
Camera intr-adevar micuta, dar deh, are 2 stele, insa in camera nu am stat aproape deloc, nu asta a fost scopul concediului.
Piscina curata, plaja din fata hotelului la fel, fara alge in mare.
Una peste alta noi am fost multumiti de raportul calitate-pret platit aici, ne-am simtit bine. cine are pretentii de 4-5 stele nu are decit sa plateasca corespunzator.
Trimis de oana c in 08.07.13 13:39:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oana c); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@oana c: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@oana c: buna. ma intereseaza daca ma poti ajuta cu nr de telefon de la receptia hotelului. nu-l gasesc pe net nicidecum si vreau cazare de pe 1 sept. ma intereseaza hotelul pentru ca este aproape de spitalul mangalia. ma poti ajuta?
- Jul.2019 Discriminare la pretul de cazare — scris în 22.07.19 de Valentin08 din BRAșOV - nu recomandă
- Aug.2016 Impresii hotel Diana M.A.I — scris în 19.04.17 de Nobodyy din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 De unde sa incep?! Este ORIBIL — scris în 05.09.16 de Lucia18 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Jul.2016 Informații cazare+masă iulie 2016 — scris în 21.07.16 de iuliana123* din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Diana: dacă nu aveți fițe, este super — scris în 25.07.16 de Adela88 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel ok, statiune decazuta — scris în 02.01.16 de ojdeunghii din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2015 Vacanță cu repetiție — scris în 12.11.15 de girboiu din FOCSANI - RECOMANDĂ