ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.09.2012
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
    DIN: brasov
    ÎNSCRIS: 06.09.12
    STATUS: UCENIC
    DATE SEJUR
    AUG-2012
    DURATA: 7 nopți
    cuplu fara copii
    2 ADULȚI

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    25.00%
    Foarte nemulțumit
    CAZARE [camere etc]:
    90.00%
    Mulțumit, mici obiecții
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    0.00%
    Sub orice critică
    PLAJA şi MAREA:
    100.00%
    Încântat, fără reproș
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    0.00%
    Sub orice critică

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    43.00%

    AUTORUL NU ar recomanda
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    la PMM* = 22 EUR
    *PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

    ARTICOL ARHIVAT
    TIMP CITIRE: 7 MIN

    Dezamagire totala..

    TIPĂREȘTE

    Pacat... mare pacat de unitatea hoteliera "ASENA"... are o pozitie excelenta in statiune este amplasat pe plaja, are potential turistic, camere destul de spatioase, bai, televizoare, dar frigidere nu... ma intreb ce fac turistii care nu au All Inclusive... Chiar si cei care au All Inclusive noaptea nu ai unde sa tii o apa rece, un suc sau si mai rau pentru cei care au copii si au nevioe de lapte... tinand cont de temperaturile de acolo... si de programul de la bar care bineinteles ca este pana la ora 23,00 ora dupa care nu ti se mai serveste decat o supa-crema chioara intre orele 23,00-24,00 si aceea ramasa de la masa de Pranz... care a stat in caldura si in soare la 40 de grade C.

    Ce sa mai vorbim despre MIC DEJUN... zilnic acelasi din care nu lipsesc maslinele care de multe ori sunt spalate si refolosite... omleta neagra tinuta in conditii de igiena necorespunzatoare... de fapt toate alimentele sunt tinute in conditii necorespunzatoare la o temperatura foarte ridicata pe putin 40 de grade Celsius. Nu au vitrine frigorifice, nu au nimic... Salatele, legumele, fructele isi schimba culoarea si aspectul din cauza caldurii...

    Ce sa mai vorbim despre DESERT, prajituri... va da-ti seama cum arata la o asa temperatura... zilnic erau aceleasi deserturi doar ca le schimbau culoarea... din budinca, orez cu lapte, gris cu taitei nu te scoate... desigur pentru ca sunt cele mai ieftine... Toate produsele si preparatele sunt din cele mai ieftine si de proasta calitate...

    Preparatele de la masa de pranz care nu se consumau, seara le taiau julien, felii si faceau salate din ele si le serveau din nou pe masa la CINA... Preparatele nu aveau niciodata etichete, nu stii ce mananci... daca ii intrebi iti spun ce vor ei... Unora le spune ca un preparat este pui, altora ca este peste... calitatea desigur foarte proasta, ce sa mai vorbesc despre cantitate... la fripturi si preparate din carne te servesc ei, nu te lasa pe tine sa te servesti desi este Bufet-Suedez, si le cam tremura mana... daca le-am cerut a doua feliuta de carne de pui care nu avea finit mai mult de 75 de grame m-a intrebat ca asa mult mananc? desi nu aveam in farfurie decat salata verde cu rosii si castraveti...

    Intr-o seara iti da pui la gratar, alta seara peste... si nu va face-ti iluzii... atat doar un singur fel de carne... si ala de proasta calitate... Intr-o zi au servit, asa au zis ei ca este curcan... da de unde... cine stie ce a fost?!

    In drum spre casa pe autocar mai multe persoane din cei care au fost cu mine inclusiv eu am facut bube la gura... ne-a fost rau si pe autocar si acolo... eu 2 nopti nu am dormit mi-a fost foarte rau de la mancare, am avut frisoane, greata si cat am stat acolo nu am putut sa mananc nimic... de scarba bineinteles... o terasa mizerabila cu mese si scaune din plastic (PVC) murdare, uzate care la noi in Romania nici la cofetarii nu mai exista... ce cofetarii... nici la Barurile din Sate nu mai sunt... La 3 stele te astepti la altceva...

    Maioneze in toiul verii care nu prea isi au locul la asa temperaturi si tinute pe masa pur si simplu... ca de vitrine frigorifice nici nu poate fi vorba... Ce sa mai vorbim ca daca ajungeai la masa la ora 19,25 iti aratau ceasul si nu te lasau sa intri... trebuia sa mananci la ora 20,00... In toata lumea asta masa de seara CINA se serveste incepand cu ora 18,00. Doua turiste din Germania au ajuns mai repede la masa iar bucatarul le-a aratat ceasul ca peste 5 minute se serveste masa sa astepte, desi erau asezate preparatele pe mese.

    Bucatarii toti frezati... aveau care mai de care frizuri moderne si alte styluri extravagante dar niciunul nu aveau bonete pe cap asa cum ii sta bine unui Bucatar International... Păr in mancare... am gasit in masline si in branza... musca in dozatorul cu apa plata de pe terasa... ca deee... masa se serveste la ultimul etaj in soare la 40-45 de grade C, in vant, furtuna sau cine stie cum e vremea dar asta nu ii intereseaza pe ei ca iti zboara servetelul de pe masa, ca iti ia vantul painea, ca se pune nisip in mancare, etc... Ii intereseaza doar castigul...

    Eu nu am vazut in cele 7 zile cat am stat acolo nici un SEF... fiecare acolo face ce vrea si cum il duce capul... meseria si profesionalismul nu isi are locul acolo... terminai nu terminai de mancat din farfurie iti luau farfuria din fata de pe masa...

    Zilnic intre orele 17,00-18,00 pentru cei care au All Inclusive se serveau prajituri... zilnic erau aceleasi... pandispan gol, doar ca le schimbau culoarea intr-o zi erau galbene, intr-o zi verde, s. a. m. d. ; acolo tara stafidelor, alunelor, arahidelor si rahatului ai alte asteptari... daca aveai norocul sa mai gasesti prajituri asta pana la ora 17,15 ca dupa aceea nu mai gaseai prajituri, sub pretextul ca de ce nu ai venit la ora 17,00 fix... dar ei personalul hotelului si restaurantului mancau in fata ta cu farfuriile pline si iti radeau pur si simplu in fata...

    Cafeaua doar un singur fel si aceea la aparat, dozator... de proasta calitate.

    Fructe zilnic aceleasi... mere, pepene si portocale acre si mici vai de mama lor...

    Bauturi la dozator bineinteles ieftine... te serveau cand cereai nimic de zis, fata de la bar era foarte amabila si draguta...

    In schimb individul de la receptie cum am ajuns a cerut SPAGA sa ne dea camere bune... unii au dat altii nu... cei care nu au dat le-au dat camerele cele mai mici si mai prost amplasate in hotel, dar si celor care au dat spaga tot camere proaste le-au dat doar ca erau altfel pozitionate...

    Ghida ANCA ce sa mai vorbim... nu este de partea turistilor deloc, nu ne reprezinta deloc... a fost acolo la sosire cand ne-a luat spaga pentru ca ea ii sustine... si pana la plecare nu a mai vazut-o nimeni... inainte de plecare cu o zi ne-a bagat bilete pe sub usa la fiecare camera ca a doua zi la ora 11,00 in ziua plecarii spre Romania sa fim in receptia hotelului... desigur fiecare era bulversat pentru ca nu se stia cum... cu bagaje sau fara bagaje... de ce sa fim la ora aceea acolo... de ce sa plecam la ora aceea cand camera se elibereaza la ora 12,00.

    Tot ea Anca atunci cand am ajuns ne-a zis sa nu mergem la alte agentii din statiune pentru excursiile care se fac, sa mergem prin agentia de acolo de la Asena ca ceilalti sunt neseriosi... da de unde neseriosi sunt ei... ca cer cu cate 10-15 euro mai mult pe excursie... noi am fost cu alte agentii si a fost foarte bine si mai ieftin!!!

    Cand am ajuns in Kusadasi la Hotel Asena in prima zi am ajuns la ora 15,00 nu ne-au servit masa de pranz... sub pretextul ca am intarziat ca masa s-a servit pana la ora 14,30 si ca ne serveste Pranzul din acea zi in ziua plecarii... in ziua plecarii ne-au pus pe fuga la ora 11,00... O turista s-a imbolnavit si i-a zis ghidei ca i-a fost rau de la mancare raspunsul ei a fost "nu ai asigurare medicala? ".

    Gustarea de dupa amiaza pentru cei cu All Inclusive este zilnic aceeasi... bomba ecologica... adica Hamburger (carne tocata) congelat il prajeau pe plita langa piscina in soare in conditii de igiena necorespunzatoare, sosurile tinute in soare si la caldura...

    Painea ti-o tai singur daca vrei sa mananci... daca vrei paine prajita iar singur o prajesti... bucatari stau si te asista ca la expozitie... toti 3 bucatarii stateau si pazeau alimentele, mancarea nu cumva sa pui tu singur prea mult... erau numarate portiile... nici vorba de bufet-suedez... erau cu ochii dupa fete, femei.

    Piscina mica, mizerabila... de clor nici nu se stie acolo... Nici tacamurile la masa nu erau dezinfectate... nu au auzit de cloramina in viata lor...

    Alimentele sunt transportate de jos de la parter, subsol din Bucatarie pana la ultimul etaj unde este piscina si terasa, cu liftul de persoane...

    Au un salon restaurant in hotel destul de dragut si nu am inteles de ce nu il folosesc... toti turistii erau nemultumiti germani, unguri, polonezi, italieni, romani.

    Camere in hotel sunt spatioase, baile la fel... dar nu echivaleaza cu 3 stele la noi... prosoape vechi, uzate... gel de dus sampon, nu iti mai pune in camere decat atunci cand te cazezi, pahare nu exista in camere... Curatenie se facea zilnic, la 2 zile schimbau lenjeria... cameristele isi fac treaba... ce sa zic... pacat mare pacat de o unitate cu potential turistic dar cu Manageri de proasta calitate interesati doar de profit si personal necorespunzator...

    Dezamagirea mea a fost mare nu pentru ca m-am asteptat la servicii si preparate de 5 stele... dar nu erau nici de 2 stele...


    [fb]
    ---
    Trimis de simyeco68* in 06.09.12 19:40:15
    Validat / Publicat: 06.09.12 20:48:08
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 2955 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simyeco68*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 3600 PMA (din 5 voturi)
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 22.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    4 ecouri scrise, până acum

    webmaster26
    [06.09.12 20:47:59]
    »

    Un review de debut remarcabil prin nivelul detaliilor (utile) furnizate

    @simyeco68: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.

    Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.

    Te asteptam si cu poze din sejurul tau.

    maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [06.09.12 21:37:15]
    »

    1068 euro??? Nu cumva este gresit pretul? Mult prea mult pt un hotel de 3* chiar daca sejurul a fost in luna august!

    Chiar daca hotelul este vis-a-vis de plaja, chiar daca este la Ladie's Beach... chiar daca...

    sanis*
    [07.09.12 07:56:06]
    »

    Simtomele explicate (varsaturi, greturi, dureri de cap, bube la gura) par a fi de la inspolatie, nu de la mincare. Desigur, daca te auto-sugestionezi ca e mizerie, poti face blinde: -)

    E a nu stiu cita oara ca ma intreb ce cauta romanii la hoteluri "all inclusive" cind se duc in Turcia. Dupa o singura experienta, mi-a trecut. Acum prefer sa inchiriez apartament, pt a nu avea nici acel vesnic lipsit de imaginatie "mic dejun" bufet oferit de hoteluri. Vara mai ales, pietele sunt pline de legume absolut proaspete si gustoase - care ar fi problema sa iti prepari rapid un mic dejun pe plac? Idem, la rinz poti avea un samvish, sqau minca la un gratar ieftin - iar seara poti incerca unul din sutele de restaurante cu specific. Sigur, nu mai sunt la virsta sa petrec seara in discoteca, prefer sa colind pe strazi...

    Singurii care ar gasi o justificare la aceste bilete AI ar fi cei cu copii - desi, deseori, ei sunt chiar mai nemultuimiti. De asemenea, daca bautura gratis este prioritate.

    Banuiesc ca asta se intimpla din snobism. Este "trandy" sa mergi la "all inclusive in Turcia" (sau Bulgaria, Grecia...). Am vazut fenomenul si in Mexic: palmasi americani care plateau (fara mare efort) dreptul de a merge ca niste burjui in statiuni din Vallarta sau Yukatan, sa le slugareasca mexicanii. O saptamina esti si tu "domn"...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    simyeco68*AUTOR REVIEW
    [07.09.12 15:14:31]
    »

    @sanis: Bube la gura... de la insolatie... ??? )))))

    Scuza-ma!!! Crede-ma ca stiu ce vorbesc... Eu nu stau la soare... cunosc... Sunt medic.

    Am mancat chipurile carne de curcan asa ziceau ei... la culoare si la gust nu era nicidecum curcan... era neagra carnea si avea un gust foarte rau...

    Anul trecut am fost la Vera Santa Maria si a fost super Ok... de ce acolo in fiecare an totul este in regula? Pentru ca se poate si asa... sunt spectacole in fiecare seara, la ASENA nimic... nici macar muzica... Este lipsa totala de interes din partea managerilor...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    maria55, sanis*, simyeco68*
    Alte impresii din această RUBRICĂAsena Hotel:

    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.045176029205322 sec
    ecranul dvs: 1 x 1