ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.06.2012
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 24.05.11
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
JUN-2012
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
99.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Pensiunea Steaua Dunarii

TIPĂREȘTE

"Steaua Dunarii" din Eselnita este o pensiune frumoasa, cu personal primitor si atent cu vizitatorii. Intinderea Dunarii cu unduirea ei lenesa de la vest catre est, peisajele surprinzatoare si obiectivele turistice posibil de vizitat intr-un sejur petrecut aici, ne fac sa dorim cat mai curand o revenire.

In afara de faptul ca se afla intr-un loc superb, la inceput nu stiam nimic despre "Steaua Dunarii".

Cum am ajuns aici? Cu doar cinci zile inainte de plecare, am studiat pe internet cateva pensiuni din Eselnita incercand sa o descoperim pe cea care ni se potriveste cel mai bine. Am telefonat la pensiune si ne-am interesat de pret cazare/zi, posibilitati de parcare si servire a mesei, precum si de distantele fata de obiectivele turistice pe care ne-am propus sa le vizitam. Am completat si un formular de rezervare prin site-ul care ne-a oferit informatia, dar pentru ca nu am primit din partea sistemului obisnuitul raspuns automat care sa confirme receptionarea mesajului, am hotarat sa contactam din nou pensiunea cu o zi inaintea sosirii noastre. N-a fost nevoie deoarece patronul a fost mai rapid si ne-a contactat pentru confirmare.

Parcare

Atat langa pensiune, cat si vis-à-vis, sub coasta muntelui, parcarea mi s-a parut un pic prea mica fata de capacitatea pensiunii. Daca luam in considerare si faptul ca acolo erau in desfasurare niste lucrari de amenajare, ca erau materiale intinse peste tot, este de la sine inteles ca prima impresie a fost de spatiu insuficient. Am reusit sa parcam in fata unui autocar, langa o caruta de decor napadita de soparle iesite la soare si am incercat sa identificam intrarea in pensiune. Sunt doua, iar cel care ajunge aici pentru prima oara este putin dezorientat.

Camera

Camera 18 care ne-a fost rezervata are balconul inspre rasarit, cu Dunarea in dreapta si soseaua in stanga. Dorindu-mi vedere numai spre Dunare, am incercat o schimbare, dar cum toata pensiunea era ocupata de turistii unguri sositi cu autocarul, a trebuit sa ne resemnam.

Camera (in care fumatul este interzis), este suficient de mare si are sistem de iluminat activat prin introducerea cartelei primita de la receptie, o data cu cheia.

Paturile alaturate, cu noptiere dotate cu sertar si un suport superior pentru carti, ziare sau alte maruntisuri, ascund la capat 3 prize. Intr-una dintre ele am gasit un aparat cu pastile contra tantarilor, cu pastila epuizata (de la oaspetii anteriori?)

Deasupra paturilor, in perete, erau doua aplice moderne. In peretele lateral, acelasi pe care era expus si un tablou infatisand o veche corabie cu panze, mai era o aplice.

Biroul prevazut cu sertar si pupitru glisant, seamana foarte mult cu un birou pentru calculator si are un scaun de lemn cu spatar.

Un corp de mobilier, pe cat de mic pe atat de functional, mi-a starnit interesul pentru ca nu am mai vazut pana acum asa ceva. Cuier sau sifonier - cum vrei sa-l numesti - acest corp de mobilier are la exterior o oglinda mare cu o etajera pe care asteptau sigilate in plastic doua pahare. Sub etajera erau trei carlige pe care se puteau agata diverse obiecte nu prea lungi, iar in spatele oglinzii era un spatiu suficient pentru alte agatatori pozitionate mai sus, precum si pentru o mica bara cu 3 umerase. Tot aici, in partea inferioara, era un raft pe care asteptau impaturite, doua pilote curate, gata de a fi folosite in caz de necesitate.

Pe paturile imaculate asteptau doua seturi de prosoape albe cu logo-ul pensiunii brodat la capate.

Fereastra si usa balconului, ambele mari, din termopan, sunt protejate cu transperante. Am constatat ca acestea sunt necesare mai ales in cursul diminetii cand soarele bate inspre cladirea pensiunii. Perdeaua de nylon galben, acoperind tot peretele, gliseaza pe o sina montata in cele 6 barne de lemn care decoreaza tavanul. Si pentru ca am ajuns aici cu prezentarea, trebuie sa mentionez ca in tavan un detector de fum este gata sa desconspire pe cel care nu respecta restrictia privind fumatul in incapere.

Camera este dotata cu calorifer, aer conditionat, Tv montat elegant in perete, suport pentru bagaje, iar pe parchet, la capatul paturilor troneaza un covoras cu flori stilizate. Opritorile pentru usi, niste buline mari, mi s-au parut nu numai necesare, dar si cu efect decorativ.

In camera nu este permis consumul alimentelor aduse din afara. Prin asta am inteles nu interdictia de a consuma un biscuit sau un mar adus in ruxac, ci a nu prepara si intinde mese in camera. Se stie ca sunt turisti care fierb supe si fac prajeli in camerele de hotel. La "Steaua Dunarii" totul este nou si curat. Evident ca ar fi si in detrimentul urmatorilor turisti cazati o camera cu mirosuri impregnate in perdele si cine mai stie ce pete imposibil de scos de pe mobilier.

In final trebuie sa mentionez ca pretentiosii nu vor gasi in camera telefon sau minibar.

Baie

Baia camerei 18 de la Pensiunea "Steaua Dunarii" este dotata cu calorifer, evident, fara interes pentru noi in zilele toride in care am fost acolo.

Nu foarte mare, dar suficienta, incaperea este curata, imbracata in totalitate cu gresie si faianta.

Pe etajera micului mobilier de baie cu oglinda si dulapior cu 3 rafturi, prevazut cu doua becuri si o priza electrica, asteptau 2 sapunuri tip turist si 2 plicuri cu gel de dus. Tot pentru pretentiosi trebuie sa mentionez ca aici nu vor gasi foeun.

Din dotarile baii mai fac parte: bara si agatatoare pentru prosoape, cos pentru gunoi, perie toaleta, 2 suluri de hartie igienica, un covoras de baie asezat in fata cabinei de dus si un prosop pentru picioare.

Am remarcat ca toate usile sunt late, asadar, indiferent de proportii, nimeni nu are de suferit din acest motiv.

Balcon

Nu am inteles daca plasa impotriva tantarilor este o masura preventiva sau uneori insectele devin suparatoare. In perioada in care am fost noi, n-am vazut nici un tantar. Doar niste fluturi frumosi, nu prea mari, cam bezmetici din cauza caldurii.

Pe balconul foarte lung (mai lung decat peretele camerei) sunt 2 scaune si o masuta cu o galetica de plastic, cu nisip, pe post de scrumiera. Asadar, fumatori inraiti! Nu puteti fuma in camera, dar in balcon, privind Dunarea in aval si muntele de pe malul sarbesc, puteti sa frau liber viciului care va macina!

Marginit cu barne de lemn, balconul este pardosit cu mocheta verde.

Camera in care am fost cazati are balconul in lateralul cladirii. N-am fost multumita pe deplin cand l-am vazut pentru prima oara pentru ca imi doream numai imaginea Dunarii, vederea partiala a soselei facandu-ma sa ma astept la zgomote care sa ne strice odihna in timpul noptii.

In spatiul verde de la marginea fluviului am vazut un gratar si un loc amenajat pentru foc la pirostrii, amanunte care m-au facut sa ma tem de fumul amatorilor de gratare incinse pe cont propriu. Dar, nu! Marginea Dunarii, inverzita de matasea broastei, ascundea adevaratul inamic al noptilor noastre la Pensiunea "Steaua Dunarii". Dupa lasarea serii a inceput un veritabil concert de broaste, cu armonii numai de ele intelese. Oracaitul baritonal al batranilor broscoi ne-au determinat sa ne ferecam in camera si sa apelam la aerul conditionat pentru racoarea necesara in timpul noptii.

Dimineata in zori, aparitia soarelui din dosul crestei impadurite a fost bonusul pentru ca am acceptat camera cu orientare catre est. De aici am admirat pasari in zbor, planand pe luciul apei si alaturandu-se cardului pentru inot si pescuit.

Holuri si scari

Pensiunea fiind construita in panta si in mai multe etape, este de la sine inteles ca este prevazuta cu un labirint de holuri si scari in care cu greu te descurci la inceput.

Scarile de lemn, cu balustrade, au pe fiecare treapta mocheta bine festonata si fixata cu suruburi.

Iluminatul pe holuri este cu senzori. La fiecare colt sunt decoruri rustice cu ulcioare, farfurii de ceramica, cosulete realizate din conuri de pin, coarne de cerb, un ajutor pretios pentru inceput in identificarea drumului de parcurs pana la camera.

Restaurant

Pensiunea "Steaua Dunarii" are in interior restaurant cu bar, TV mare, mese si scaune tip, unde se poate servi masa privind peisajul prin geamurile inalte.

Micul dejun inclus este de tip portie si contine omleta (sau 2 ochiuri), salata de icre, salam (sau muschi file), o felie de branza foarte buna, ½ rosie si ¼ castravete, ceai adus in cana speciala din care se toarna apoi in cesti, zahar si paine la discretie.

Masa de pranz si cina se pot servi la comanda. N-am sa spun ca este scump, dar n-am sa spun nici ca este ieftin. N-am fotografiat file intregi din meniu pentru informare, dar am retinut cateva preturi pe care le redau in continuare pentru ca eventualii amatori sa aprecieze singuri cunoscandu-si propriul buzunar: saramura de peste = 19 lei, file de salau pane = 30 lei, mamaliguta = 2 lei, mujdei = 2,5 lei, ciorbe (de legume, vacuta, peste) = 7-10 lei, papanasi cu smantana si dulceata de afine = 12 lei. Bauturi: palinca = 5 lei/50 ml, vin Feteasca Regala = 25 lei/sticla de 0,75 l, apa minerala Borsec = 3 lei/pet de 0,5 l, bere Ursus = 5 lei/sticla de 0,5 l, cafea cu lapte si zahar separat = 3,5 lei (foarte buna).

Terasa

La Pensiunea "Steaua Dunarii" terasa are doua sectoare. Unul este acoperit si posibil de protejat in caz de vant sau ploaie furiosa prin niste impletituri de stuf (rogojini) care functioneaza asemeni unor storuri. Mesele si bancile lungi de lemn sunt pentru grupuri de 8 persoane, dar la nevoie se pot alatura. Al doilea sector, in continuarea primului, este descoperit, are mese mai mici si scaune cu perne confortabile pe care se poate face si plaja in timp ce se consuma o cafea sau o bautura racoritoare.

In partea stanga, mai jos de terasa si mai aproape de nivelul apei, pe un ponton, sunt sezlonguri pentru amatorii de plaja, precum si o deschidere care faciliteaza efectuarea de sarituri in apa, la mare adancime. Pentru cei interesati, mentionez ca pensiunea nu are piscina. Asadar, celor care nu sunt prea buni inotatori le este recomandata racorirea la dusul din camera.

Special pentru copii, am remarcat un tarc rotund cu plasa pentru sarit.

Personal

Mentionez ca atunci cand m-am prezentat la Pensiunea "Steaua Dunarii" nu aveam abtibild "AmFostAcolo" lipit pe masina si nici nu purtam tricou cu insemnele "AmFostAcolo". Am fost la Pensiunea "Steaua Dunarii" ca orice turist, iar atentia cu care am fost tratati a fost aceeasi cu cea acordata si celorlalti turisti.

Patronul este deosebit de amabil. Am remarcat asta din convorbirile telefonice anterioare, iar la cina, in prima seara, a venit personal sa ne ureze bun venit, am schimbat cordial cateva cuvinte si a promis ca se va ocupa el insusi de organizarea croazierei pe care ne-o doream.

In momentul sosirii, derutati, la intrare, am abordat prima persoana intalnita: o tanara care trebaluia cu un faras si o matura. Surpriza a fost mare cand ne-a spus ca suntem asteptati, ne-a rostit numele de familie si ne-a poftit la receptie pentru a ni se inmana cheia.

Cum s-au descurcat cu grupul mare de copii sositi sambata dupa plecarea grupului de unguri, nu stiu. Noi am fost plecati aproape toata ziua.

La intoarcerea din plimbarea catre Moldova Noua, am gasit locul de parcare ocupat. Era sambata, o zi frumoasa, iar la pensiune sosisera si alti oaspeti. Cineva din personal ne-a facut loc de parcare ferind materialele de constructie si dirijandu-ne pentru a executa manevra in deplina siguranta.

Tot cei de la pensiune s-au preocupat si de organizarea plimbarii pe Dunare. Croaziera se face cu o barca rapida condusa de Petru, un obisnuit al pensiunii. Cursa este 200 lei, iar pretul/participant difera functie de numarul amatorilor (maxim 6). Gasirea altor dornici de aventura pe valurile Dunarii si intrunirea grupului la ora stabilita intra tot in grija celor de la pensiune. Daca doriti o plimbare romantica, in doi, nimic nu va impiedica sa achitati intreg costul calatoriei si sa beneficiati de exclusivitate.

Am apreciat foarte mult ideea de a realiza suporturi individuale, din plastic, pentru servit masa. Personalizate, acestea prezinta pe o parte pensiunea si pe cealalta croaziera pe Dunare. Pana in momentul in care au fost aduse la masa preparatele comandate, am studiat si ne-am facut o idee asupra traseului si obiectivelor de vizitat in zona.

De asemenea, am apreciat ca am fost scutiti de fum nefacandu-se gratare in jur si ca restaurantul serveste preponderent preparate din peste. Poate cineva comanda mici sau ciorba de burta la malul Dunarii unde pestele sare singur pe farfurie?


[fb]
---
Trimis de iulianic in 25.06.12 16:23:14
Validat / Publicat: 25.06.12 17:48:45
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 6535 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Pensiunea "Steaua Dunarii" - Vedere din parcarea din dreapta soselei.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22250 PMA (din 23 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

15 ecouri scrise, până acum

amero
[25.06.12 18:06:47]
»

ma bucur sa fiu prima care votez un rew. documentat, foarte frumos scris dar mai ales deosebit de util.

putina invidie ma roade la vederea Dunarii si la gandul pestelui care sare in farfurie...

iulianicAUTOR REVIEW
[25.06.12 18:16:19]
»

@amero: Daca poti, mergi acolo pentru ca este foarte frumos! N-am terminat de scris despre acasta zona minunata si nu am inserat nici toate pozele in legatura cu acest review. Calculatorul a inceput sa dea rateuri, incarcarea functiona mult incetinit si am ajuns sa am dubluri. Curand voi completa cu celelalte imagini si vei vedea si pestele sarit pe farfurie, gata preparat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Larissa
[25.06.12 18:34:18]
»

Felicitări, foarte detaliat scris! Eu sunt una dintre cunoscătoarele zonei, din postura de turist, desigur, de aceea m-ar interesa să povestești cum a decurs croaziera pe dunăre, cât a durat și ce obiective ați vizitat, dacă ați primit explicații etc. Mulțumesc anticipat!

maria55 †
[25.06.12 21:19:57]
»

@iulianic: felicitari!

iulianicAUTOR REVIEW
[25.06.12 21:48:35]
»

@all: Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

@larissa2012: Am in vedere relatarea croazierei pe Dunare pentru ca mi-a lasat amintiri de neuitat. Plecasem de acasa cu dorinta de a face aceasta plimbare pe valuri. Citisem cate ceva pe AFA si imi starnise interesul in asemenea masura incat eram gata sa merg fara sotul meu daca el avea vreo retinere. Dar n-a fost cazul! Vesta de salvare, barca rapida din fibra de sticla, siguranta celui ce o conducea, ne-a inspirat incredere si nu regretam.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
alinaro
[26.06.12 18:23:57]
»

@iulianic: inca o data felicitari!! Te plimbi mult, lucru pentru care te invidiez "sanatos", cum se zice pe aici, si mai ai si bunavointa si rabdarea de a impartasi cu noi impresiile tale. Eu una iti multumesc!

gigioc
[23.04.13 15:38:03]
»

hello

ma duc si eu acum de paste.

care e faza cu am fost acolo? (tricou, abtibilduri) ?

Nasshu
[23.04.13 15:47:00]
»

@gigioc: pai te duci la pensiune, și la întoarcere faci un review foarte bun cu impresiile din acea ''ieșeală'', îl urci pe site, lumea te votează, te clasezi în primii 10 în aceea săptămână si primești un premiu ex click aici.

bun, acum serios ce ai vrut să spui / întrebi prin

care e faza cu am fost acolo? (tricou, abtibilduri) ?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
gigioc
[23.04.13 15:57:16]
»

@Nasshu: salut nassshu. stiu cum functioneaza sistemul de premiere .

insa citisem in rew:

"Mentionez ca atunci cand m-am prezentat la Pensiunea "Steaua Dunarii" nu aveam abtibild "AmFostAcolo" lipit pe masina si nici nu purtam tricou cu insemnele "AmFostAcolo". Am fost la Pensiunea "Steaua Dunarii" ca orice turist, iar atentia cu care am fost tratati a fost aceeasi cu cea acordata si celorlalti turisti."

Am crezut ca avand asa ceva membrii AFA au anumite privilegii. Sau poate n am inteles eu bine.

Salutari,

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iulianicAUTOR REVIEW
[23.04.13 16:43:59]
»

@gigioc: Nu, având abţibild sau tricou cu însemnele "AmFostAcolo" membrii AFA nu au anumite privilegii la pensiuni. Acestea sunt doar pentru a ne recunoaşte între noi atunci când ne întâlnim prin cine ştie ce depărtări.

Am făcut această menţiune în review pentru a evidenţia că cei de la Pensiunea "Steaua Dunării" nu aveau cum să ştie că eu sunt membru AFA şi - vezi, Doamne! - de teama unor referinţe proaste s-au purtat cu noi deosebit de atent. Nu! Totul a decurs normal, cred eu că în nota obişnuită la acea pensiune şi am plecat încântaţi de serviciile de acolo.

iulianicAUTOR REVIEW
[07.05.13 13:28:34]
»

@gigioc: Acum, după ce ai fost la Pensiunea Steaua Dunării din Eşelniţa, sunt sigură că te-ai convins că nu trebuie să porţi tricou AmFostAcolo sau însemnele AFA lipite pe maşină pentru a face gazdele să te primească aşa cum se cuvine.

Asta înseamnă că tu, care ai fost acolo şi te-ai simţit răsfăţat, să-ţi scrii impresiile şi să le faci publice pe AmFostAcolo. Ai putea câştiga un tricou cu care - eventual - te vei putea mândri la vizita viitoare!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
comaro
[11.08.13 16:59:28]
»

patronul, de fapt patronii sunt un exemplu cras de NESIMTIRE!!!    Am rezervat telefonic 3 camere acum 10 zile si ieri cand am sunat sa anuntam ca sosim pe seara au spus ca nu au nici o rezervare pe numele meu. Cand i-am spus patroanei ca am vorbit cu dansa personal si a confirmat rezervarea a spus ca ea vorbeste cu multa lume si nu mai tine minte tot si sa o las in pace ca are treaba.    Mai bine ca s-a intamplat asa ca cine stie ce cocina gaseam acolo. In opinia mea asemenea oameni de nimic nu pot avea o pensiune de top. Scuze daca am fost prea dur dar tocmai am sosit din Croatia unde am gasit peste tot oameni minunati si deosebiti. Din pacate noi mai avem mii de ani sa ajungem la nivelul lor. Si ne mai vaitam ca nu vin turistii straini.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iulianicAUTOR REVIEW
[11.08.13 20:43:05]
»

@comaro: Cred că este o performanţă. Ai postat acelaşi text de 8 ori, adică peste tot unde ai găsit referiri la Pensiunea Steaua Dunării.

comaro
[11.08.13 23:00:30]
»

@iulianic: nu ai numarat bine. Am postat acest text pe toate siteurile din Romania unde se face refererire la aceasta pensiune. In jur de 35 de comentarii. As vrea sa te vad pe tine dupa ce conduci 10 ore si ai in masina familia dintre care si un copil de trei ani care asteapta cu nerabdare sa se odihneasca cum ai reactiona cand te trezesti ca nu gasesti nimic liber in zona si trebuie sa mai mergi inca cinci ore ca sa ajungi acasa. Cum de altfel s-a intamplat (am ajuns acasa la ora unu noaptea) Comentariul tau este exact ca la fotbal. De pe margine este usor dar cand esti in teren e total diferit. Am considerat ca toti eventualii clienti trebuie sa aiba cunostinta de profilul moral al patronilor aceste pensiuni de aceea am postat peste tot. Daca am face toti la fel piata turismului ar fi poate mult mai curatita de neseriosi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster
[14.08.13 17:21:51]
»

@comaro: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinaro, amero, comaro, gigioc, iulianic, maria55
Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Steaua Dunării:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.057487964630127 sec
    ecranul dvs: 1 x 1