ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.12.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 17.07.09
STATUS: SENATOR

Din viața comunității AmFostAcolo

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 8 MIN

Da, AmFostAcolo mi-a fost de ajutor. Multumesc.

Ilustrație video-muzicală
Dido ...Thank You

TIPĂREȘTE

Ultima zi a anului 2010. Dacă tot tragem linie peste anul asta, hai să-mi fac şi eu bilanţul ultimului an pe AmFostAcolo.

Acest review se doreşte a fi un bilanţ al meu şi nu al întregii comunităţi, deoarece nu cred că sunt în măsură să vă apreciez pe voi, colegii/prietenii/userii de pe AmFostAcolo.

În fond suntem o mare comunitate (14.190 useri, odată cu înscrierea azi, pe sait a colegului @florintoma), care au scris 17.088 de review-uri (la ora la care scriu, ultimul era cel al colegei @TORA INGRID, despre Restaurantul " Coroana Cocoşului), cu o diversitate de idei, mentalităţi şi de ce nu, chiar şi resurse financiare, care să ne susţină plăcerea de a călătorii.

Bilanţul meu, se vrea a fi unul în care să cântăresc, dacă activitatea mea aici, mi-a fost mie utilă, în creionarea vacanţelor viitoare, dacă am fost eu util, prin ceea ce am scris, în concluzie, dacă mi-am pierdut vremea, sau am făcut ceva util mie/comunităţii. Chiar vă rog şi pe voi, în ecourile ce le veţi posta, să vă faceţi un astfel de bilanţ.

1. AmFostAcolo - şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite.

Sună destul de pompos dezideratul lui Cornel Bociort, înscris pe frontispiciul primei pagini. Dar, este acest slogan, unul real (ist) ? Chiar şi-a îndeplinit saitul AmFostAcolo acest deziderat, cu care a plecat la drum? Adică ne ajută în a ne face alegerile potrivite, după o informare cât mai amplă aici, pe sait.

Hmmm... , pare destul de greu de răspuns la această întrebare.

Din punctul meu de vedere însă, aici sunt 2 perspective din care trebuie privite lucrurile:

A. M-a ajutat pe mine în planificarea vacanţei? Cu siguranţă că da. Am ajuns la Zoo Debrecen (review-ul este aici) şi la Parcul de Distractii Vidampark (review-ul este aici), după ce am citit 2 review-uri ale lui @mirelutza şi @cristi_an3000, drept pentru care, azi, le mulţumesc. Îndemnat fiind de colega @mariana. olaru, am văzut Mănăstirea Sfintei Cruci, din Oradea (review-ul este aici), drept pentru care îi mulţumesc.

Am găsit înainte de a planifica concediul de anul asta, de la Hajduszoboszlo şi Budapesta, multe review-uri de mare ajutor Despre Aquapark-ul din Hajduszoboszlo (review-ul meu este aici), despre croaziera pe Dunăre cu vasele Legenda Duna Bella (review-ul meu este aici. Mulţumesc @presario), despre Grădina Zoo din Budapesta (review-ul meu este aici), despre Parcul de Distracţii - Vidampark, pe care l-am vizitat datorităă colegei @chege (review-ul este aici). Am văzut şi cel mai mare Acvariu/Tropicarium din partea asta de lume, cel din Budapesta, în urma unui review al colegului @ cristi_an3000, pentru care-i multumesc (review-ul poate fi citit dacă daţi click aici).

Mi-am descoperit locurile natale, în review-ul colegului @danoradea, despre Lacul Iezer, drept pentru care l-am revăzut şi eu şi îi spun un sincer mulţumesc (review-ul meu îl găsiţi dacă daţi click aici).

B. Am ajutat prin review-urile mele pe cineva în planificarea vacanţei?

Nu pot decât să sper asta. De fapt sunt convins. Dacă nu aş avea acestă convingere, m-aş opri aici.

Am feedback, doar de la colegul @danoradea, care la review-ul Atracţii pentru familiile cu copii, în Hajduszoboszlo. , de aici, mi-a scris într-un ecou intr-adevar a fost deosebit de util sa citim inainte de mica noastra excursie, parerile de aici. Drept pentru care-i mulţumesc.

De asemenea, colega @georgiana, în review-ul său despre Manastirea Izvorul Tamaduirii din Petrova, mărturiseşte că Inainte de plecare citisem aici, pe site, impresiile lui @creivean, despre biserica din Petrova, la finalul careia ne recomanda sa nu ratam in zona o vizita la Manastirea Petrova si retinusem si ii multumesc pe aceasta cale pentru sfat. Drept pentru care-i mulţumesc.

Dacă, cumva am uitat pe cineva, îmi cer scuze. Vreau să cred că review-urile mele au fost utile şi altora.

2. AmFostAcolo - o modalitate de a ne îmbogăţi cultura generală.

Nu am foarte multe de spus aici, dar ca unul ce a citit cam tot pe sait şi forum, pot să afirm cu tărie, că pe partea de turism (şi nu numai) review-urile şi ecourile (de pe sait) şi topicurile şi reply-urile (de pe forum), m-au făcut să-mi îmbogăţesc cultura generală.

3. Socializare - prietenii/antipatii.

Pe sait, nu cred că am făcut prea multă socializare, cu toate că aici v-am cunoscut pe toţi şi v-am şi apreciat pe cei mai mulţi.

Pe lângă unii am trecut/trec cu uşurinţă (a se citi fără a-i vota), deoarece nu avem aceleaşi gusturi şi am simţit că nu suntem făcuţi pe acelaşi calapod.

Dar, asta nu înseamnă că antipatizez pe cineva. Unii îmi sunt pur şi simplu indiferenţi.

Iar alţii, îmi sunt mai apropiaţi sufletului, fără să-i pot numi prieteni. În fond, nu cunosc personal de pe sait decât pe @pepsi70ro (pe care am avut plăcerea să-l cunosc în elementul său, în Portul Constanţa, în 09.2010) şi pe @Mire30 şi @mamaruta, 2 Doamne, cu D mare, ce au donat pachete, pentru iniţiativa noastră.

În schimb, pe forum, cred eu că am socializat mai bine, prin câteva topicuri de suflet pe care le-am deschis (de ex. La Multi Ani - vezi aici, Indrumar pentru o scriere cat mai corecta - vezi aici, Oradenii de pe AmFostAcolo - vezi aici, AmFostAcolo a atins 10.000 de useri. - vezi aici şi Ultimul Film Vazut - vezi aici.

Da, am socializat, cu toate că nu asta a fost interesul meu principal pe sait.

Iar ţie, @TEOANCA, îţi răspund public. Da, vreau să fiu prietenul tău, aşa cum vreau să fiu prietenul tuturor celor ce activează pe sait, cu sufletul curat...

4. Clasamente, PMA, premii.

Am mai spus-o şi pe sait şi pe forum (vezi aici, postul 10), nu sunt ipocrit să nu o recunosc, pentru mine contează clasamentul şi punctele, pentru că mă motivează să scriu mai mult/bine.

În schimb nu contează premiile. La decernarea premiilor pentru 2009, am ales o carte şi nu o gratuitate ori reducere cum aş fi putut, iar sejurul de la Valea Mariei câştigat în urma unei clasări săptămânale în top, l-am cedat (gratuit) lui @atti_sz, care a fost astfel acolo (vezi review-ul lui aici).

Am beneficiat în schimb de un albumul foto digital de la extrafoto.ro şi de o Scrisoare de la Moş Crăciun (spre bucuria nespusă a fii-mii).

Iar eventualul premiu, pentru activitatea pe sait de anul asta, am anuntat inca din Octombrie, că înţeleg să-l donez uneia din familiile cu care am fost solidari (vezi aici, postul 89).

Concluzie: Îmi place întrecerea, dar nu am nevoie de premiul anual, ori alte premii gase.

5. Solidaritatea AmFostAcolo.

Am dovedit, noi toţi cei de pe AmFostAcolo că suntem solidari cu cei greu încercaţi de soartă (vezi aici).

Aici chiar nu am multe de adăugat. Vreau doar să le mulţumesc tuturor celor ce au arătat că le pasă!!!

Da, AmFostAcolo mi-a fost de ajutor.

Vouă?

P. S. Review-ul/bilanţ nu se doreşte a fi unul limitativ, toţi cei pe care activitatea pe sait i-a ajutat, aşa ca pe mine, ori în alt mod, sunt liberi să-şi exprime satisfacţia/insatisfacţia prin ecouri.

P. S. 2: Iară, anul care vine, să vă aducă la toţi sănătate, fericire şi vacanţe frumoase.

La Mulţi Ani!!!


[fb]
---
Trimis de creivean in 31.12.10 18:21:00
VIZUALIZĂRI: 2076
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
28 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 La MULŢI, MULŢI ANI!!! AmFostAcolo.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 0 PMA (din 25 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI la acest articol

28 ecouri scrise, până acum

santana* [31.12.10 18:26:24] »

Esti sigur ca review-ul Torei Ingrid e ultimul pe anul acesta? Vad ca mai sunt unii cu butonu' on/off defect, sau trebuie scosi din priza ca aspiratoarele rusesti? LA MULTI ANI!

celeste [31.12.10 18:30:51] »

La multi ani cu sanatate si... vacante cat mai multe si placute in 2011.

creivean [31.12.10 18:31:24] »

Nu, mai este un review. Na, că n-am verificat înainte de a-l urca. Sorry.

creivean [31.12.10 18:36:15] »

UPS!!! A primit PMA standard.

Rog un webmaster să le retragă.

Mulţumesc.

webmaster10 [31.12.10 19:07:19] »

Retrase pma std.

La multi ani!

dannek [31.12.10 19:23:40] »

La multi ani!

Sa ne vedem sanatosi in 2011!

petrecere frumoasa!

ascent [31.12.10 20:11:02] »

LA MULTI ANI!

creivean [01.01.11 09:38:17] »

Am urcat şi câteva fotografii.

Rog un webmaster să le retragă PMA standard, deoarece prima este luată de pe net, iar alte câteva le-am mai folosit la alte review-uri şi nu ar fi corect să fie punctate de 2 ori. Ultimele 3 le-am încărcat în premieră, dar nu vreau să fie punctate, deoarece am să le folosesc la un review ulterior (sper).

Mulţumesc.

TEOANCA [01.01.11 09:41:45] »

Buna dimineata si LA MULTI ANI 2011!

Cred ca nu v-ati trezit inca, nici eu prea bine dar trebuie sa scriu pentru ca tocmai mi-am facut primul prieten pe 2011, @creivean.

M-am gandit un pic daca este frumos sa dezvalui in public cererea de prietenie a unei doamne ca raspuns la mesajul tau cu urari de bine, hm... dar apoi mi-am zis ca de fapt raspunsul conteaza si nu neaparat modul cum a fost dat. Am trecut de muuult de momentele cand asteptam flori si ciocolata Mi le cumpar singura.

Si acum, ca suntem prieteni, am votat rev. tau atat de... pragmatic, la obiect (inainte sa vad "DA"-ul tau alaturi de numele meu - parol) si as vrea sa spun ce am citit eu pe undeva. Despre dragoste si ura se spune ca implica pasiune. Interes. Asta vorbind de cele doua extreme... Despre indiferenta... se spune ca nu implica nimic. Adica, mai bine nu ma placi decat sa-ti fiu indiferent. Asta doare rau.

Iti doresc sa iti pastrezi si anul acesta echilibrul si echidistanta in alegerea prietenilor pe AFA.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
webmaster15 [01.01.11 09:54:04] »

Am retras PMA standard si la fotografii, urmare a solicitarii autorului review-ului.

creivean [01.01.11 10:02:51] »

@TEOANCA

Acum realizez că am fost nepoliticos şi-mi cer iertare. Sper ca tu, prietena mea mă vei ierta. Eram destul de prins cu scrierea review-ului şi n-am mai gândit limpede.

De fapt, subliminal, doream să transmit tuturor faptul că, în mine vor găsi un prieten, toţi acei ce activează pe sait, cu sufletul curat...

Rog un webmaster să ataşeze la review o melodie de suflet (Dido - Thank You) de aici http://www.trilulilu.ro/dnpredescu/af7cdd96790183

webmasterXY* [01.01.11 10:10:29] »

Done.

pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / zSTRATOSFERA [01.01.11 10:23:41] »

Un moment deosebit din viata mea a fost faptul ca te-am cunoscut, nu oricand intalnesti oameni de o asemenea valoare sufleteasca, esti unul dintre cei care pune foarte mult suflet pe AmFostAcolo iar comunitatea are nevoie de cat mai multi oameni asemeni tie.

La multi ani, un an mult mai bun decat cel pe care tocmai l-am lasat in urma!

magdalena [01.01.11 10:28:49] »

Desi inca nu m-am trezit bine, as vrea sa raspund si eu la intrebarile puse de @creivean sau sa discut pe marginea subiectelor din prezentul review.

Punctul 1. A. Pot spune ca am ajuns in unele locuri tocmai ca am citit pe site despre ele. In Budapesta, la hotelul Charles am ajuns datorita impresiilor postate pe acest site. Eram in Cehia si ne-am schimbat planurile in ultimul moment si aveam nevoie de o cazare convenabila in Budapesta. Am deschis site-ul, am intrat in sectiunea respectiva, am citit niste impresii si am luat legatura cu hotelul facand rezervarea. A fost ok. In Arad la pensiunea Olimp tot datorita impresiilor postate aici de @pepsi70ro si mai ales datorita faptului ca am putut discuta prin ecouri si mesagerie cu autorul lor pentru a cere informatii deoarece site-ul pensiunii nu avea actualizat numarul de telefon.

Am vazut parcul tematic Ion Creanga datorita impresiilor @biancutai si am revazut Cetatea Neamtului tot datorita ei, iar in Sozopol am ajuns "datorita" lui @ionescunic.

Am petrecut o aniversare frumoasa la restaurantul Excalibur din Bucuresti tot datorita impresiilor postate aici de @trandafir1970, am vizitat Palatul Mogosoaia dupa ce ramasesem in minte cu impresiile postate de @costi. In Viena m-au ajutat impresiile postate de autorul prezentului review (@creivean).

Asta ce imi amintesc acum, insa mai sunt multe pe care le-am vazut datorita acestui site, dar nu caut acum in amanunt si cred ca ar fi mult prea multe de scris.

Un lucru este cert, formatul site-ul este diferit de al altora care ofera review-uri cu privire la anumite puncte de interes turistic, in general ofera numai la cazari si tocmai de aceea eu l-am gasit foarte util in planificarea vacantei mele si aici ma refer si la anumite sfaturi pe care le-am desprins citind nenumaratele impresii.

In orice caz, unele impresii ma vor ajuta in viitor, pe lista mea fiind locatii prezente in anumite review-uri scrise extraordinar de @mariana. olaru si @costi (ma refer strict la impresiile turistice) si mi-am notat locatii vazute de @georgiana, @catalina. lupu, @presario @dannek, @sandu. 53, si multi altii si ei stiu care sunt pentru ca am lasat ecouri in acest sens, cerand informatii sau specificand ca imi vor fi de folos.

Punctul 1. B. Eu sper ca am ajutat prin impresiile scrise de mine, imi amintesc in acest moment ca @dannek a vazut panorama Vienei de pe muntele Kahlenberg datorita impresiilor mele.

Punctul 2. Am spus deseori ca datorita acestui site am invatat mai multa istorie si geografie decat in toata viata mea si, implicit, mi-am imbogatit astfel cultura generala.

Punctul 3. Nici eu nu pot spune ca am socializat, nu acesta a fost scopul meu cand am postat aici primele impresii, nu am participat la intalniri AFA, evident, insa, ca am schimbat pareri sau am discutat cu cativa useri, fara sa numesc asta o prietenie, neaparat.

Dar pot spune cu mana pe inima ca oamenii cu care am discutat sunt deosebiti, iar intuitia nu ma inseala niciodata, nu credeam sa intalnesc "pe net" persoane cu care sa pot discuta familiar.

Punctul 4. Cand am scris prima data nu stiam de premii, am facut-o sa ajut cu impresiile mele despre Hotelul Hera din Predeal, care nu mi-a placut, apoi am descoperit concursul si am fost stimulata de acest lucru, evident, dar pentru a scrie mai frumos, mai bine si pentru a cuprinde mai multe amanunte care vor fi de folos.

Repet aici ca, indiferent care ar fi valoarea unui posibil premiu, acest lucru nu poate compensa miile de ore petrecute pe site. Da, ati citit bine: mii de ore! Pentru ca a scrie o impresie poate dura cateva zile, iar pentru incarcarea ei si a fotografiilor, uneori am urcat si 100 de fotografii la un review deoarece vorbeam de multe obiective si vroiam sa ilustrez frumusetea lor, se "pierde" foarte mult timp si asta in detrimentul altor lucruri mai importante in viata unui om. Daca nu as fi fost pasionata de acest lucru nu as fi scris in veci.

Ca o concluzie, mie mi-a fost util acest site, chiar daca am desprins multe animozitati in unele ecouri, impresiile sunt cele care conteaza si daca urmatoarea data cand voi incerca sa intru pe el nu voi gasi un mesaj de genul: the account has been suspended sau the link appears to be broken, imi va fi util in continuare, indiferent daca eu voi mai scrie sau nu impresii.

In general, ne asteptam ca lucrurile bune din viata noastra sa dureze, dar niciodata nu stim cat ne vom putea bucura de ele.

La multi ani si multumesc tuturor care m-au ajutat in planificarea vacantei mele!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
costin1968 [01.01.11 12:09:46] »

Daca s-ar da puncte in ideea: "Am fost acolo fiindca am aflat din Review-ul... scris de... "? Sau/si din ratiunea : "Am avut o vacanta reusita fiindca am folosit sfaturile lui...", si mici explicatii, sa spunem...Ar fi puncte adevarate, parerea mea.

La multi ani, cu Sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti!

creivean [01.01.11 12:17:45] »

@all

Mulţumesc pentru urările de bine. Acestea, să se întoarcă înzecit la voi.

@pepsi70ro

Ovidiu, păi eu atunci ce să mai zic. Că eşti unul dintre cei ce scriu cel mai bine, se ştie, că eşti un suflet mare, este deja dovedit, că eşti un coleg bun ce are un cuvânt bun de adresat fiecărui nou venit, este evident.

Dar, pentru mine, întâlnirea cu tine, în port a avut o importanţă deosebită. Am înţeles mai bine, graţie explicaţiilor tale, la ce eveniment important am asistat.

Pentru toate astea şi ţie-ţi mulţumesc.

@magdalena

Asta-i stilul de reacţie pe care review-ul/bilanţ mi l-am dorit să-l creeze.

Să stăm şi să evaluăm fiecare, dacă, aşa cum zici tu bine, miile de ore petrecute pe sait au fost de ajutor.

De altfel, dacă vă uitaţi în fişa tehnică, am trecut la PRET SEJUR: 1 an intreg, iar la DURATA 365 zile, deoarece nu numai că am analizat ultimul an, dar chiar mi-am petrecut o parte importantă din ultimul an şi pe acest sait/forum.

Şi pentru acest ecou îţi mulţumesc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
Alina Morar [03.01.11 21:36:50] »

La Multi, Multi Ani cu sanatate si fericire iti urez si eu cu intarziere. La fel le urez tuturor celora, care mi-ati trimis acele mesaje frumoase, dar efectiv nu am avut timp sa va multumesc. Tuturor de pe AFA va urez numai bine si sa ne vedem cu bine la intalnire.

Eu doar atat pot sa spun: 3 zile cat am stat la Hajdu am crezut ca innebunesc fara net. Desi am fost cu prieteni si ne-am distrat, am avut un Revelion frumos, ne-am relaxat, ne-am balacit, ne-am shopping-uit... inainte de culcare imi era dor de voi. Pe bune. AFA e un drog.

Azi, cum am intrat in casa, direct la calculator am fugit.

Si eu am descoperit multi oameni sufletisti si foarte de treaba. Tu esti unul dintre ei.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
biancuta [03.01.11 23:55:25] »

Sunt si eu de parere ca site-ul si-a atins scopul! In vacanta mea din acest an am citit rws care ma interesau si mi-am putut face o parere in privinta hotelurilor. Foarte mult m-au ajutat si in vizitarea anumitor obiective despre care nu stiam, insa le-am gasit aici si am primit si recomandari foarte utile!

Am citit multe alte impresii care ma vor ajuta in viitor la alegerea unei noi destinatii si/sau a obiectivelor de vizitat, in foarte multe tari: Ungaria, Austria, Cehia, Serbia, Bulgaria, Turcia, Grecia si multe destinatii unde nu cred ca voi ajunge, dar m-am bucurat sa le vizitez doar virtual.

Am "cunoscut" oameni minunati, de a caror parere voi tine cont in alegerea vacantei!

Vreau sa cred ca si impresiile pe care le-am scris eu vor fi de folos celor interesati! Asa e, @magdalena, am petrecut pe site mii de ore in incercarea de a scrie cat mai bine si de a da informatii cat mai multe si mai utile!

Numai bine tuturor si vacante cat mai multe si mai reusite!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
alex_iasi [27.11.11 21:09:45] »

foarte interesant, curat si inovator modul tau de abordare in acest sens. sa scrii un review atat de complex si de structurat pe o activitate intreprinsa pe parcursul unui an intreg e mare lucru! necesita rabdare, intelepciune si interes deosebit pentru acest site, totodata si pentru noi ceilalti prieteni.

felicitari pentru acest bilant, denota multa implicare si suflet as putea spune pentru amfostacolo.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
creivean [27.11.11 21:19:58] »

Alex, cu cele 4 luni ale tale pe sait (Multi, Multi Ani înainte), poate că, încă nu înţelegi ce înseamnă saitul asta pentru mine şi nu numai. Review-ul de faţă, este la fel de actual ca şi acum un an, când l-am scris.

Diferenta este că, anul asta sunt retras din orice concursuri şi scriu doar din placerea de a ajunta pe altii. Verifică-mi user-cardul şi ai să vezi câte review-ui la care eu am cerut retragerea punctelor am şi câte aşa-zis review-uri/reportaj (despre locurile vizitate pentru voi) am.

Asemănarea este aceea că, la peste 2 ani (şi 4 luni mai exact), citesc în fiecare zi, tot ceea ce se scrie, votez ce-mi place şi scriu ecouri, acolo unde am ceva de spus.

Poate de vină-i faptul că nu am cont de Facebook, HI5, Twitter, iar pe softpedia, nu mai scriu. Şi atunci, îmi rămâne pentru petrecerea timpului liber acest sait şi... forumul aferent, pe care-mi place să-mi duc topicurile la zi (La Multi Ani! , Ştiaţi Că? , GPS, Formula 1, etc.). Te invit şi pe acolo, ai să găseşti nişte bancuri de senzaţie...

A, mulţumesc pentru rândurile pe care mi le-ai adresat şi pentru că ai scormonit prin arhiva saitului şi ai citit acest review, scris cu aproape un an în urmă...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / zSTRATOSFERA [27.11.11 21:31:13] »

Nicule, esti unul dintre cei mai sufletisti oameni de pe AFA, cred ca nu este doar impresia mea, sunt fericit ca existi si traiesti alaturi de site, nu stiu cat de mult ai tu nevoie de informatia de pe site, dar cu siguranta site-ul are nevoie de tine, de sufletul tau!

santana* [27.11.11 21:34:27] »

Dacă-ţi va place şi băutura, atunci rezonăm sută la sută, amice Creivean!

creivean [27.11.11 21:47:40] »

Ovidiu, mulţumesc, ştiu cât de mult preţuieşti şi tu, această comunitate, tocmai de aceea, Afinitatea mea Turistică (şi nu numai), este setată pe 100%, în ceea ce te priveşte.

Florin (aka. @santana) numa' d-asta n-ai tu bai. Vezi că, de marţi într-o săptămână, dau de băut!!! Tuturor celor ce vor fi prezenţi în vinoteca de la Hotelul Maxim, de Moş Nicolae, începând cu orele 14.00. Şi, pentru tine, că eşti venit de departe, pun la bătaie şi nişte şuncă (nu slănină, cum te-ai aştepta) şi, mai târziu, poate şi... nişte... şunci.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
dananecula CONS. ONORIFIC AFA / zSTRATOSFERA [27.11.11 22:07:03] »

@creivean

Daca tot ai amintit de Mos Nicolae, permite-mi sa-ti urez de pe-acuma ,,La multi ani! '' si... o rugaminte: daca ajungi la restaurantul hotelului Maxim, rogu-te o salata Cezar s-o savurezi si pentru mine.

Petrecere frumoasa si toti cei dragi sufletului tau sa-i ai alaturi la onomastica de pe 6 decembrie. Cat despre prietenii virtuali, cu siguranta se vor gandi la tine ! Pentru ca meriti din plin !

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
santana* [27.11.11 22:28:50] »

He-he-he, amice Creivean, hai să lămurim o chestie: eu sînt de altă religie decît majoritatea dintre voi şi puţini de pe afa ştiu asta. Sper să nu se işte probleme de aici... Sper. Aşa că mă tentează doar faza cu şuncile de după.

creivean [27.11.11 22:35:50] »

Ştiu Florin, eşti de altă religie. Adică eşti mai catolic decât papa. Dar, te-om boteza noi, stai fară grijă.

Şi, să înteleg că, chiar dacă invitaţia este cu ora 14.00, tu ajungi numa' la 24.00?

Să ştiu unde să-ţi ţin loc. În vinotecă, sau în hotel?

@dananecula

Mulţumesc mult, ştiu că-ţi îndrepţi gândul şi spre mine. De fiecare dată.

santana* [27.11.11 22:41:11] »

Of, distanţelea astea ne omoară! Nici catolicii nu manîncă carne de porc, că nu ştiam, pe bune?

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / zSTRATOSFERA [27.11.11 22:55:36] »

@santana

Daca ajungi la hotel Maxim, neaparat dupa vinoteca mai ai putin: faci la stanga si-i sala de fitness, s-apoi ajungi la piscina. Si cu cea mai mare sinceritate ti-o recomand. E super relaxanta! Nu refuza invitatia de Sf. Nicolae, ca nu stii ce pierzi

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alex_iasi, Alina Morar, ascent, biancuta, celeste, costin1968, dananecula, dannek, magdalena, santana*, TEOANCA
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0856468677521 sec
ecranul dvs: 1 x 1