DEZASTRU
Am fost la CONCORDE DE LUX LARA in perioada 30.12.2024-03.01.2025
Deși nu este în plin sezon, pentru cazare am așteptat 3-4 ore, motivând ca nu erau gata camerele!
Ajunsi in camera dupa 3-4 ore constatam ca lenjeria de pat era veche, uzata, prosoapele foarte uzate iar cosmeticele nu erau cele specificate in oferta!
La restaurant preocuparea personalului (ospătarii) era bacșișul, mesele destul de vechi, neîntreținute, fără fețe de masă, vesela veche, ciobită.
Preparatele pt aperitive aveau un aspect ciudat, neatrăgător! Altele, în special tocături le păreau refolosite, reciclate!
Seara de revelion a debutat foarte prost, o îngrămădire de 700-800 oameni într-un spațiu îngust unde fusesem invitați de la 18.30 pentru a ne permite accesul în sala de revelion la ora 20.00! În sală foarte mare înghesuială, ospătarii loveau scaunele și deranjau oaspeții pentru a servi!
Pentru o cafea la bar a trebuit să aștept cel puțin 30 minute!
Paharele de la plajă jegoase, nespălate!
Personal nu am fost mulțumit, satisfăcut de acest hotel!
Noroc ca am fost câțiva prieteni foarte buni care ne-am străduit să ne simțim bine!
Trimis de Salcie in 04.01.25 16:51:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Belek, Bodrum, Kemer,
- Alte destinații turistice prin care a fost: Italia, Spania, Grecia, Franța, Suedia…. Turcia (Rixos), Egipt….
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Salcie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 148&hid=171.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
@Salcie: Deci inteleg ca este varza hotelul... Nu pot sa inteleg de ce dau altii note asa de mari.
@Yoda: pentru ca este un hotel excelent cu servicii de top!!
- Aug.2024 Super vacanta de vis — scris în 27.08.24 de pop 1977 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Super vacanta de vis — scris în 23.08.23 de pop 1977 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Super vacanta de vis — scris în 22.08.22 de popica1977 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor… — scris în 17.08.21 de anca92 din HUNEDOARA - nu recomandă
- Aug.2016 Superb! Păcat că nu am stat mai mult — scris în 07.12.16 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Pacat ca am ales altceva pt vacanta — scris în 27.07.12 de dandana din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Supeeeeeersonic Concorde — scris în 20.09.11 de CCRRIISSYY din CONSTANTA - RECOMANDĂ