Am fost a doua oara la acest minunat hotel si totul a fost la superlativ absolut din toate punctele de vedere cazare, mancare distractie etc... am fost si in anul 2022 si atunci a fost foarte bine dar anul acesta a fost de vis
despre SERVICII
gazde extraordinar de primitoare, amabile cu o atitudine nemaipomenit de buna, i-ti dadeau din energia lor,
mai ales barmanul de pe ponton un baiat extraordinar de sociabil si amabil cred ca Erkan il cheama
despre CAMERE & COND. CAZARE
camera foarte curata, curatenie in fiecare zi, prosoape schimbate, lenjerie schimbata, baia destul de mare, balcon mare, aerul conditionat functiona perfect, ne-am odihnit foarte bine,
camera mare cu doua paturi, unul de doua persoane, unul de o persoana
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
restaurantul foarte frumos, curat aranjat pe categorii de persoane, cu copii, fara copii, admosfera frumoasa in fiecare seara se organiza seara cu specific italienesc, asiatic, mexicanetc...
mancarea extraordinar de bine gatita si diversificata, proaspata si gustoasa, de asemenea hotelul are 6 restaurante a la carte la care poti sa mananci o data pe sejur la fiecare,
iar la bautura aveau vreo 10 feluri de bere la sticla plus vreo 20 de feluri la draft iar bauturile din import erau de toate felurile, wiski, coniace etc...
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
cadru natural frumos hotelul este pe plaja, foarte multa verdeata in gradina hotelului pana la plaja,
gaseai loc la orice ora, nisip destul de fin, erau si pietricele dar mici,
intrarea in apa se adancea dupa aproximativ 3-4 metri dar apa i-ti ajungea pana in zona umerilor, foarte curata apa.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
relaxarea este totala, distractia fara cuvinte in fiecare seara erau organizate spectacole in diferite locuri din incinta gradinii hotelului, muzica house, muzica live, mini disco pt. copii, iar intr-o seara am vazut un joc de lasere nemaipomenit, diferite trupe de dance, circ etc...
hotelul are piscine exterioare foarte mari si frumoase
Trimis de pop 1977 in 23.08.23 10:15:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: fame rezidence goynuk de 2 ori, diamond hotel in side, sherwood dreams belek
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pop 1977); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Recomand acest hotel din tot sufletul pt. cine vrea sa aiba o vacanta de vis, vorba aia dai un ban dar stai in fata
@webmasterX: Scuze ca nu am facut acest lucru nota 10 la camera, mare spatioasa la etajul 4 cu vedere la mare, super
@pop 1977: Mulțumiri, am adăugat nota pentru cazare în caseta tehnică
Felicitări pentru vacanta reușită la un hotel minunat!
Prețul este foarte bun!
Când ați cumpărat biletul și de la ce tour-operator?
Puteți sa-mi răspundeți în privat, mulțumesc! ????
Salutare si felicitări pentru vacanta reușită.
Povesteam cu cineva care s a intors de un hotel din România din Mamaia care se prezintă a fi de 5 stele... Ph...
Imi spunea ca ei pe plajă la bar aveau bere la draft si sucuri...
I am arătat fotografia ta nr 4 cu barul de la plajă... ????????????Este o diferență de câteva stele a zis!!!
Toate cele bune și vacante frumoase întotdeauna!
@m liviu*: da fotografia este doar de la un bar de la plaja dar de fapt sunt 3 baruri la plaja iar la doua dintre ele poti sa si mananci daca vrei, totul e la superlativ dar ce conteaza sa te simti bine e atitudinea barmanilor si a ospatarilor... fara cuvinte
- Dec.2024 Dezastru — scris în 04.01.25 de Salcie din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2024 Super vacanta de vis — scris în 27.08.24 de pop 1977 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Super vacanta de vis — scris în 22.08.22 de popica1977 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor… — scris în 17.08.21 de anca92 din HUNEDOARA - nu recomandă
- Aug.2016 Superb! Păcat că nu am stat mai mult — scris în 07.12.16 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Pacat ca am ales altceva pt vacanta — scris în 27.07.12 de dandana din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Supeeeeeersonic Concorde — scris în 20.09.11 de CCRRIISSYY din CONSTANTA - RECOMANDĂ