ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.08.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 15.04.10
STATUS: TITAN
TIMP CITIRE: 3 MIN

Iulianic, primul user AFA care  a postat 1000 reviewuri

TIPĂREȘTE

Stiam de mai mulţi ani că Iulianic deţine nr 1 la numărul de reviewuri publicate şi bănuiam că în 2023 cel târziu în 2024 va ajunge la 1000. Iată că anul acesta a scris aproape 50 de reviewuri, număr care ar fi acceptabil la un user chiar şi pentru o activitate pe mai mulţi ani. O simplă privire asupra activităţii ˝greilor˝AFA, arată că au scris între 400-600 reviewuri (depinde şi de vechime) cu câteva excepţii în plus sau minus.

Iulianic s-a înscris în AFA în 2011 şi încă de la început s-a impus prin modul de abordare al subiectelor alese. Nu am citit tot ce a scris, ci mai mult despre destinaţii în care am fost sau erau în proiect, idem aprecieri de cazare sau restaurante ca indicaţii pentru excursiile noastre viitoare. Mi-am dat seama de la început că orice scrie este corect şi are o solidă bază documentară.

A fost remarcată de la început si desi în 2011 s-a înscris aproape la jumătatea anului, a obţinut încă de la primul review vezi impresii superbonus şi locul 5 în clasamentul anului la care au participat 500 competitori. În cei 12 ani de activitate niciodată nu a coborât sub locul 10 deşi în acest interval de timp au apărut useri noi talentaţi şi informaţi şi era formată déjà o gardă veche care scria reviewuri foarte documentate.

Ca să vedeţi cum scrie vă trimit la întâmplare tot la un articol de început scris în iulie 2011, la două luni după înscrierea în AFA despre o excursie făcută în 2009.

vezi impresii Amplasare, istoric, prezentare, a cuprins tot ce se putea scrie. Vă mai dau un exemplu. Ultimul ei review este despre ansamblul brâncovenesc de la Potlogi. L-am comparat cu cel pe care-l scrisesm eu anul trecut. Diferenţă de clasă.

Dealungul anilor de prezenţă pe Afa a scris cu seriozitate sute de reviewuri despre România, scoţând în evidenţă detaliile unor obiective vizitate de ea şi pe care altul nu le-ar fi remarcat. Pe Romania s-a axat în ultimul timp, când de una singură a găsit excursii organizate în al căror program turistic erau şi locuri mai puţin vizitate. Nu cred că este vreun colţ din ţară nescotocit de ea. Asta nu înseamnă că nu a vizitat multe ţări străine, calitatea de consilier pe destinaţiile Maroc, Portugalia, Spania dar şi pentru România, recomandându-i competenţa. Da, a vizitat multe ţări străine mai toată Europa dar şi din nordul Africii, Asia Mică, Ucraina, etc. În primii ani de afiliere la AFA, cât amintirile erau proaspete, a postat din excursiile făcute în urmă în 2007-2011 în Israel, Italia, Franţa, Spania, Egipt, Portugalia- fapt care denotă că a fost ordonată şi şi-a notat ce a văzut plus sufficient material fotografic.

Este foarte implicată în viaţa comunităţii scriind 4365 ecouri de apreciere sau completări ale reviewurilor scrise de alţii iar userii au fost interesaţi de ce a scris, însumându-se aproape 66000 vizualizări.

Calitatea principală a reviewurilor: documentarea amplă şi profunzime.

Cred că scrierea impresiilor de călatorie, pentru Iulianic e un hobby şi o pasiune căreia îi dăruieşte mult timp şi necesită foarte multă muncă. Cei mai nou veniţi ar fi bine să se aplece asupra reviewurilor ei, au ce învăţa şi toţi la început am învăţat să scriem de la alţii.

Felicitări Iulianic şi mergi înainte, prima treaptă 1500, apoi 2000!

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Michi in 30.08.23 09:18:41
Validat / Publicat: 30.08.23 11:17:41

VIZUALIZĂRI: 700 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 22 PMA (din 22 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI la acest articol

8 ecouri scrise, până acum

AZE
[30.08.23 11:22:16]
»

De și am spus deja un la mulți ani la articolul 999 hai s-o dau și la 1000

La mulți ani și la mai multe articole spre 2000

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
mprofeanuPHONE
[30.08.23 18:25:27]
»

@Michi: Știam că se apropie de numărul 1000, fără să citesc acest articol am felicitat-o la articolul pus înainte de al dumneavoastră! Ce mi-ar fi plăcut o decernare de o diplomă omagială într-un cadru festiv, un magnet, ceva... la o întâlnire față în față pe AFA! Este o muncă titanică să ajungi la numărul 1000!

La multe multe alte impresii scrise aici pe AFA!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
adrianaglogoPHONE
[06.09.23 10:42:52]
»

@Michi: Si eu ma alaturi cu niste urari: multa sanatate, multi bani, ca fara cele doua nu se pot face multe calatorii! La multe articole la fel de utile si perfecte!

MichiAUTOR REVIEW
[06.09.23 13:46:15]
»

@adrianaglogo: Aş fi vrut să-l citească mai mulţi, în special din noii veniţi, pentru că au ce învăţa din reviewurile ei. La rândul nostru toţi am fost scoliţi mai mult sau mai puţin.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
iulianic
[07.09.23 19:51:24]
»

@AZE:

La mulți ani și la mai multe articole spre 2000

Știu că ai vrut să fii amabil și îți mulțumesc.

Totuși... crezi că mai trăiesc (eu sau AFA) încă 12 ani pentru a mai scrie încă 1000 de review-uri?

@mprofeanu : și @adrianaglogo: Deși ecourile dumneavoastră sunt adresate lui @Michi - autoarea articolului, vă mulțumesc în mod special!

@Michi :

Aş fi vrut să-l citească mai mulţi, în special din noii veniţi...

În era telefoanelor mobile, noii veniți au timp pentru a ne citi pe noi?

Deși pare ciudat, deși poate n-ar trebui dat fiind că articolul dumneavoastră este o laudă la adresa ea, votez și eu și acord totodată superbonusul.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
iulianic
[07.09.23 19:56:43]
»

@Michi: Astăzi, cu totul întâmplător (pentru că de un timp nu am mai intrat pe AFA) am descoperit articolul dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru efortul de a scrie despre mine și despre activitatea mea, dar – pentru cei care vor voi să creadă – trebuie să spun că am fost cu adevărat șocată. Cârcotașii ar putea spune că eu v-am rugat să faceți asta pentru ca să mă dau mai modestă decât sunt. Dacă există măcar cineva care crede așa ceva, îl asigur că nu am avut nimic de-a face cu această treabă.

Nu intenționam și nici de acum nu intenționez să-mi fac "autoelogiu" cu prilejul celor 1000 de review-uri scrise. În cei 12 ani și ceva petrecuți pe AFA am avut și bucurii, dar și frustrări (pe care nu le-am uitat și pe care n-ar fi fost drept să le omit) pe care prefer să le păstrez pentru mine.

Vă mulțumesc pentru atenția pe care mi-ați acordat-o, precum și pentru urările de la final! Ele sunt valabile și pentru dumneavoastră, dar și pentru toți ceilalți colegi AFA.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
adrianaglogoPHONE
[07.09.23 20:19:45]
»

@iulianic: Nu cred că i-a trecut cuiva prin cap ca e un articol la comandă!

AFA e un spirit, ceva deosebit. Cel putin asa simt eu. Si constat, pe propria-mi piele, că e nevoie de o anume stare pt a scrie aici.

Asa că, încă o dată, La multi ani si la multe articole.

MichiAUTOR REVIEW
[08.09.23 09:16:07]
»

@iulianic: Cred că ai înţeles greşit că felicitările mi-au fost adresate mie, când eu n-am făcut decât să trec în revistă activitatea ta prodigioasă. În 2013 fiind puţini useri AFA şi eu doar cu un an înainte înscrisă, încă aproape de la începutul apariţiei tale am observat că te-ai impus şi am început să te urmăresc. Nu în totalitate, doar ce mă interesa şi am primit din reviewurile tale, informaţii de primă clasă. De fapt ai fost felicitată încă înainte de a scrie eu acest articol. E foarte bună ideea ca la prima întâlnire AFA să se marcheze performanţa ta printr-o diplomă sau premiu special. Îţi urez din nou călătorii frumoase pe care să ni le povesteşti aici. Apropo de 12 ani în care să mai scrii 1000 de articole. Trec repede. Eu am intrat în AFA la 76 de ani, credeam că o să rezist 3-4 ani şi iată am depăsit 13. Mă bătea gandul să mă las dar nu cred că-mi va face bine chiar dacă din cauza dificultăţilor la mers voi vizita obiective uşoare gen mănăstiri, muzee, pentru că odată inoculat morbul AFA e greu să te mai vindeci. Aşteptăm reviewurile următoare şi succes!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, AZE, hlli, iulianic, Michi, mprofeanu
Alte articole din această RUBRICĂDin viața comunității AmFostAcolo:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.032125949859619 sec
  ecranul dvs: 1 x 1