ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.08.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Timișoara
ÎNSCRIS: 14.08.22
STATUS: JUNIOR
DATE SEJUR
AUG-2022
DURATA: 4 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1258 lei
FĂRĂ transport
CAM: DblStd
REGIM MASĂ faraMasa
Raport PREȚ/CALITATE:
DEZASTRU

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
60.00%
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
60.00%
Către satisfăcător
CADRUL NATURAL:
60.00%
Către satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
60.00%
Către satisfăcător

NOTA MEDIE REZULTATĂ
55.50%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Pensiunea 'La Moară la Făgădău'3

încărcat de pe telefon!
[fb]
NOU TIMP CITIRE: 3 MIN

Oaza de liniște cu drujbe turate la maxim

TIPĂREȘTE

Am ales această pensiune, datorită peisajului din zonă, dar și recenziilor„pozitive" care o descriu, ca o„oază de liniște" ceea ce e departe de adevăr, cel puțin în perioada în care am fost noi cazați-8.08-12.08.2022


despre SERVICII

Am ales această pensiune, datorită recenziilor„pozitive", dar din păcate realitatea este alta! Nici vorbă de oaza de liniște.

Am plătit 200 lei/noapte, pentru această "liniște", dar proprietarul pensiunii a tocmit muncitorii să taie lemne cu drujba, de la ora 11 dimineața - 18 seara, deși erau turiști în pensiune, care nu puteau să se odihnească din cauza zgomotului infernal, care se auzea în cameră chiar și cu ușa de la balcon închisă.

Pentru confirmare pot atașa un video!!!


despre CAMERE & COND. CAZARE

Apa are debitul minim la chiuveta, probabil să se facă economie! Coșul de gunoi, nu a fost schimbat 4 zile.

Frig noaptea în camera (11 grade în luna August). Am solicit pături suplimentare, care nu existau în cameră, ca să putem dormi și să nu tremurăm de frig!


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Prețuri foarte mari, 20 lei pentru 3 cremvuști la micul dejun, omleta aproape crudă, efectiv nu erau prăjite ouăle, ceafa de porc la grătar avea un miros dubios, probabil că a fost înghețată/dezghețată de mai multe ori.

Nu aveai multe opțiuni, datorită lipsei de personal (soția proprietarului e bucătăreasa, el servește la masa), așa că meniul era stabilit pe zi, trebuia să aștepți câteva ore, să-ți gătească altceva, era evident că nu erau dornici să facă meniuri preferențiale!


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Pensiunea este amplasată într-un cadru frumos, natural, aspectul este rustic, ceea ce atrage evident turiștii, care cred că vor găsi aici liniștea mult dorită, iarba nu e tăiată de jur-împrejurul pensiunii, din lipsă de timp, sau de personal!

Efectiv nu poți susține o pensiune, cu doar 2 oameni, care sunt și bucătari, ospătari, îngrijitori... Și asta se vede, în toate aspectele-de la prepararea mâncării, la servire și curățenie!


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Un singur Wellnes situat împrejurul lacului Ciucaș (care este aproape secat, arată ca baltă părăsită). Prețurile exorbitante - 100 lei abonament/zi, dacă părăsești incinta, nu mai ai dreptul să intri pe acelasi bilet, 50 lei/pentru 3 ore pentru turiști, 25 lei pentru 3 ore pentru localnici! Discriminare pe față, turistul e bun doar să fie jecmănit oriunde și oricum!!!


[fb]
---
Trimis de DSTm22 in 14.08.22 12:51:49
Validat / Publicat: 14.08.22 17:10:07
VIZUALIZĂRI: 335
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DSTm22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 5400 PMA (din 7 voturi)

ECOURI la acest review

15 ecouri scrise, până acum

webmasterX [14.08.22 17:09:16] »

@ux126684: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 108784&hid=7260.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux126684 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

webmasterX [14.08.22 17:09:37] »

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

DSTm22scris / TELEFON [14.08.22 18:42:16] »

@webmasterX: Pensiunea„La Moară la Făgădău " este localizată pe Str. Morii, nr 26

DSTm22scris / TELEFON [14.08.22 18:45:43] »

@webmasterX: Am încărcat deja un video în care se aude exclusiv„glasul drujbelor", nu susurul Oltului, care„trece prin spatele curții! "😱😬

resita2009 [14.08.22 18:53:07] »

@DSTm22:

Am încărcat deja un video în care se aude exclusiv„glasul drujbelor", nu susurul Oltului, care„trece prin spatele curții!

ptiu ce bine dorm eu pe zgomotele albe... mai bine ca bebelusii.

ps. aia nu e drajba, e circular

ps 2. pe juniorul meu, cand era bebelus il adormea instantaneu zgomotul produs de aspirator... nu glumesc.

webmasterX [14.08.22 19:27:07] »

@DSTm22: Mulțumiri pentru schimbarea username.

DSTm22scris / TELEFON [14.08.22 19:55:12] »

@webmasterX: 🙂

DSTm22scris / TELEFON [14.08.22 19:59:24] »

@resita2009: O fi circular... Poluarea fonică are același efect!

Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [14.08.22 20:02:16] »

În august 2012 am stat 6 nopți la această pensiune, dar eu am fost mai norocos, când am ajuns acolo terminaseră cu lemnele. Îmi pare rău că te contrazic, dar să știi că pentru noi chiar a fost o oază de liniște, nu ne-a deranjat nimeni. Proprietarul era amabil, ne-a oferit informații cu obiectivele care pot fi vizitate în zonă, seara stam pe malul Oltului, la un păhărel cu palincă, discutam diverse, dar soția sa era mai distantă, nu știu dacă am vorbit cu ea de două ori în 6 zile. La micul dejun erau 3 variante la alegere, era destul de consistent, noi mâncam afară, în butoaiele de pe malul râului. Toate acestea se întâmplau însă în urmă cu 10 ani, observ că lucrurile s-au schimbat, și din păcate nu în bine...

DSTm22scris / TELEFON [14.08.22 20:11:47] »

@Safta Radu: Ați avut noroc... Alegi o destinație pentru un mini-concediu pe care îl aștepți 1 an de zile, tocmai pentru relaxare și "reîncărcarea bateriilor" și când colo... Liniștea, nu e tocmai liniște! Cel puțin bine că s-a întâmplat în ultima zi de ședere. Oricum e de neimaginat, turiștii aleg această locație expres pentru liniște și relaxare, dar se pare că e mai important confortul proprietarilor la iarnă cu lemnele tăiate, decât confortul turiștilor în câteva zile de concediu! Oricum e prima și ultima dată când aleg această pensiune!

resita2009 [14.08.22 20:18:48] »

@DSTm22:

... Alegi o destinație pentru un mini-concediu pe care îl aștepți 1 an de zile, tocmai pentru relaxare și "reîncărcarea bateriilor" și când colo... Liniștea, nu e tocmai liniște! Cel puțin bine că s-a întâmplat în ultima zi de ședere.

Treci peste, cu cat mai repede cu atat mai bine. Nu are rost sa-ti plangi de mila ca, timpul nu-l poti intoarce.

Toti care suntem pe AFA am avut cel putin o experienta negativa in mini-concediile/vacantele noastre dar am trecut peste si pe viitor am fost mai atenti la alegerea destinatiilor.

Spune "multumesc" ca a fost in ultima zi, daca era in prima zi ce faceai?

DSTm22scris / TELEFON [14.08.22 20:25:52] »

@resita2009: Dacă era în prima, plecam... Simplu! Nu își plânge nimeni de milă, e doar o constatare a ceea ce am văzut/trăit acolo! Și împărtășirea unor impresii, ca potențialii turiști să fie în cunoștiință de cauză, când aleg!

nicole33 [16.08.22 06:39:36] »

@DSTm22:

Am ales această pensiune, datorită peisajului din zonă, dar și recenziilor„pozitive" care o descriu, ca o„oază de liniște" ceea ce e departe de adevăr, cel puțin în perioada în care am fost noi cazați-8.08-12.08.2022

Cam multă înverșunare şi nu ştiu la ce ajută.

Mie îmi pare o simplă întâmplare nefericită petrecută în ultima zi de sejur, un ghinion şi atât.

Este foarte bine că ai făcut cunoscută experienţa ta neplăcută pe AFA, însă nu mi se pare corect să arunci îndoieli asupra veridicităţii impresiilor celor care au fost acolo înaintea ta, au fost mai norocoşi ca tine, au fost mulţumiţi şi de aici, firesc, şi impresiile lor, evident pozitive şi fără ghilimele. Dacă oamenii au avut parte de linişte cu adevărat, ce ai fi vrut să scrie?

OK, se poate întâmpla şi altfel, dar, serios vorbind, nimeni nu poate tăia lemne cu drujba încontinuu timp de 365 de zile pe an, că doar nu este gater acolo.

DSTm22scris / TELEFON [16.08.22 14:37:19] »

@nicole33: Mă bucur pentru experientele pozitive ale celor care au avut parte de ele!!! Ce trebuia să scriu, că a fost o experiență extraordinară, mirifică, ca nu se interpreteze drept„înverșunare"???Este pur și simplu organizare, proprietarul a tocmit oamenii pentru tăierea de lemne știind că erau oameni în pensiune,,, Nu e nicio,, întâmplare"!Am descris ce am trăit personal, nu ești de acord cu impresiile mele afișate, e dreptul tău! Treci peste...O zi minunată

tm67bru [16.08.22 16:13:58] »

Oameni înverșunați, supărați pe vacanță, supărați pe viață, supărați pe... toate...

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
DSTm22, Safta Radu
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0747799873352 sec
ecranul dvs: 1 x 1