ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.12.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Tîrgu Mureş
ÎNSCRIS: 15.06.12
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2021
DURATA: 2 zile
Prieteni
20 AD. + - COPII
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Grecia - bucătarie, obiceiuri, tradiții, curiozități

NB: Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
[fb]
NOU TIMP CITIRE: 2 MIN

Restaurantul Porto Spilia, Spartochori, Insula Meganisi, cu caracatiță foarte bine făcută

TIPĂREȘTE URM de aici

Am staționat în portul Spilia din Meganisi două zile din cauza ciclonului de pe Marea Ionică, timp în care am mâncat la restaurantul Porto Spilia din Spatochori din insula Meganisi.

Pentru că vremea nu a fost prea prietenoasă, am ales calea cea mai scurtă spre mâncare, adică restaurantul din portul Spilia.

Aici, știau persoanele care au mai fost, că este cea mai bună caracatiță și normal că mi-am luat caracatiță la o masă. Într-adevăr a fost foarte bine făcută. Am mâncat caracatița alături de o salată grecească și la aperitiv am luat icre. Total de plată 25 euro.

În altă zi am mâncat dorada locală, proaspătă, cu tzatziki care a costat tot 25 euro. Am luat și un desert, o prăjutură gustoasă cu cremă de lămâie, cu 5 euro.

În grupul nostru s-au consumat mai multe feluri de fructe de mare, dar și alte preparate pe care le-am fotografiat.

Comandarea mâncării se face la vitrina frigorifică unde sunt expuse fructele de mare și peștii, de unde tu, în calitate de consumator alegi peștele pe care-l vrei, mai mare sau mai mic, caracatița, creveții, etc.

Am văzut ceva nou pentru mine, chelnerul vine la masă și scoate scheletul peștelui, îndepărtând și capul acestuia, în fața consumatorului.

Aici prăjiturile erau expuse în vitrină și trebuiau rezervate dinainte, pentru că nu erau multe bucăți, iar la momentul desertului, prăjitura rezervată era adusă la masă.

Recomand acest restaurant pentru caracatița foarte bine gătită.

În timpul plimbărilor prin satul Spartochori am văzut multe taverne mici, de familie, chiar și o pizzerie, dar noi nu am fi încăput toți la nici una dintre ele.

Restaurantul este ca o sală mare de mese de la o cantină, cu gresie pe jos, cu mese și scaune din plastic, cu doi pereți descoperiți, care în timpul ploilor au fost acoperiți cu o copertină transparentă.

Amplasarea restaurantului pe malul mării este perfectă, oferind o vedere foarte frumoasă asupra mării și versanților împăduriți. Există de asemenea mese așezate pe nisip, în fața restaurantului.

Este foarte curat la restaurant, am văzut că se spală pe jos zilnic, iar la baie este totul igienic și cu mulți dezinfectanți.

Călătorii plăcute!


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Plaja Spilia aproape de portul Spilia, satul Spartochori pitoresc, cu belvedere asupra golfului


[fb]
---
Trimis de Dana2008 in 06.12.21 13:35:57
Validat / Publicat: 06.12.21 16:39:56
VIZUALIZĂRI: 326INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Anul trecut la Mamaia Sat
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Restaurantul Porto Spilia, Spartochori, insula Meganisi, Grecia
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 47500 PMA (din 35 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

5 ecouri scrise, până acum

webmasterX [06.12.21 16:37:27] »

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Grecia - bucătarie, obiceiuri, tradiții, curiozități, diverse zone # - # EXCURSII și CĂLĂTORII" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

Dana2008scris / TELEFON [06.12.21 17:17:19] »

@webmasterX: Mulțumesc frumos!

Am observat că la Insulele Ionice, Insula Meganisi nu are rubrică, sau nu am văzut-o eu? De aceea nu am încadrat articolul.

elenaadinascris / TELEFON [06.12.21 17:59:46] »

„Am staționat în portul Spilia din Meganisi două zile din cauza ciclonului de pe Marea Ionică, timp în care am mâncat la restaurantul Porto Spilia din Spatochori din insula Meganisi.

Pentru că vremea nu a fost prea prietenoasă, am ales calea cea mai scurtă spre mâncare, adică restaurantul din portul Spilia. "

Se vede din poze ca vremea a fost neprielnica cel puțin norii din poza 8 mi-au amintit de cerul minunat de acasă, cam așa a arătat din mai pina în august (ca până în mai a nins)... 🤣

„Am văzut ceva nou pentru mine, chelnerul vine la masă și scoate scheletul peștelui, îndepărtând și capul acestuia, în fața consumatorului. "

Așa da, as vrea și eu... 😁

Felicitări pentru experienta culinara reușită!

webmasterscris / TELEFON [06.12.21 18:25:19] »

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

Dana2008scris / TELEFON [06.12.21 21:38:43] »

@webmaster: mulțumesc frumos!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Dana2008, elenaadina
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0691621303558 sec
ecranul dvs: 1 x 1