ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.10.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 27.07.14
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2020
DURATA: 1 zile
Cuplu
PREȚ 100+30+35
cu transport AUTOCAR
Raport PREȚ/CALITATE: BUN
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Excursii opţionale prin/din Rhodos

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 12 MIN

Turul insulei Rhodos cu autocarul și ghid

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Știam ce excursii se vor face în Rhodos, de fapt știam ce excursii vrem noi să facem după ce am studiat programul primit de la ghidă în aeroport, așa că eram hotărâți când ne-am întâlnit cu ea la hotel, în seara zilei când am sosit pe insulă.

Ghida ne-a dat câteva informații tehnice privind excursiile... ora de plecare de la hotel, numărul autocarului, programul detaliat, etc., și dacă se schimbă ceva în program vom fi anunțați prin mesaj.

Am optat pentru două excursii din cele prezentate, ceea de-a treia pe care voiam să o facem, adică în Marmaris a fost anulată total anul acesta, din cauză de conflict cu turcii pe tema gazelor naturale din Marea Egee... așa se explică și prezența armatei pe mare și nu numai...

Acum vă voi povesti despre excursia noastră pe insulă, un tur cu oprire la cele mai importante obiective turistice... de pe coasta de est până pe coasta de vest traversând munții.

Traseul a fost următorul – plecare din oraș- Biserica Tsampika-Lindos-Monolithos-Embona, cu pauza de prânz-Valea Fluturilor.

Am avut o hartă a insulei, primită de la ghidă unde marcase traseul nostru, iar noi doar urmăream pe unde mergem sau unde vom ajunge.

Pot spune de la început că totul a decurs cum nu se poate mai bine, traseu... ora de plecare, vizite, opriri la obiective, degustări de produse locale, masa de prânz, sosire... este un traseu foarte bine gândit și organizat. Am avut noroc de un grup foarte volubil dar și de ghida care ne-a însoțit...

Nu a existat nici o clipă de obligație de a face ceva, totul a fost la libera alegere a fiecăruia, trebuia doar respectată ora de plecare de la fiecare oprire, voi detalia pe parcursul excursiei...

Trebuie să spun câte ceva despre ghida noastră, Ștefania Moroianu- o tânără extraordinară, cu zâmbetul pe buze ne povestea tot ce vizitam, foarte volubilă, empatică, drăguță, ambițioasă, chiar își face treaba așa cum trebuie ca turistul să fie mulțumit, mie mi-a plăcut tare mult. Stabilită în Grecia de 20 de ani iar în Rhodos este ghid din 2008, după ce a obținut licența de ghid autorizat la Școala de ghizi de la Atena. Are origini grecești iar acum este cetățean grec. Găsiți pe net multe articole cu ea.

Vasilis, șoferul autocarului a sosit la hotel la ora stabilită – 7,45 – cu zâmbetul ascuns sub mască ne-a spus că avem obligația de a purta mască în autocar pe tot parcursul călătoriei noastre și să ne dezinfectăm la fiecare urcare în autocar, acesta fiind amplasat la fiecare ușă și după ce am cules și alți turiști de la alte hoteluri, am ieșit din oraș și pot spune că a început excursia noastră pe insulă.

Până la prima oprire am trecut pe lângă principalele stațiuni de pe coasta de est, Kalitea-renumită pentru zona cu ape termale, acum secate-, Faliraki- renumită pentru plaja cu nisip fin de aprox. 5 km și unde este cel mai mare parc de distracții-Waterpark-astăzi închis din cauză de pandemie-, Golful Anthony Quinn-doar numele a rămas, de 15 ani nu mai are nici o legătură cu actorul...

În autocar, Ștefania ne dădea informații despre locurile pe unde treceam, sau despre următoarea oprire iar la fața locului ne adunam în jurul ei și ne spunea povestea...

Biserica Thampika- este biserica nouă chiar la șosea, Mănăstirea cu același nume, doar am văzut-o din mers, fiind pe vârful unui munte unde se ajunge după ce se urcă 300 de trepte, având o mare însemnătate pentru localnici. Se spune că cine reușește să urce până la Mănăstire pentru rugăciune și crede, este locul făcător de minuni pentru femeile ce vor să devină mame. Biserica pe care am vizitat-o noi este micuță, albă, cu un turn clopotniță în dreapta intrării. Pe mine m-a impresionat podeaua bisericii, din pietre tip mozaic, aceleași ce l-am văzut pe trotuarele din oraș... dar când călcai, aveai senzația de elasticitate... o senzație de piele de găină...

Lindos – considerat” Perla Rhodosului” – l-am admirat mai întâi de sus de pe șosea și după aceea la pas printr-o plimbare până sus la Acropole.

Accesul auto este interzis în Lindos, autocarul ne-a lăsat în parcarea amenajată și de aici la vale până în centrul orașului, cred că este aprox. 1 km.

Aici Ștefania ne-a explicat ce putem face și am stabilit ora de plecare. Putem să ne plimbăm pe străduțele înguste ca niște poteci în trepte, mărginite de magazine cu suveniruri, putem să urcăm la Acropole... nu este foarte greu, cam 10-15 minute de urcat, iar cine dorește și nu poate urca poate folosi măgărușul contra sumei de 8 euro urcarea, putem să stăm la o terasă sau la o tavernă locală.

În centru un copac falnic protejat ține loc de sens giratoriu... dacă nu ai lăsat mașina în parcare, aici întorci și poți veni cu autobuzul local ce asigură transportul turiștilor din parcare până în centru, contra sumei de 0,50 euro și circulă la fiecare 10 minute.

Până sus la Acropole am urcat pe una din străduțe... aveam senzația că am ajuns într-un sat din povești, pe un tărâm de basm... iar noi mergeam tiptil să nu cumva să se rupă vraja...

Am urcat încet, am admirat casele albe cu uși și ferestre specifice, am intrat în curtea unei mici biserici-vizitarea era 3 euro- produsele locale home-made expuse și de ce ne apropiam de Acropole ne opream pentru poze... orașul îl vedeam de sus, casele albe, golful cu micuța plajă, marea, tot peisajul este impresionant...

Drumul nu este greu, cu opriri dese pentru odihnă sau poze și apă neapărat să aveți la voi pentru că sus nu aveți de unde cumpăra. În centru, înainte de a intra pe străduțe sunt magazine de unde puteți lua apă sau fresh proaspăt de portocale.

Accesul la Acropole este de 12 euro de pers. cu reducere pentru pensionari și copii. După ce am trecut toți de turnicheți, ne-am adunat în jurul Ștefaniei pentru a ne spune istoria site-ului arheologic.

Acropolele și Templul Zeiței Athena Lindia este unul dintre cele mai vechi și importante site-uri arheologice din Rhodos. Am urcat până sus am admirat toate” pietrele” dar mai ales îmrejurimile și ce era interesant că printre aceste pietre în mijlocul ruinelor” trăiește” un măslin bătrân, căruia nu i se știe vârsta...

De sus de pe Acropole se vede și micul golf al îndrăgostiților, în formă de inimă... are o legendă cu doi tineri îndrăgostiți cărora le era interzisă iubirea de către familiilelor, dar astăzi este un loc romantic unde au loc frecvent nunți, aici fiind și o mică biserică... localnicii se întrec în a face un eveniment deosebit... de exemplu mireasa este adusă cu barca la cununie...

La coborâre a fost mai ușor, deja știam drumul dar tot impresionată eram de tot ce vedeam și pentru că mai aveam timp am stat la o terasă în centru și am băut câte o cafea, admirând Acropolele... imaginea de aici de pe terasă este impresionantă...

Până la autocar am luat autobuzul local, deja era foarte cald și noi trebuia să urcăm... cam greu :p

Monolithos – lăsăm partea de est în urmă, mergem prin munți și de ce ne apropiem de coasta de vest peisajul începe să se schimbe... mai mult verde, mai multe zone agricole, livezi de măslini și viță de vie.

Ne oprim în sat la o localnică să degustăm produse locale, miere de albine de diferite tipuri și souma-tescovină locală. Credeți-mă chiar s-a degustat și foarte mulți am cumpărat diferite produse, fiind frumos prezentate și ambalate.

O oprire specială pentru o panoramă extraordinară, considerată o minune a naturii, unde Castelul Monolithos construit de către Cavalerii Ioaniți, domină infinitul albastru al Mării Egee. Practic am oprit pe șosea pentru a admira frumusețea locului. Și tot aici a mai fost loc și de alte degustări printre altele dulceață de măsline... inedită pentru mine.

Embona – drumul șerpuiește prin munți, trecem de cel mai înalt vârf al insulei și totul verde de ce ne apropiem de satul Embona. Aici vom face pauza pentru prânz iar Ștefania ne explică unde și ce vom mânca. Sunt două feluri de meniu de 14 și 15 euro. Toate conțin o salată grecească, chifteluțe de legume și carne cu sos tzatziki doar felul principal diferă, la cel de 14 euro era musaca sau souflaki de pui iar la cel de 15 euro era miel la cuptor cu legume sau cotlete de miel la grătar cu legume. Pâine, apă, vin alb și vin roșu incluse în meniu. Noi am ales variantele cu miel.

Am lăsat autocarul în parcare și am mers pe jos prin sat până la taverna unde eram așteptați pentru masă.

Taverna Savvas – terasă mare, mesele acoperite cu fețe de hârtie albă, aranjate pentru 8 persoane ne așteptau să le ocupăm. Mi-a plăcut cum s-au organizat și cum ne-au servit, mai ales că nu eram singurii care serveam masa, noi fiind vreo 30 de persoane au mai venit și alte grupuri. Clar taverna este inclusă în circuitul turistic al insulei și face față să servească, toți știind dinainte meniul.

Am primit imediat apă, pâine și câte o carafă cu vin alb și roșu. Un domn a trecut pe la fiecare pentru a nota ce dorim ca fel principal.

Nu am așteptat foarte mult mâncarea, până ne-am întors noi de la toalete au început să apară aperitivele, câte o farfurie cu salată grecească și una cu chifteluțe calde. După aceea a venit pe rând și felul principal și fiecare a primit așa cum a comandat. S-au lins farfuriile și asta spune tot, tare bune și gustoase au fost toate. A fost suficient vin pentru a ciocni cu toții la masă câte un pahar... chiar două... și la final am primit struguri albi din partea casei... dulci și fără sâmburi...

Cam greu cu burta plină... :p dar nu-i nimic ne duce autocarul undeva la marginea satului, lângă o podgorie de vin, la o degustare de vinuri, Embona fiind renumit pentru podgoriile sale și producția de vin. După așa o masă gustoasă mai merge un pahar de vin... și a curs vinul... alb, roze sau roșu... vin bun de calitate medaliat la diferite concursuri de profil.

Drăguță locația, ca un popas la marginea viei... terasă mare, bar, un magazin cu suveniruri și o încăpere aranjată și decorată rustic în stilul local.

Și de aici s-a cumpărat mult și multe suveniruri și credeți-mă în nici un loc unde am oprit pentru degustare de produse locale nu ni s-a sugerat că trebuie să cumpărăm ceva. Știe grecul să facă turism, să-și ambaleze produsele în așa fel să te facă să cumperi... ;)

Veselie mare în autocar după atâtea degustări bahice... mergem mai departe pe coasta de vest spre Valea Fluturilor, Vasilis ne-a pus muzică grecească în surdină și ne-am relaxat vreo oră până Ștefania a început să ne povestească despre următorul nostru obiectiv.

Valea Fluturilor – este un ecosistem unic în Europa, o adevărată minune a naturii, cu poteci înguste, iazuri, podețe rustice, pârâuri și cascade unde fluturii decorează trunchiurile pinilor și nu numai.

Tot acest” părculeț” amenajat special pentru a putea trăi acești fluturi se întinde pe o distanță de aprox. 2 km. Traseul este același la dus și la întors și singura condiție este să nu faci zgomot, altfel fluturi zboară forțat și pot muri. Trebuie să mergi în liniște și să-i observi în mediul lor natural... dar tocmai aici este dilema că nu prea îi vezi... au culoarea lemnului pe care stă... dar și când zboară, sunt superbi... aripile desfăcute sunt portocalii cu picățele, sau roșii cu picățele...

Noi am avut bucuria să-i vedem și pe copaci dar și în zbor... mai ales cât am stat la terasa de la intrare la un suc... zburau și se așezau pe noi... o nebunie...

Intrarea costă 5 euro de persoană cu reducere pentru pensionari și copii.

Lângă intrare este și un magazin cu suveniruri și multe exponate cu fluturi.

Și odată încheiată vizita în Valea Fluturilor se încheie și excursia noastră.

Am ajuns în oraș la apusul soarelui și Vasilis ne-a lăsat pe fiecare la hotelul de unde ne-a luat.

La toate aceste obiective pe care le-am vizitat în excursia asta se poate ajunge cu autobuzul local sau cu mașină închiriată.

Ne-a plăcut tare mult călătoria asta pe insulă cu autocarul și recomand celor mai comozi, așa ca noi! ;)

Alegeri inspirate și toate cele bune!

 

Web, dacă se poate vă rog să atașați melodia youtube - Să ne însoțească în această frumoasă călătorie pe insula Rhodos

Multumesc!

Citește și CONTINUAREA aici
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

[fb]
---
Trimis de ANILU in 18.10.20 17:05:13
Validat / Publicat: 18.10.20 20:23:38
VIZUALIZĂRI: 1806INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P16 Lindos - vedere de sus
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42950 PMA (din 46 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest articol

  20 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [18.10.20 20:22:01] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 20:53:03] »

  Foarte frumoasă excursia voastră, ați parcurs un traseu destul de lung, ați traversat de la est la vest. Am fost și noi în aceste locuri în 2015, mă bucur acum să le revăd, am urcat și la castelul Monolithos, dar uite că la Embona nu am ajuns, deși am fost în apropiere la castelul Kritinia.  

  Foarte frumoase pozele, am remarcat cât de pustiu este la Lindos la acropole, dar e bine pentru poze, atunci cu greu puteam obține o poză fără de alți turiști. ​

  Felicitări! ​

  webmasterscris / TELEFON [18.10.20 22:09:50] »

  Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  mprofeanu [18.10.20 22:13:33] »

  @ANILU:  Frumos totul, aș vrea să ajung și eu acolo, Rhodos este printre favorite... dar până atunci mă plimb cu tine prin acele frumoase locuri. Ați fost niște fericiți și curajoși pentru că ați ajuns acolo și ați văzut în tihnă totul...

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 22:23:25] »

  Foarte frumoasă excursia, locuri minunate aţi văzut! De fapt, această excursie a reunit cam tot ce este mai reprezentativ pentru insula Rhodos şi, aşa cum ai zis şi tu, este o soluţie foarte bună pentru cei ce nu închiriază maşină. Aşa au posibilitatea să vadă un "rezumat" al insulei şi să aibă şi ghidaj asigurat. Din câte am citit din articolele tale, reiese că v-a plăcut mult în Rhodos şi sunt în asentimentul vostru.

  Felicitări pentru excursie şi pentru articol! ​ Seară bună!

  Michi [19.10.20 09:18:51] »

  @ANILU: Cu reviewul ăsta ai completat ce nu văzusem/ ştiusem din Rhodos. Deşi am stat acolo o săptămână- adică n-am stat ci am drumeţit, nu am văzut tot despre ce ai scris mai sus.   

  ​Mă laud şi eu în plus cu parcul Rodini  care fusese o şcoală de oratorie romană, amplasat la marginea oraşului şi insula Symi în care am vizitat mănăstirea Panoramitis şi un muzeu de podoabe bisericeşti.

  ​Felicitări.

  Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [19.10.20 10:07:27] »

  @ANILU:  Felicitări pentru excursie, ați văzut multe locuri frumoase.

  Am făcut și noi două tururi ale insulei (sper să le descriu cât de curând) ​, pe alte trasee decât cel parcurs de voi dar la fel de interesante.

  Să auzim numai de bine! ​

  ANILU [19.10.20 15:16:26] »

  @maryka:  Castelul Monolithos l-am văzut de departe dar am aflat că se poate vizita și nu era pe traseul nostru.

  La Lindos am ajuns înainte de prânz și a fost ok pentru plimbare, când ne întorceam noi către autocar deja se aglomerase, chiar stătea un polițai și dirija circulația!!!

  Oricum am constatat că mai sunt multe alte locuri ce merită văzute... poate altădată!!!

  Dar, atât cât am reușit noi să vedem tot am fost încântată de Rhodos!

  Toate cele bune! ​​​

  ​​

  ANILU [19.10.20 15:18:48] »

  @mprofeanu:  Vă recomand cu mare plăcere să mergeți în vacanță în Rhodos!

  Mulțumesc pentru aprecieri și ecou! ​

  ANILU [19.10.20 15:32:34] »

  @irinad:  Ai dreptate, ne-a plăcut foarte mult Insula Rhodos, este pe primul loc în lista mea de insule văzute! Foarte entuziasmată am fost după vacanța asta.

  Un atuu în plus a fost că am ales cazare în oraș pentru a ne fi mai ușor să ne plimbăm prin cetate. ​

  Sorin mi-a spus din start că nu vom închiria mașină... nu vrea stres​, avem agenție, ghid... să ne ducă ei pe unde trebuie și să ne spună ce vedem... !!!

  Tu știi ce gabarit au mașinile pe insule... sunt mici spre foarte mici și ne amuzam când vedeam câte unul mai mare ca el cum se chinuia să iasă dintr-o mașină din aia pitică... !!! ​

  Chiar ne-am relaxat, cu tot stresul dinaintea plecării.

  Mulțumesc pentru aprecieri și ecou.

  Te îmbrățișez cu drag! ​​​

  ANILU [19.10.20 15:36:10] »

  @Michi:  Mama Michi și eu am constatat că mai erau multe locuri de văzut pe insulă, dar câte să faci într-o săptămână!

  Am fost și pe insula Symi, urmează să scriu despre excursia noastră.

  Mulțumesc de vizită și ecou!

  Sănătate multă și toate cele bune! ​​​

  ANILU [19.10.20 15:43:22] »

  @Carmen Ion:  Mulțumesc Carmen pentru aprecieri și ecou!

  Aștept și impresiile tale despre Rhodos!

  Așa să fie să auzim numai de bine! ​​

  mmierlascris / TELEFON [20.10.20 21:52:07] »

  @ANILU,

  ​Foarte frumoasă e excursia, e bine când ai un ghid bun. Mi-au plăcut pozele, felicitări pentru articol. Se vede că ți-a plăcut mult Rhodos. Ați avut curaj sa mergeți.

  ​ Sănătate și toate cele bune.  

  ANILUscris / TELEFON [21.10.20 07:27:32] »

  @mmierla:  Mulțumesc pentru aprecieri și ecou!

  Foarte mult mi-a plăcut în Rhodos iar excursia asta a fost exact ce ne-am dorit ca să cunoaștem câteva locuri deosebite.

  Cât privește Ghida, a fost de nota 10 cu felicitări!!! Doar știam ce înseamnă ghid... din vacanța din ​​Antalya... mai ții minte nu... ?!

  Toate cele bune! ​

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  nicole33 [21.10.20 20:01:42] »

  @ANILU:  

  Mi-a plăcut excursia ta și descrierea celor văzute.

  Excursiile organizate au avantajele şi dezavantajele lor. Din cele povestite de tine, reiese că programul a fost bogat, dar destul de relaxat şi că nu aţi fost fugăriţi de ghidă, chestie care pe mine mă enervează maxim​.

  Această insulă este pe lista mea de dorinţe de mai mulţi ani, dar nu a fost să fie până acum.

  Am optat pentru două excursii din cele prezentate, ceea de-a treia pe care voiam să o facem, adică în Marmaris a fost anulată total anul acesta, din cauză de conflict cu turcii pe tema gazelor naturale din Marea Egee... așa se explică și prezența armatei pe mare și nu numai... ​​

  Eu am vrut să fac invers: să plec din Marmaris cu ferry câteva ore în Rhodos, dar, evident, nu s-a putut . Amuzant este că explicaţia ghidului meu a fost diferită, tipul motivând că au fost anulate cursele de feribot dintre cele două ţări încă din primăvară din cauza pandemiei şi grecii nu au mai permis accesul dinspre Turcia din cauza numărului mai ridicat de cazuri de infectare​​ din această ţară, însă mie mi se pare mai plauzibilă explicaţia legată de situaţia politică extrem de tensionată dintre cele două ţări .

  ​Felicitări pentru articol şi aştept continuările! ​

  ANILU [22.10.20 09:00:12] »

  @nicole33:  Mulțumesc pentru aprecieri și ecou!

  Excursia a fost foarte bine organizată și fără nici un stres. Nu ne-am simțit obligați sau constrânși să facem ceva ce nu ne plăcea. Totul a fost pe relaxare...

  Cât privește excursia în Marmaris, înclin să-i dau dreptate ghidei noastre... există un conflict între cele două țări... niște interese, iar noi ceilalți suportăm consecințele, indiferent de ce parte a Mării Egee ne aflăm...

  De pe nici o insulă nu se făceau excursii spre Turcia... ​

  Zilnic survola zona un elicopter militar, nave militare le vedeam pe mare, în porturi erau ancorate bărci militare cu soldați. În fiecare dimineața veneau la noi la hotel mașini militare și luau ofițerii greci (arătoși și drăguți, dealtfel) cazați în hotel.

  Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta și vor ajunge la o înțelegere. ​​​​

  Toate cele bune! ​

  nicole33 [23.10.20 00:12:46] »

  @ANILU:  

  Cât privește excursia în Marmaris, înclin să-i dau dreptate ghidei noastre... există un conflict între cele două țări... niște interese, iar noi ceilalți suportăm consecințele, indiferent de ce parte a Mării Egee ne aflăm...

  De pe nici o insulă nu se făceau excursii spre Turcia... ​​

  Şi eu cred că ghida ta avea dreptate.

  După Rhodosul cu plecare din Marmaris ratat, eu mi-am mai încercat norocul şi cu insula Kos, unde puteam ajunge cu uşurinţă din Turgutreis, dar şi aici cursele de ferry erau anulate​​. Am fost personal în port să văd care este situaţia.

  iulia_ana [24.07.21 21:47:56] »

  Am cunoscut-o și eu pe Ștefania M, o fată drăguță, amuzantă, care știe să facă din excursie o experiență încântătoare, prin mulțimea de informații și curiozități pe care le împărtățește turiștilor.

  Mulțumim, Ștefania! Promitem să ne întoarcem pentru o altă experiență în minunatul Rodos și, cine știe... data viitoare poate vom putea ajunge în Marmaris, neapărat avându-te pe tine ghid.

  webmaster45 [24.07.21 22:22:54] »

  @iulia_ana:

  Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor de tip date personale (nume, numere de telefon, adrese de mail etc) — sunt interzise, de ceva timp, și de lege. Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

  Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (click pe „pliculeț”).

  Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

  ANILUscris / TELEFON [25.07.21 08:00:28] »

  @iulia_ana: să înțeleg că ai fost anul ăsta în Rhodos și ai fost în excursiile opționale, ocazie cu care ai cunoscut-o pe Ștefania.

  Bine ar fi să scrii și tu impresiile tale din Rhodos... simt că ți-a plăcut...

  Rhodos este fabulos și ce amintiri frumoase am...

  Toate cele bune!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, irinad, iulia_ana, maryka, Michi, mmierla, mprofeanu
  Alte impresii din această RUBRICĂ:


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0973260402679 sec
  ecranul dvs: 1 x 1