ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.07.2020
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Mărăşeşti [VN]
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2020
DURATA: 5 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1800 lei
FĂRĂ transport
CAM: Family
REGIM MASĂ faraMasa
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE REZULTATĂ
97.50%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

[fb]
TIMP CITIRE: 12 MIN

La Mamaia, la Jijo' s Hotel

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Prolog :

Ăia de mă știți de pe saitul ăsta ați aflat că mie-mi place marea, necondiționat! Aș merge la mare oricând, are același efect benefic asupra mea, indiferent că fac plajă pe nisipul fierbinte sau pe banchiză. De aici și dorința de a ajunge la mare în orice vară, în fiecare an.

În rest, sunt un om normal, am plăceri mărunte, cum ar fi : mâncarea bună, berea rece și ziua de salariu. În unele momente mă înduioșează soarta mea, mai ales când vinu-i tare și alteori sunt atât de romantic că-mi plac cerul înstelat sau nopțile cu ceață, în care-o cucuvea cântă bu-hu-hu! Ce vreți, sunt un om cu idei puține.

Că veni vorba de idei puține, de doi ani mi s-a fixat pe neuron ideea de Mamaia, la Marea Neagră. Da, v-am spus că sunt un bărbat normal, cu viața trăită la zi și cu armata făcută la infanterie, știu că pe copii nu-i aduce barza și că Moș Crăciun nu există, de aceea am realizat că nu sunt atât de bogat să merg în concediu la Mamaia. Dar, totuși...

În fine, astăzi o să vă vorbesc, cumva tehnic, despre o cazare în Mamaia, nu foarte ecletantă, dar, de bun simț și elegăntuță, dacă-mi acceptați termenul.

De ce Jijo' s Hotel?

Că, după cum v-am spus, în viață mi-am făcut niște parități, vise - bani de plătit pentru îndeplinirea lor. Și locația de vă spui de ea corespunde, din punctul ăsta.

Nu, nu-i adevărat că doar din spirit parcimonios am ales un hotel cotat la 3* ci și pentru că hotelul de vreau să vă băsnesc despre el, îndeplinește niște cerințe de le vreau eu, musai, legat de distanța până la plajă, confortul oferit, preț.

Unde este

În istoria litoralului românesc, hotelul a fost cunoscut pe vremuri sub numele de” Selena” . Evident, din Mamaia. Practic este amplasat lângă Hotel” Savoy” și” Ambasador” . Când vii de pe Bulevardul Mamaia spre Mamaia Nord ai să vezi indicatoare care să te îndrume spre locul cioată din timp cât să nu-ți saluți colegii participanți la trafic cu mijlociul erect pentru c-ai semnalizat brusc la dreapta și-ai și procedat în consecință și cu volanul. De-ale șofatului în Românica.

Se trece prin parcarea celor două hoteluri și ai s-ajungi și la parcarea hotelului Jijo' s, nu prea mare, e drept, dar frumos păzită de-o barieră și de un vajnic pensionar angajat la o firmă al cărei nume conține, invariabil, numele de” Security” , așa, să-ți mărească sentimentul de siguranță.” Pe ce te bazezi?” , vorba lui Ilie Moromete are aplicabilitate deplină, deși, nu știu ce răspuns te-ar putea liniști, atunci când te gândești că acel bodyguard este la vârsta când are maxim experiență de viață și minim de putere fizică. Și, nu, când cobori din mașină, nu-ți vine să plângi, chiar dacă iarba-i un pic ofilită, spațiul verde arătând pârjolit, de zici că urmează să vie turcii și noi otrăvim fântânile și ardem recolta. Oups, Dobrogea a fost turcească vreo 400 de ani, deci nu-i asta cauza! Dar, hei, nu te lăsa doborât de asemenea mici, dar de efect, detalii, încearcă și ridică-ți ochișorii spre clădire!

Hotelul e micuț dar pare prietenos. Adică, na, știți cum e, impozantul induce o răceală atitudinală (mamă, ce cuvinte scoț din mine, ceva de speriat!) Să pătrundem, dară, cu curaj, spre recepție.


despre SERVICII

La recepție erau doi tineri, foarte amabili și prompți în oferirea serviciilor. Știam ora la care urma să fie făcut check-inn-ul, 15,30, dar, așa-s eu, norocos, am ajuns la hotel pe la 13,30, așa că am intrat la o soartă și-un destin.

Zîmbesc io, zîmbesc ei, o dăm de bara-bara, le spui ce anume e cu mine în frumoasa locație, ei se uită pe nește tabele și, da, își reînnoiesc zîmbetul și-mi confirmă că acoloșa voi fi cazat, deci saitul de pe care făcusem rezervarea e serios. Mi-a venit culoarea-n obrăjori și când am aflat că banii de-mi fuseseră reținuți de pe card nu erau pierduți, cu ei chiar se acoperise cheltuiala cazării.

Cum spuneam, se uită oamenii în hîrțoagele lor și-mi spun că, tii, ce noroc, au o cameră care e chiar gata, la etaj, unde și făcusem rezervarea, deci, pot să mă cazeze, oarecum anticipat de ora legală. Năvălim deci în hotel, nevastă-mea și io, eu cărând din bagajele îndelung pregătite de Adriana, oarecum ușor congestionat la față, spre apoplexie. Asta, cu căratul bagajelor e singura situație când mă gândesc că bărbatul ar trebui să fie precum caractița, să aivă vreo 8 brațe. Și, în loc de” Ochtopoulos” să se cheme, bărbatul zic,” Ochtomasculus” . Da, astea-s idei ce provin de la faptul că, sub efectul efortului depus, creierele nu se mai oxigenează și-ncepi să ai năluciri și idei de astea, de vi le spusei mai sus.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Năvălirăm în cameră.

Față de an-țărț, anul trecut, na, v-am tradus, am ales o cameră la etaj, cu vedere spre grădină. Hotelul oferă și camere, la parter sau le etaj, cu vedere la mare dară io n-am reușitără să m-agăț de vreuna din asta.

Camera este micuță, are loc un pat extrem de matrimonial, doo noptiere, un frigider, un șifonier, televizor și aer condiționat, toate așezate gospodărește, la locurile unde ar trebui să se afle, cât să nu devii surprins. Rămâne și spațiu vital, pe un' s-ajungi la baie și spre balcon. Mai exista și o masă pe care Adriana a vărsat niște nimicuri, sticle-sticluțe, borcane-borcănele, tuburi-tubulețe, cu creme, parfumuri, alifii și alte cosmeticale, a căror utilitate și aplicare îmi este total necunoscută - inutilă, mă gândesc io, din moment ce avem 30 de ani, oficial, de când ne împărțim salariile și ne facem speranțe la comun, așa că s-ar presupune că ne cunoaștem oarecum! Ea zice că nu-i așa, că fetele trebuie să arate bine mereu, eu, domestic fiind, vreau mâncare caldă la domiciliu, deci n-oi fi nebun să mă contrazic cu cea care mi-o furnizează, așa că las de la mine și nu combat. Mai ales că frigiderul mergea uns, ginul stătea la rece, Schwepsul, la fel. După un pahar-doo, ți se schimbă perspectiva, toată lumea știe că cât bei mai mult cu atât ți se pare femeia mai frumoasă chiar și dacă e soția ta...

Ziceam de balcon. Ei, bine, balconul are dimensiuni care nu-ți permit să te-ascunzi dacă ai greșit nevasta, situație în care de la etajul 1 până jos sunt cei 3 metri regulamentari, o înălțime nu tocmai de speriat în caz de la o adică, doritorii pot încerca. Eu, unul, n-am porniri haiducești, am folosit balconul mai ales pentru a pune prosoape și alte lenjerii la uscat după îndelunga lor umezire în apa mării sau de la duș.

Că veni vorba despre duș, baia este micuță, mobilată cu tot ceea ce este necesar într-o asemenea încăpere, bașca și consumabilele. Locul de duș este cumva de-a valma cu restul băii, dar, iacă, n-am căzut în depresie din această cauză. Și, yeac, n-aveau foehn, deci, m-am ras și mai abitir pe cap, că, deh, nu aveam cum să-mi usuc cosițele-mi cărunte.

Aer condiționat funcționa în parametrii stabiliți de ăla de l-o fabricat, televizia mergea brici, șifonierul corect compartimentat, uitat înăuntru înainte de-a pune boarfele acoloșa să văz dacă n-am oaspeți, deși, abia de venisem în cameră. M-am cam grăbit, nu?

Bine, camera nu este de mofturi, are vreo 16 m foarte pătrați, dar, pentru ceea ce doream noi s-a dovedit a fi perfectă.

Un mare plus pentru curățenie, am găsit-o curată iar echipa de întreținere și-a făcut datoria ori de câte ori a fost nevoie.

Bine de știut, hotelul are o preafrumoasă pixcină, dar, anul acesta, pe motive de distanțare socială, ea a fost umplută doar cu aer. Mă mir, distanțarea socială se poate realiza în toate direcțiile, mă gîndesc că și în jos e tot depărtare. Doar că dacă ești acoperit cu apă îți vine greu să respiri și, v-am spus, dacă nu respiri creierele nu se oxigenează și ai halucinațiuni. Deci, în anul de grație 2020, niet pixcină la Jijo' sHotel!


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

În ceea ce privește partea gastronomică hotelul Jijo' s nu oferă nimic, nici mic dejun, nici prânz sau alte cine, dar, despre acest fapt ești avertizat, în scris, încă din momentul rezervării. Anul trecut am ales varianta cu mic dejun inclus și a fost cumva partea stângace a gazdelor, micul dejun a fost pe întreaga perioadă a sejurului același : primeai două coli de hârtie, laminate, cu două variante de mic dejun și, cam asta era. Bine, mai avea vreo două-trei dozatoare de ceai, cafea și lapte, dar oamenii erau botoși că nu exista o varietate mai mare.

Ei, bine, anul ista nu s-a mai servit absolut nimic-nimicuța de papa. Pentru asemenea activități hotelul este amplasat relativ aproape de complexul comercial care adăpostea vreo trei-patru-cinci autoserviri, celebrul” La butoaie” și, în plus, vreo câteva magazine alimentare de unde puteai să-ți iei cele necesare traiului : gin, vodcă, bere, ba chiar și pâine, cu asta din urmă am uitat ce se face!

Pe noi nu ne afectează treaba cu micul dejun, dimineața prefer să dorm până la ore mai mature decât să cobor să bat falca. Pentru prânz, autoservirile erau la îndemână, și-apoi, ce fel de concediu la mare e ăla în care nu mergi la” plimbă-tava” , huh?! Mâncarea bună-bună-bună, multă, proaspătă, bere rece, câtă vrei, Măria Ta, mai găsești, fără să ai cunoștințe de orientare turistică, tarabe cu plăcinte, cu înghețată, cu granita, ce mai, ca la mare!

Pentru fițe, este restaurantul” Hawaii” de care noi am abuzat ocazional, când și când, zilnic, pentru cină, fără glumă, au niște scoici de mori! Nu, nu din cauză că ar fi rău gătite, ci, de bune ce-s! Și ceafa de porc e bună, și pieptul de pui picant, și pizza. Prețuri absolut decente, servire promptă, zău, se poate trăi!

Deci, cazați fiind la Jijo' s Hotel, nu veți muri de foame, decât dacă chiar asta vreți!


PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Vă spuneam, de la început, că punctul forte al acestui hotel este faptul că este amplasat, practic, lângă malul Mării Negre. Abia ce-ți târșîi papucii spre plajă c-ai și ajuns.

Șezlongul, 15 lei/zi, plaja curată, nisipul fierbinte, berea rece. Anul ăsta, pe motiv de Covid s-a respectat și regula de distanțare socială, nu venea nimeni peste tine să-ți sufle-n borș.

Marea a fost frumoasă și caldă, oarecari valuri pe care cei de la” România TV” le prezentau ca pe o mare furtună, salvamarii postaseră steagul roș-galben al Spaniei dar cred că, mai degrabă, dintr-un exces de zel. Totul a fost perfect!


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Strict pe plajă, ca pe plajă; stai și te arzi la soare, mai intri -n baltă să-ți uzi costița, mai fuga la micile baruri să-ți asiguri hidratarea, mai un frape, mai o înghețată, timpul trecea.

Lîngă plaja de zăceam este și” Malabar Beach” . Să trăiască nenea DJ-ul de anul ăsta, a pus numai muzică de aia, de-mi place mie, deși Adi spune că-i pune nervii pe moațe. Am stat, nagara, pe programul ăstuia și i-am luat play-listul, trăiască Shazamul!!!

Pentru cei dornici de senzații tari, există ski-jet-urile, 100 de lei 15 minute, eu nu merg că nu i-am găsit marche-arrier-ul, sau, te prostești cu o mare saltea rotundă, trasă în larg de un ski jet, ori, mai casnic, cu barca” Speranța” , în care, pentru fetele bronzate aveau locuri mai în spate, după cum spunea Căpitanul” Burtă Mare” când ne invita la plimbare.

Seara, plimbare spre Mamaia clasică, pe lângă Telegondolă spre Satul de Vacanță, cu pauze pe la terase sau diverse dughene de vând produse de sezon: hamsii, creveți pane, bere, mici și alte alea.

Dacă ai plozii după tine, sunt multe stații de închiriat biciclete, carturi și alte mijloace de transport copilărești. Toate cu soneriile de rigoare, sonerii de care mucoșii fac abuz necondiționat. Ce bine!!!

Seara era mai aglomerat, nu toată lumea purta mască, dar, nah, ne-am furișat și-am scăpatără. Față de alți ani, parcă și muzica de la terase a fost mai omenească și, mai ales, mai puțin cocalarească. Pentru că, da, cocalarii sunt, invadează mai abitir decât pandemia. Sau, asta o fi pandemia?!

În schimb și pe terase mesele erau așezate de așa natură încât covidul să nu poată colcăi, erau folosite una-da, ailaltă, nu, aveai distanțare. Ca la TAROM, un avion zboară aglomerat, unul gol! Mai ales că s-a dat drumul la zboruri, încă vreo 10.000 de angajați or să zboare din joburile lor!

Zboară avioanele cam cum zbor eu, acuma, de-aicea, de pe sait, câtă vreme sunteți calmi și doar mă înjurați că v-ați cherdut timpul citind ce-am liorbăit, io, aicișa.

Că cam asta la Mamaia, la Jijos Hotel, pe 2020, citiți și luați-mă-n serios la partea care vă convine. În rest, stați cuminți, nu mă luați în seamă, așa că vă salut, haidi, pa!

Nenea web, te rog io, muzică la fel ca aia de la plajă : https://www.youtube.com/watch?v=1QL6Ryj9LX4


[fb]
---
Trimis de Yersinia Pestis in 29.07.20 15:27:56
Validat / Publicat: 29.07.20 17:01:19
VIZUALIZĂRI: 1318INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, Hotel” Perla” , Hotel” Vega” , Vilele Liliana, Hotel” Dorna” , Pensiunea” Bueno” , Hotel” Meridian”
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Ungaria (Balaton), Croația (Porec), Serbia (Vrnjacka Banja), Bulgaria (Varna, Nisipurile de Aur, Duni, Albena, Balcic, Veliko Tîrnovo, Tryavna, Gabrovo), Grecia (Thassos), Polonia (Jaworzno, Osciewicz, Zabrje, Katowice, Krakaw), Austria (Wien, Graz), Germania (Hamburg), Italia (Milano, Venezia), Slovenija, Slovacia, Cehia (Praha, Brno)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia Pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P06 [fără descriere]
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 55300 PMA (din 41 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

 • ECOURI la acest review

  22 ecouri scrise, până acum

  webmasterscris / TELEFON [29.07.20 18:08:22] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  iulian68scris / TELEFON [29.07.20 18:12:38] »

  M-am amuzat teribil citindu-te, se vede ca ti-a placut "ieseala"! 😊 Felicitari, votat cu multa placere!

  Yersinia Pestis [29.07.20 18:48:29] »

  @iulian68:  Mulțumesc pentru răbdarea de a -mi citi recenzia, dar, dacă-ți plăcu așa de mult, pune mîna și mai votează-mi și alelalte reviewuri. Mai am, aproape 200, so, enjoy!

  krisstinnascris / TELEFON [29.07.20 19:10:12] »

  Yersi: ​​

  Dacă vouă v-a plăcut hotelul atunci vacanța a fost o reușită. ​​

  ​​Sincer, nu mă așteptam să aterizezi la Mamaia iar ce ai povestit de distanțare  pare ireal, o prietena de-a mea mi-a spus ca nu se păstra distanțarea socială nici in Iunie, nici acum in iulie. ​​

  ​​Iar șezlongurile mi se par extrem de ieftine, mai ieftine decât in Eforie Sud sau in 2 Mai, cred că ai avut "pile" altfel nu îmi explic prețul mic ​​

  ​​Cât privește multitudinea de "cosmeticale", eu o înțeleg pe Adriana, toate acele minunății sunt absolut necesare. Eu m-am șmecherit un pic, ca să nu mai am discuții in familion, le pun pe toate intr-o geantă și le car singurică ​​

  ​​

  Yersinia Pestis [29.07.20 19:24:51] »

  @krisstinna:  Pe cuvînt de bărbat matur, spre bătrân, că atîta costau șezlongurile! Și era plajă curată, oamenii atenți la tot ce râmneai!

  La Hawaii erau 40 de lei și era aceeași plajă!

  ​​Mneeah, nu mă prinzi cu d-astea : unsorile alea voi le știți utilitatea, mie-mi ajunge o spumă de ras și-o loțiune de după, o pastă de dinți, un deodorant și-un rest de parfum. La voi, ce știu io, e cu farmece, cu bolmoaje, pierdeți o oră pe zi să vă mânjiți cu toate alea. Așa să fie, doar să vă vedem, noi, frumoase. Deși, mai ieftin ar fi cu o sticlă de vodcă de calitate medie...  

  Yersinia Pestis [29.07.20 19:33:14] »

  @webmaster:  Mersi, dar, dacă-s așa de important, mai fă un act de binefacere, te rog,  fii bun și pune și zgomotul de-l cerui! Te rog!

  krisstinnascris / TELEFON [29.07.20 19:43:13] »

  @Yersinia pestis:  Eu cred că mai ieftin a fost tatuajul meu decât sticla de vodcă, eu nu mă mai fardez de ani buni, mi-am tatuat ochii și am scapat de griji, oricum sunt băbuță și nu mai folosesc decât ruj. ​​

  ​​De creme și parfumuri nu mă pot lipsi, recunosc ​​

  Iar la mare e musai hidratarea pielii, altfel devenim reptile

  ​​Salutari Adrianei!

  Yersinia Pestisscris / TELEFON [29.07.20 22:45:42] »

  @krisstinna:  "Reptile" zici? Hm, asta se trage de la povestea biblică, aia cu mărul... 😛. În fine, faceți voi cum știți și ne furați ochii! ​​ Da' și nouă ne place să ne lăsăm prostiți.

  ​​

  webmasterX [29.07.20 22:54:47] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  iulian68scris / TELEFON [29.07.20 23:46:37] »

  @Yersinia pestis:  Poate mi-au scapat cateva, dar de regula, sa stii ca te citesc si votez, pe bune! Verifica! 😊

  Yersinia Pestisscris / TELEFON [30.07.20 00:59:32] »

  @iulian68:  Mulțumesc! 😀

  m liviuscris / TELEFON [30.07.20 11:43:18] »

  Dacă ai o zi proasta și citești articolul te înveselești. Votat cu mare drag!

  Yersinia Pestisscris / TELEFON [30.07.20 13:24:53] »

  @m liviu:  Mulțumesc ptr vot și vorbe!

  Dan&Ema [30.07.20 17:50:19] »

  Aș merge la mare oricând, are același efect benefic asupra mea,

  indiferent că fac plajă pe nisipul fierbinte sau pe banchiză. De aici și

  dorința de a ajunge la mare în orice vară, în fiecare an.

  Un om care stie ce vrea! Bravos, mon cher! si pofta buna la BRRC, ca deschid si eu una sperand ca in curand se desfiinteaza un club din bucuresti.

  Si noi ajungem an de an la marea noastra, dar marea e frumoasa„pescarusii e si ei pe acolo„dar tot mai multe ruine pe lanmga locurile cu servicii execrabile. Nu ca nu se gasesc si coltisoare ok, dar tot mai putine de la an la an. Sa ne cumpere nemtii litoralul!

  Sa traiesti, numai bine!

  ​ ​

  Yersinia Pestis [30.07.20 21:32:25] »

  @Dan&Ema:  Bine, bre, asta cu nemții i-o spui unuia care stă în Mărășești de Vrancea, unde, la o adică, am combătut armat cu nemții lui Von Mackensen?!

  Niciodată nu ne vom vinde litoralul nemților, o să așteptăm să ni-l ia ei, pe degeaba!

  Acuma, nah, ce să spui și io, depinde ce parte a paharului vrei să vezi : aia de-i goală sau aia de n-are nimic în ea.

  Litoralul românesc e tare frumos pentru că așa este el, cu ruine lângă cluburi de fițe, unde-ți aduce șampania cu roaba o armată de puțe de-abia ieșite de pe băncile liceului . Ideea este că noi tre' să discernem și să alegem ce-i frumos! Că, nu știu tu, dar pe mine nu mă primesc în cluburile cu roaba că miros a sărac încă de la intrarea-n Dobrogea, de pe podul de la Hârșova.

  Altcumva, mersi de urare, ți-o întorc, chiar dacă nu cu o BRRC în mână, la căldurile de-afară mă mulțumesc c-un rachiu de-al meu!

  Apropos de rachiu, știi bancul cu ăla de vine de la muncă, seara, acasă și ia din frigider sticla cu pălincă. Bea, strâmbă din nas, miroase sticla,   gustă din nou  și, speriat, țipă la nevastă:

  -Băi, sună repede la 112, am băut pălincă, nu simt gust, nu simt tărie, n-am miros, deci, am COVID!

  -Stai liniștit, blegule, sticla cu pălincă ți-am dus-o pe balcon, în frigider am pus sticla cu apă plată!

  Hai, noroc, la vremuri calzi, o țuică-i soluția!

  Dan&Emascris / TELEFON [30.07.20 22:13:30] »

  @Yersinia pestis:  🤩Misto! ​​

  D' a capo al fine... ​​

  dar tot nemtii sa ne ia / cucereasca, nu alti intermediari de pe drum! 😁​​​​

  Acum am fost inspirat de o feteasca de jidvei!  Numa' di ghini! 🤝

  Yersinia Pestis [30.07.20 22:16:09] »

  @Dan&Ema:  Stai cuminte, nemții n-or să ne (mai) bage-n seamă până la noua recoltă de sparanghel!

  ​Așa să șie, cum zîși tu, Doamne-agiutî!

  Zoazore [30.07.20 23:36:47] »

  @Yersinia pestis:  Și iacătă-te revenit! Păi ai și motiv: fusăși la mare! Brevo vouă!

  Că fu mișto la mare (că ca și tine, și io ador marea​), nici n-avea cum altfel! Dar câștigași la loz în plic de vă permiserăți Mamaia? Woow!  

  Hotelul e curățel, elegănțel, și mai ales decent! Că nu mai dă de clămpămeală de cu zori, ata ete​! d-aciișea se trage!

   micul dejun a fost pe întreaga perioadă a sejurului același : primeai două coli de hârtie, laminate, cu două variante de mic dejun și, cam asta era. Bine, mai avea vreo două-trei dozatoare de ceai, cafea și lapte, dar oamenii erau botoși că nu exista o varietate mai mare.

  Ei, bine, anul ista nu s-a mai servit absolut nimic-nimicuța de papa.

  Dacă nu erau ăia botoș, primeați și voi un ou, o felie de pâine, un ceai, ceva!

  Mi-a fost dor să-mi descrețesc ridurile cu scrierile tale! ​

  ​​

  Yersinia Pestis [31.07.20 00:20:07] »

  @Zoazore:  Ce faci, soro? Ești OK, sper!  

  Cum să te miri că am reapărut, io fusăi melițian, sunt în tot și toate, am o inimă inimoasă, care bate și bate și bate! E drept că nu prea mai scribălesc pe-aciișa, iaca, vreau să deviu regretat când m-o arăta Bărbosu' cu deștu' și m-o lua la el, să vă paie rău că puteați să mă citiți și n-ați făcut-o!    

  Culmea este că și anul ăsta am umblatără prin țară, doar c-am făcut-o prin locuri pe unde-am mai fost, deci, ni' ca nou! Și-atunci, ce vă mai obosesc?! ​

  Tu, ce zîșeși c-ai făcutără, că, văz că pe sait ai pus saboți de frână de prin aprilie, ist an? Te făcuși discretă! Asta nu-i bine, oameni ca noi îs expansivi, tre' să vorovim, că, altfel, ne încărcăm psihicu și-ajungem de dăm bună ziua la gâște și asta cauzează la impresia de le-o facem ălora de ne cunosc ! ​​

  Săr' mâna, mersi că mă băgași în seamă și te mai aștept, ai ușa deschisă mereu aicișa! Pup, pa ! ​

  Zoazore [02.08.20 22:01:20] »

  @Yersinia pestis:  Ce faci, soro? Ești OK, sper!  

  O, da, sunt foarte bine! ​ Merg perfect pe cele doua picioare si asta e superb! NU MAI AM DURERI!

  E drept că nu prea mai scribălesc pe-aciișa, iaca, vreau să deviu regretat când m-o arăta Bărbosu' cu deștu' și m-o lua la el, să vă paie rău că puteați să mă citiți și n-ați făcut-o!     

  Pai pentru mine e deja un regret ca nu te-am cunoscut ​personal! Deh, nu-s eu in gratiile Fortunei!

  Tu, ce zîșeși c-ai făcutără, că, văz că pe sait ai pus saboți de frână de prin aprilie, ist an?  

  Ni' ca, nimicuta! N-am mai fost plecata nicari, asa ca ce sa scibalesc? ​Am renovat, am grija de mama, lucrez de acasa... Despre ce sa scriu? Nici pe faleza n-am timp s-ajung! Tare-s trista, zau!

  Asa ca, printre picaturi, va mai citesc pe voi, cei mai norocosi, care ne luati si pe noi, istilalti, la​ plimbari virtuale!

  Ma stii ca nu dau din taste fara a avea ce spune si fara dovezi concrete!

  Multamesc-ti de ganduri bune! ​​

  Yersinia Pestisscris / TELEFON [02.08.20 22:22:11] »

  @Zoazore Nu-ți mai paie rău că nu m-ai cunoscut, chiar ești câștigată ! Nici nu știi ce anost și fără sare sunt  ! Și-s plictisitor de numa- numa , plus că-s mai urât decât prevede Regulamentul ! Deci, ești pe plus că nu m-ai fost văz't !

  Zoazore [02.08.20 23:01:13] »

   @Yersinia pestis:   Zici tu! Daca-mi iese pasenta, poate ca voi avea si eu ceva de scris! Sa negociez cu Zeul Cronos! ​    

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Dan&Ema, iulian68, m liviu, Yersinia Pestis, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0755920410156 sec
  ecranul dvs: 1 x 1