In ultima deplasare din Iasi un coleg din zona mi-a recomandat acest hotel, care s-a deschis recent. Nu cunosc multe detalii despre istoria cladirii.
Se afla pe Bld. Chimiei, vis-a - vis de Iulius Mall, langa Lidl si Kaufland.
Am ajuns seara, fara sa am rezervare si nu am gasit decat apartament liber, camerele standard erau ocupate. Camera standard pentru o persoana avea tariful de 130 Lei +18 Lei MD. Apartamentul in regim single 150 Lei +18 Lei MD.
Apartamentul in care am stat era foarte mare, cu dormitor + living cu chicineta, dotata 100%.
Wireless in camera, semnal foarte bun, baia mare cu dus.
Restaurantul se afla la subsol, unde am servit MD. Aveau 4 meniuri pentru MD, romanesc, britanic, natur si kids. La subsol au o sala de biliard si tenis de masa.
Personalul dragut.
Trimis de zsolt_tusnad in 15.09.13 09:25:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zsolt_tusnad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster15: aproximativ 47.151844,27.611922
@zsolt_tusnad: Ia vezi din nou pe harta interactivă AFA.
Mulțumesc.
- Jun.2019 Hotel Zimbru, o cazare bună în Iași — scris în 11.12.19 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O alegere foarte bună! — scris în 01.12.17 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Placut — scris în 14.04.16 de mristi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Am revenit, de data aceasta in concediu — scris în 16.09.14 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Un hotel inedit — scris în 20.04.14 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ