Conditii hotel Zenith Mamaia
Incep cu dezavantajele:
- locul de joaca pentru copii: e extrem de mic, de multe ori copii stau atat de inghesuiti de nici nu au loc sa se joace. Nu mi-am mai dus copilul. Nu au nici jucarii sau activitati suficiente pentru ei. Majoritatea cutiilor erau goale
- la pensiune completa gama de bauturi inclusa e foarte restransa:cola, fanta, un fel fe neste, o bere la cutie si apa. Maxim 2 bauturi si nu pot fi luate daca nu le consumati la masa...
- cand nu se face autoservire, aveti buget limitat de 75 lei la mancare si doar 1 bautura gratis. Daca raman bani nu puteti comanda altceva de baut, doar mancare altfel pierdeti acea diferenta de suma
- cateodata mancarea nu e gatita suficient
(Ex: pestele, orezul, carnea de vita)
- nimic nu e gratis: facilitatile hotelului sunt contra cost. pana si masa de biliard care pe bune si la aia sa ia bani?!...
- timpul lung de asteptare pentru sosirea mancarii la servire, copilul meu deja isi pierdea rabdarea dupa mai bine de 40 min de asteptat
- o ospatarita imi pastrase restul la bani fara sa ii permit asta. ulterior de rusine ca am fost dupa ea, ni i-a dat
Curatenia zilnica in camera nu e chiar facuta bine, iar cand am venit in prima zi, in baie era par de la persoana cazata inainte desi scria ca a dezinfectat????
- IN MINIBAR NU POTI SA ITI BAGI BAUTURILE PROPRII!!! DECI NU AI FRIGIDER ????
Si lista continua
Avantaje:
- faptul ca e frumoasa camera
- e liniste ATAT!!!
Trimis de Alexandra33 in 26.06.19 16:50:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexandra33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25413500 N, 28.62094200 E - CONFIRMATE
@Alexandra33: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
- Jul.2024 Mai sunt și lipsuri — scris în 17.07.24 de ux134871 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Pentru netemperamentali, nepretentioși, adaptabili, nehipersenzitivi... — scris în 30.08.23 de ux130589 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2021 Nemultumit de cazarea in Corpul Jupiter si foarte scumpa mancarea — scris în 29.08.21 de ux122270 din BACAU - nu recomandă
- Jul.2021 Oribil — scris în 03.07.21 de ux115928 din GURA HUMORULUI [SV]
- Apr.2021 Destul de ok, dar se putea... — scris în 20.05.21 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Ultima vacanța in România — scris în 07.07.20 de ux115928 din GURA HUMORULUI [SV]
- Apr.2019 O vacanță de Paște aproape ratată — scris în 02.05.19 de mariusfyl din SLATINA - nu recomandă