Am ales Platamonas cautand un concediu linistit si relaxant. Rezervatea la hotel Zefyros am facut-o prin booking.com luand in considerare toate review-urile bune pe care le-am gasit.
Odata ajunsi acolo (n-o sa detaliez drumul spre Grecia care e mai mult decat cunoscut) am avut cea mai frumoasa surpriza: un hotel frumos, elegant si foarte curat si cele mai bune si primitoare gazde pe care le-am avut vreodata. Lia si tatal ei sunt 2 persoane minunate si deschise.
Camera a fost la etajul trei: o camera potrivita pentru o familie de 4 persoane, spatioasa, luminoasa si cu o terasa imensa. Mobilierul este nou si aspectul general este unul modern si aerisit, iar in camera se face curatenie zilnic
Micul dejun este unul variat, iar gazdele sunt oricand gata sa faca mici ajustari astfel incat sa fie pe gustul fiecaruia.
Trimis de tefadd in 08.09.13 19:10:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tefadd); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.99441600 N, 22.62028300 E - CONFIRMATE
@tefadd: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster: este un pic offsetat. Ar trebui mutat spre dreapta sus- se vad doua terase pe acoperis spre mare- este cel din stanga, Hotelul este fix pe strada paralela cu marea
@tefadd: rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=39. ... &hl=ro&t=m&z=16.
- Jul.2015 Un hotel care te face sa te simti ACASA! — scris în 10.08.15 de eliana77 din IASI - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Un sejur reusit — scris în 29.04.13 de Lilian din GIURGIU - RECOMANDĂ