Am revenit cu incantare, in Delta Dunarii la hotel Wels, intr-un loc tare drag noua si copiilor.
Am regasit acelasi peisaj superb si oameni deosebiti si calzi! Pentru noi, acest sejur a fost din toate punctele de vedere la superlativ (de altfel ca si la vizita precedenta...)
Curatenie 10+!
Atmosfera 10+!
Mancare super si personal profi, deferent, amabil si mereu zambitor!
Din punct de vedere al timpului petrecut acolo, se poate prefera linistea si relaxarea din zona piscinei sau ceva sporturi pentru cei ce doresc miscare (exista o frumoasa si marinimoasa zona verde, amenajata in apropierea hotelului). Tot aici, pe malul Dunarii este o plaja discreta unde se poate pescui la umbra salciilor de un farmec aparte.
Exista si oferte de plimbari cu barca cu motor, cu personal calificat si bun cunoscator al imprejurimilor.
Singurul lucru deranjant a fost... timpul prea scurt petrecut acolo!
In mod cert ne vom intoarce.
Trimis de florin i in 05.09.18 13:56:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂLTENII de SUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florin i); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 52&ridAnt=89550
- Jun.2023 O vacanta reusita in Delta Dunarii — scris în 02.06.24 de OviD1 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Minivacanta de Paste, reper pozitiv in alegerea vacantelor — scris în 06.05.21 de ux119490 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Loc frumos fara servicii pe masura — scris în 30.05.18 de Claudia B din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 O adevarata oaza de frumusete, liniste si multumire!!! — scris în 08.08.17 de pescarusa76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nota 10 la condiţii cazare, nota 3 la bucătărie — scris în 06.09.16 de Auras2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Relaxant si placut — scris în 19.02.15 de iulian05 din ULMI [GR] - RECOMANDĂ
- May.2012 Un sejur de neuitat vom reveni cu siguranta — scris în 29.05.12 de iulianae din BUCURESTI - RECOMANDĂ