BUN
O vacanta incantatoare
Sejur in perioada 26.06-03.07.2021 — 2 A+2 C (11,5 ani), transport cu avionul din SB, transfer rezonabil spre hotel. Am fost cazati in cam. 170, aproximativ in centrul resortului.
Plusuri: gradina - fantastica... din pozele pe care le gasiti despre hotel, imaginativa ca e si mai frumos: diversitate de plante, flori, si mai ales totul foarte ingrijit.
- toboganele - cu toate ca nu sunt foarte mari, ofera super distractie.
- plaja - e la ceva distanta, insa are exact ce iti trebuie, nisip fin, intrare in apa calma, bar aproape...
- mancarea - foarte gustoasa, nu sunt neaparat multe feluri, insa, cel putin ce am mancat noi, gustoase si f gustoase. Nu ma asteptam la prajituri sa fie asa de bune - nu mi s-au parut foarte dulci.
Minusuri: - camerele - cu toate ca noi nu ne putem plange de camere, unele nu arata de 5*
- restaurantul - prea mic pt nr de turisti, mai tot timpul e vanzoleala, zgomot... not nice.
- mancarea - lipsa diversitatii
Activitati extra: noi am ales raftingul, il recomanda pt toata lumea, o experienta de tinut minte. Exista oferita de agentia cu care mergeti, insa noi am cumparat de la o agentie gasita online (de la 35 eu/persoana la 40 eu/familie). Poate parea foarte aventuroasa experienta, insa nu ezitati, nu veti regreta.
Despre raportul pret/calitate eu consider ca a fost unul corect, multumitor din punctul nostru de vedere, iar punctele negative (in plus fata de ce am notat) ar trebui raportate si la pret.
Per total pt noi a fost o experienta minunata, un concediu din care ne-am intors foarte multumiti.
despre CAMERE & COND. CAZARE
cu toate ca hotelul este clasificat la 5*, cazarea e departe de acest standard
Trimis de userbusy in 14.07.21 14:34:11
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (userbusy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.81891900 N, 31.30381250 E - CONFIRMATE
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 103892&hid=1101.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se ajunge la plaja. Stiu ca zona de la plaja este ocupata de Golden Coast. Trecerea se face prin acel resort sau se incojoara prin alta zona? Multumesc mult!
Buna ziua, cum este cu masca in resort? Este obligatorie doar la interior? Multumesc
@monikutza: Masca era obligatorie doar la masa, in zona unde erau asezate felurile de mancare. Normal consider eu, insa erau destul de multi ca nu respectau nici minimul asta, in special rusi. Am atras odata atentia responsabilului restaurantului de acest aspect, si nu a facut nimic.
In rest, nu - nu sunt prea multe spatii inchise comune.
@userbusy: Dacă nu deranjez as mai avea o întrebare, am văzut ca ați călătorit cu copii, ce fel de test ați făcut ptr ei, pcr sau rapid? Știți dacă sunt acceptate și testele rapide din saliva in engleză? Multumesc
@monikutza: Am avut doar pentru fetita cea mare test rapid antigenic, insa nu din saliva, din exudat nasal. nu stiu daca sunt acceptate la noi testele din saliva. cel mai bine nu riscati cu aceste produse, mergeti la sigur cu testul antigenic din secretie nasala.
pentru fetita cea mica, sub 6 ani, nu a fost nevoie de nici un test.
@userbusy: Am înțeles, vă mulțumesc! Sănătate și numai bine va doresc!
- Apr.2024 In niciun caz de 5 stele. Un hotel de 3 stele de pe vremea lui Ceausescu — scris în 09.05.24 de ux133902* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 Vonresort Golden Beach - insipid — scris în 25.10.23 de gojavaler din SATU MARE - nu recomandă
- May.2023 Un loc excelent pentru plimbareti si familii cu copii — scris în 05.06.23 de gianimary din BULZ [BH] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Ok, dar nu prea — scris în 01.09.22 de claudiusava din FOCSANI - nu recomandă
- Aug.2021 Vonresort Golden Beach... ideal pentru familii care cauta o oaza de relaxare. — scris în 06.09.21 de Lucian T din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O destinatie de luat in considerare — scris în 30.07.21 de 4ndrei din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Recomand — scris în 23.07.21 de alexandru77* din BAIA MARE - RECOMANDĂ