Un hotel bun de 5 stele in Turcia - Side
Salut,
Am luat un sejur de 7 nopti la Von Resort Golden Coast. Cautat din timp pareri si aici pe site si luat din ianuarie, am gasit la pret ok. In aprilie nu mai erau locuri libere pentru aceeasi perioada.
Plecat cu charter din Bucuresti. Drumul fara probleme dus-intors, cursa Tarom.
De fapt Von Resort este un ansamblu de 3 hoteluri, de 3 categorii diferite: Beach, Coast, Elite. Partea de hotel Beach este separata de Coast si Elite. Elite este aproape de Coast cu care imparte piscina si eventual restaunatul cu toate ca fiecare are cate unul mai aproape de cladirea respectiva, insa se poate trece fara restrictii de la unul la altul.
Cu toate ca am platit pentru Coast cu ultra all inclusive, am fost cazati in corpul de cladire Elite, insa diferentele nu cred ca sunt, poate in camere, insa piscinele si restaurantele sunt comune pentru ambele categorii.
Deci la hotel am fost cazati in Von Resort Golden Elite, camera la etaj cu vedere spre o alee din exteriorul hotelului. Mancarea buna, variata. La fiecare masa puteam face 4-5 meniuri diferite si eu nu mananc porc in general, deci fara a lua in considerare mancarurile ce contineau carne de porc.
Curat in camera. Surprinzator, erau 2 paturi suprapuse. Piscina ok. Piscina de langa Coast era mai galagioasa si o evitam. Am intalnit romani. moldoveni, rusi, suedezi.
In partea de Beach este un Aquaparc la care am fost de 3-4 ori. Se putea intra si consuma de la barul de acolo suc, apa, ce mancare aveau, insa nu din restaurantul de la Beach. Sunt cam 8 tobogane interesante si fara probleme le-am incercat pe toate.
Am fost si pana in Side cu un microbuz luat la statia de langa, pana la capat, de unde se poate vizita vechea asezare, in plimbare de 20-30 minute de mers. Mers cu microbuzul cam 30 minute, cost 1-2 dolari parca, dar atentie ca daca aveti euro cer mai mult, 3-4 euro de persoana cu toate ca la cursul de schimb era mai mare euro.
Seara erau concursuri si spectacole pe scena de la Coast si dupa disco pe ponton, la plaja. Plaja era cu nisip fin si lina intrarea in mare. Se poate juca pinpong, gradina bine intretinuta. Seara am vazut arici mergand pe langa hotel, spre plaja.
Sotia a mers si la Spa intr-o zi. Experienta deosebita, din cate am retinut.
In afara de excursia pe care ne-am organizat-o singuri, nu am fost in alte excursii. Aquaparcul fiind destul de interesant cat sa ne tina ocupati 2-3 zile, inca una excursia si cam asta a fost. In rest am vrut sa ne reincarcam bateriile fiind la inceputul verii si prima saptamana de concediu.
Ca si concluzie, recomand hotelul si as reveni la el daca as alege aceeasi localitate. A fost o saptamana fara nici o problema.
Trimis de LaBursaRo in 22.12.19 23:27:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Delfin... din apropiere de Bodrum, si AKKA ANTENDON
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LaBursaRo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Vonresort Elite [Colakli], SIDE" (deja existentă pe sait)
- Jul.2024 Sejur 7 nopți — scris în 05.07.24 de Diana Ghi din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2023 Eu va recomand sa mergeti acolo — scris în 31.07.23 de Remicade din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta Turcia — scris în 04.09.22 de ux127137 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Ma asteptam la mai mult! — scris în 30.08.21 de Rickpuk din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel de evitat — scris în 23.08.19 de StefSS121 din BUCUREşTI
- Aug.2019 Oribil — scris în 23.08.19 de Adistef2019 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2018 De evitat Von Resort Golden Coast / Elite — scris în 06.07.18 de Bota din TG MURES - nu recomandă