Cunosc acest hotel de ca. 5 ani. Anual innoptez 1-2 nopti (cand sunt in delegatie) in acest hotel. Ultima data am fost cu sotia si copiii in luna decembrie 2011, in drum spre Slovacia (Muntii Tatra). Hotelul are vreo 32 de camere si apartamentul, este cochet. Apartamentul este cam ...o gluma: dormitorul e frumos mare, cu paturi comode, insa cealalta camarutza (de ca. 9 mp) are o canapea rabatabila total incomoda. Noroc ca acolo i-am plasat pe copii...
Revenind la camerele duble, sunt mobilate in stil minimalist. In vestibul este plasat un dulap mare (cu usi glisante). Frigidere nu veti gasi in nicio camera...
Am constatat (de la an la an) ca hotelul este ceva mai sters... poate si datorita faptului ca gradul de ocupare (de ex. in sept. cand merg in delegatie) nu depaseste 40-50%. Referitor la micul dejun va pot spune ca difera de la un sejur la altul, respectiv de gradul de ocupare al hotelului... ! Cand este mai plin, atunci micul dejun este sub forma de mic dejun suedez, cand e mai gol... atunci va alegeti cu o omleta, o bucata de cascaval, o felie de sunca si o cafea (nu prea stralucita...).
Per ansamblu, pt ca. 150 RON/noapte pt camera dubla serviciile oferite sunt ok!
Trimis de kukikuki in 24.03.12 22:17:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Timisoara, Cluj, Sibiu, Bacau, Baia Mare, Galati
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kukikuki); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Vital Hotel [Baile Felix]" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor.
”Per ansamblu, pt ca. 150 RON/noapte pt camera dubla serviciile oferite sunt ok!
Atunci, de ce ai trecut in caseta tehnica 60 lei? Ne poti indica, te rog, pretul platit?
Multumesc!
@webmaster15: Aveti dreptate... ! Apartamentul a fost 250 RON, camera dubla (cu mic dejun) este cam 150 RON! Cei 60... ar fi trebuit sa fie euro, dar am omis eu sa mentionez! O seara buna! Kuki
---------------------
Am modificat pretul in lei.
Multumesc.
@kukikuki: Puteti sa-mi spuneti va rog cum ati procedat cu rezervarea? Eu le-am scris pe mail si le-am cerut sa-mi trimita o oferta pt. luna august, deoarece inca nu au tarifele afisate pe site. Inca nu am primit raspuns.
Multumesc.
@lorelei34: Buna! eu folosesc acest hotel anual 1-2 nopti cand merg in delegatie de serviciu in zona Oradei. Ajung acolo fie in iunie, fie in sept.
Cred ca ar fi mai bine sa le dai si un telefon si sa te interesezi si pe aceasta cale de stadiul ofertei tale.
Succes! Kuki
- Aug.2020 Recomandam Hotel Vital din centrul statiunii Baile Felix — scris în 28.08.20 de Viorica G din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Stele false — scris în 14.08.18 de Alina7 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 O mare dezamagire! — scris în 17.07.16 de jurjica din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2014 Un concediu de vis!! — scris în 11.06.14 de clau11 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Foarte frumos si relaxant — scris în 19.10.13 de bullterier din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hotel Vital - Baile Felix — scris în 16.08.12 de enichitaru din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Prea slab pentru pretul cerut — scris în 06.07.11 de donjoe din TIMIşOARA - nu recomandă