Nu va lăsați pacăliți de recenzii! Am fost anul acesta la Villa Tassos. A fost Ok!
Grecia e superba!
Cazarea a fost buna. Pentru noi care am fost și la turci la 5stele și la bulgari la 5 stele nu ne-a nemulțumit aceasta unitate de cazare. E clasic zonei mediteraneene. La fel și in Spania și in Italia și in Grecia. Pe ei nu luxul ii caracterizează ci Frumusețea peisajelor a marii și a muntelui.
Dacă vrei lux in camera și hotel nu te du la Greci ca nu știu dacă vei fi vreodată mulțumit. Aici nu vii sa stai închis in hotel la all-inclusive. Aici vii închiriezi un ATV și pleci pe insula sa descoperi frumusețile naturii!
Villa Tassos chiar e o unitate hoteliera unde te poți simți foarte bine, in siguranța și intr-o stațiune greceasca clasica.
Se merita! ???? Important sa vrei sa te simți bine in vacanța!
Trimis de Gașca vesela in 20.08.17 07:13:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gașca vesela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.79585900 N, 19.81903200 E - CONFIRMATE
@Gașca vesela: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=80951
- Jun.2017 Vila Tasos Corfu: ghena insulei Corfu! O mizerie!!! — scris în 21.06.17 de BeatriceC din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Vila Tasos - un dezastru — scris în 09.06.17 de stely din SLOBOZIA (IL) - nu recomandă
- Jun.2012 Villa Tasos - O Vacanta minunata — scris în 14.06.12 de RUSTICCO din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Villa Tasos — scris în 16.04.12 de damiann din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Conditii excelente la pret budget! — scris în 01.10.11 de offroadbucegi din SINAIA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 As mai merge si a doua oara... — scris în 03.05.12 de andreiani din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Corfu Rocks! — scris în 23.08.09 de dizzy2oo2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ