Dezamăgire, dezgustător
In primul rand micul dejun sărăcăcios, conținea omleta sleita, o felie de șuncă si una de cașcaval.
Camera destul de ok, dar fara căldură, in condițiile in care afara pe timpul nopții erau 4-5grade. Daca am sesizat pe angajații vilei despre aceasta problema, răspunsul lor a fost ca nu au ce sa facă iar lor oricum le este cald. Deci nu clienții erau importanți ci angajații. Daca lor le este cald totul este ok.
A doua zi s-a oprit apa. Presupun ca a fost oprita toată ziua.
Seara când m am întors la camera am încercat sa aflu de ce nu am apa calda. Am vorbit cu patronul vilei care într o prima faza nu știa ca exista aceasta problema iar ulterior a spus ca este un caz de forță majora iar daca nu îmi convine am 10 minute sa părăsesc camera. Bineînțeles pe un ton de interlop. Presupun ca este o vedeta locala cu multe relații in Galați si nu il interesează ce se întâmpla cu clienții care ii plătesc cazarea. Nimeni si nimic nu se poate atinge de el. Dar, putea rezolva problema într un fel sau altul. Daca el nici nu știa de existenta unei probleme logic ca nu a sunat la cei care se ocupa de distribuția apei ca sa remedieze problema.
Este o pensiune care nu se ridica nici macar la nivelul celui mai prost motel de pe valea oltului. Presupun ca, daca angajații nu au nevoie sa se spele nici clienții nu au nevoie.
Trimis de detectiv in 16.10.16 17:33:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (detectiv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41952450 N, 27.90434440 E - neconfirmate încă
@detectiv: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 59&ridAnt=74392
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Jun.2016 Un loc linistit — scris în 29.06.16 de ancutza26 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ