Villa Rania2 / MENIU
O cazare care îşi merită toți banii
Încă din 2018 ne-am hotărât că la anul ce vine vom alege insula Thassos, după pozele și impresiile văzute, de peste tot.
Ne-am cazat în Skala Potamia, la Villa Rania, o locație care îşi merită chiar toți banii.
Am ajuns pe la amiază în jurul orei 12, adevărat că nu ne aștepta nimeni, dar cazarea era deja pregătită, cu numele nostru de familie scris pe o foaie, ataşat pe uşa, și cu cheia în ea.
Când am intrat, m-a prins din prima această locație, simplu, dar foarte curat, cu gresie pe jos, mobilier nouă, pereți albi, fără mucegai și igrasie.
Cazarea se compune din 2 spații, un fel de cameră de zii, prevăzut cu o canapea extensibilă, cu o masă și trei scaune, chicinetă prevăzut cu de toate, și bineînțeles aer condiționat gratuit.
Al doilea spațiu este o cameră destul de mare, cu un pat matrimonial, cu două noptiere.
Am avut două terase, unul cu vedere la mare, iar altul cu vedere la munte, ceva fantastic.
La parterul vilei există, un magazin de carne, măcelărie, și o firmă de închiriat auto și atv, de care ne-am și folosit.
Cazarea se află foarte aproape de plajă, și de taverne, se desparte doar de un drum.
Skla Potamia este o stațiune minunată, în care se combină muntele cu marea, este ceva minunat.
Marea este foarte curată, cu nisip fin și auriu, cu intrare lină în apă.
Ne-am simțit foarte bine, și dacă ne ajută bunul Dumnezeu, revenim și în 2020, am și rezervat cazarea tot aici.
Merită să închiriezi o maşină și explorat toată insula, sunt foarte multe plaje minunate cu apă cristalină.
A fost o vacanță de neuitat și ne vom întoarce curând.
Trimis de barnes in 12.01.20 11:52:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Olympic Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (barnes); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@barnes: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
buna, sper sa nu te superi, mi-a atras atentia pretul scris in caseta la detalii, ati dat 1800 euro pe un sejur de 7 zile cu transport autocar, o familie compusa din 3 membri si fara sa aveti nici o masa inclusa, doar cazare si transport?
mie una mi se pare un pret foarte mare, de aceea intrebam.
sper sa nu deranjez cu acest comentariu.
in alta ordine de idei as dori sa stiu daca au fost albine in timpul sejurului dvs acolo, daca se plateau sezlongurile pe plaja, cum este apa in Skala Potamia pentru copii, in sensul ca este adanca sau cu intrare lina?
si cam ce pret mai este la feribot, aand in vedere ca ati fost cu autocarul?
- Aug.2018 Vacanta frumoasa — scris în 28.08.18 de janina1964 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Frumoasa Rania — scris în 08.08.14 de damn din MORENI - RECOMANDĂ