Vila Domna este situata pe o strada principala in Paralia Katerini.
Dezavantajul acestui fapt este ca este destul de neplacut sa stai cu usa de la balcon deschisa deoarece sunt foarte multi cei care trec pe strada cu moped-uri si atv-uri si a fost un pic cam galagios pentru mine.
Avantajele vilei:
- este foarte aproape de plaja
- are o gradina frumoasa
- este destul de aproape de Lidl, cateva minute de mers lejer
- camera cat si coridoarele le-am gasit curate, desi am mers cu lenjerii de pat de acasa, nu a fost nevoie sa le folosim.
- camera in care am stat a fost dotata cu frigider, plita pentru gatit, cat si cu ustensile pentru acest lucru (oala, tigaie, doua seturi de tacamuri si pahare, cani si un ibric pentru ceai/cafea).
- camera a avut matura si mop cu galeata pentru mentinerea curateniei in regim self.
- balconul a fost destul de mare. Am avut o masa si doua scaune de plastic asa ca am putut servi masa afara chiar si cand aveam prosoape la uscat. Suplimentul pentru vedere la mare s-a meritat.
Recomand celor care vor sa gateasca in camera sa-si aduca de acasa lingura de lemn. De asemenea va recomand sa va aduceti sfoara sau corzi elastice care pot fi puse in balcon pentru uscare prosoapelor. Perfectionistilor si niste cleme de rufe, mai bate vantul: -)
In concluzie impresia mea despre cazare a fost buna, nu au fost probleme si recomand cu caldura.
Trimis de Espirit in 03.04.13 13:54:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Espirit); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Espirit: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mi-ati amintit de prima mea vacanţă în Grecia cand am avut cazare la Vila Domna. Este într-adevar o vila bine pozitionată, curată, o vilă în care am petrecut un sejur plăcut mergând si în multe excursii.
A fost prima si ultima vacanţă în care am mers cu autocarul din cauză că drumul mi s-a părut destul de anevoios cu multe opriri inutile iar la intoarcere a fost un calvar deoarece ne-au scos din camere la ora 10 iar plecarea spre casa a avut loc la ora 18.
Am avut si ghinion deoarece fiul nostru a calcat pe un arici de mare.
Mi-am jurat ca nu mai plec decat cu autoturismul personal si i-am spus sotului meu ca sunt in stare sa conduc numai eu dar sa nu mai aud de autocar.
De atunci am mes de mai multe ori in Grecia în diferite locuri dar imi amintesc cu placere de Vila Domna, aceasta fiind prima noastră gazda în însorita Elada.
@alinafulg: Ma bucur ca v-am dus cu gandul la amintiri placute. Si eu am fost multumita de cazarea de la Domna, mai ales ca mi-am facut si un prieten canin in vecini. Anul urmator tot in Grecia am fost (Thassos) si anul acesta tot acolo voi fi. La mai multe sejururi placute!
@Espirit: Noi anul acesta vom merge in Thassos. Vacante placute va doresc.
@alinafulg: Si noi tot in Thassos mergem. Am fost isi anul trecut. E superb. O sa postez maine despre Thassos.
@Espirit: Noi vom merge in Skala Potamia incepand cu 7 iulie. In ce perioada veti merge?
@alinafulg: 24.05 - 07.06. Nu ne potrivim. Dar va doresc concediu placut tie si familiei tale. Schimbam impresii dupa: -)
Va rog pentru mesaje private folositi chiar Mesajele Private, de asta exista totusi!
@webmaster22: imi cer scuze, sunt inca noua pe site, inca incerc sa-mi dau seama unde sunt toate.
Bătaie de joc...
Totul ar fii fost in regula, dacă nu as fii fost " prostit" in legătura cu niște excursii, pe care ne-au propus aceasta firma ****, in timp ce calatoaream încă cu autocarul.
bineinteles ca am cumpărat dar spre dezamagirea mea, când am ajuns in stațiunea Paralia, am găsit o agenție de excursii situată chiar la subsolul hotelului unde eram cazat cu prețuri mult mai mici si servicii mult mai bune.
Am cumpărat excursii si de la **** si de la aceasta agenție (Travel se numește) si tocmai de aceea pot face comparație si consider ca am fost "prostit".
Hotelul unde am fost cazat a fost in regula, pt bani care i-am plătit iar locurile vizitate au fost unice
by webm: textul a fost trimis iniţial ca articol distinct la rubrica Vilei Domna, însă din cauza slabei consistenţe în detalii despre cazarea respectivă, a fost mutat de noi ca ecou aici
- Jul.2015 Din nou in Paralia Katerini — scris în 04.08.15 de queen* din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vila DOMNA — scris în 03.07.15 de fregata din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Un concediu de vis — scris în 15.07.12 de queen* din REşIţA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 August 2011 - Hotel Domna — scris în 22.09.11 de _mirela_ din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Prima oara in Grecia — scris în 21.06.09 de miranda* din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2008 Aceeasi senzatie de bine — scris în 12.08.08 de tholos* din RESITA - RECOMANDĂ
- Aug.2007 Senzatie de bine — scris în 23.06.08 de viviadi din TIMISOARA - RECOMANDĂ