Pentru ca singurele referiri despre aceasta vila le-am gasit pe acest site as dori sa vin si eu in ajutorul celor care isi gasesc aici cazare. Am fost cazati intr-un apartament cu alt cuplu cu care am venit din ro. din pozele de pe net credeam ca arata mult mai rau dar am fost suprinsa in mod placut. am stat la etajul 2. camerele nu f mari dar mi-a placut ca aveau obloane si draperii. si balcoane, inclusiv la bucatarie. cand am ajuns cam mirosea dar probabil pt ca nu era f bine aerisit. baie micuta, perdeaua nu mi-a placut de la dus dar am mai fost in grecia si eram obisnuita cu asta. dupa prima jumatate de ora petrecuta in camera avand in vedere ca era iulie si f cald ne-am luat aer conditionat - 4euro pe noapte. a fost excelent cu el. bucataria recunosc ca nu am folosit-o decat pt a pune apa in frigider si pepene.
lenjeria ne-a schimbat-o cam la jumatatea sejurului deci a fost ok.
la pranz cand veneam pe hol cam mirosea ce-i drept dar in rest mi s-a parut ok cazarea.
am avut micul dejun inclus, prietenii nostri voiau sa luam si cina dar am fost inspirati sa luam doar o masa. pt ca micul dejun se lua la restaurantul george in apropierea plajei unde 7 zile ni se servea aceeasi mancare - o felie de sunca, una de cascaval, un ou fiert, cafea, suc, cate 2 cubulete de margarina si 2 de gem. ne-am dat seama ca e margarina si nu unt abia dupa vreo 5 zile cand am mai cerut unt si ni s-a spus ca e margarina (bleah). intr-o singura zi ne-au dat omleta, carnaciori si o felie de rosie. pana si fata care ne servea era mereu imbracata fix la fel. asta a fost singura chestie care m-a dezamagit, cu micul dejun. a, si la vila nu era net, doar la terasa unde luai micul dejun.
vila este la 5 min de plaja dar dupa ce urci si cobori o panta. spun asta pt familiile cu copii sau pt cele care se duc cu bebe la purtator cum am fost eu.
dar la banii dati pe cazare nu ma asteptam la cine stie ce, asa ca per total a fost ok.
Trimis de andreuta23 in 26.07.11 15:11:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Bratul Sythonia, Hodel Odiseas
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreuta23); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Oare pretul afisat este corect? Nu se poate ca 7 nopti cazare la 2* in Thassos sa coste 1000 EUR, chiar daca in banii astia intra si transportul. Sigur este o greseala.
e vb de costul intregii vacante, cazarea la vila anna cu mic dejun a fost 135 de euro de persoana, deci 270 plus 4 euro pe zi aerul conditionat. mea culpa
Bună seara,
Aveţi cumva poze cu pensiunea? Camerele aveau vedere la mare?
Mulţumesc.
am cateva poze din balcon pe care le voi incarca tocmai ca sa vedeti ca marea e f departe, n-ai cum da de ea. vila e in spatele altor multe case. din camera si cu pensiunea din pacate nu am.
- Jul.2013 Dragut, daca nu esti prea pretentios — scris în 15.07.14 de drPain din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Anna Beach Limenaria — scris în 06.07.12 de flori_floricika din BUCUREșTI - nu recomandă