Am fost cazati 2 nopti la aceasta pensiune si pot spune ca am fost impresionati de curatenia desavarsita, camerele foarte mari si spatioase si calduroase, locatia excelenta cu privelisti incantatoare!
Nu intru in amanunte dar va recomand fara nici o retinere aceasta pensiune, nu ai ce reprosa, ai de toate de la gratar in curte pana la bucatarie pe fiecare etaj, personalul cumsecade si foarte activ, se facea curatenie in fiecare zi in camere care erau aranjate cu mult gust, baia foarte mare si cu apa foarte calda tot timpul, totul ok!
in concluzie nu ocoliti aceasta frumoasa pensiune, nu ve-ti regreta!
Trimis de lucas43 in 23.11.16 11:10:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucas43); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pensiunea Andra nu e cumva una-şi-aceeaşi cu Vilele Andra (1&2), descrise de alţi turişti aici?
@webmasterX: Ai dreptate, am omis din greseala ca sunt 2 vile Andra 1si 2!
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Vilele Andra (1&2), PREDEAL" (deja existentă pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Aug.2019 O cazare curata, oameni primitori — scris în 25.11.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Un sejur deosebit la pensiunea Andra — scris în 23.09.17 de giuma26 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un loc linistit, curat si cochet — scris în 19.07.13 de bogdan10 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 O surpriza placuta — scris în 26.01.13 de bogdan 75 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Neseriosi — scris în 11.01.12 de cuplulcluj din CLUJ
- Jan.2011 Zgarciti — scris în 19.03.11 de chioru din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Conditii superbe — scris în 01.11.11 de danyiova din CONSTANTA - RECOMANDĂ