Dezamagire! Nu mai calc pe acolo!
Am fost cazati cinci familii cu copii in vila nr 1. De cum am intrat pe poarta complexului s a vazut paragina, lipsa respectului pentru clienti si tarifele nejustificate pentru aceasta cazare.
Dar sa le luam pe rand:
- drumul de acces pana in parcarea de langa vila este distrus si plin de hartoape
- la o vila unde se cazeaza un grup de cinci familii era musai sa existe un living: acesta lipsea cu desavarsire, drept urmare ne înghesuiam, cu randul (!!!), in bucatarie...
- bucataria este minuscula: e ok pt 4 persoane, nu pt 10 adulti si 5 copii, practic nu puteam sta la masa niciodata toti si trebuia sa mâncăm pe rand;
- bucataria prost utilata: existau doar cateva farfurii, tacamuri obosite, o tigaie, o tava murdara in cuptor si pahare insuficiente... ATÂT!
- mobilierul din bucătărie invechit, defect si slinos: lipseau manere de la sertare, scaunele se dezmembrau si stresul suprem era robinetul de la chiuveta care cădea cu zgomot mereu si făcea anevoioasa utilizarea!
- iluminarea in bucatarie era slabă... de altfel in toata vila era asa, ceea ce te obosea ingrozitor!
- praguri, trepte si treceri la nivel nesfârșite: pana si in bucătărioara aceea era o treapta in diagonală!! Si copii dar si adulti era sa ne rupem gatul de nenumarate ori!
- nicio ușă si niciun geam nu se închideau bine! La "apartamentul" de la parter, usa statea închisă doar dacă o incuiai;
Apartamentul de la parter:
- familia noastră a ales apartamentul de la parter pentru ca era singurul unde, cu improvizatii (!!), puteau dormi 2 adulti si 2 copii. De fapt "apartamentul" nu era decat o cameră mare al cărui "dormitor" era separat de restul printr o arcada! Asa era si apartamentul de la etaj (cel mov din poze), numai că mai mic si cu o canapea neextensibila.
A trebuit sa unim cele două canapele deformate pentru a avea si copiii pe ce dormi (unite, erau prea mici pentru a dormi un adult acolo!). Apoi am primit la cerere O perna, UN cearsaf si O pilota-plapumă obosită, pentru a improviza patul copiilor.
- in ap nostru, lenjeria era rupta si cu gauri in ea, pernele ca si inexistente (atat erau de subtiri) si salteaua/patul de metal scarția la orice atingere;
- după ce ca lumina era slabă... nici nu funcționau toate becurile;
- tot aici era foarte frig... aparent caloriferele nu făceau față, pana am descoperit ca la usa de termopan a terasei era un luft cam de 6-8 mm! La solicitare, ni-i s a adus un calorifer electric cu care am amortit aerul;
- aerul din "ap" avea un miros urat: sursa era baia din care răzbătea un puternic iz de mucegai! Practic nu puteai sta acolo fara sa tii geamul deschis! Ceea ce m a oprit sa le fac dusul regulat copiilor--- si din cauza frigului din baie dar si al jegului si mucegaiului din duș.
- baia era foarte mica si iti repugna din toate partile;
- apa la dus sarea peste tot. Ieșea totusi timid si pe para dusului imbacsit de calcar... si mai stiu eu ce:(. Desigur se forma pe gresie si nelipsita baltă, fara sa inteleg de ce fiind un dus de tip roman. Probabil din cauza peretelui despartilor care nu era altceva decât o placă de plexiglas;
- pusesera un dozator cu sapun lichid de mâini... care ori era diluat, ori de proasta calitate... mai bine nu il puneau deloc;
- dar bomboana de pe coliva a fost cand după singurul dus pe care am îndrăznit sa il fac, m am trezit după folosirea prosopului lor cu un luuung fir de par negru pe piele!! Eu sunt satena si tunsă scurt.
Voi incheia prin a va recomanda cu indarjire sa nu va stricati weekendurile/vacanțele in acest spatiu!
Peisajul este mirific, pozitionarea complexului de asemenea, ideea si conceptul acestuia este grozava, insa delăsarea si nesimtirea celor care se ocupa de aceasta cazare a adus totul in paragina.
Si ceea ce era, poate, la început, o destinatie de vis, acum ar trebui sa te plătească ei ca sa te cazezi acolo!
Trimis de Alliinna in 15.11.17 09:48:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alliinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alliinna: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 89&ridAnt=83150
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
- Jan.2022 Dezamagire maxima — scris în 18.01.22 de andreea_kamelya din BUCURESTI
- May.2019 Complex Harmonie Predeal — scris în 24.05.19 de Marinus2010 din EFORIE NORD [CT] - RECOMANDĂ
- Jul.2015 De incercat macar o data in viata — scris în 13.07.15 de rosoiu_diana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Complex Harmonie - dezamagitor, nu recomand — scris în 07.06.15 de due_ro din BUCURESTI
- Sep.2014 Inedit, romantic — scris în 10.09.14 de Liliana Deca din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 De evitat — scris în 31.08.14 de LucianT din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Harmonie nu-i — scris în 22.06.13 de Harmonienam din BUCURESTI - nu recomandă