Am fost cazati in perioada 11-13.10.2013 la vila Vrei la munte. Am ocupat vila integral, fiind 6 persoane adulte si un copil.
Proprietarii au fost foarte amabili chiar din momentul in care am stabilit telefonic detaliile rezervarii, iar intalnirea cu acestia mi-a confirmat inca o data faptul ca sunt niste gazde primitoare.
Conditiile oferite sunt la superlativ. Discretia gazdelor (vila fiind duplex), raportul calitate-pret, cadrul natural, curatenia, conditiile de cazare, bucataria complet utilata, ne-au demonstrat ca sunt adevarati profesionisti in domeniu si ca putem avea si noi un turism civilizat.
Recomand vila celor interesati sa petreaca vacanta la munte.
Trimis de teodor_teo65 in 14.10.13 12:04:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (teodor_teo65); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41030700 N, 25.53052540 E - neconfirmate încă
@teodor_teo65: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Am facut rezervare pe un site turistic ptr 2 nopti, doua familii, 4 persoane si un copil de 8 ani, componenta vilei fiind de doua camere si un living, pret pe fiecare camera de 58 lei, total 174 lei (pe site 175) intreaga capacitate/noapte.
Cand am primit raspunsul de la vila, mi s-a comunicat pretul ca fiind de 205 lei, pret ptr 5 persoane, socotind si copilul de 8 ani ca persoana adulta (exact asa s-a exprimat doamna ''patroana'' la telefon), desi el dormea in pat cu noi, nu i se asigura pat suplimentar.
Prb nu este de cei 30 lei ceruti in plus /noapte, ci de necorectitudinea gazdei, mai exact trebuia sa specifice pe site-ul respectiv ca copiii sunt tarifati ca si adult.
In review-ul scris aici, ca si persoane cazate sunt trecute 6 adulti + 1 copil de 9 ani la acelasi pret care ni-l cerea noua, respectiv 205 lei.
Nicaieri nu am mai intalnit pana acum unde ne-am cazat ca un copil de 8 ani sa fie tarifat ca persoana adulta. Doamna incerca sa ma abureasca la telefon ca daca as fi stat mai mult de 2 nopti tariful ar fi fost de 175 lei, desi pe site nu e specificat acest lucru. Doream aceasta locatie ptr o aniversare speciala in familie, daca ajungeam, cine stie ce surprize ne mai asteptau care sa ne umbreasca evenimentul.
Ma bucur ca nu m-am cazat la aceasta locatie, am simtit la telefon o voce ''autoritara'' si inflexibila.
Sper sa apara si doamna sa-si spuna pcdv.
Pe site-ul de rezervari asa apare:
''Camerele tip camera baie pret
3 Camera dubla matrimoniala da 58lei/zi
1,2 Camera dubla matrimoniala nu 58lei/zi
Preturile sunt valabile pentru o singura noapte si sunt finale. Urmariti reducerile pentru sejururi/grupuri si ofertele speciale.
Vila la cheie pentru 4 persoane 175 lei/noapte vila la cheie pentru 6 persoane 205 lei/noapte in interiorul vilei nu se fumeaza''
Vacante placute tuturor.
- Aug.2012 Atitudine neprimitoare — scris în 16.08.12 de andan din TORONTO,CANADA - nu recomandă
- Aug.2011 Relaxare — scris în 25.09.11 de gabitza47 din TULCEA - RECOMANDĂ