Merita... sa ocoliti cat se poate de mult aceasta locatie. Foarte scumpa comparativ cu cat ofera, veche, multe carpeli. Usile si geamurile au ventilatie... naturala. Sa nu mai zic de zgomotul care se aude de pe strada, vila fiind la sosea! MERITA OCOLITA CLAR!!!
Daca vreti un concediu adevarat in Predeal, reorientati'va. Daca nu, sa luati aceeasi teapa ca si mine. Predealul e mare, gasiti gazde primitoare la fiecare colt, nu ca acestea [editat de wm]
Trimis de mary74m in 18.01.12 00:36:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mary74m); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mary74, bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo, te mai asteptam si cu alte impresii din vacantele tale.
Am editat, insa, cateva cuvinte in textul tau, jignirile nu sunt acceptate pe acest site.
Si totusi, Predealul este o statiune frumoasa, de ce ai dat nota 0 pentru cadrul natural?
@webmaster28: am dat nota 0 pt cadrul natural tocmai ca atat merita aceasta vila, amplasamentul ei! Ca sa nu mai zic de cazare! COSMAR, nu alta! Daca mergi des acolo, ai sa intelegi ca Vila Vitalis n'are nicio legatura cu magnificul Predeal!
- Jan.2011 Vila Vitalis — scris în 05.01.11 de Adriana133 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2010 Nu mergeti aici — scris în 03.01.11 de carateanu* din GIURGIU - nu recomandă
- Jan.2008 Frumos si curat — scris în 07.12.10 de Ystely din SLATINA - RECOMANDĂ