Am rezervat o camera dubla, insa din 15 nopti preconizate am stat 1 zi.
Am ajuns acolo si cerusem initial pat suplimentar pentru baietelul de 5 ani. Am intrebat unde este si raspunsul a fost mai mult decat neprofesional: "nu doamna, n-am vorbit de asa ceva, nu stiu nimic, nu va convine puteti pleca???" Venisem din Buc. pentru 2 saptamani cu 2 copii mici!!!
Intampinarea facuta nu a fost nici de cum un "bine ati venit", ci: "vai ce mic e copilul (se referea la al 2-lea copil in varsta de 4 luni) , toti cu copii mici au plecat de la mare direct la spital anul acesta!!??"
Cazare: Camera este ca in poze pe [site turism], terasa mare in fata camerei (desi da spre DN-vama veche), camera mare si curata, insa camerele sunt aprope goale: in afara de pat, 2 noptiere si un dulap nu ai pe ce sa te asezi (nu sunt scaune si nici masa sau cuier). TV-ul este asezat pe frigider. Noi aveam nevoie de loc sa asez un sterilizator, o paine, o cana ...ceva
Baia e curata si decenta.
Curtea: mare, si cu ceva iarba si cateva aranjamente florale, un loc de joaca in plin soare, insa cu deschidere mare spre DN -vama veche, cu zgomot si praf si tot tacamul. In curte sunt 2 vile ale aceleluiasi proprietar (Marius Cojocariu) si destul de inghesui si aglomerat.
Bucataria: spune ca are la dispozitie bucatarie, e de fapt o chicineta cam murdara si nu ai loc de luat masa.
Proprietar: necioplit, fara cuvant, cu o atitudine sfidatoare (am stat cateva ore timp in care am culcat copii si am cautat alta cazare), si care la final a spus ca el de fapt nu primeste familii cu 2 copii??? si ca ar fi trebuit sa iau camera separata baietelului mai mare in vartsa de aproape 5 ani???. A spus ca patul e mare si putem dormii toti 4 in el!
Evident ca eu ii precizasem ca vom fi 2 adulti si 2 copii. Ce motiv as fi avut sa spun ca am un singur copil?
Impresie generala: un gust amar lasat de propiertar.
Trimis de LU* in 26.12.10 23:37:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VAMA VECHE / 2 MAI. A mai fost în/la: Pe litoral peste tot insa cel mai des Vama Veche-2 Mai, Olimp-Neptun,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LU*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Dacă aţi stat doar o noapte, cum a costat 1500 lei?!
Poate ar fi bine să scrii şi despre locul alternativ găsit acolo, cel unde aţi rămas...
Uite asa cu atitudini de astea spera proprietarii sa faca turism la mare. Foarte frumos, sa vad eu daca la anul ce vine o sa isi mai permita lux de asta (auzi! sa nu primeasca familii cu doi copii, sa iei baietelului de 5 ani camera separata!!!)
- Jul.2016 Un loc excepțional, oameni deosebiti — scris în 24.07.16 de Elena lupu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Un ****, Marius — scris în 24.06.16 de jlick din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Mult sub asteptari — scris în 09.08.15 de Foxdingo din REGHIN [MS] - nu recomandă
- Jun.2011 Nu alegeti vilele stimatului 'domn' Marius — scris în 17.06.11 de O turista* din BUCURESTI