Incerc sa fiu cat mai precis in ceea ce-mi voi aminti despre vila Vicky (cea gri-albastra, lipita de vila Jolie). Am fost acolo in perioada 1-5 septembrie, acum 2 ani.
Pretul (fiind deja extrasezon) a fost mai mult decat decent (parca era 100 de lei cu vedere la mare si 70 de lei pentru camerele fara vedere la mare), iar conditiile au fost de-a dreptul bune.
Desi camerele sunt relativ mici, existau toate dotarile necesare pentru un sejur bun (pat dublu in stare f buna, frigider, televizor destul de mare, frigider, aer conditionat inclus in pret). Curatenia, la randul ei, era la inaltime. Nu retin nici ca scaunele de pe balcon sa fi fost stricate (cred ca mi-as fi amintit de asemenea chestie).
Mi-a placut foarte mult faptul ca, la fiecare etaj, exista afise cu "va rugam respectati linistea" - nu stiu cum e in plin sezon, insa cat am stat acolo nu ne-a deranjat nimeni in timpul orelor de odihna clasice.
Per total, e un loc care devine scump spre foarte scump in mijlocul sezonului, insa exista si calitatea serviciilor.
Trimis de arkanu in 21.08.12 14:38:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (arkanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2014 Foarte frumos! — scris în 18.08.14 de criss6dia din X - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Teapa romaneasca — scris în 31.07.14 de MURGEANU din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2009 Satisfactie totala — scris în 14.10.09 de Sanziana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2008 O locatie placuta — scris în 23.07.10 de dbt* din BUCURESTI - RECOMANDĂ