Ca prima impresie noi mergem de 5 ani la aceasi vila pentru ca este intr-o zona linistita ferita de aglomeratie si aproape de plaja, cu o gazda perfecta.
Copiilor le-au placut enorm de mult.
Mergeti cu incredere!
Trimis de COBILITALIVIU in 01.08.12 22:41:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Eforie Nord-Vila Veronica
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (COBILITALIVIU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.07476075 N, 28.63007625 E - neconfirmate încă
In forma in care se prezinta momentan, textul trimis nu este publicabil ca articol - nu poate fi validat.
Speram totusi sa-ti faci timp si sa completezi un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucatarie & masa, imprejurimi, eventual un set minimal de fotografii din sejur, astfel incat sa putem publica, intr-un final, articolul.
in ciuda lipsei de colaborare din partea autorului si in ciuda contintului, am hotarit sa publicam totusi 'articolul', datorita informatiei continuta in note (si care au si darul de a completa/echilibra media acestei destinatii)
- Jul.2021 O faină mini-vacanță la Eforie Nord — scris în 30.07.21 de Yankee din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Nu mergeti acolo — scris în 17.08.11 de andman2413 din BUCURESTI - nu recomandă